Κάποιος που έχει πάει να μας δώσει τα φώτα του; Να πούμε σε κάποιο μαγαζί ας πούμε ή σε κάποια καφετέρια εκεί;
Printable View
Κάποιος που έχει πάει να μας δώσει τα φώτα του; Να πούμε σε κάποιο μαγαζί ας πούμε ή σε κάποια καφετέρια εκεί;
Στον όροφο που είναι όλες οι καφετέριες, στη σειρά, όλα τα φαγάδικα, έχει και Στάρμπακς καφέ. Εκεί είναι και το Goody's και όλα... στη σειρά. Έξω από το Στάρμπακς έχει και τραπέζια για να κάτσεις να πιείς καφέ και να καπνίσεις (γιατί μέσα απαγορεύεται). Μπορούμε να δώσουμε εκεί. Υπάρχει και το Bowling center που επίσης είναι ΕΝΑ. Δεν έχει άλλο. Νομίζω είναι στον πιο πάνω όροφο.
Ή, μπορούμε να δώσουμε ραντεβού έξω από το ZARA, αλλά εκεί όποιοι πάνε πρώτοι θα περιμένουν όρθιοι ώρα μέχρι να εμφανιστούν όλοι. Καλύτερα σε καφέ καθιστό νομίζω.
Ναι και εγώ αυτό νομίζω... ξέρει κανένας τι καφέ υπάρχουν εκεί;
Πουφ κρίμα!Ανεβαίνω την Κυριακή στην Αθήνα...:(
1000 συγνώμη αλλά δεν θα τα καταφέρω να έρθω σήμερα:( Προέκυψε κάτι έκτακτο οικογενειακό και δεν μπορώ να το αποφύγω δυστυχώς με κανέναν τρόπο:(
Θα περιμένω όμως με ανυπομονησία να διαβάσω τις εντυπώσεις σας από την συνάντησή σας! Πολλά φιλιά! Θα σας σκέφτομαι!!!
Eγω σε 4 ωρες φευγω για το εξοχικο, οποτε καλα να περασετε !!!
Κι από μένα καλά να περάσετε.... εμείς οι παντρεμένες με παιδιά που εργαζόμαστε όλη τη βδομάδα..... το Σαββατοκύριακο δεν προλαβαίνουμε ούτε να αναπνεύσουμε.... οικοκυρικά... κτλ..... Όμως καλά να περάσετε και μακριά από Goodys.... Pizza ..... καλύτερα STARBUCKS ....
βγάλτε και καμιά φωτογραφία..... να σας δούμε και εμείς που δεν θα έρθουμε....
Παρακαλώ οι κυρίες του φόρουμ να φωτογραφηθούν σε διάφορες πόζες, για να δούμε και καμιά γλυκόφατσα μπας και γλυκάθουμε,γιατί γλυκά δεν τρώμε! :) :) :)
χωρίς να θέλω να παινέσω τις κυρίες του φόρουμ όσες φωτό έχω δει είναι
όλες καλλονές! που με κάνει να απορώ.. βλέπω κάτι αδύνατες στο δρόμο
με κάτι φάτσες απαράδεκτες μπαζολέ και εμείς να χουμε καταδικάσει το ευατό μας
με αυτό τον τρόπο.. :( :(
για να μην πω πως τα ενδιαφέροντα τους είναι αυστηρά περιορισμένα...
Τελικά ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω απόψε παιδιά. Με στριμώξανε τα πιτσιρίκια και η... παρέα τους και οι... μαμάδες της παρέας τους. Περαστικά μου!
Ωράια, επειδή κανείς δεν μπορέι το ακυρώνουμε λοιπόν για μια άλλη φορά...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Μήπως τελικά προτιμάμε την αφάνεια του forum?
Μήπως όλα είναι δικαιολογίες?
Ειλικρινά όλη την εβδομάδα διαβαζα για το ραντεβού που κανονίζατε γεμάτοι ενθουσιασμό και ήμουν σίγουρη ότι τελικά αυτή η συνάντηση δεν θα γινόταν.
Παιδιά εγώ δεν είπα καμιά δικαιολογία, αλλά τι να κάνω αφού κανένας δεν μπορεί, lollipop, πάμε παρέα για καφέ;;
:P :P :P
Θα είμαι Αθήνα από Κυριακή μέχρι και Τρίτη.
Την Δευτέρα θα είμαι όλη μέρα στο Mall για τρελλό shopping!!!!
Για καφέ και κους κους είμαι πάντα μέσα.
All right, θα κανονίσουμε οι δυο μας ...Quote:
Originally posted by lollipop
Θα είμαι Αθήνα από Κυριακή μέχρι και Τρίτη.
Την Δευτέρα θα είμαι όλη μέρα στο Mall για τρελλό shopping!!!!
Για καφέ και κους κους είμαι πάντα μέσα.
Στείλε μου με u2u το κινητό σου να το έχω
lollipop, σεβομαι την άποψη σου, όμως νομίζω ότι είσαι λίγο απόλυτη! Καταρχήν υπάρχει και το "δεν μπορώ", απόδειξη ότι και εσύ δεν μπορούσες για την Παρασκευή αλλά όπως έγραψες μπορούσες από την Κυριακή μέχρι την Τρίτη. Στο τέλος τέλος, είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχει και το δεν μπορώ για έναν απλό καφέ όταν ο λόγος της ακύρωσης ενδεχομένως να είναι μία υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσέις που προϋπάρχουν στη ζωή μας!!Quote:
Originally posted by lollipop
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Μήπως τελικά προτιμάμε την αφάνεια του forum?
Μήπως όλα είναι δικαιολογίες?
Τέλος όσο γιατι οτι ότι ίσως τελικά κάποιοι από εδώ προτιμούν την ανωνυμία, ούτε και αυτό είναι παράλογο και αφύσικο!! Και ενδεχομένως να προτιμούσαν να γνωρίσουν ένα ή δύο μέλη του forum αρχικά (άτομα που έχουν συνομιλήσει περισσότερο ισως) και αργότερα να είχαν την επιθυμία να γνωρίσουν τους πάντες!! Εξάλλου μη ξεχνάς πως πολλοί από εμάς δεν έχουμε σκοπό να το πούμε σε όλο τον κόσμο ότι έχουμε κάνει ή οτι θα κάνουμε αυτή την επέμβαση, και ο κόσμος ξέρεις πολλές φορές έχει αποδειχθει ότι είναι πολύ μικρός!!
Αυτά τα ολίγα γιατί ένιωσα να με ενοχλεί λιγάκι η τοποθέτηση σου για την ακύρωση της συνάντησης και ένιωσα την ανάγκη να στο πω! Εξάλλου......... οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους εν δυνάμει καλούς φίλους!!!! Φιλιά!