:):) xarhka poly Maraki moy... elpizv na mhn se piasei neyriko gelio((kseris esi)) ...einai iperoxi...tha dis..
Printable View
:):) xarhka poly Maraki moy... elpizv na mhn se piasei neyriko gelio((kseris esi)) ...einai iperoxi...tha dis..
μακάρι...
ο ψυχίατρος του τεβε τελικά δεν κανει ψυχοθεραπεια
μου σύστησε κάποιους άλλους
θα τα κρατήσω τα τηλέφωνα μπας κ χρειαστουν
Μαράκι επειδή είδα το μηνυμα σου τώρα πες μου σε παρακαλώ πως μπορώ να σου γράφω και εγώ μηνύματα?Είμαι σκράπας με το internet.Συγνώμη για το off topic
mmaria ανοίξου στον γιατρό και εδώ σιγά σιγά, όσο αντέχεις, αν και θα σου πρότεινα να μη μασάς, να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα έχεις, να ηρεμήσεις, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία! Οι γιατροί χαζοί δεν είναι ( το ελπίζουμε αυτό δηλαδή), πιστεύω πως ένα τους λέμε και αυτοί καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα... Πες όσα αντέχεις, εδώ είμαστε ακριβώς για αυτό!
Κέλυ είναι και κάποιοι που άλλα τους λες άλλα καταλαβαίνουν και άντε να βγάλεις άκρη μετά.Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και πολλοί που είναι όπως τους περιγράφεις,να τους λες κάτι και να καταλαβαίνουν πολλά περισσότερα.Και να αναρωτιέσαι \"μα καλά μέσα στο μυαλό μου είναι και τα ξέρει όλα?\"
Πατάς το U2U στο μήνυμα αυτού που σε ενδιαφέρει να του στείλεις και για να τσεκάρεις αν έχεις μηνύματα πάνω δεξιά στην οθόνη εκεί που γράφει Logged in ... απο κάτω έχει τις επιλογές [Αποσύνδεση - U2U - Πίνακας ελέγχου / Επιλογές]Quote:
Originally posted by ico
Μαράκι επειδή είδα το μηνυμα σου τώρα πες μου σε παρακαλώ πως μπορώ να σου γράφω και εγώ μηνύματα?Είμαι σκράπας με το internet.Συγνώμη για το off topic
η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας εδώ μέσα εμπειρίες άλλων, άλλαξα γνώμη για το πως έβλεπα την κατάσταση. Μια ζωή φοβόμουν πως να μιλήσω, τί να πώ κ σιγά μην με καταλάβουν, τι γνώμη θα σχηματίσουν για μένα, ενα πράγμα απίστευτό μια φοβία με όλο τον κόσμο, να με ενοχλούν τα βλέμματα των ξένων κ γιατι με κοιτάει αυτός, τι προσπαθεί να καταλάβει, με ξέρει, έχει ακούσει για μένα, μικρή η κοινωνία μας εδώ που μένω. Πάντα κρυβόμουνα με αποτέλσμα να κλείνομαι όλο κ πιο πολύ στον εαυτό μου.
ααα κ κάτι που ξέχασα, εδω σε αυτό το φορουμ, μου δώσατε δύναμη, πήρα κουράγιο απο εσας κ ξεκίνησα να μιλάω, να γράφω αυτα που μου συμβαίνουν κ να βρίσκω ανταπόκριση
Ο ψυχίατρος εχθές μου είπε ότι έχω ενταφιάσει μέσα μου ότι έχει συμβει.
Οι αυπνίες μου έχουν πάρει τρομερές διαστάσεις 2 βδομάδες τώρα δεν έχω κοιμηθεί πάνω απο 2 ώρες την ημέρα. ξέρετε τα stilnox μου τα έγραψε για να κοιμάμαι, φοβάμαι να τα πάρω γιατί ήδη παίρνω την μεγαλύτερη δόση απο efexor.