Λάθος = αποτέλεσμα κάποιας αιτίας.Όταν η αιτία δεν διερευνηθεί και εξακριβωθεί τότε πάλι τα ίδια κάνουμε...:)
Printable View
Λάθος = αποτέλεσμα κάποιας αιτίας.Όταν η αιτία δεν διερευνηθεί και εξακριβωθεί τότε πάλι τα ίδια κάνουμε...:)
Ξεκίνησα κι εγώ δίαιτα πριν μιαμιση εβδομάδα περίπου, με τη βοήθεια διαιτολόγου. Εϊναι πολύ ισορροπημένη. Έχει πολλά μικρά γεύματα που αποτελούνται κυρίως από φρούτα και σαλάτες αλλά δεν νοιώθω να πεινάω. Έχασα ήδη μισό κιλό αλλά έχω πολύ δρόμο μπροστά μου γιατί είναι 1800 θερμίδων και από ότι μου είπε η γιατρός θα χάνω περίπου 2 κιλά το μήνα. Ελπίζω να τα καταφέρω γιατί είναι γύρω στα 25 για χάσιμο και φοβάμαι μην με κουράσει ο αργός ρυθμός.
Να μη σε κουράσει ο αργός ρυθμός!Να έχεις υπομονή και θέληση, και να μην είσαι ανυπόμονη.Κάνε ότι σου λέει η διαιτολόγος!Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
Καταλαβαίνω, θες να γίνει κάτι γρήγορα και άμεσα.Θες ν' αποκτήσεις μια άλλη εικόνα, έτσι όπως την έχεις σκεφτεί.Όμως, το σώμα σου πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για να είναι συνεργάσιμο στην προσπάθεια σου.Πρέπει να του δώσεις χρόνο να αποδεχθεί τη νέα σου διατροφική συμπεριφορά.
Πίστεψε με, εμείς, όλοι, που αποκτήσαμε κάποιας μορφής διαταραχή, το πάθαμε γιατί δεν σεβαστήκαμε το σώμα μας και τις ανάγκες του.Κάναμε τέτοιες διατροφικές ακρότητες, που αυτό μας τιμώρησε ή καλύτερα, αντέδρασε προσπαθώντας να βρει τη χαμένη του ισορροπία.Και σε διαβεβαιώ πως η αντίδραση του ήταν κάτι παραπάνω από επώδυνη και άμεση.
Γι' αυτό,μην μπεις ποτέ στη διαδικασία ν' αλλάξεις αυτόβουλως το ρυθμό που χάνεις βάρος.Δώσε χρόνο στο σώμα σου κι εκείνο θα αντεπεξέλθει.Κατάλαβε το, για να σε καταλάβει...
συμφωνω με τον Κλεανθη απολυτα..! ετσι ειναι..οταν ειχα πρωτοξεκινησει την διαιτα που εκανα πριν 2 χρονια αρχικα δεν ειχα κανενα προβλημα γιατι το μυαλο μου δεν ηταν κολλημενο εκει..οσο πιο κατω πηγαινα τοτε αρχιζαν και δημιουργονταν προβληματα..εμμονεσ δηλαδη..!..ουτως η αλλως απο τα πεντε πρωτα κιλα που χανεις, θα φανει στο σωμα σου και μετα τιποτα δεν θα σε σταματαει..! ειναι ωσπου να κανει την αρχη!!.........και εγω πλεον ειμαι αισιοδοξη για μενα..εχω αρχισει μεθοδικη προσπαθεια! και προσπαθω να μην με καταβαλλει το αγχος!!...καλη συνεχεια μας λοιπον!!!....
Μακάρι να τα καταφέρω αν και πολύ με φοβάμαι...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Quote:
Originally posted by Kleanthis
Να μη σε κουράσει ο αργός ρυθμός!Να έχεις υπομονή και θέληση, και να μην είσαι ανυπόμονη.Κάνε ότι σου λέει η διαιτολόγος!Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!
Καταλαβαίνω, θες να γίνει κάτι γρήγορα και άμεσα.Θες ν' αποκτήσεις μια άλλη εικόνα, έτσι όπως την έχεις σκεφτεί.Όμως, το σώμα σου πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για να είναι συνεργάσιμο στην προσπάθεια σου.Πρέπει να του δώσεις χρόνο να αποδεχθεί τη νέα σου διατροφική συμπεριφορά.
Πίστεψε με, εμείς, όλοι, που αποκτήσαμε κάποιας μορφής διαταραχή, το πάθαμε γιατί δεν σεβαστήκαμε το σώμα μας και τις ανάγκες του.Κάναμε τέτοιες διατροφικές ακρότητες, που αυτό μας τιμώρησε ή καλύτερα, αντέδρασε προσπαθώντας να βρει τη χαμένη του ισορροπία.Και σε διαβεβαιώ πως η αντίδραση του ήταν κάτι παραπάνω από επώδυνη και άμεση.
Γι' αυτό,μην μπεις ποτέ στη διαδικασία ν' αλλάξεις αυτόβουλως το ρυθμό που χάνεις βάρος.Δώσε χρόνο στο σώμα σου κι εκείνο θα αντεπεξέλθει.Κατάλαβε το, για να σε καταλάβει...
Κλεάνθη να σε ρωτήσω ή όποιος άλλο γνωρίζει μου απαντά.
Είναι δυνατόν, ενώ κάνω τη διαιτα μου κανονικά και ενώ ήδη είχα χάσει 700 γραμμαρια ξαφνικά να πήρα βάρος γύρω στα 1.300 γραμμαρια? Ζυγίστηκα και τρελλάθηκα...δεν έχω κάνει καμία παρασπονδία, τηρώ τη δίαιτα κανονικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί και σίγουρα η ζυγαριά μου δεν είναι χαλασμένη.
Θα εκτιμούσα μία γνώμη για το τι μπορεί να γίνεται.
Μήπως είναι κατακράτηση υγρών?
Εμείς οι γυναίκες υποφέρουμε από κάτι τέτοια ειδικά κοντά στις ημέρες που είναι να αδιαθετήσεις. Εγώ πάντα πριν από αυτές τις ημέρες ξέρω ότι η ζυγαριά με δείχνει ένα κιλό παραπάνω και νοιώθω σαν μπαλόνι. Μετά ξανάρχομαι στα κιλά που ήμουν. Ο διατροφολόγος σου τι λέει για αυτό? Ίσως σου συστήσει να κάνεις κάποιες ορμονικές εξετάσεις
Να ξέρεις ότι το βάρος, κατά τη διάρκεια της μέρας, αυξομειώνεται κατά κάποιο, μικρό, ποσό.Μπορεί αυτή η διαφορά που βλέπεις να είναι κατακράτηση υγρών, ή να παρατηρείται όταν είσαι αδιάθετη.Οπότε μην ανησυχείς και πολύ.Quote:
Originally posted by R1
Κλεάνθη να σε ρωτήσω ή όποιος άλλο γνωρίζει μου απαντά.
Είναι δυνατόν, ενώ κάνω τη διαιτα μου κανονικά και ενώ ήδη είχα χάσει 700 γραμμαρια ξαφνικά να πήρα βάρος γύρω στα 1.300 γραμμαρια? Ζυγίστηκα και τρελλάθηκα...δεν έχω κάνει καμία παρασπονδία, τηρώ τη δίαιτα κανονικά και δεν καταλαβαίνω το γιατί και σίγουρα η ζυγαριά μου δεν είναι χαλασμένη.
Θα εκτιμούσα μία γνώμη για το τι μπορεί να γίνεται.
Το καλό,πάντως, είναι να ζυγίζεσαι πρωί, νηστική, έχοντας κάνει τη φυσική σου ανάγκη. :)
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και μη ζυγίζεσαι και κάθε μέρα καλέ. :) Μια φορα τη βδομάδα,αρκεί. :)
Μπα δε νομίζω να ειναι κατακράτηση υγρών-δε είμαι κοντά σε αυτές τις μέρες. Τη διαιτολόγο θα τη δω τέλος Μάρτη οπότε δε μπορώ να έχω μία γνωμη από εκείνη. Είναι βλέπεις διαιτολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο και η πρόσβαση δεν είναι εφικτή πέραν του ραντεβού. Εξετάσεις έχω κάνει αλλά πέρα από θυρεοειδή και όζους που μου βρήκαν δεν υπάρχει κάτι άλλο, αλλά γι αυτά παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Δεν ξέρω τι να πω...πάνω που είπα ότι κάτι ξεκίνησε να γίνεται με παίρνει από κατω αυτή η ανατροπή...
Quote:
Originally posted by ratataplan
Μήπως είναι κατακράτηση υγρών?
Εμείς οι γυναίκες υποφέρουμε από κάτι τέτοια ειδικά κοντά στις ημέρες που είναι να αδιαθετήσεις. Εγώ πάντα πριν από αυτές τις ημέρες ξέρω ότι η ζυγαριά με δείχνει ένα κιλό παραπάνω και νοιώθω σαν μπαλόνι. Μετά ξανάρχομαι στα κιλά που ήμουν. Ο διατροφολόγος σου τι λέει για αυτό? Ίσως σου συστήσει να κάνεις κάποιες ορμονικές εξετάσεις
Koίτα και αυτό: http://daktylios.gr/phpBB2/viewtopic...528&highlight= ( ελπίζω ν' ανοίγει ) :) :) :)
Καλημέρα....εκανα εγγραφή για να μπορέσω να μπω...αλλά εγώ δεν έχω κάνει επέμβαση για δακτύλιο. Έχει κατι άλλο σχετικά με την περίπτωση που έγραψα?
Δε λέει μόνο για τον δακτύλιο, έχει και θέματα για διατροφή.Τώρα αν έχει κάτι ειδικά με αυτό που λες, δε γνωρίζω να σου πω.
Πάντως, στο θέμα, που σου είπα να κοιτάξεις, έχει μια καλή ανάλυση για το θέμα που ανέφερες.Έχει κάποιες γενικές οδηγίες.
Ελπίζω να σε βοήθησα,θα κοιτάξω και καλύτερα, όταν μπορέσω. :)
Ευχαριστώ πολύ. Μη σε κουράσω, έκαναν ήδη αποδεκτή την εγγραφή μου οπότε θα το ψάξω. Να περνάς καλά.
Εχω ηδη χασει 2 κιλα και παμε για τη συνεχεια...μεχρι το καλοκαιρι θελω να εχω φτασει στα ιδανικα μου κιλα και θα τα καταφερω!
Γιατι να σας πω κατι;Ολα μεσα στο μυαλ μας ειναι.
Χαιρομαι ππυ βρηκα αυτο το σαιτ να παιρνω δυναμη και κουραγιο ..
Παμε ,δυναμικα!
marou_laki κι εγώ μαζί σου. Την έσπασα την δίαιτα και ξεκινάω καινούργιο πρόγραμμα, διατροφή όχι δίαιτα και γυμναστική. Και το καλοκαίρι θέλω να έχω πέσει κάτω από τα 60 και ιδανικά να είμαι 56. Αποφάσισα να μην βιάζομαι και αποφάσισα το καλοκαίρι να είμαι κορμί. Και να σου πω κάτι; Δίκιο έχεις, όλα μέσα στο μυαλό είναι. Καλή αρχή, καλή συνέχεια, και το καλοκαιράκι αμα θές γυρνάμε τις παραλίες της Κρήτης με mini μπικίνι παρέα μιας και στα μέρη σου θα επιδείξω τα νεαποκτηθέντα κάλη μου, χαχαχα :P
Και ναιιιι, πάμε δυναμικά!
Ελπιδα μπραβο σου!
Δυνατα,παρτο αποφαση και ολα θα πανε καλα!!
Αμε,φυσικα και θα τις γυρισουμε ολες!!!
Ο,τι θες εδω ειμαστε!:-)
αυτα ειναι! τετοια θελω να ακουω...τερμα οι διαιτες express ..διατροφη και μονο διατροφη!...και ολα θα φυγουν!!...πιστη και υπομονη!.φιλια!
Έχω φτάσει αισίως στην τρίτη μέρα. Κρατιέμαι μακρυά από την ζυγαρια μιας και πριν ξεκινήσω ξέφυγα κάπως και είπα να μη με αποκαρδιώσει η δαιμονισμένη ζυγαριά μου (δαιμονισμένη γιατι πρώτα δείχνει 66,6 και μετά τα κιλά που είσαι :) ). Θα ζυγίζομαι πιο αραιά από πριν οπότε και η μπαρούλα μου θα αλλάζει με μικρή καθυστέρηση αλλά θα αλλάζει. Ψιλοπεινάω μπορώ να πω και συχνά αλλά μάλλον θα 'ανοιξε το στομάχι μου απο τις τελευταίες ατασταλίες μου αλλά το καλύτερο είναι ότι έχει αλλάξει η διάθεση μου. Δεν αγχώνομαι, δεν φοβάμαι, χαμογελάω πολύ και έχω σταματήσει το πρωί να τραβάω την κοιλιά μου μπροστά στον καθρέφτη.
Διατροφή και ασκηση και σε 18-20 εβδομαδες θέλω να χάσω 11-12 κιλά. Νομίζω ότι γίνετε, έτσι?
Όλα γίνονται, μη το βάζεις κάτω.
Και εγώ αναγκάσθηκα να την κόψω λίγο γιατί ήθελα να κάνω καμπύλη ζάχαρου και η ενδοκρινολόγος μου είπε να φάω καλύτερα από την προηγούμενη υδατάνθρακες άσε που πρέπει να πιεις και γλυκόζη.
Ξέρω ότι αυτό θα στοιχίσει το μείων ένα κιλό της εβδομάδας αλλά δεν πειράζει.
Γεια.... έκανα δίαιτα και πάχυνα χαχα, ελεεινό; και ξαναξεκίνησα στα 71 κιλά (αδιάθετη όμως οπότε φαντάζομαι 70) αλλά το πήρα σοβαρά διότι σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά δεν θα ξεκινήσω διατροφή και γυμναστική... Ξεκίνησα οπότε από εβδομάδα θα ενημερώσω και την μπαρούλα μου και εσάς.... εσείς τι κάνατε;... το αφήσαμε λίγο το θεματάκι και marou_laki είπαμε οι παραλίες μας περιμένουν
Δεν το αφησαμε καθολου..εγω ελπιδα να σου πω,προσπαθησα να κανω κατι τυπου ατκινσ αλλα δν μ παει τελικα ,ζοριζομαι χωρις φρουτα και ολα αυτα που στερεισαι οποτε συνεχιζω με την παλια καλη συνταγη(πρωτεινη+σαλατουλα +κανα υδατανθρακα που και που)
Εσυ πες μου,συνεργαζεσαι με διαιτολογο;
Εχω καιρο να ζυγιστω γιατι με κουρασε η ολη κατασταση...σε καμια βδομαδα λεω να ανεβω να δω τι γινεται!
Δυνατα ετσι;
Καλη μας δυναμη!!
Καλή μας δύναμη ναι. Να σου πω την αλήθεια δεν πάω σε διαιτολόγο τώρα γιατί δεν μπορώ την ώρα που γυρνάω σπίτι να κάθομαι και 2 ώρες να μαγειρεύω. Αλλά τόσο καιρό την συνταγή την έμαθα και αγκαζέ και με έναν θερμιδομετρητή το παλεύω. Γυμναστική και φρουτακια σαλατούλες πρωτείνη και κανά υδατάνθρακα με μέτρο και όλα light. Ζύγισμα εγώ Next week γιατί this week 71 και κάτι ψηλά ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό χαχα
Και ναι δυνατά
Xαχαχα..χαλαρωσε ειναι κ η περιοδος στη μεση μην το ξεχνας!
Από 71,5 - 69.8 και ακόμα δεν έκλεισα εβδομάδα. Αυτό είναι που λένε καλή αρχή!!!!
καλημέρα, ακούω πολλά για την ΑΤΚΙΝΣ και τα αποτελέσματα που έχει.. μήπωσ μπορείσ να μου την στείλεις που θέλβ να χάσω κάποια κιλά που πήρα αφού έκοψα το τσιγάρο και έπεσα με τα μούτρα στη μάσα? ευχαριστώ!!!Quote:
Originally posted by lollipop
Το πρόβλημα για όλους είναι το ίδιο.
Χάσιμο κιλών! Μαζί όμως με τα κιλά που δεν χάνονται, χάνεται η ζωή μας...
Πόσες φορές θυμάμαι τον εαυτό μου να βρίσκει χίλιες δικαιολογίες για να αποφύγω την παρέα που ετοιμαζόταν για την παραλία.
Αυτές τις ημέρες είπα να κάνω κάτι δραστικό!
Πολλες περικοπές.
Θα ήθελα κάποιον όμως για να βαδίζουμε μαζί...
Θα πρότινα λοιπόν να αρχίσουμε όλοι μαζι μια προσπάθεια.
Να καταγράψουμε κιλά και επιθημητό αποτέλεσμα και να βλέπουμε μαζί την πρόοδό μας.
Να καταγράφουμε καθημερινά τι τρώμε.
Πιστεύω με το να βλέπουμε την πορεία ο ένας του άλλου κάτι θα κάνουμε.
Πόσο μάλλον να αρχίσουν κάποιοι απο μας να χάνουν για να πεισμόσουν και οι άλλοι.
Ας ΑΡΧΊΣΩ ΛΟΙΠΟΝ
ΥΨΟΣ 170
ΚΙΛΑ 86
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 20 ΚΙΛΑ
Η ατκινς βρισκεται σε ενα θεμα στη βουλιμια νομιζω,αλλα υπαρχει σιγουρα..Ψξε λιγακι και θα τη βρεις
AAAAAA!Τέλεια... έκατσε γάμος 2 Ιούνη και με έχει πιάσει άγχος!!! Πως θα εμφανιστώ σαν την βοδάρα στον γάμο; και είναι και καλοκαίρι! Δεν μπορώ και να τα κρύψω.... Τι λές; πόσα μπορώ να χάσω μέσα σε 3 εβδομάδες; Κανένα tip; Βοήθειαααα με έπιασε πανικός!!!!
Σε 3 βδομαδες μπορεις να χασεις μαξ 3-4 κιλακια!Καθολου ασχημα Ελπιδα.Ασε το αγχος γιατι μονο κακο μπορει να σου κανει!Φροντισε εσενα και ολα θα πανε καλα!Περιποιησου τον εαυτο σου,τα μαλλια σου,το δερμα σου και θα εισαι μια χαρα τη μερα του γαμου!
ʼλλη ζυγαριά, άλλα κιλά. Υπολογίζω μισό κιλό πάνω διαφορά αλλά μιας και σε αυτήν θα ζυγίζομαι συχνότερα αυτής τα νούμερα θα καταθέτω.
Ανακεφαλαίωση!
Ξεκινησα 71,8 (στην πρώτη ζυγαριά) πριν 10 μέρες
Τώρα (στην άλλη ζυγαριά που θα είναι και η μόνιμη) 69,3
Σύνολο απώλειας 2,5 κιλά σε 10 μέρες... δεν είναι κακόοοο.... καθόλου κακοοοοο
Επιτέλους συμβαδίζω με την μπάρα προόδου μου, χαχαχα
και από την άλλη εβδομάδα η φούξια γουρουνίτσα μου θα αρχίσει τον κατήφορο.
Καλή μας συνέχεια και θα επανέλθω με την επόμενη απώλεια
Χεχεχε,με το καλο να κατηφορισει!!!Και γω χτυπησα 80 αλλα δεν την εχω αλλαξει ακομα...αμα δω το 7...!
Ελα Ελπιδα,δυνατα!!
Oυάου!!! Μείον 10 κιλά!!!
Έλα ένα όλε για το marou_laki
ΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Μπράβο κοπελιά!!! τέλεια
Σε πόσο καιρό τα έχασες, ααχχχ!πές μου να πάρω κουράγιο η γυναίκα γιατί από την πείνα έχει αρχίσει να πονάει το στομάχι μου, και καλή η διατροφή παράλληλα με γυμναστική αλλά με 800-1000 θερμίδες και γυμναστική 2 φορές τη μέρα (όταν δεν γυρνάω από τη δουλειά 10 η ώρα το βράδυ!!!) έχω αρχίσει να αισθάνομαι μια κάποια εξαντληση....
Αααχ κάνε να μου φτάσει ο χρόνος μέχρι τις παραλίες!!!!
Elpida, 800 - 1000 θερμίδες την ημέρα για κάποιον που ασχολείται με τη γυμναστική δύο φορές την ημέρα είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ!
Υποσιτίζεσαι κούκλα μου! Γι' αυτό και νιώθεις εξάντληση.
Πιστεύω ότι πρέπει ν' αυξήσεις τις θερμίδες με ποιοτικό φαγητό.Έτσι θα αυξήσεις και το ρυθμό που χάνεις βάρος και θα είσαι υγιής.Το να νιώθεις πόνο στο στομάχι ή το να δημιουργήσεις πρόβλημα στο σώμα σου είναι ότι χειρότερο έστω και αν έχεις χάσει κιλά.Το θέμα είναι να είσαι αδύνατη ΚΑΙ υγιής!
Καλή και μεθοδική συνέχεια να έχεις.
ΥΓ:Μην παίζεις με το στομάχι σου!Μπορεί να οδηγηθείς σε απρόβλεπτα αποτελέσματα.Εγώ είχα διάφορα συμπτώματα και πραγματικά δεινοπάθησα.
Kleanthi παρατήρησα ότι ο πόνος στο στομάχι υπάρχει και μετά το φαγητό. Πες μου λίγο για την δική σου εμπειρία, αν θες στείλτο μου και σε u2u. Ότι σε βολεύει
Συμφωνω με τον Κλεανθη!
.
Ελπιδα τα εχασα σε περιπου 3 μηνες αλλα οχι με συνεχη διατροφη.Ειχα και περιοδους που δεν εκανα διαιτα.
.
Τωρα σταματησα λιγακι να συντηρηθω γιατι οσο ναναι 10 κιλα ειναι πολλα και πρεπει ο οργανισμος να συνηθισει και να ξεκουραστει λιογακι...Ασε που ερχεται και η εξεταστικη και πρεπει να φαω κανα υδατανθρακα.
.
Να σου,εγω δεν πεινασα.Το μυαλο μου ομως ναι,ξελιγωθηκε!!:D :D....πρωτεινη φουλ(ψαρι,κοτοπουλο,τονος,ο σπρια,μπιφτεκια χωρις ψωμι...)+σαλατες για δειπνο..φρουτα ,νερο πολυ...4 γευματα τη μερα και οσο πιο πολυ κινηση μπορουσα..οχι γυμναστηριο,δεν ειχα χρονο.Κυριως περπατημα!
.
Μπορεις ελπιδα!!Δυνατα και οπως σου ειπαμε αυξησε τις θερμιδες σου με ποιοτικες τροφες!
Δεν ζυγιζομαίιιι!Δεν ζυγιζομαιιιιι!!! Καταστροφή.... έφυγα για το 3ήμερο και έφαγα, και δεν υπάρχει περίπτωση να ζυγιστώ αν δεν δω την κοιλιά μου να ξεφουσκώνει... οπότε το ζύγισμα μαου μετατείθετε για το τέλος της εβδομάδας
Εγώ πάλι είμαι στην άλλη πλευρά.... Δεν πρόκειται να ξανααφήσω τη ζυγαρίτσα μου με τίποτε!!!
Όποτε την παρατάω εκεί στη γωνίτσα της να κάθεται παραπονεμένη, πάντα παχαίνω...
Το όλο σκηνικό της παραπονεμένης ζυγαρίτσας βέβαια είναι το εξής: έστω ότι ενώ ζυγίζομαι κάθε μέρα, το πρωί, ένα πρωινό αποφασίζω να μην πατήσω το πόδι μου στο "ζυγιστικό σκαλάκι" μου γιατί την προηγούμενη έφαγα πιο πολύ και ΦΟΒΑΜΑΙ να δω το αποτέλεσμα... Οπότε λέω στον εαυτό μου"μην ανέβεις σημερα, κάνε όλη μέρα δίαιτα και ανεβαίνεις αύριο, ώστε να μην απογοητευτείς".... Έλα σου όμως που τελικώς εκείνη τη μέρα αντί για δίαιτα παρεκτρέπομαι, οπότε δεν ανεβαίνω ούτε την επόμενη και κάπως έτσι πάει και κυλάνε οι μέρες και ανεβαίνουν τα κιλά...
Γενικώς φοβάμαι τις ζυγαριές ΠΑΡΑ πολύ... Αλλά όταν κρατάω την ψυχραιμία μου και καταφέρνω να ανεβαίνω, να δω τα αποτελέσματα, όποια και αν είναι, τότε αυτομάτως με κρατάω και σε λιγικούλια κιλάκια, ή αναλόγως αν έχω πάρει αρχίζω σιγά σιγά και χάνω... αρκεί να παραμένω ψύχραιμη και αν δω ότι πήρα ένα κιλό να μη σταματήσω να ανεβαίνω.
elpida. marou_laki μπράβο κορίτσια!!! Προβλέπω ότι θα είστε και οι δύο κορμάρες και θα περάσετε ωραία το καλοκαίρι σας Κρήτη... elpidaki μην αγχώνεσαι για τον γάμο! θα είσαι μια κουκλάρα αρκεί να έχεις και καλή διάθεση... Η διάθεση παίζει παρα παρα πολύ βασικό ρόλο στο πώς δείχνουμε... αυτή είναι η εξωτερική μας εικόνα στην ουσία.
Λοιπόν, τελικά ζυγίστικαααα, ζυγίστικαααααα και δεν είναι τόσο χάλια όσο περίμενα, 200 γραμμάρια πάνω κι έγω έτρεμε ότι θα έβλεπα πάλι τα 70 φεύγα.... απαπαπα. Ευτυχώς δεν με πρόδωσε η ζυγαριά μου!!!χαχαχα
χεχεχεεε.... πολύ χαίρομαι Ελπιδάκι.... Η αλήθεια είναι ότι έχεις μια σχέση αγάπης και μίσους με τη ζυγαριά και συ, αλλά να, είδες? οι κόποι σου δεν πάνε καθόλου χαμένοι... Κιλάκι το κιλάκι αδειάζει το σωματάκι :)
ʼντε... και εις... κατώτερα!!! (νομίζω είναι από τα λίγα πεδία που είναι καλό να το λέμε αυτό! :P )
ELPIDA & KYVELI ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΣΑΚΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!