Originally posted by Kleiw
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Επιμένω ότι μου λύθηκαν πολλές απορίες με την εμφάνιση του και όσο και αν σας φάνηκε ειρωνικό, είναι η άποψη μου, απλά την είπα έτσι όπως έχει μάθει να εκφράζεται και ο pic, σε μια προσπάθεια να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα.
Εμένα πάλι μου δημιουργήθηκε η εξής απορία : πως σχετίζονται τα \'\'προβληματικά\'\' που μας έλεγε στο άλλο τόπικ με το οτι πρέπει να παει σε πλαστικό ?
Εγώ φέρομαι πάντα στους άλλους όπως θέλω να μου φερθούν. Ήμουν αρκετά ευγενική μέχρι να αρχίσει να μας βρίζει.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο άνθρωπος έχει μεγάλο πρόβλημα εμφάνισης. Αν ήθελα να το πω σε κάποιον άλλο ότι πρέπει πχ να κάνει πλαστική στη μύτη, θα το έφερνα πολύ διπλωματικά και ήρεμα προκειμένου να μη τον προσβάλω. Επειδή εδώ δεν τίθεται τέτοιο θέμα, το λέω ξεκάθαρα...
Πιστευω οτι το πρόβλημα το Τάσου δεν είναι εξωτερικό
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ξεκινάει από κει, γιατί για μένα τουλάχιστον έχει πρόβλημα εμφάνισης.
αλλά εσωτερικό ...........
Όσο άσχημος να είναι ένας άνθρωπος, αν έχει ποιότητα και βάθος, από κάποιο σημείο και μετά παύεις να βλέπεις την εμφάνιση του. Εδώ δεν τίθεται τέτοιο θέμα...
και το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι οτι πιστευει οτι δεν έχει πρόβλημα εκείνος , αλλα όλοι οι άλλοι . Και ετσι , δεν νομίζω οτι θα οδηγηθεί σε λύση .........
Κατά τη γνώμη μου ξέρει ότι έχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο γι αυτό προσπαθεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου γράφοντας συνεχώς προκλητικές μ@@@ιες
Μπορεί να είναι καλή στρατηγική για τον άντρα να δείξει ποιος είναι και να αφήσει την γυναίκα να τον επιλέξει για τις χάρες του ........... αλλα αυτά που μας έδειξε ο Πίκερ στο άλλο θέμα μόνο χάρες δεν είναι ........ και πραγματικά είναι αστειο οτι πιστευει οτι εχει προετοιμάσει το έδαφος για την αγγελία του και τώρα θα τον κυνηγήσουν και θα τον παρακαλέσουν οι γυναίκες για σχέση , όπως το έχει ονειρευτεί ......... (μάλλον θα διάβασε το βιβλίο \'\'The secret\'\' και εχει επιρρεαστεί ......... :P)
Ουδέν σχόλιο...
Δεν θεωρώ όμως τυχαίο οτι ψάχνει γυναίκα σε φόρουμ ψυχολογίας ......... μην ξεχνάτε οτι θέλει μια γυναίκα που να αισθάνεται κατώτερη απο αυτόν και ενδεχομένως πιστεύει οτι εδω θα βρει γυναίκες με χαμηλή αυτοπεποίθηση .......... γυναίκες που θα δεχτούν να παίξουν το ρόλο που έχει φανταστεί ........
Μόνο στο Μπαγκλαντές και να της έχουν λοβοτομή υπάρχει περίπτωση να βρει γυναίκα...