Quote:
Originally posted by WeepingMoon
Είναι φοβερό και υπέροχο... Εδώ και 3 χρόνια που ξέρω αυτό το forum, όποτε το διάβαζα, ένιωθα άλλος άνθρωπος!
Έπερνα θάρρος από όλους εδώ. Κουράγιο και ελπίδα...
Και τελικά κατάφερα και έκανα την επέμβαση που τόσο πολύ λαχταρούσα και πίστευα πως θα λύσει το πρόβλημά μου δια παντώς! :)
Δεν ξέρω κατά πόσο ο δακτύλιος μπορεί να είναι λύση για όλους, σίγουρα όμως όποιος τον έχει κάνει έχει βρει τον τρόπο να ξεφύγει από την παχυσαρκία.
Είναι τόσο όμορφο να κάνεις όνειρα για τα ρουχαλάκια που θα φορέσεις όταν θα έχεις το σώμα που επιθυμείς! :)
Και πόσο πιο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσεις επειδή θα τα έχεις ράψει εσύ η ίδια σου! :)
Αν πιστεύεις πως ο δακτύλιος είναι η λύση ΓΙΑ ΣΕΝΑ, μη χάνεις άλλο χρόνο... Κάνε ό,τι χρειάζεται ώστε να φτάσεις πιο κοντά σε αυτό... Ο χαμένος χρόνος είναι αυτό που δεν θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε ποτε...
Φιλιά πολλά! :)
Μπορει να εχει πολλα αρνητικα η λυση του δακτυλιου...τα περισσοτερα απο τα οποια τα εχω σχολιασει σε αλλα ποστ, εχει ομως ΣΙΓΟΥΡΑ ενα μεγαλο θετικο:οταν προχωραει κανεις σε αυτη την λυση, ειναι οπωσδηποτε αποφασισμενος να δωσει και οριστικη λυση στο προβλημα του κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο σ αυτο το προβλημα... η αποφαση για ΟΡΙΣΤΙΚΗ λυση....