-
και το χασιμο του βαρους, αλλα κυριως η καλη σου διαθεση, ειναι ΠΟΛΥ καλα νεα Μαρινακι :)
συνεχισε ετσι ηρεμα και χαρουμενα, ευχομαι ολα να σου πανε καλα!
-
'Αν και ΔΥΣΤΥΧΩΣ (το γράφω και το εννοώ αυτό) κάποιοι πήγαν να μου χαλάσουν στο τέλος το υπέροχο Σαββατοκύριακο και να μου δέσουν φιόγκο τον φιόγκο μου, ΕΥΤΥΧΩΣ το χαμόγελο δεν έσβησε από τα χείλη μου και υπόσχομαι ότι δεν θα σβήσει ........... και ΕΥΤΥΧΩΣ που έχω δίπλα μου έναν ΥΠΕΡΟΧΟ σύντροφο, έναν απίστευτο ΓΙΟ και αρκετές ΑΠΙΘΑΝΕΣ & ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ "τσοκαροκομμώτριες" ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ που με στηρίζουν και με ανεβάζουν πολύ ψηλά και έτσι ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΗ για το δικό σας ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ στον αγώνα που δίνω με την παχυσαρκία.
Κι επειδή κι άν ακόμα φθάσω τελευταία στο νήμα του στόχου μου είμαι από τώρα νικήτρια θέλω από εδώ να τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους για ό,τι κάνουν, για ό,τι δείχνουν, για ό,τι πιστεύουν και για ό,τι λένε για μένα και να ξέρουν ότι δεν θα τους απογοητεύσω ποτέ.............
-
Μαρινάκι μου γλυκό και στρουμπουλοοοοο σε αγαπάμε για αυτό που είσαι και όχι βέβαια για αυτό που θα γίνεις (μωρή κανόνισε να αδυνατίσεις και να ξινήσεις κάηκες καημένη μου)!!
Είσαι γλυκούλα και αγαπησιάρα και δεν μπορεί παρά κανείς να δεθεί μαζί σου!!
Μαζί θα προχωρήσουμε και θα τα καταφέρουμε Μαρινάκι!!!
Όσο για αυτούς που πήγαν να σου σφίξουν το φιογκάκι σου..... άστους αυτούς παραξίνησαν!!!