-
Δε νομίζω πως ήταν αληθινή φίλη σου,γλυκιά μου...Πες πως έγινε ένα ξεκαθάρισμα και τίποτα περισσότερο μη σε απασχολεί σχετικά...
Οι πραγματικά δικοί μας άνθρωποι είναι πάντα δίπλα μας και για ο,τιδήποτε ακόμα κι αν οι ίδιοι το υποτιμούν ή δεν αντιλαμβάνονται...
Θα έπρεπε τουλάχιστον...δε χρειάζεται να φτάσει κανείς στα ακραία του όρια για να δικαιούται ακρόασης και στήριξης...
Το προσπερνώ και εστιάζω στο ότι αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τι σου συμβαίνει,έχεις ξεκινήσει κάποιες συνεδρίες,που ελπίζω να συνεχίσεις,
έχεις κάποιες λύσεις-προτάσεις να εφαρμόσεις στις στιγμές πειρασμού και πιθανής υποτροπής,λαμβάνεις πιο δραστικά πλέον μέτρα...
Αντιλαμβάνομαι πως είσαι εγγύτερα από ποτέ σε μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη προσπάθεια ριζικής αντιμετώπισης!
Ναι,μεν μόνοι μας(τυπικά τουλάχιστον)αλλά και μαζί(ουσιαστικά)θα το παλέψουμε το πρόβλημα!Το παλέυουμε ήδη για να είμαι πιο ακριβής...
-
Ναι,συμφωνω,δεν ητανε φιλη σου,ασε που τετοιοι φιλοι/ες δεν αξιζει και να το παιρνεις κατακαρδα που τους εχασες,το εχω παθει κι εγω,συνειδητοποιησα οτι αμα δεν παραμενει μια φιλια δυνατη στις αντιξοοτητες,στα ζορια,προφανως δεν ανταποκρινεται στον ορο φιλια.Ουυυ,εχω χασει εγω τετοιες"φιλες",στο καλο και να μου γραφουν,χαχαχα,δεστο θετικα,θα στην εκανε σε καποια αλλη στιγμη,ισως δυσκολοτερη για σενα,οποτε μαλλον κερδισμενη βγηκες.Στρεψε το ενδιαφερον σου στα ουσιωδη,βρες νεους ανθρωπους να σε πλαισιωσουν,που θα θελουν να σε υποστηριζουν στην προσπαθεια σου για ανανεωση.Καλη επιτυχια!
-
καλησπέρα
ΜΙας και είπαμε για φιλία, αφού της είπα όσα είχα να της πω, της έθεσα το ερώτημα ποια φιλη θελει.Αυτη που μιλαει με ειλικρινεια και ειναι αληθινη αλλα δυστυχως θα εχει σκαμπανεβασματα ή την χαλαρη και χαρουμενη;Αν θελει την πρωτη ειναι παντα διαθεσιμη.Αν θελει τη δευτερη,δυστυχως θα περιμενει καιρο.
Την πιεσα να απαντησει αμεσα για να ξερω,τελικα δεν απαντησε,ειπε να το σκεφτει και πλεον μιλαμε,αραια,πολυ συντομα μιας και σ'ολα τ'αλλα προσθεσε οτι δεν μπορει να μιλαει πολυ ουτε στο κινητο λογω ραδιενέργειας ουτε στο σταθερο γιατι βαριεται.Μονο απο κοντα.
Παρολα αυτα, θελει να ερθει μαζι μου στην Πατρα που θα δω τον Καλφαρέντζο και αν χειρουργηθω εκει τελικα,ισως μεινει πολλες μερες πατρα! Τι να πω.....Δεν ξερω τι να πω πλεον....
-
Γουάτ;
"Την πιεσα να απαντησει αμεσα για να ξερω,τελικα δεν απαντησε,ειπε να το σκεφτει " ;
"δεν μπορει να μιλαει πολυ ουτε στο κινητο λογω ραδιενέργειας ουτε στο σταθερο γιατι βαριεται." ;
Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω...Δε νομίζω πως η φιλία είναι μια πρόταση-πρόσκληση,που αποδέχεται ή αρνείται κάποιος
και μάλιστα ανάλογα με τα δεδομένα,που θα του παρουσιάσουν...όσο για τους όρους επικοινωνίας...Τι να πω...
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε για το τι είναι φιλία και πώς φέρονται οι άνθρωποι που αγαπούν...
Η φιλία δεν είναι δήλωση αλλά εκδήλωση!Δεν είναι λόγος αλλά πράξη!Είναι όλα όσα η αγάπη υπαγορεύει!
Ελπίζω να μην είναι η μοναδική σου "φίλη"και να έχεις ανθρώπους να σου σταθούν πραγματικά!
Να με συγχωρείς που βγάζω συμπεράσματα για έναν άνθρωπο,που ούτε καν γνωρίζω,βασιζόμενη σε δυο σου λόγια...
Εξάλλου εσύ και μόνο εσύ μπορείς να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα βάσει της σφαιρικής εικόνας,που έχεις...
Απλά,εντυπωσιάστηκα τόσο,που δεν συγκρατήθηκα...
-
Δεν με πειράζει που μιλάς ανοικτά.Εξαλλου εγώ δεν μιλησα πρωτη;
Πραγματι δεν ξερω τελικά ποιες ειναι οι πραγματικές μου φίλες.Νομιζω οτι τελικα μονο μία έχω.Δεν ειμαι πάλι αυτή που θα θελα δηλ το ιδιο δοτικη και ανοικτη με μενα,αλλα ακριβως το αντιθετο αλλά πιστεύω ότι παντα θα είναι διπλα μου αν της ζητησω κάτι.
Εδω κι ο άντρας της μου ειπε οτι αν παω στην Πατρα,εμεις θα ερθουμε οπωσδηποτε να σε δουμε!
Πλεον δεν ξερω εαν εχω αρχισει να γινομαι καχυποπτη ή περιεργη λογω του οτι ειμαι στενοχωρημενη χρονια με τα κιλα μου ή απλα πλεον γινομαι επιλεκτικη στα ατομα που θα ειναι γυρω μου.Φοβαμαι μονο μην μεινω μονη και τελικα τα κριτηρια μου δεν ειναι σωστα αλλα ειμαι πολυ αυστηρη....
-
για πραγματικη φιλια, αλλα και για την μεγαλυτερη τηλεφωνικη στηριξη εχω να προτεινω ενα νουμερο .. απο 84... ξεκιναει... 24ωρες το 24ωρο μονο αυτη η ΦΙΛΗ ΜΟΥ και η ανοιχτη γραμμη του skip ( ναι.. οντως υπαρχουν χαζες που τηλεφωνουν και ρωτουν πως θα βγει ο λεκες απο γαρδουμπακια αυγολεμονο πανω στο μεταξωτο πουκαμισο!) Καταλογιστε μου οτι θελετε,βριστε με χτυπηστε με , κανετε μου βασανιστηρια... δεν θα αποκαλυψω ποτε τον αριθμο... συγνωμη κοριτσια... μετα βιας πιανω γραμμη κι εγω...