Vera, kalhmera!
Tou eipa oti to vrhka sto internet opou eida oti kanei aftes tis egxeirhseis.
Printable View
Vera, kalhmera!
Tou eipa oti to vrhka sto internet opou eida oti kanei aftes tis egxeirhseis.
και τι σου ειπε.?
Vera, ola phgan mia xara ! Efxaristw kai pali :)
Γειά σας είμαι η Μαρίνα και είμαι καλά!!
Όσο καλά μπορεί να είναι μια εργαζόμενη μαμά ενός 3χρονου γιού στα 34 της και με 149 κιλά πάνω της. Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα λατρεύω τη μουσική το θέατρο τον κινηματογράφο και τη ζωή. και γιαυτό πήρα την απόφαση να βάλω δαχτυλίδι και όλα θα πάνω πάρα πολύ καλά.Προγραμματίζεται η επέμβαση για τον Ιούνιο (για να χουν φύγει οι γονείς μου με τον μικρό και να είμαι μόνη μου με τον άντρα μου για να το αντιμετωπίσουμε παρέα ήρεμοι και ήσυχοι) μπήκα στο φόρουμ σας "κολυμπώντας" στο διαδίκτυο και χάρηκα που δεν είμαι μόνη μου και από δω και μπρος θα σας ενημερώνω σε τακτά χρονικά διαστήματα για τη ζωή μου που θα αλλάξει.!!!
Φιλιά και να στε όλοι πάντα καλά
καλη επιτιχια και σε σενα Μαρινα. Και εγω εχω 3 παιδια μια κορι 4 χρονων και 2 αγοριον 2χρονων. περιμενο και εγω να κανω την επεμβαση.
Γειά σας είμαι η Δώρα....
Είμαι σχεδόν 35 γεννέθλια 23-05-71 και είμαι πατρεμένη με δύο παιδιά. 14χρ. αγόρι και 11 χρ. κορίτσι... Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έπρεπε να προσέχω τη διατροφή μου... Είμαι μόλις 1.55 και τα κιλά φαίνονταν αμέσως. ʼρχισα να νιώθω παχιά από τότε που ζύγιζα μόλις 50 και πλακωνόμουν στις δίαιτες . Όμως κάθε φορά προσθέτονταν και επιπλέον κιλά... Τελευταία σοβαρή προσπάθεια διαίτας πείνας πρίν από 2 χρόνια με reductil που μου διάλυσαν το στομάχι βέβαια έχασα 32 κιλά.... Τα οποία ξαναπήρα πάλι και τώρα είμαι 114....
Ευχαριστώ πολύ τη Βέρα για τη βοήθειά της, και ευλπιστώ μέχρι τον Ιούνιο να έχω εγχειριστεί και να βρω και πάλι τον εαυτό μου...
γεια σας ...
ειμαι η freddo
ειμαι απο κρητη και μετα απο 7 ευτιχισμενα και δυσκολα παραλλιλα χρονια στην Αθηνα επεστρεψα στην επαρχια
λατρεβω τη μουσικη, τα ταξιδια και τα ζωα
ειμαι ευαισθητη, ευχαριστη στην παρεα, πολυλογου, ανεξαρτητη, λιγο απαιτητικη και ασιμβιβαστη!!!
με το μονο πραγμα που εω συμβιβαστει εδς και χρονια ειναι τα πολλα κιλα και
εδς και τρεισ εβδομαδες αποφασεισ να κοψω και αυτο το συμβιβασμο!!!
χαιρομαι που σασ βρηκα και αισθανομαι οτι δεν ειμαι μονη μου σε αυτον τον αγωνα των κιλων!!!
ξεχασα να σας πω οτι γεννηθηκα τον ιανουαριο του 1980
ειμαι δηλαδη 26 και βαδιζς αισιςσ στα 27!
Καλησπέρα είμαι ο Κλεάνθης από την καρναβαλοΠάτρα...
Φέτος όπως και μερικές άλλες χρονιές ντύθηκα κλόουν και όλοι μου έλεγαν πως θα έπρεπε να έχω μεγαλύτερη κοιλιά για να είναι πιο πειστική η μεταμφίεση.
Με λίγα λόγια ,θέλω να αναφέρω πως, δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με το βάρος μου.
Απλά ας πούμε ότι έχω μια γενικότερη διατροφική αναστάτωση - διαταραχή όρεξης...
Ασφαλώς , νεαρός είμαι - 24 ετών ( 07/03/82 ) - και πιστεύω πως δεν πρέπει να χάνω τη δύναμη μου και το θάρρος μου.Με μια γενναία και σταθερά εντεινόμενη προσπάθεια θα ξεπεραστούν όλα...
Ξέχασα ν' αναφέρω τα χόμπι μου έ;Χμμμμ...αδικαιολόγητος...α� �ικαιολόγητος...
Ας ξεκινήσουμε με την παιδική - νεανική αγάπη:Ο αθλητισμός...Ξεκίνησα με ενόργανη γυμναστική και προχώρησα σε πιο αναερόβια άσκηση ( Βάρη - άρσεις βαρών )...
Επίσης μ' αρέσει και το τρέξιμο - περπάτημα ειδικά σε εξωτερικούς χώρους (πάρκα)...
Επιπλέον αγαπώ την μουσική,τα ταξίδια,το ψάρεμα...
Οι συζητήσεις επί διάφορων θεμάτων με ανθρώπους είναι καθημερινό μου χόμπι.ʼλλωστε ,σε μένα,μοίαζει τόσο όμορφη και διερευνητική διαδικασία να γνωρίζεις νέες κουλτούρες και να συναναστρέφεσαι με εντελώς διαφορετικούς,από εσένα,ανθρώπους...
ΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ότι είμαι και λίγο φλύαρος!Δεν πιστεύω να φαίνεται έτσι; χε χε χε
ʼντε βρε Κλεάνθη και σε βλεπω απο το πρωι μπαινοβγαίνεις και λέω μμμμ, καινούριο φρουτάκι στο forum μας, πρέπει να μάθω λεπτομέρειες :PQuote:
Originally posted by Kleanthis
Φέτος όπως και μερικές άλλες χρονιές ντύθηκα κλόουν και όλοι μου έλεγαν πως θα έπρεπε να έχω μεγαλύτερη κοιλιά για να είναι πιο πειστική η μεταμφίεση.
Με λίγα λόγια ,θέλω να αναφέρω πως, δεν έχω τόσο σοβαρό πρόβλημα με το βάρος μου.
Απλά ας πούμε ότι έχω μια γενικότερη διατροφική αναστάτωση - διαταραχή όρεξης...
Ασφαλώς , νεαρός είμαι - 24 ετών ( 07/03/82 ) - και πιστεύω πως δεν πρέπει να χάνω τη δύναμη μου και το θάρρος μου.Με μια γενναία και σταθερά εντεινόμενη προσπάθεια θα ξεπεραστούν όλα...
Ας ξεκινήσουμε με την παιδική - νεανική αγάπη:Ο αθλητισμός...Ξεκίνησα με ενόργανη γυμναστική και προχώρησα σε πιο αναερόβια άσκηση ( Βάρη - άρσεις βαρών )...
Επίσης μ' αρέσει και το τρέξιμο - περπάτημα ειδικά σε εξωτερικούς χώρους (πάρκα)...
Οι συζητήσεις επί διάφορων θεμάτων με ανθρώπους είναι καθημερινό μου χόμπι.ʼλλωστε ,σε μένα,μοίαζει τόσο όμορφη και διερευνητική διαδικασία να γνωρίζεις νέες κουλτούρες και να συναναστρέφεσαι με εντελώς διαφορετικούς,από εσένα,ανθρώπους...
ΑΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ότι είμαι και λίγο φλύαρος!Δεν πιστεύω να φαίνεται έτσι; χε χε χε
Καλωσήρθες λοιπόν, εγώ είμαι η sad και έχω δακτύλιο, σε ότι θες είμαστε στη διάθεση σου... Είσαι και άντρας και δεν έχουμε πολλους πρέπει να σε περιποιηθούμε... :D :D :D :D
Χε χε...Οκ κυκλοφορούν οι άντρες εντός του δακτυλίου σήμερα έ; χε χε...
Έχω καποιες μέρες στο φόρουμ αλλά δεν ήμουν και τόσο ενεργός...
Απλά σήμερα βρήκα τον χρόνο ν' ασχοληθώ και θα υπομείνετε την φλυαρία μου...
Καλώς σας βρήκα...
Στο signature για μένα λες;Quote:
Χε χε...Οκ κυκλοφορούν οι άντρες εντός του δακτυλίου σήμερα έ; χε χε...
Έχω καποιες μέρες στο φόρουμ αλλά δεν ήμουν και τόσο ενεργός...
Απλά σήμερα βρήκα τον χρόνο ν' ασχοληθώ και θα υπομείνετε την φλυαρία μου...
Καλώς σας βρήκα...
Χα χα χα χα...Η υπογραφή λέει πολλά και ιδεατά...Είναι κάπως περίεργα τα πράγματα...Που να μου εξηγώ τώρα!!!
Καλησπερα Κλεανθη κ καλως ηλθες...
Γειά σου Κλεάνθη. Wellcome to the club!
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα...
Αν οι φλύαροι άνθρωποι είχαν να γράψουν 2 όμορφες λέξεις και να φτιάχνουν τη μέρα των άλλων, ήταν σαν εσένα, τότε η φλυαρία θα ήταν προτέρημα. :)Quote:
Είναι τόσο ωραίο να ονειρευόμαστε, ακόμα και αν όλα πάψουν να είναι αληθινά... :)
Καλώς μας ήρθες στο forum, Κλεάνθη... :)
Να έχεις μια υπέροχη μέρα! :)
Δεν ειναι προτερημα η φλυαρια??????????????????????Quote:
Originally posted by WeepingMoon
.....
Αν οι φλύαροι άνθρωποι είχαν να γράψουν 2 όμορφες λέξεις και να φτιάχνουν τη μέρα των άλλων, ήταν σαν εσένα, τότε η φλυαρία θα ήταν προτέρημα. :)
.......
Δεν με ενημερωνετε εδω μεσα γμτ.......
Αναλόγως σε τι φάση είσαι βρε! Γιατί αν είσαι ας πούμε στο κρεββάτι και θες να κοιμηθείς και ο διπλανός έχει μια κρίση φλυαρίας,τότε δεν είναι και ότι καλύτερο!!!
Γεια και χαρά σε όλους
Είμαι η Jocasta, είμαι 35 χρονών, 1.70 ύψος και δυστυχώς 150 κιλά. Υπέρβαρη από μικρή, δεν έχω καμία εικόνα του εαυτού μου αδύνατη. Τα περισσότερα κιλά τα έχω πάρει μετά από "επιτυχημένες" δίαιτες και μία μακροχρόνια περίοδο αυτολύπησης κ.λ.π.
Έχω σοβαρά προβλήματα υγείας, πρέπει πλέον να χάσω βάρος και δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να κάνω δίαιτα.... άστα να πάνε...
Όταν βρήκα το site και το forum είδα λίγο "φως στο τούνελ". Τουλάχιστον δεν νιώθω εντελώς μόνη μου. Εδώ δεν είμαι "αυτή με το πρόβλημα".
Σας ευχαριστώ πολύ όλους με αυτά που καταθέτετε, μου έχετε δώσει απίστευτο κουράγιο.
Να 'στε όλοι καλά.
Γεια σου και χαρα σου Ιοκαστη
Καλως ηρθες.
Κανε μια βολτα στο φορουμ να δεις ολους τους προβληματισμους μας και τις συζητησεις για το φλεγον, και θα δεις αν κατι σε κινητοποιησει για να προχωρησεις σε μια λυση..
Χωρις να ειμαι ειδικη, και κυριως επειδη μονη σου λες οτι δεν εισαι σε διαθεση για διαιτα ενω εχεις αμεσο θεμα με την υγεια σου και αρκετουτσικα κιλα, θα ελεγα να δεις κατα ποσο θα σου ταιριαζε κι εσενα η λυση του γαστρικου δακτυλιου που εχουν κανει αρκετα ατομα εδω και πολλα απο αυτα ειναι πολυ ικανοποιημενα με την πορεια τους
καλα να περασεις μαζι μας, αλλα και μονη σου :)
Καλησπέρα και απο εμενα.
Καινουρια σχετικά στο forum και πηρα το θαρρος να συστηθω. Με λενε Αναστασια ημ/νια γεννησεως χμμμ 1976 οπως φαινεται. Θα ηθελα βεβαια να ειμαι η Αναστασια που ειναι 76 κιλα (και ισως και πιο κατω)αλλα αυτο ειναι απλά ενα ονειρο. Εχω παθει πλάκα με το forum. Σε μερικα σημεία ειναι σαν καποιος να διαβασε το μυαλο μου και να τα εγραψε. Εχω προσπαθησει και εγω σχεδον τα παντα αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Τον τελευταιο καιρο απλα το ανεχομαι με την ελπιδα οτι θα ξυπνησω ενα πρωι και θα ειμαι συλφιδα... μμμμ.. μισο λεπτο να γυρισω απο την αλλη μην πιαστώ.:)
Καλωσηλθες στην παρεούλα μας. Αυτό το forum είναι χρυσάφι, εδώ θα είμαστε σε ότι χρειαστείς.... Δεν έγραψες υψος/βαρος :)Quote:
Originally posted by anastasia76
Καλησπέρα και απο εμενα.
Καινουρια σχετικά στο forum και πηρα το θαρρος να συστηθω. Με λενε Αναστασια ημ/νια γεννησεως χμμμ 1976 οπως φαινεται. Θα ηθελα βεβαια να ειμαι η Αναστασια που ειναι 76 κιλα (και ισως και πιο κατω)αλλα αυτο ειναι απλά ενα ονειρο. Εχω παθει πλάκα με το forum. Σε μερικα σημεία ειναι σαν καποιος να διαβασε το μυαλο μου και να τα εγραψε. Εχω προσπαθησει και εγω σχεδον τα παντα αλλα χωρίς αποτέλεσμα. Τον τελευταιο καιρο απλα το ανεχομαι με την ελπιδα οτι θα ξυπνησω ενα πρωι και θα ειμαι συλφιδα... μμμμ.. μισο λεπτο να γυρισω απο την αλλη μην πιαστώ.:)
χαχαχχαχαχα να σαι καλά Αναστασία με έκανες και γέλασα!Quote:
Originally posted by anastasia76
Τον τελευταιο καιρο απλα το ανεχομαι με την ελπιδα οτι θα ξυπνησω ενα πρωι και θα ειμαι συλφιδα... μμμμ.. μισο λεπτο να γυρισω απο την αλλη μην πιαστώ.:)
καλως ήρθες στο eating disorders.. και γενικώς πάσης φύσεως disorders :D
Ναι μπορώ να γραψω τα κιλα μου ... δικα μου ειναι στο κατω κατω... 1,70m &107kgr ... τωρα που το σκεφτομαι εχω πετυχει και τον αναγραμματισμο. Μακαρι να ηταν 071 χαχαχαχα
για 107 κιλάκια κάνεις έτσι? μμμ σιγά τα αυγά! :D ούτε καν κακοήθη παχυσαρκία δεν έχεις..
απλώς παχυσαρκία :D
Ημουν 114!! :(
Κι εγώ 106.7 ήμουν πριν το χειρουργείο και τώρα 25 μέρες μετά το χειρουργείο είμαι 96.5
Εγώ πάντως αρνούμαι να μιλήσω σε άτομα που έχουν ΔΜ κάτω από 40!!!!!!!! χιχιχιχι
Καλωσήλθες Αναστασία!!!!!!!!!
kalispera eimai nea edw kai den xerw apo pou na xekinisw dioti prwti fora xrisimopoiw kai forum
perimenw mia apantisi apo kapoion eimai i seiman
Καλωσήρθες Αναστασία. Κεφάτη σε βρίσκω... Το χιούμορ τρέφει την ψυχή μας και οι ...θερμίδες το σώμα μας δυστυχώς. Ας εστιάσουμε στην ψυχή θα έλεγα καλού κακού...
Καλωσήρθες κι εσύ. Για συστήσου... για συστήσου κι εσύ...Quote:
Originally posted by seiman
kalispera eimai nea edw kai den xerw apo pou na xekinisw dioti prwti fora xrisimopoiw kai forum
perimenw mia apantisi apo kapoion eimai i seiman
Καλως ήλθατε νέες κυρίες μου!Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να μιλάω ,γιατί έχω και ΒΜΙ κάτω από 40,αλλά ένα καλωσόρισμα - ως ένας εκ των λιγοστών ανδρών του φόρουμ - όφειλα να το πω! :) :) :) :) :)
Ενα θερμο καλωσορισατε και απο αλλο ενα ανδρικο μελος. :D
Καλώς μας ήρθατε κορίτσια!!!
Εδώ marinaki, (μην σας ξεγελά το ονοματάκι μου ΜΕΓΑΛΗ είμαι και σε ηλικία και σε όγκο αλλά πάντα ήθελα να μαι ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΗ!!!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ)
Σας υποδέχομαι και γω εδώ άν δεν έχω μπεί στο κλάμπ των "δεμένων" ακόμα, αλλά είμαι στα ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!! Και νομίζω ότι έχω μάθει και γω αρκετά από τις συζητήσεις των άλλων μελών και από το καλοκαίρι και μετά θα μπορώ να σας δίνω "ανταποκρίσεις" και από τη δική μου αλλαγή ζωής!!
Περάστε λοιπόν στο σαλονάκι μας καθίστε αναπαυτικά απολαύστε ό,τι θέλετε ζεστά ή κρύα ροφήματα και ας φλυαρίσουμε όλοι μαζί. Να'στε και να'μαστε καλά.
eimai i seiman 28 etwn omorfi apo oti mou lene oloi giati egw se emena vlepw tA kila dystixws eimai 1.70 kai
117 kila exw parei apofasi na kanw to daktilio kai psaxnomai genikotera kai etsi vrethika stin parea sas
kai xarika poy yparxete!!!
Μήπως μπερδευτικες με το site των καλλιστείων;Quote:
Originally posted by seiman
eimai i seiman 28 etwn omorfi apo oti mou lene oloi
se euxaristw gia to kalosorisma sad ....den sou arese i lexi omorfi ?
anyway den me endiaferoun ta kalisteia me endiaferoyn i gnwmi sas se themata opws o daktilios
exw apories kai pisteuw oti edw mporw na tis lisw nomizw
καλοσιρθες seiman τι αποριες εχεις για τον δακτυλιο?