οταν καπιος καταπιεζεται και δε το εκδηλωνει αυτο στο τελος καπια μερα θα πεσει ακομα βαθυτερα στην ομοφυλοφιλια ενω αν ειναι λιγο μπορει και να μη του φαινεται
οταν καπιος καταπιεζεται και δε το εκδηλωνει αυτο στο τελος καπια μερα θα πεσει ακομα βαθυτερα στην ομοφυλοφιλια ενω αν ειναι λιγο μπορει και να μη του φαινεται
Αυτο εγω δεν το ηξερα.τωρα εχω το διλλημα σε ποια κατηγορια ανηκω.παντως αν βρεθει κανενας ειδικος σεξολογος στο φορουμ ας μας ενημερωσει παρακαλω.
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Μπορει καποιος να με βοηθησει? Εχω μπερδευτει παλι και το σκεφτομαι συνεχεια με ενοχες.πιο πολυ το εξαρτημενο ατομο μου παει αλλα δε θα μου αρεσε ουτε το ενα ουτε το αλλο.νιωθω απαισια
Ιωάννα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφησεις τα ταμπελάκια , να κοιτάξεις να τα βρεις με τον εαυτό σου. Κι όταν ερωτευτείς κάποιο άτομο απλά ερωτευσου το, είτε λέγεται κορίτσι ειτε αγόρι. Μη σπαταλάς ψυχική ενέργεια ψάχνοντας να κολλήσεις ταμπελάκι στον εαυτό σου. Δεν θα σου το ζητήσει κανείς!
Ρε Ιωάννα ακόμα μικρή είσαι άσε τι νομίζεις εσύ θεσ να γίνεις γυναίκα με ψυχή να σε γουστάρουν όλοι κι ας ασχυμηνεισ αυτό προϋποθέτει να δουλευεισ όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι ανεξάρτητες να έχεις τα λεφτακια σου τι δουλίτσα σου να μη σε κάνει κουμάντο κανεισ για πόσο νομίζεις θα είσαι νέα κ όμορφη δέκα χρόνια ακόμα μετά τι θα κανεισ δε μας νοιάζει τι κανεισ στο κρεβάτι σου αυτό νοιάζει τον άντρα σου όταν θα παντρευτεισ κανέναν άλλο
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
Εχω την αναγκη να προσδιοριστω και να ενημερωθω γτ νιωθω ενοχες
Ρε ιωαννα νομιζεισ θα εισαι παντα ιδια σχεση μακροχρονια εχεισ κανει να δεισ ποσο αλλαζουν οι ανθρωποι τιποτα δεν ξερεισ ακομα εισαι πολλα περισσοτερα απο ενα ταμπελακι λεσβια στρεητ η εξαρτημενο ατομο η νεα η ομορφη η γκαυλερη η ξενερωτη η εγκεφαλικη η οτι θεσ παρε τα ταμπελακια κ κολλα
Ετσι μιλαω ρεμ εχω σχιζοφρενεια κ δουλευω κ μονο η ομιλια ειναι οπωσ τι βλεπεισ κατα αλλα ειμαι αψογοσ κ στη δουλεια δουλευω κανονικα
Βαριεμαι ειναι προφορικοσ λογοσ σε γραπτο για να το καταλαβαινουν ολοι απο αστεγοι μεχρι καθηγητεσ πανεπιστημιου
Ρε συ ρεμ εχω να γραψω με στυλο σε χαρτι δεκα χρονια μη με ταλαιπωρασ φτωχοσ αγροτησ με σχιζο κ πτυχιο επρεπε να μαθω τα εργαλεια οχι το στυλο τα πρωτα χρονια αν θυμασαι την παλευα τωρα με αποροφησε η δουλεια
Εγω παντως καταλαβαινω
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
Ελα ρε βασιλακη καηλα, μια χαρα μπορεις να πατησεις και το πληκτρο με την τελεία και το πληκτρο με το κομμα. Σε σχολη με 15 μπηκες και μαλιστα εποχη που οι πανελληνιες ηταν τεραστιο παλουκι, πτυχιουχος ανωτατης εκπαιδευσης εισαι, εξαιρετικη ορθογραφια, πολυ καλα αγγλικα, εχεις τη δουλεια σου, τις παρεες σου, τους καφεδες σου τα τσιγαρα σου, υπολογιστη, ιντερνετ, σπιτι, smart phone, σταματα την κλαψα, δε σου ειπε να γραψεις ολοκληρη σειρα απο χειρογραφα με μελανι, φτερο και αψογη καλλιγραφια :P
Ναι ρε σαβ γι αυτο δεχομαι πολεμο γτ οταν ολοι ασχολιοταν με τα κουτσομπολια εγω δουλευα κ διαβαζα κ προσπαθουσα τωρα εχουμε αποσταση γτ εγω βγηκα δεκαοχτω χρονων στην πιατσα οταν δεν δουλευε κανεισ χωρισ κανενα γνωστο να με βαλει καπου γι αυτο κι εφευγα πρωτοσ οταν γινοταν κατι
Θα σας πω λίγο τι γίνεται στο βορρά κ γτ λέω για την πιάτσα είσαι από τζάκι έχεις λεφτά πτυχία γκομενεσ κλπ στα τέτοια μας δευτέρα το πρωί θα είσαι στη δουλειά δεν έχεις στον ήλιο μοίρα δεν έχεις σπίτι δεν έχεις λεφτά στα τέτοια μας δευτέρα το πρωί θα είσαι στη δουλειά είσαι *******ρα ζιγκολό παίρνεισ ουσίες παίρνεισ φάρμακα δεν μπορείς να μιλησεισ είσαι ρήτορας ότι υπάρχει με λίγα λόγια στα τέτοια μας δευτέρα το πρωί θα πας για μεροκάματο αυτά είναι οι νόμοι της πιάτσας του βορρά κι όποιος θέλει να δουλέψει τα δέχεται στην Αθήνα Κάτω δεν ξέρω τι γίνεται παντωσ αυτά ισχύουν εδώ οποίος θέλει να έρθει να τα δει