Quote:
Originally posted by viola17583
να τα πώ λίγο ομά....
ψωμί και συναφή πιτοειδή οταν είσαι έξω οχι μόνο δυσκολεύεσαι να φάς απλά την πατάς μια φορά που σου κάθονται στο δακτύλιο και γκουρλώνεις και σε κοιτάνε ολοι παράξενα και συ τα πέρνεις γιατί θες την ησυχία σου πίνωντας αργα νερό να κατεβει η σκασμένη η μπουκιά.....και ολοι σε ρωτάνε "τι έχεις ?".....και λές απο μέσα σου "σκάσε κυρά μου πνίγομαι δεν βλέπεις? και επειδή δεν είμαι σπίτι μου να πάω στην τουαλέτα να το κάνω εμετό κάθομαι εδώ μπάστακας κοκκινισμένος προσπαθώντας αργά να το καταπιώ για να μην φέρω σε δύσκολη θέση και την συνοδό μου γμτ..."
πάντως πλέον αυτοί που με ξέρουν δεν εκκλήσονται οταν εκεί που οι άλλοι τρωνε αν σηκωθώ να περπατήσω μια βόλτα για να ξεχαστω για να πέσει η μπουκιά που κατα-λάθος έφαγα γρήγορα.....με ξέρουν ...αφού τώρα πλέον μου φέρνουν και το νερό.....
οταν βγαίνω εξω αποφεύγω ή τα τρώω πολύ αργά: -ψωμί,πίτες,πατάτες προτηγανισμένες,μακαρόνια αβραστα, κλπ.
προτιμώ: καμμια σουπίτσα, ρύζι αντί για πατάτες, στα σουβλατζίδικα καλαμάκι σκέτο χωρίς την πίτα εννοώ, ρωτάω αν έχουν πατάτες σπιτικές και όχι προτηγανισμένες
ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΝΕΡΟ.....ΑΦΟΥ ΦΤΑΝΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΚΟΝΤΑ....
στον στρατό δεν έτρωγα γιατί τρώωγαμε γρήγορα και χωρίς νερό....επαιρνα τα συσκευαζα σε καμμιά χαρτοπετσέτα και τα έπαιρνα να τα φάω οταν έχουμε ελεύθερη ώρα...
ΜΕ 2cc ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΣΑΙ?