Quote:
Originally posted by sad
Πολλή φασαρία για το τίποτα... nido μόνο μια απορία που την είχα πάντα... Εφόσον λες πως το e.d. έχει μόνο έξοδα και όχι έσοδα... το δικό σου το όφελος ποιο είναι μέσα από ένα τέτοιο φόρουμ; Δεν διαφημίζεσαι όπως λες ή αν το κάνεις, το κάνεις διακριτικά... πάντα είχα την αίσθηση μέσα σε αυτό το φόρουμ πως κάποιος με παρακολουθεί, και αυτά που εγώ γράφω από την καρδιά μου, εκείνος τα κρατάει σε σημειώσεις για να του χρησιμέψουν στη δουλειά του... ελπίζω να βγω ψεύτρα... ελπίζω τόσο καιρό να μην είμασταν απλά τα πειραματόζωα που κατέθεταν τις ψυχές τους για να ωφεληθεί κάποιος άλλος, αν όντως το έκανες σου βγάζω το καπέλο, πολύ έξυπνο... αλλά... ούτε έγραφες σε αυτό το φόρουμ, ούτε συμμετείχες, ούτε διαφήμιζες τα group therapies (κάτι που θα θεωρούσα περισσότερο νορμάλ), οπότε κάποια στιγμή απλά μου γεννήθηκε η απορία αυτή...
Το e.d. μου έδωσε πολλά, απλά δεν έχετε καταλάβει πως το e.d. είμαστε εμείς...
Φιλικά Sad
Sad, το όφελος, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πάντα οικονομικό. Κάποτε, εκπαιδεύτηκα στις διαταραχές πρόσληψης τροφής και άρχισα να δουλεύω με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Αναζήτησα στο ελληνικό ίντερνετ και δε βρήκα κάτι σχετικό, οπότε και θέλησα να καλύψω το -τότε- κενό. Δεν ήμουν όμως ποτέ υπέρμαχος μιας σελίδας γεμάτης μόνο με άρθρα, πληροφορίες και γνώσεις. Ολοι οι άνθρωποι, γνωρίζουμε πολύ συχνά, πολύ καλά τον εαυτό μας. Ξέρουμε πχ ότι έχουμε εγκλωβιστεί σε μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά, ότι έχουμε περιττά κιλά και πρέπει να προσέξουμε τη διατροφή μας κ.ο.κ.
Quote:
Originally posted by 2good2btrue
Δυστυχώς όταν μόλις προ ολίγων ημερών διαπίστωσα και εγώ την ύπαρξη της σύνδεσης με τον εν λόγω γιατρό ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ nido!!!!!!!!!
Εκείνη την ώρα αισθάνθηκα πως εσύ δεν είχες ιδέα για το τι είχε καταγραφεί στο ίδιο σου το "σπίτι" !!!! υπήρχαν οι μαρτυρίες τόσων ανθρώπων που είχαν εμπειρία μαζί του και το 99% είχε εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια. Περίμενα λοιπον, απο επαγγελματική ευσυνειδησία και σεβασμό (αν μη τι άλλο!) να έχεις αφαιρέσει το link που αφορά στον συγκεκριμένο "γιατρό"!!!
Ο ενδεχόμενος ισχυρισμός σου για το συγκεκριμένο θέμα περι ελευθερίας λόγου και έκφρασης θα ειναι απορριπτέος από εμένα προσωπικά, γιατί νομίζω πως σαφώς οι καλεσμένοι μας στο σπίτι μας έχουν κάθε δικαίωμα για την ελευθερία του λόγου τους, όμως ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την συμπεριφορά τους στο σπίτι μας και τα όρια που τους έχουμε θέσει . Επισκέφθηκα και έγινα μέλος του φορουμ σου, γιατί στην αρχή νόμιζα πως μου άρεσες ως οικοδεσπότης καθώς μου άρεσε η ποιότητα των καλεσμένων σου, το επίπεδο των γνώσεων τους στο θέμα που με αφορούσε. Στην πορεία όμως κατάλαβα πως δεν ήσουν τόσο σωστός οικοδεσπότης όσο θα έπρεπε. Το μόνο που ένιωσα να κάνεις ειναι να ανοιξεις ένα σπίτι και μετά...................."μπάτε σκύλοι αλέστε" που λένε!!!!
Το να ανοίξει κανείς ένα σπίτι, και μετά να το ξεχάσει στην τύχη του είναι περισσότερο εγκληματικό παρά ανιδιοτελές!! Είναι παγίδα αυτό που κάνεις! Και αν το κάνουν και άλλοι στον διαδυκτιακό κυβερνοχώρο αυτό δεν σε απαλλάσει από την ευθύνη σου!!! Δεν είμαι όμως εγώ αυτή που θα σε φέρει ενώπιον των ευθυνών σου.
2good2btrue,