Δεν του την περνω παιδιά προσ θεού δεν το είπα ποτέ άλλωστε ούτε εποφελήθηκα ποτέ από διάφορες καταστάσεις που έχω προαναφέρει. απλά αν ποτέ το διακόψουν θα γίνει μία συζήτηση και θα δίξει.
Printable View
Δεν του την περνω παιδιά προσ θεού δεν το είπα ποτέ άλλωστε ούτε εποφελήθηκα ποτέ από διάφορες καταστάσεις που έχω προαναφέρει. απλά αν ποτέ το διακόψουν θα γίνει μία συζήτηση και θα δίξει.
Αλλά επειδή μπορεί να αργήσουν να διακόψουν, ή και μπορεί ακόμα κι αν διακόψουν ο φίλος σου να μην είναι άνετος και χαλαρός στο θέμα μιας δικιάς σου σχέσης μαζί της, ή ακόμα μπορεί τότε να μη θέλει και η ίδια... για όλους αυτούς τους λόγους σου προτείνω να απομακρυνθείς διότι αλλοιώς ο έρωτάς σου δε θα περνάει και θα χαλιέσαι κάθε μέρα και περισσότερο...
Τα πράγματα αγρίεψαν. εχουν περάσει 17 μέρες από το τελεφταίο post και τις τελευταίες 3 μέρες άλλαξαν όλα. για όσους παρακολουθούν το θέμα ξέρουν. την πεμπτη που μας πέρασε λοιπόν πείρα το θάρρος και το είπα στην κοπέλα για το πως νιώθω όχι βέβαια όπως ακριβώς ήθελα γιατί δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. η αντιδρασή της δεν ήταν αναμενομενη. εγω περίμενα η υπερβολική χαρά η υπερβολικό μίσος η κάτι μέτριο και από τα 2. τελικά είχε πολύ απαθή αντίδραση. μου είπε ότι ξαφνιαστηκε και ότι την έφερα σε δύσκολη θέση. παρόλο που είχα πίσει τον εαυτό μου οτί μετα από αυτο δν θα την ξαναδώ τελικά αυτή επέμενε ότι θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε όλοι μαζί όπως παλιά αλλά μου είπε να μην πούμε τπτ στον φίλο μου γιατί δεν ήθελε να τον στεναχωρίσει. έτσι και εγώ δεν έκανα την συνάντηση με τον φίλο μου που σχεδίαζα να του το πω και περίμενα να δω τι 8α γίνει. δεν άλλαξε τπτ όσπου το σάββατο βράδυ έγινε κάτι σαν παρεξίγιση να το πω; φασαρία να το πω; πάντως έγινε ενας ψιλόχαμος απο το πουθενά και βγήκαν όλα στην φόρα. το έμαθε και ο φίλος μου και η ξαδερφη μου και όλοι. βασικά ο φίλος μου το έμαθε την επόμενη μέρα αν και πια είχε ψιλιαστεί κατί αλλά κανεις δν του έλεγε τπτ εκείνο το βράδυ όλοι χωρίσαμε τσαντισμένοι. Την επόμενη μέρα λοιπον συναντιομαστε η παρέα μας η παλια και συζητώ εγω με τον φίλο μου για το θέμα μας. του ζήτησα συγνώμη που δεν το είπα σε αυτόν πρωτα αλλά η καρδιά νίκησε το μυαλό εκείνη την μέρα. ακολούθησε μία συγκινιτική σκηνή. ο φίλος μου έκλαψε και ενώ του έλεγα ότι τωρα το μόνο που θέλω είναι να τα ξαναβρούν αυτοί και να μην μου δίνουν σημασία εμένα ο φίλος μου μου είπε οτί θα του είνα ιδύσκολο τώρα που ξέρει ότι μου αρέσει και μένα. εγώ επέμενα αγκαλιαστίκαμε του ξαναζήτησα συγνώμη και αφού πήγαμε μία βόλτα να ξεχαστούμε στον γυρισμό όταν τον αφήσαμε σπίτι του, του υπενθύμισα να την πάρει τηλεφωνο. μετά όμως εμφανίστικε ένα άλλο πρόβλημα. τελικά χθές μαθαίνω ότι τα βρήκαν πάλι αλλά ενώ αυτό ζήτησα τώρα νιώθω πιο χάλια από ποτέ. γιατί εγώ τώρα θέλω να τους πείσω να βγαίνουμε πάλι όλοι μαζί οπώς πρίν και να τα ξεχάσουμε όλα. το θέμα είναι ότι η κοπέλα δίχνει να είναι τσαντισμένοι μαζί μου δν απαντάει στα μυνηματά μου και ξέρω οτί δεν φταίει η αποκάληψη των συνεσθημάτων μου γιατί είχε πει ότι δεν την πείραζε κάτι άλλο την ενοχλεί τώρα και δν με αφήνει να το μάθω. φιλοι μου μου λένε ότι είναι νωρίς ακόμα να αφήσω να περάσουν 2 -3 μέρες να ξεχαστεί λίγο και θα γίνουμε πάλι όπως πριν. υπάρχει και κάτι άλλο βέβαια που δεν θα ήθελα να αναφέρω γιατί είναι απλά μία υποψία. απλά πετάω την σπόντα για να μπορώ μετά να σας αποδείξω ότι το ήξερα από πριν. περιμένω σχόλια και θα συνεχίσω αργότερα γιατί είναι πολλά ακόμα που έγινα αυτες τις 4 μέρες
Ατυχε (δέν είμαι και στα καλίτερά μου οπότε ίσως ξεχάσω και κάποιους \"τύπους\") και ίσως αυτά που θα σου γράψω σου φανούν \"κάπως\" και για την ακρίβεια χύμα και τσουβαλάτα..
α) Δηλαδή τι περίμενες από την κοπέλα? ΝΑ σε διαολοστείλει ή να σε φιλήσει? Πάρτο χαμπάρι. Τον φίλο σου αγαπάει. Εσένα σε έβλεπε σαν φίλο.
Και φάνηκε ευγενική η κοπέλα και λέει τον φίλο του αγοριού μου δε λέει να τον διολοστείλω. Πολιτισμένα φέρθηκε. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις
β) Δηλαδή τι περίμενες? Να μη μαθευτεί? Να μείνει το μυστικό σας? Για να έχετε κάτι μόνο οι δυό σας? Αμ δε σου τα είπαν καλά. Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και πάλι λίγο ρόμπα έγινες και στο φίλο σου (που δε νομίζω να σου αξίζει να τον λές ακόμα φίλο) και στην ξαδέρφη σου και στην παρέα και στη κοπελιά. Καλά να λες που δε σε βγάλανε σε κανά κανάλι να σε κάνουν βούκινο. Ο δήθεν φίλος που πήγε το βράδυ να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην κοπέλα του φίλου του.
γ) Δηλαδή πως το εννοείς αυτό το \"μόνο που σε ένοιαζε ήταν να τα ξαναφτιάξουν\"? Τον παρακαλούσες αλλά περίμενες ότι δεν? Ώστε να γίνει κάτι με εσένα??? Ωραίο νοιάξιμο ρε συ. Τι να σου πω... Και η συγνώμη (και μάλιστα διπλή) τι νόημα είχε??? Ας την πω να ξελαφρώσω και μεθαύριο βλέπουμε τι θα κάνουμε για να του φάμε το κορίτσι??? Ε και το πολύ πολύ ξαναζητάμε και καμιά συγνώμη βρε. Εδώ θα κολλήσουμε? Το ξέρουμε το κόλπο τώρα.
δ) Όσο για το ότι δεν συζήτησες εξαρχής με τον φίλο σου θέλεις να πείσεις εμάς ή εσένα ότι δεν το έκανες γιατί πρώτα περίμενες να δεις πόσα απίδια βάζεις σε ένα σάκκο και μετά βλέπουμε. Το πήρε πολιτισμένα η κοπέλα? Τουμπεκί και πάμε για άλλο σχέδιο. Το πήρε άγρια??? Βούρ να πάμε να \"μιλήσουμε\" στον \"φίλο......
Αν μέχρι εδώ δε με έχεις βρίσει πίστεψέ με ότι σου τα γράφω αυτά με κάθε καλή πρόθεση ώστε κάποια πράγματα να τα δεις αλλιώς και να συμπεριφέρεσαι με μεγαλύτερη τιμιότητα στη ζωή σου (ανεξαρτήτως τιμήματος) ώστε να έχεις όλη τη χαρά όταν πετυχαίνεις τον όποιο στόχο σου.
Ε δεν έχεις καταλαβει ακριβώς τι έγινε. και μάλιστα το είπα ότι νίκησε ο εγωισμός μου και το είπα πρώτα σε αυτήν και δεν ήταν δικιά μου ιδέα να μίνει κρυφό αυτή επέμενε όσον αφορά την αντίδραση ότι το έκανε από ευγένια δεν παίζει γιατί τα λέει χύμα όποιος και αν είναι ακόμα δεν έγινα ρόμπα σε κανέναν όλοι συμφωνούν ότι ανθρώπινο είναι να αγαπήσει όποιο άτομο θες και δεν έχουν πρόβλημα μαζί μου όυτε ο φίλος μου. τελος πάντων ο φίλος μου τώρα δεν θέλει να βγαίνουμε όλοι μαζί λέγοντας ότι το κάνει για μένα. αλλά εγώ μόνο αυτό θέλω να γίνουμε όπως πρίν και αυτή δεν έχει πρόβλημα γιατί είμασταν υπέροχη παρέα.
πληροφοριακά απλά: κατα την διάρκεια συζητησης μας με την κοπέλα στο msn μεσ στον πανικό αρχησε να με χαιρετάει λέγοντας ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί μας και ότι δεν 8α μπορει να μας ξαναδεί και είπε και το εξής \"θέλω να ξέρεις ότι πέρναγα πολύ ωραία έστω τις λίγες στιγμές που είμασταν μαζί και σε ευχαριστώ για ότι εχεις κάνει για μένα για να νιώσω καλά\".
δεν πιάνομαι από κάθε λέξη αλλά σε μία τετοια φάση αυτο δεν θα έπρεπε να το πει κάπως αλλιώς η να μην το πεί καθόλου;
Εχω πολλές ενστάσεις σχετικά με τον τρόπο που σου έγραψα χτες αλλά την ουσία των όσων έγραφα (ΑΝ (κεφαλαίο!!) μέσα από όλα τα νεύρα μου φάνηκε δε την αλλάζω.
Και ίσως τα βασικά σημεία ήταν δύο.
Ότι
α) Στην αγάπη (και ακόμα και στον έρωτα και στον αρχικό ενθουσιασμό) εγώ τουλάχιστον θεωρώ προτεύον το να υπάρχει αμοιβαιότητα. Αν δεν υπάρχει αυτή η αμοιβαιότητα τότε δεν υπάρχει αγάπη. Μονομερής αγάπη δεν νοείται (για μένα). Είναι κάτι άλλο. Είναι επιμονη για την κατάκτηση.
β) Στη φιλία υπάρχει είτε υποχώρηση είτε ξεκαθάρισμα. Δεν υπάρχει μυστικότητα. Με καμμία δικαιολογία.
Από την γυναίκα σου στο μέλλον (θα τολμούσα να σε συμβούλεψω) κάποια μυστικά να κρατάς. (Κάποιοι ίσως διαφωνήσουν ...... άλλη κουβέντα όμως αυτή) Απο τον ένα ή τους δύο φίλους σου όμως μη το τολμήσεις ποτέ σου. Ενας φίλος μπορεί να γίνει ο τοίχος που θα σε κρατήσει για να μη πέσεις. Αλλά τα μυστικά ακόμα και κάποια μικρά αυτόν τον τοίχο μπορούν να τον ρίξουν κάτω με τη μία.
μπορείς να το πεις και επιμονή για κατάκτηση γιατί η αλήθεια είναι ότι το μόνο ελάττωμα που έχω και δεν μου αρέσει είναι ότι όταν θέλω να κάνω κάτι πολύ ή θέλω κάτι πάρα πολύ δν με ευχαριστεί τπτ άλλο εκτός από αυτό είτε αυτό έχει να κάνει με κάποια ασχολία είτε στην προκειμένη περίπτωση με άνθρωπο. για αυτό και δν μπορώ να ηρεμίσω για αυτό και δεν μπορώ να μην την βλέπω γιατί αλλιώς δεν είμαι χαρούμενος δεν με ευχαριστεί τπτ αυτό έχω και μου την σπάει.
Άτυχε....απ την πρώτη στιγμή σου λέω ότι θα το φας το κεφάλι σου και δεν ακούς.
Στο τέλος θα καταφέρεις να χάσεις και το φίλο και την κοπέλα και την ξαδέλφη.
Bρες κανένα κοριτσάκι να κάνεις μια υγιή σχέση και μη το τραβάς άλλο.
Tο ξέρω ότι στο τέλος θα κάνεις αυτό που θες, αλλά .....
εχω κανει κάτι σαν το σχολιό σου θεωφανία. στοχευω το φεγγάρι και περιμενω να δω αν 8α με πλακωσει η θα ερθει πιο κοντα για να ανεβω.
Yπάρχουν τόσα άστρα στον ουρανό. Bρες το δικό σου.....
Σωστο και αυτο :) αλλα δεν είναι ευκολο ακόμα!!!