οχι . απλως το μονο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι μου πε οτι εγω ειμαι παγος αλλα οταν ειμαστε οι δυο μας εγω ειμαι διαφορετικη στο φυσιοθεραπευτηριο και οταν μου το λεγε χαζογελαγε αμηχανα
Printable View
οχι . απλως το μονο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι μου πε οτι εγω ειμαι παγος αλλα οταν ειμαστε οι δυο μας εγω ειμαι διαφορετικη στο φυσιοθεραπευτηριο και οταν μου το λεγε χαζογελαγε αμηχανα
τι να σου πω δεν νομιζω τοσο καιρο . υποτιθεται οτι εχει κανει καποιες κινησεις και κολωνει να προτεινει εξοδο εκτος και αν ειναι ενας ναρκισσος και παζει και φλερταρει για να δει αν αρεσει . αληθεια γυναικες φλερταρουν ερωτικα αλλες γυναικες αν δεν ειναι ομοφυλοφιλες μονο και μονο γι αυτοεπιβεβαιωση ? γιατι επιβεβαιωση απο μια γυναικα οχι απο εναν αντρα ?
τι να σου πω βρε μαρια.
αν εγιναν οπως τα λες, και μενα σαν να ψαχνοταν μαζι σου μου φαινεται, να φλερταρε καπως κλπ.
αν εκανες κι εσυ περιεργα σχολια και ματιες, μπορει εσυ να νομιζες οτι φλερταρει εκεινη κι εκεινη να νομιζε οτι φλερταρεις εσυ.
οποτε το γκει μπαρ στο ειπε ειτε σαν μερος του φλερτ για να βρεθειτε- για να σου δειξει οτι παει εκει, η σαν καρφι, οτι θεωρει οτι εισαι ελαφρως ομοφυλοφιλη γιατι νομιζει οτι την φλερταρεις.
για να ειμαι ειλικρινης, περισσοτερο με ξενιζει η υπερβολικη σου αντιδραση στην προταση της αυτη.
οκ, σου προτεινε ενα γκει μπαρ, δεν σε σκοτωσε.
δλδ..
οκ, εφτασες να την παρεις τηλ να της ζητας τον λογο, αλλα δεν σταματησες ουτε εκει, πηρες και τον μανατζερ να του πεις οτι σε προσβαλε βαναυσα, κι αυτος οχι μονο δεν σου εδωσε δικιο, αλλα σου ειπε οτι θα φας μηνυση... δλδ.. λιγο περιεργα πραγματα.
Η αφορμή δε μπορούμε να ξερουμε. Πιθανότατα να είδε το "blue is the wamest color" κι αναψε και σου λέει δεν πάει άλλο θα της το προτείνω!
κατσε τα περιεργα πραγματα ποια ειναι ? δηλαδη το οτι αυτη ειπε ψεματα οτι μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση αλλα μετα μου τα γυρισε ο μανατζερ αυτα τι ειναι ?
ωραιο ωραιο το αστειο ! μπραβο catty ! τι εννοεις την αφορμη δεν μπορουμε να την ξερουμε ? catty εσενα δε σου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ο μανατζερ μου ειπε ψεματα οτι αυτη μιλησε με τον πατερα μου και οτι μου κανε μηνυση ?
Μαρακι εισαι δυσκολη περιπτωση
το ξερω ! σου βαζω δυσκολα οπως λεει και η μεγαλη νατασα ! εισαι αντρας η γυναικα ?
Αντρασ αγροτησ 35 το αγροτησ στο λεω γτ ζουμε αλλη ζωη εμεισ χωρισ ανεσεισ κι εκτιμαμε τα παντα
Ναι φυσικα και μου κανει εντύπωση. Πιθανον να είχανε συννενοηθεί για να σου πει ετσι.
σου φαινεται επαγγελματισμος αυτο το πραγμα ? και μαλιστα μου κανει ο μανατζερ στο τελος θελετε να της πω να μην κανει μυνηση αν και εσεις σταματησετε να την παρενοχλειτε και του κανω να κανει οτι νομιζει ! και μου λεει αυτος οτι συνεργαζεται χρονια μαζι της και ειναι αριστη επαγγελματιας και οτι δεν τον αφορα η υποθεση παροτι εγινε στο χωρο εργασιας
Πολυ περιεργη πελατισσα εισαι
η δικη μου γιατι περιεργη δεν εχω δικαιωμα να ενοχληθω με κατι ? που ειναι το περιεργο ενοχληθηκα με αυτο που μου ειπε και το ανεφερα στον προισταμενο της ? ως επισης μου φανηκε περιεργη η προταση της απο το πουθενα συν τοις οι δυο διαφορετικες περιγραφες που εκανε σε μενα και στη φιλη μου . και ναι θα στο ξαναπω για μεν αυπονοησε οτι ειμαι ομοφιλοφυλη και ηταν περιπαικτικη και ειρωνικη για μεν α! ειναι σαν πεις σε εναν που νομιζεις οτι ειναι γκει πηγαινε στη μυκονο
δε σε ρωτησα ! εσυ εκει στον καμπο μιας και εισαι ανετος πας σε γκει μπαρ να τα πιεις η πρεπει να ρθεις αθηνα ?
σου ειπα την πηρα καποια τηλεφωνα 2 η 3 οπου στο τριτι το σηκωσε ο συντροφος της και το κλεισα αλλα ουτε την εβρισα ουτε την εκφοβισα απλα ουτε την απειλισα απλως ηθελα καποιες εξηγησεις αυτο ειναι και μετα εψαχνα το μανατζερ με ευγενεστατο τροπο
κατσε ρε μαρια.
για ενα τηλεφωνημα δεν μπορει κανεις να σου πει "ολα οκ, αν σταματησεις να παρενοχλεις"
επαιρνες συνεχεια τηλεφωνα για να την ρωτας για το θεμα του γκει μπαρ??? ποσα τηλεφωνηματα?
κι αν την πηρες μονο μια φορα, γιατι δεν του ειπες οτι δεν παρενοχλεις κανεναν, ενα τηλεφωνημα μονο εκανες και ζητησες εξηγησεις?
και μαλιστα στο μανατζερ ειπα εχει δημιουργεηθει ενα ζητημα σε μενα και τη συναδελφο σας θα θελατε να με ακουσετε και μου κανει αυτο κανω ! δεν ειναι ευγενεια αυτο ? και ακου και το καλυτερ αφου του τα γεγονοτα μου κανει εχετε στοιχεια ?
τα τηλεφωνηματα ηταν 3
οντως μπορει να το τραβηξα αλλα ειναι κακο που ηθελα εξηγησεις ? ο μανατζερ γιατι δεν ειπε τιποτα ? και τα 3 - 4 εγιναν γιατι δεν μπορουσα να τη βρω δεν το σηκωνε εννοω
εψαχνα το γιατι
δηλαδη λες του ειπε αλλα αυτη ? λες να του πε οτι εγω λεω ψεματα και οτι αυτη ουποτε μου προτεινε γκει μπαρ ? παντως λενε οτι η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση ! καλα αυτος δε σκεφτηκε τι λογο ειχα να τον παρω τηλεφωνο να του μιλησω στα καλα καθουμενα ? και συγνωμη πως τον ανακατεψα εγινε μεσα στη δουλεια της ειμαι πελατισσα και αυτος μανατζερ παραπονων αρα οφειλει να ακου τα παραπονα που εχουν οι πελατες απο την επιχειρηση του και απο τη συμπεριφορα των υπαλληλων του αλλιως γιατι υπαρχει αυτη η δυνανατοτητα
Μαρία τόσο καιρό δλδ σου πετούσε τέτοια σεξουαλικά φυσεως υπονοουμενα εν ωρα εργασίας, αυτο είναι σεξουαλική παρενοχληση που σου έκανε! Εκμεταλλευτηκε τη θεση της ως φυσιοθεραπευτρια για να τα κάνει αυτά σε σενα την πελάτισσα. Κι ο μανατζερ την υποστηριζει σθεναρά. Γιατί δεν κινείσαι νομικά εναντιον της. Να δεις πώς θα το βουλώσουν κι οι δύο
και εκεινη με τη μουρλοσυμπεριφορα της δηλαδη τι νομιζε οτι θα εκανε τοσο καιρο ολα αυτα και δε θα ξεσπαγα για να μην αναφερω γαι τις περιεργες κινησεις που εκανε στο σωμαμ μου κατα την διαρκεια της φυσιοθεραπειας
ποια ειναι τα σεξουαλικα υπονοουμενα που μουπεταγε ?
αν το θετεις ετσι παω πασο και εχεις δικιο !
Αυτα που λες ότι σου ελεγε να ειχε μια να την ετριβε και τέτοια.. απλα βαρεθηκε να μην ενδίδεις και σου λέει θα της την πεσω στα ίσα. Και τώρα ζορίστηκε που δεν ενέδωσες.
ναι τοτε νομιζα δυο πραγματα η οτι το εκανε τυχαια η επιτηδες τωρα ομως μετα απο ολα αυτα ειμαι σιγουρη οτι το κανε επιτηδες !
ΦΥΣΙΚΑ, και θα του ειπε αλλα.
αυτην την ξερει, εσενα δεν σε ξερει, αν την εμπιστευεται, πιο πιθανο να πιστεψε εκεινη.
και ναι, εσυ μπορει να βγαζεις κατι απο το μυαλο σου η να εισαι παλαβη.
και σου ζητησε αποδειξεις,ΑΝ σχηματισε αλλη αποψη απο αυτα που εσυ ελεγες
εξαλλου εδωσες κακο δειγμα με τα απανωτα τηλεφωνα.
δεν σου εκανε και τπτ για να κανεις ετσι.
θυμωσα με το οτι μου προτεινε το γκει μπαρ και ναι επειδη υπονοησε οτι εγω ειμαι ομοφυλοφιλη και να πως εξηγειται η υπολοιπη συμπεριφορα της ! τωρα αν δεν ειχε παρακτραπει με τις χειρονομιες χεστηκα για τα υπολοιπα θα μπορουσε νατα κανει και ενας αντρας ! εσυ πως κρινεις το συνολο της συμπεριφορας της ?
εδω εφτασε στο σημειο να με αποκαλει παγο
ε ,αντε πες το επιτελους, μας εσκασες.
κοιτα,
τα σχολια και οι χειρονονομιες της, μεταξυ μας το λεμε οτι δειχνουν να φλερταρει. δεν ειναι καμια αποδειξη που μπορεις να χρησιμοποιησεις σε τριτους.
δλδ, θα πεις, μου ειπε αχ τι καλα να μας τριβανε κι εμας, και θα σου πουν οτι εχει πονηρο μυαλο. η κοπελα ηταν κουρασμενη κι εσυ την κατηγορεις για αισχη και να πας να κοιταχτεις.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ αποψη ειναι οτι σου κωλοτριβοταν.
ηταν ομως απολυτως μεσα σε κοινωνικο πλαισιο και δεν αποδεικνυεται τπτ.
το να σου προτεινει ενα μπαρ ακομα και γκει μπαρ, επισης δεν ειναι μηνυσιμο.
να σου πω κατι που ρωτας σε ενα αλλο σημειο.
ΝΑΙ, μπορει να σε περασε για λεσβια και να κωλοτριβοταν για επιβεβαιωση κι οχι γιατι ηθελε να προχωρησει σε κατι.
μπορει και να μην σε περασε για τπτ αλλα να προσπαθουσε να σε προσσεγγισει.
ok σε ευχαριστω με καλυψες