Originally Posted by
λουλούδι
Κυκνε μου καλημερα!! Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα κι εγω τα ιδια περναω δεν εμπιστευομαι τους ανθρωπους και καθε φορα που παω να το κανω, μου βγαινει σε κακο!! Δεν ξερω γιατι, λες και καποιος με εχει καταραστει........
Εν οιδα καλα ολα αυτα που λες οτι και οι δολοφονοι εχουν ψυχη, κι εγω το δεχομαι, μπορει να υπαρχουν στιγμες που τους θεωρω τους χειροτερους "ανθρωπους" στον κοσμο, μπορει να υπαρχουν ομως και στιγμες που σεβομαι την αδυναμια τους, η και τα δυο μαζι οπως τωρα, αλλα οταν ομως σου χτυπαει εσενα την πορτα δεν ειναι ευκολο να γινεις αγιος οπως λες. Και δεν σου μιλαω μονο για τους δολοφονους του σωματος, αλλα και για της ψυχης γιατι εμενα εκει με εχουν χτυπησει, στην ψυχη. Οπως ειπα και στην κυκνος, καθε φορα που παω να εμπιστευτω τους ανθρωπους κατι μου κανουν, σου λεει κατι αυτο; Μου αποδεικνυουν και παλι οτι δεν πρεπει να τους εμπιστευομαι και ξανακλεινομαι στον εαυτο μου. Σκεφτομαι να ανοιξω και θεμα, αλλα δεν θελω να το δουν πολλοι, εγω πιστευω οτι απο μικρη με ζηλευαν ολοι, το λογο δεν θελω να τον πω....αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα, αν εχεις ορεξη να βοηθησεις.....μονο φιλικα ομως απανταω και μονο για βοηθεια, το λεω σε ολους αυτο..........αν θες να βοηθησεις πραγματικα, απαντησε μου εδω τι κανεις οταν ολοι σε ζηλευουν και νιωθεις με το ενστικτο σου οτι θελουν το κακο σου, παθαινεις η δεν παθαινεις ψυχωση μετα απο αυτο; Και να πω οτι υπαρχει θεος και τιμωρουνται ολοι αυτοι τι κανουν; Πανε στην κολαση ολοι αν το κανουν αυτο ολοι; Δεν πιστευω στο θεο και εχω πολυ αρνητικη αποψη για τον κοσμο, πιστευω οπως και ο davidh οτι ειμαστε μπεζ τερατακια, και βαζω και τον εαυτο μου μεσα, γιατι μπορει να μην εχω βλαψει ανθρωπο εσκεμμενα, αλλα τρωω κρεας πχ. Κανενας ανθρωπος δεν ειναι απολυτα καλος, και εσυ που θεωρεισαι καλος και οταν λεω θεωρεισαι απο μενα εμφανιζεις μερικες φορες κακια και θυμο, και δεν μιλω μονο για τη φορα που τσακωθηκαμε, και αλλες φορες, και εγω εννοουσα σε αυτο το θεμα οτι θυμωσες, επειδη ειπα να πεθανουν οι εχθροι μου. Μακαρι να μπορουσε να μου πει καποιος τι κανουμε οταν μας ζηλευουν ολοι και θα του σηκωσω το καπελο!! Οταν δεν παιρνεις καλοσυνη και εσυ εισαι καλος ε τοτε δεν εισαι ηλιθιος, αλλα θυμα και πως το αντιμετωπιζεις; Αλλα παλι τι να γινω, κακια σαν τα μουτρα τους; Και δεν λεω, σε καποια θεματα σκεφτομαι ως κακια, αλλα πιστευω δικαιολογημενα, πρωτον επειδη εχω παρει πολλη κακια, και δευτερον παλια ημουν πιο καλη, μετα εγινα πιο κακια για να ενσωματωθω στην κοινωνια, επειδη οπως ειπε καποιος απο εδω η καλοσυνη παει παρεα με τη μοναξια........και να σου πω και κατι; Δεν πιστευω πως ειναι καλος οποιος λεει να εμπιστευτουμε τους ανθρωπους, θα ελεγες σε ενα κουνελακι να εμπιστευτει μια αλεπου;