με τον τροπο που σκεφτεσαι για το θεμα της διατροφης, το μονο που μπορεις να κανεις γρηγορα ειναι να καταστρεψεις την υγεια σου...Quote:
Originally posted by dieselaki2006
εγω ειμαι στην εβδομη μερα αυτης της διαιτας...τις πρωτες 5 εχασα 5 κιλα,δηλαδη ενα κιλο καθε μερα...
καλα παει...λογικα χανεις 5 κιλα τιε πρωτες 5 μερες κ αλλα 5 μεσα σε 15 μερες...
εγω βασικα μπορω να κανω αυτες τις πρωτες μερες ξανα,αντι να περιμενω 15 μερες...λετε να ειναι οκ?να μην εχω κανενα προβλημα?
....
βασικα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα γιατι εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη κ σιδηρο παντα κ γιαυτο μαλλον ζαλιστηκα.
απο πεινα δεν καταλαβα τιποτα...δεν πεινουσα.
.......
τι να κανω να ξανακανω 5 μερες αυτο?η να συνεχισω?
βασικα εγω δεν θελω να χασω πολλα κιλα απλα θελω οτι ειναι να γινει να γινει γρηγορα...
φυσικα και να ΜΗΝ επαναλαβεις τις πρωτες 5 μερες, ουτε τωρα, ουτε αν συνεχισεις αυτη την διαιτα..με καμια διαιτα δεν χανεις 5 κιλα ΛΙΠΟΥΣ σε 5 μερες...αυτο που χανεις ειναι ολα τα υγρα του οργανισμου σου, τα οποια ξαναβαζεις ταχυτατα μολις επιστρεψεις σε μια νορμαλ διατροφη..
το οτι ζαλιστηκες, δεν "Ετυχε" απλα, οταν εχεις χαμηλο αιματοκριτη πρεπει να σε παρακολουθει γιατρος ετσι κι αλλιως, και φυσικα ΔΕΝ μπορεις να κανεις τετοιου ειδους διαιτες...
ειδικα μιας που μας λες οτι δεν εχεις πολλα κιλα για χασιμο, ειναι κριμα αντι για τα κιλα να χασεις την υγεια σου...μη πω αμαρτια..