:-)))))) smats webmastara mou esy
:)
Epitelous! Τώρα είμαι μία τοξικιά!!!!!
Printable View
:-)))))) smats webmastara mou esy
:)
Epitelous! Τώρα είμαι μία τοξικιά!!!!!
ε μα φυσικά και θα κάνω... σιγά μην περίμενα να μου δώσετε την άδεια
:P
Γιατί όταν απαντάω σ' ένα πολυσέλιδο μήνυμα μου γυρνάει στην αρχική σελίδα κι όχι στο τελευταίο post????
εεεε????????? γιατί?????????
Να το διορθώσετε!!!
.........άντε μη σας αφήσω χωρίς χάπια εδώ μέσα
:):D:P;)
Και ποιος να το διορθώσει καλέ????
Ο Γουέμπμαστερ????
Πλάκα έχεις εσύ.... αυτός μόνο από χαπάκια ξέρει. :D
Αυτο κι εγώ ήθελα να το θέσω στα τιμημένα μέλη της φορουμίας.
Καλά τώρα που είμαστε τρεις και μαζί με το κούκο 14, όταν πλακώσουν με το καλό οι ασθενείς σας, και γράφουν, και τα θέματα φτάσουν 3-4 σελίδες.... φέξε μου και γλύστρησα :D
καλή σας νύχτα
Νύχτεzzzz
Καληνύχτα τοξικό!
Καληνύχτα Λόρα :D
Γουέλκαμ κορίτσι του λαπέν!!!!!
Εγώ έχω ορισθεί εδώ οικοδέςπεινα :D, και καλωσορίζω τα νέα μέλη.
Βολέψου και πάρε και φερέρο από το μπουφέ.
Quote:
Originally posted by latin pig
........
Καλά τώρα που είμαστε τρεις και μαζί με το κούκο 14, ........
Λες και τό' ξερα ....:D
Εγώ τώρα γιατί το διάβασα αυτό ως "φέρετρο"???Quote:
Originally posted by latin pig
Βολέψου και πάρε και φερέρο από το μπουφέ.
Διότι σημασία δεν έχει το πλήθος αλλά ο ζύθος... Κανετε κουκου εδω μέσα η μονο χαπια τρώτε;;;
:o
ΥΓ. Καταγγέλω με την ευκαιρία την κ."ξ" οτι αντι να με ειδοποιήσει, μουφαγε τη σοκολατα και μ αφησε στο κρυο κι εφυγε κι εμεινα εγω εκει και...
Να δεις κάτι κούκου που κάνουμε μόλις φάμε τα χάπια.....
...εγω δεν εχω ητινγκ, αλλά θίνκινγκ ντιζόρντερ...
(...ουτε και ειχα όρντερ ποτέ για να ξέρω πως ειναι δηλαδή...)
Λάθος χάπια θα φάω πάλι!
...
Νίντο, εσύ φαίνεται έχεις και γουότσινγκ ντισόρντερς εκτός των άλλων, άκου φέρετρο, τι μακάβριος που είσαι ώρες ώρες...
Πετροπούλι, εδώ τα χάπια μας τα δίνουν 10 10 μάλλον για να βλέπουμε το κούκο από μονό, διπλό :D
[Edited on 10/12/2002 by latin pig]
...θα τα κανω μπαχαλο αργότερα, τώρα με κάνουνε εμένα κάτι τύποι με μαστίγια...
(Χαθηκαν τα χαπια γμτ???)
ΥΓ. Καλά εσύ αστα τα διπλά να κάτσει το μονό πρώτα!
....δε φταίω η τοξικιά.......
..........είχα το νου μου στη σοκολάτα
:D
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΧΑΠΑΚΟΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕ
δε ξέχασες μόνο να του κάνεις κουκου αλλά και να τον φέρεις εδώ στα μέρη μας, ούφο με σκούφο :D κι έπρεπε να τρέχω εγώ με τη γλώσσα των κωφαλάλων να τον ειδοποιώ ανάμεσα στα 300 νικ μου και τα άλλα 600 δικά του .....
...η μια είναι τοξικιά και το μόνο που θέλει απο μένα είναι οι σοκολάτες και να με αφήνει στο κρύο...
...η άλλη είναι γουρούνα και ουδέποτε με ηθελε γιατί δεν είμαι λάτιν γκόμενος και δεν της κάνω κουκου...
...ο γιατρός δε με εχει ανάγκη γιατί εχει τα χάπια του (πολύχρωμος κι εντοιχεισμένος σουπα???)..
...αλλες γκόμενες (γιατρε δε σε είπα γκόμενα, για τις αλλες λέω!!!) εδώ ακόμα δεν έχετε, αλλα κι αν ερθουνε η που θα είναι τίποτα τριδιπλες η τίποτα εξαυλωμένες σαν την τοξικια...
...ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΥΚΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ????
:mad:
ξέχασες να αναφέρεις τον παράδεισο που χάθηκε, ούτε αυτός δηλαδή σου κάνει κούκου? :mad:
και από την άλλη εδώ δεν ήρθαμε για γκομενοσκοπούς, ουστ, λιγούρη :D
Τοτε με συγχωρείτε, σε λάθος μερος είμαι!!!
Ο παραδεισος κουκου μου κάνει, γκόμενα δεν είναι όμως!
Κι εσυ που εισαι γκόμενα δε μου κανεις κουκου...Η αλλη πάλι μου τρώει τις σοκολάτες..
Δραμα η ζωη. Λεω να μείνω στο ντισι να παίξω με την παστρικιά, την σουπερ ντουπερ ουαου γκομενα!!!
(Αληθεια, οχι εμενα, αυτην επρεπε να φωνάξεις εδω, αφου την αφορά το εν λόγω ντιζόρντερ!!!)
Ακου δεν ηρθαμε για γκομενοσκοπους...Για τον εαυτο σου να μιλάς γουρουνα, οχι για τους αλλους...Αλλα κι εσυ για γκομενοσκοπούς ήρθες, μονο που σου βγήκαν λάτιν και τώρα θες να κόψεις τις ουρες μας
ΟΥΣΤ!!!
που θα με πείς λιγούρα, μπάζο έ μπάζο.
Εγώ είμαι μια σοβαρή παρουσία και δε μ' ενδιαφέρουν οι γκομενοδουλιές σας, απλά που και που παίρνω λίγο μάτι στο ντι σι, ουφ, έτσι, γιατί οι πολύ ενδιαφέρουσες και πολυδιάστατες προσωπικότητες όπως εγώ, βαριούνται εύκολα και που κι έχουν ανάγκη να βλέπουν πώς περνά η μάζα....
χωρίς φυσικά ίχνος διάθεσης κουστοσμπολιού, αφού η αγωγή μου είναι ανάλογη της μητέρας βασίλισσας....
:cool:
η μαμα βασιλισσα δηλαδή???
Θα με τρελανεις!!!!
(Κι αν οχι, ποιος/α είναι???)
οιμε!!!
ΥΓ. Θαρθεις για καφε ποτέ?
πολύ θα ήθελα να είμαι η μητέρα βασίλισσα αλλά δυστυχώς δεν είμαι αυτή. χμ ποιός είναι? καλέ πού να ξέρω εγώ ποιος/α είναι? για ποια με πέρασες παλιόπουλο? δεν ασχολούμαι εγώ με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος:o:(
Θα ρίξω μια ματιά στην ατζέντα μου να δω, πτωχό μου πτηνο αν χωράς στο γεμάτο με εκδηλώσεις υψηλής τέχνης πρόγραμμά μου μου για να πάμε για καναβούρι:D
μπήκα καλά???
Quote:
Originally posted by pyranhas
μπήκα καλά???
pyranhas,
Καλώς ήλθες στην παρέα μας!
Βολέψου και αν χρειαστείς οτιδήποτε, βάλε μια φωνή!
..πολύ βιαστικό όμως..
Καλημέρα σας γνωστοί και μή :D !
Ε και καλώς ήρθα :P
..δεν μπορώ να βάλω χρωματιστά γραματάκια στην υπογραφή μου;; :D
(μα μόλις γράφτηκα απαιτήσεις βρε παιδάκι μου.. :o )
[Edited on 16/12/02 by stormy]
Quote:
Originally posted by stormy
..δεν μπορώ να βάλω χρωματιστά γραματάκια στην υπογραφή μου;; :D
(μα μόλις γράφτηκα απαιτήσεις βρε παιδάκι μου.. :o )
[Edited on 16/12/02 by stormy]
Βρε στορμούλα, πάρε ένα φοντανάκι από το μπουφέ μιας και κλείνουμε σήμερα ακριβώς ένα μήνα και άσε τις απαιτήσεις για τον επόμενο μήνα....
Καλώς ήλθες!
Νατο και αλλο με θινκιν ντιζόρντερ!
Χμμμ...αρχίζει κι αποκτα ενδιαφέρον το ντιζορντερ εδω μεσα.
Που ησουν εσυ τοσο καιρο νεαρά;
πω πω άργησα και δε πρόλαβα να την υποδεχτώ, φερέρο (όχι φέρετρο γουέμπυ με γουοτσινγκ ντιζόρντερς) από το μπουφέ, ένα κι από μένα ...βολέψου, το ίδιο κι εσύ πιράνχας...
..αφού κλείνεις ενα μήνα σε αφήνω να χαρείς και θα σε πρήξω μετά τις γιορτές :P:D:P:D
Helloooo λατίνα! θαινκς και για το φερέρο :cool:
Πουλάκι εδώ γύρω γυρνούσα .. και με μάζεψε ο nido
:D:D:D
Kαλημέεερααα
Καλώς ήλθες Στορμούλα!
Αναρωτιέμαι πόσες φορές θα το λέμε αυτό και σε πόσα φόρουμ-ς!:D:D:D
καλό! πολύ καλό!!! μέχρι να βαρεθούμε, ξέρω κι εγώ? μέχρι να κάνει ο καθένας μας τη δική του φορουμία και να βλέπουμε ο ένας τον άλλο ανταγωνιστικά ως σκληροί επιχειρηματίες:D
re nido etsi opws paei to forum einai arxizei na ginetai san forum twn pathfinderidikwn....
Κι όμως Βιόλα, οι άνωθεν κύριοι και κυρίες, μονο παθφιντερικοί δεν είναι!
Τους γνώρισα κάποτε σε μια ζούγκλα..... άλλες εποχές, γλικόξυνες.....
Χμ, κι΄όμως γουέμπυ, μη νομίζεις ότι οι εποχές έχουν αλλαξει και πολύ..
...αλλά οι καιροί έχουνε γυρίσματα!
1. Δεν εχω κουραστεί να ξανακαλωσορίζω ηδη καλωσορισμένους!
2. Ολη μας η ζωή μια εξερεύνηση είναι.
3. Τα ροζουλιά έχουν την πλάκα τους τελικά, αρκεί να μην τα παίρνεις σοβαρά (ουτε τον εαυτό σου δηλαδή να παίρνεις)
4. Αν εδω το λέτε ντιζόρντερ, εκεί πως πρέπει να το πουνε????
5. Ρε χαμένε παράδεισε, γιατί τοσβησες το "οριτζιναλ" νικ απο κεί; Κράτησες τα αλλα 589,8969756,08970???? Εισαι μια...φιλοβασιλικιά νοικυρά εσύ!!!!
6. Στορμάκι, πότε θαρθεις;
7. Γιατρέ, τελικά διαπίστωσα οτι εμένα και χάπια να μου δώσουνε, πάλι τα ιδια κάνω. Ειμαι μάλλον αθεραπευτος λες;
8. Γρουνίτσα πότε θα ερθεις απο εκεί (στο ροζ) να τους τρελανουμε στην πλακα? Αν είσαι ηδη πες το μου τουλάχιστον μη σου στέλνω πρόστυχα μειλ τζάμπα!!!!
[Edited on 18/12/02 by Stonebird]
Και του πουλιού το γάλα έχει εκεί ούτε ο αλφαβήτα Βασιλόπουλος να ήταν. Δε θυμάσαι ποιος σε κάλεσε εδώ πέρα? Χμ, τόσο γρήγορα ξεχνάς ρε? Ουστ! (ξανά)
Originally posted by Stonebird
μήπως να γίνεις moderator στο φόρουμ του καλωσορίσματος μιας και σε βλέπω ορεξάτο να καλοσορίζεις κόσμο? :DQuote:
1. Δεν εχω κουραστεί να ξανακαλωσορίζω ηδη καλωσορισμένους!
Μια εξερεύνηση είναι η δική σου ζωή :mad:Quote:
2. Ολη μας η ζωή μια εξερεύνηση είναι.
Η δική μου είναι τουλάχιστον 10....
Δε ξέρω για σας τους παίκτες, πάντως εμείς οι θεατές έχουμε ξεραθεί στο γέλιο!Quote:
3. Τα ροζουλιά έχουν την πλάκα τους τελικά, αρκεί να μην τα παίρνεις σοβαρά (ουτε τον εαυτό σου δηλαδή να παίρνεις)
Λες να φταίει το οτι δε σας παίρνουμε στα σοβαρά?
Paranoid Schizophrenia....Quote:
4. Αν εδω το λέτε ντιζόρντερ, εκεί πως πρέπει να το πουνε????
α) Συμφωνώ β) Εε?Quote:
5. Ρε χαμένε παράδεισε, γιατί τοσβησες το "οριτζιναλ" νικ απο κεί; Κράτησες τα αλλα 589,8969756,08970???? Εισαι μια...φιλοβασιλικιά νοικυρά εσύ!!!!
Σοκάκιε ασε την καταιγιδούλα στην ησυχία της!Quote:
6. Στορμάκι, πότε θαρθεις;
Παρασυρτή ανθρώπων...
Πουλάω ένα μίνι πρόγραμμα εντατικής ψυχοθεραπείας.... μέχρι τις γιορτές θα είσαι περδίκι!Quote:
7. Γιατρέ, τελικά διαπίστωσα οτι εμένα και χάπια να μου δώσουνε, πάλι τα ιδια κάνω. Ειμαι μάλλον αθεραπευτος λες;
Τώρα γιατί εγώ πιστεύω ότι και να σου το πει, εσύ θα εξακολουθήσεις να στέλνεις πρόστυχα μέιλ???Quote:
8. Γρουνίτσα πότε θα ερθεις απο εκεί (στο ροζ) να τους τρελανουμε στην πλακα? Αν είσαι ηδη πες το μου τουλάχιστον μη σου στέλνω πρόστυχα μειλ τζάμπα!!!!
[Edited on 18/12/02 by nido]