ενταξει δεν εχει σχεση αμεση αλλα ειναι μια ξεχασμενη αληθεια
Printable View
ενταξει δεν εχει σχεση αμεση αλλα ειναι μια ξεχασμενη αληθεια
Θεωρεις οτι η λυση ειναι να αποστασιοποιηθει κανεις συναισθηματικα; Εν τελη.. να μην τον νοιαζει τιποτα;
ο μονος τροπος να γινει αυτο ειναι να εχεις πιστη στον εαυτο σου και σε οτι σου μιαζει
ακομα και αν αυτο που σου μιαζει δε πιστευει σε σενα
αν δε πιστευει σε σενα απλα θα αποτυχει..
Τι γινεται εαν δεν σε νοιαζει ο εαυτος σου;
α αυτο ειναι ασυγχωρητο αμαρτημα που σου τρωει τη δυναμη πρωτα ικανοποιεις τον εαυτο σου και μετα τους αλλους
Δε σε "πιανει αυτο το καταθλιψη", βασικα εχεις ψαξει καθολου τι ακριβως ειναι η καταθλιψη, τι προκαλει, πώς αντιμετωπιζεται κλπ? Μεχρι να κλεισεις ραντεβου με ειδικο, ισως θα σου ηταν χρησιμο να το ψαξεις λιγο.
Τα επεισοδια προεκυπταν μετα απο σειρα γεγονοτων, δεν ειμαι μονιμα σε καταθλιψη.
Οταν ομως το καταθλιπτικο επεισοδιο ειναι εντονο, δεν ειμαι λειτουργικη, δεν μπορω να ειμαι, επηρεαζει/θολωνει παντελως την κριση μου και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, εσυ δεν περιγραφεις κατι τετοιο, λειτουργεις κανονικα στη ρουτινα σου? Περα απο το αγχος, το φοβο, τις αρνητικες σκεψεις, κανεις πραγματα στην καθημερινοτητα σου?
Προτζεκτς εννοουσα το να θετεις μικρους βραχυπροθεσμους στοχους που μπορει να καταληγουν και σε καποιο μακροπροθεσμο. ΑΥτο θα σε βοηθησει να εισαι απασχολημενη, δημιουργικη και να χτισεις αυτοπεποιθηση και πιστη στις δυναμεις σου. Ταυτοχρονα ομως πρεπει να απελευθερωθεις απο τις συγκρισεις που κανεις. Η συγκριση ειναι μια πελωρια βαρια αλυσιδα και οσο την κουβαλας τοσο θα μενεις πισω.
Οχι,δεν με πιανει τιποτα τετοιο. Ξυπναω το πρωι, και αναλυω οτι εχει γινει, οτι γινεται μεχρι να πεσω για υπνο. Βυθιζομαι σε σκεψεις. Αρνουμαι να βγω απο το σπιτι, αρνουμαι να περασω καλα, αρνουμαι να διαβασω.αρνουμαι τα παντα.Βρισκω προβλημα, ψαχνω λυσεις. Σαν να θελω να γινεται αυτο. Δεν βρισκω ενδιαφερον σε τιποτα. Λες και εαν δεν εξαρτιεμαι απο εναν ανθρωπο η ζωη μου δεν εχει νοημα.
Ειμαι αμαρτωλη.
Με ποιο τροπο να εξαρτασαι απο καποιον αλλον ανθρωπο? Απο τη γνωμη του για σενα? Την εγκριση? Την προσοχη? Τωρα δηλαδη δεν εχεις εναν ανθρωπο να προσκολληθεις και καθεσαι μονη μεσα στο σπιτι?
Το χασαμε το κορμι πατριωτη
Παιδια ειναι πολλα μαζι. Θελω μονο να σταματησω να σκεφτομαι δεν αντεχω αλλο
Kalisi τέτοιο κορμί που το σκορπάς που το σκορπάς δεν έχεις θέμα κ είσαι κι όμορφη
μαλον ειχες κρυφο ποθο να γινεις χορευταρας
Μπράβο στην αδερφή σου δεν έχει ιερό κ όσιο έτσι λέμε εμείς από τα βουνά
Ναι δεν έχει.
καλα ρε καλισι...και ζηλευεις την αδερφη σου που πηδιεται με τον πρωην σου? θες να γινεις δλδ ενα τετοιο ατομο? ξεκολλα απτην αδερφη, εισαι αλλο ατομο, προσδιορισε μονη σου τις συνιστωσεις σου. αν καποιος δεν σε γουσταρει..τοτε εισαι τυχερη, διοτι δεν θα περασεις χρονο με καποιον που δεν αξιζει. και ουσιαστικα σε αποδεσμευει για να ψαξεις καλυτερο
Καλά σου λέει ο ελις, δεν έχεις τίποτα! Το μόνο που έχεις από όσα γράφεις είναι ότι κάνεις πράγματα ελπίζοντας να εντυπωσιάσεις τους άλλους η για να γίνεις αρεστή και δεν κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Κάνε ότι γουστάρεις απλά τα πράγματα ούτε φάρμακα ούτε τπτ, αποκλείετε να μην έχεις ενδιαφέροντα. Όσο θα μένεις στην αδράνεια και δεν κοιτάς να βελτιώσεις τα κομμάτια που πιστεύεις πως θέλουν δουλειά όλο κάτι θα βρίσκεις να σε ρίχνει ψυχολογικά.
Εστάλη από RNE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Καλησπέρα Καλίσι, είναι πολύ τραγικό αυτό που σου συμβαίνει, το θετικό είναι πως καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξει. Έχεις επιτρέψει τον εαυτό σου να βρίσκεται μέσα σε έναν βούρκο, ο οποίος πρωταγωνιστή έχει το παρελθόν σου και την αδερφή σου. Είναι πολύ ωραίο που την θαυμάζεις αλλά θα έπρεπε να αφήσεις και λίγο χώρο να θαυμάσεις και τον εαυτό σου. Αυτό που λες ότι ξεχωρίζουν οι γονείς την αδερφή σου και εσένα δεν σε δίνουν σημασία είναι αντανάκλαση το πως νιώθεις εσύ για σένα. Ίσως έχεις ανάγκη μεγαλύτερης προσοχής από την οικογένεια σου αλλά θεωρώ πως ήδη θα την έχεις απλά δεν θα μπορείς να την δεις λόγω αυτού του βούρκου. Όσων αφορά το κομμάτι με τις ψυχώσεις αυτό είναι ένα "πρόβλημα" διότι σε κρατάει πίσω. Ζήτα την γνώμη των γονιών σου ή της αδερφής σου και ίσως σε βοηθήσουν, ίσως σε καταλάβουν, ίσως νοιαστουν έτσι όπως θέλεις να σε νοιαστούν
Δεν φταιει το περιβαλλον που μεγάλωσες, γιατι σε αυτο μεγάλωσε και η αδερφή σου που την θαυμάζεις πχ.
Το μονο φταίξιμο που μπορω να ριξω στους γονεις σου ειναι οτι δεν ειχαν την ικανότητα να ανταπεξέλθουν σε ενα πιο ιδιότροπο παιδι.
Συμφωνω και εγω να μιλήσεις με γονεις και την αδερφή σου, να ζητήσεις τη γνωμη τους, σε ξερουν καλα και σε αγαπούν αυτο ειναι σιγουρο, οτι σου πουν δεξου το και ξεκινησε απο εκει.
Αν προσέξατε το θέμα είναι από τον Γενάρη του 2018. Θα είχε ενδιαφέρον να γυρίσει η κοπέλα να μας πει τι έγινε από τότε...