Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Απλά γελάω! Γελάω με την νηματοθέτρια (savatage), που βγήκε να υποστηρίξει την φίλη της, όταν έλεγε πως έτρωγε λεφτά η οικογένειά μου, γελάω με την ελισάβετ, που με έδιωχνε από τα θέματά της, γελάω και με όσους υποστηρίζουν, πως γυρνάω την συζήτηση στην Εκκλησία και στην θρησκεία, όταν σχεδόν σε πολλά θέματα, λένε για "παπαδαριά, λήσταρχοι κλπ.", χωρίς να είναι καν μέσα στα θέμα αυτό και απλά το αναφέρουν, όπως έκανε και η ελισάβετ, στο θέμα για την οικονομική ακρίβεια στους ψυχολόγους. Τέλος, το τι κάνω εγώ και πως απαντάω και αν απαντάω, σωστά ή λάθος, είναι δικό μου θέμα. Το συγκεκριμένο θέμα που ανοίχτηκε, ανοίχτηκε γιατί ενοχλεί η διαφορετική άποψη. Ενοχλεί, όταν υπάρχουν επιχειρήματα, ενοχλεί όταν βγαίνουν άτομα και υποστηρίζουν τα λεγόμενά μου, επειδή έχω επιχειρήματα. Εγώ αυτό το λέω φασιστοκρατία και μόνο. Το να επικρατεί η μια άποψη και η αντίθετη άποψη, να είναι λάθος, αυτό πάει πολύ. Όσο για τον θέμα μου "Έρωτας!", σας καλώ όλους και όλες, να δείτε την αρχική ειρωνεία της Remedy και της ελισάβετ, πάνω στο θέμα μου, με σκοπό να μην συμμετάσχουν, αλλά να πετάνε ειρωνείες (κυρίως η Remedy), σας καλώ επίσης όλους και όλες, να μπείτε στο θέμα της ελισάβετ, που με διώχνει από το θέμα της, λέγοντάς μου, ότι την "διαολίζω", αλλά αποδέχτηκε τις άλλες απόψεις. Εάν λοιπόν αυτό, το θεωρείτε σωστό και τίμιο από την πλευρά σας, τότε θα έπρεπε να ανοίξει και για εσάς ένα αντίστοιχο θέμα. Υποστηρίζω την άποψη μου, με ιστορικά και πραγματικά επιχειρήματα και όχι, με "ειδήσεις" από τα σαιτ και επειδή ενοχλεί η άποψή μου, γι'αυτό και αντιδράτε. Πολύ απλά, δεν αλλάζω τις απόψεις μου, για την ρεμεντυ, την savatage, την ελισάβετ ή για οποιαδήποτε άλλη ή άλλον που διαφωνεί μαζί μου. Τέλος, το φόρουμ είναι με δημόσιο και όχι ιδιωτικό λόγο. Η άσχημη επίθεση της Remedy, προς την κασσάνδρα σήμερα, υποδηλώνει πως πολύ απλά, θέλουν κάποιοι/κάποιες, να υπερισχύει, η μια γνώμη και η άλλη να αποκρύπτεται. Η φασιστική νοοτροπία πάνω στις απόψεις και στα θέματα, από εμένα δεν είναι ανεκτή. Είναι ντροπή και μόνο, να βγαίνουν άτομα, όπως η savatage, που έλεγε πως κάθομαι σε ένα δωμάτιο κλεισμένος, με ένα βιβλίο θεολογίας στα χέρια, αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ντροπή, γιατί πρώτα δεν τιμάτε τον εαυτό σας με αυτό και δεύτερον, είναι ντροπή, γιατί η κοροϊδία και το μπούλινγκ, που έχω φάει μέσα εδώ, είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Οπότε καλό είναι, να κοιτάξετε πρώτα τον εαυτό σας και δεύτερον να κοιτάξετε τι λέτε στον άλλον/άλλη...Και επειδή κάποιοι ανέφεραν για να φύγω, αυτό θα το επιλέξω εγώ πόσο θα μείνω, όχι η ελισάβετ ή η savatage...Αυτά από εμένα...Α, και κάτι τελευταίο που το ξέχασα, το να λέει η savatage, ότι συνεισφέρω στην εμπορευματοποίηση της google, για περισσότερα views, είναι πραγματικά ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει, ως κατηγορία. 20 ετών φοιτητής είμαι, δεν δουλεύω για κανένα φόρουμ ή για την google, αλλά προφανώς είναι ψιλά γράμματα αυτά. Ξαναλέω, κοιτάξτε τους εαυτούς σας, γιατί ο εγωισμός σας, δεν σας αφήνει να βλέπετε καθαρά, το λέω ως συμβουλή αυτό. Δεν σας ανήκει το φόρουμ και δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας, μόνο και μόνο, για να νιώσετε λίγο καλά με τον εαυτό σας. Χυδαίες κατηγορίες και πολύ μπούλινγκ, αυτό βλέπω εγώ, σε αυτό το θέμα...