Γειά σου hop
Quote:
Θα ήθελα την γνώμη του μέλους filirim για τον γιατρό. και φυσικά όποιος άλλος έχει κάποια πληροφορία για γιατρούς στο διαβαλκάνικό ή αλλού στη Θεσσαλονίκη...
Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη δεν παρέχει τόσες εναλλακτικές σε γιατρούς όσες η Αθήνα.
Αρχικά επισκέφτηκα τον Αθανάσιο Καρρά ο οποίος όμως δεν με έπεισε να του εμπιστευτώ τον εαυτό μου.
Γερασμένο και αφρόντιστο ιατρείο που υποδηλώνει έλλειψη ενδιαφέροντος για τη δουλειά του και όταν τον ρώτησα πόσες εγχειρήσεις τέτοιες έχει κάνει μου είπε "καμμιά πενηνταριά".
Ακόμα ένα αρνητικό είναι πως ενώ πήγα μόνο για ενημέρωση μου χρέωσε 50 ευρώ.
Μετά τον Καρρά πήγα στον Κοσμίδη.
Δεν ήταν καν εκεί! Είχα ραντεβού στις 7.00 και μέχρι τις 7.35 που περίμενα ούτε είχε φανεί, ούτε είχε τηλεφωνήσει.
Στην αναμονή πριν από μένα περίμεναν άλλα 3 άτομα τα οποία περίμεναν από τις 6 παρά.
Ο γιατρός δεν είχε γραμματέα και χρέη γραμματέος εκτελούσε ο πατέρας του ο οποίος μας είπε πως του τηλεώνησε και θα ήταν στο ιατρείο σε .. λίγο! Οχι, δεν είχε χειρουργείο απλά κάπου έμπλεξε. Ετσι απλά!
Φυσικά σηκώθηκα κι έφυγα κρίνωντας τη συμπεριφορά του ως επιεικώς απαράδεκτη.
Η πιο αποδεκτή λύση φαίνεται να είναι στο Διαβαλκανικό.
Πάντως η εγχείρηση από ότι είδα αντιμετωπίζεται με καθαρά εμπορικό τρόπο και θα λεγα ότι αυτή η μέθοδος του γαστρικού δακτυλίου για τους γιατρούς που δικτυώθηκαν καλά είναι η κότα που τους κάνει τα χρυσά αυγά. (μαύρα κι αφορολόγητα!)
Αυτή είναι η δική μου γνώμη και τα συμπεράσματα δικά σου.