-
ωραιο το μοιραιο σου Βασιλικη .... μαρεσε :)
παντα τετοια!!!
πραγματικα, κανεις μας δεν ξερει που τον περιμενουν τα καλυτερα της ζωης τους και περιεργως πως, ερχονται οταν δεν τα περιμενεις καθολου...
εκανα καλο σημερα
σηκωθηκα μολις ειχε αρχισει να με παιρνει ο υπνος το βραδακι και πηγα για πιλατες και γυρισα κουρασμενη και αποφορτισμενη με ηρεμες και θετικες σκεψεις...
-
ωραιο το μοιραιο σου Βασιλικη .... μαρεσε
παντα τετοια!!!
πραγματικα, κανεις μας δεν ξερει που τον περιμενουν τα καλυτερα της ζωης τους και περιεργως πως, ερχονται οταν δεν τα περιμενεις καθολου...
Μάλλον καλά έκανα λοιπόν που σταμάτησα να τα περιμένω, μήπως και έρθουν από μόνα τους...
Το μόνο καλό που έκανα σήμερα για τον εαυτό μου είναι που τον αγάπησα λίγο περισσότερο και υποσχέθηκα πως πολύ σύντομα θα κάνω περισσότερα για αυτόν...
Greekgirl80
-
το καλό: πήγα με μια φίλη σενα ατμοσφαιρικο μαγαζι στα Λαδάδικα και προσφερα στον εαυτο μου ενα εξαιρετικο πιατο (ισορροπημένο) ενα ποτήρι κρασί και χαλαρη κουβεντούλα.
-
Το καλό που έκανα σημερα για τον εαυτο μου ειναι οτι ξυπνησα με αισιοδοξια και καλη διαθεση. Σκοπευω να κανω μια ανακαινιση στο σπιτι το Σαββατοκυριακο και ειμαι πολυ χαρουμενη...ειμαι κλασσικη σπιτογατα και λατρευω να αραζω στο σπιτακι μου...
Επισης το απογευμα θα συναντησω την αγαπημενη μου φιλη.
-
Εκανα 2 καλά τελευταία στον εαυτό μου και αποτέλεσμα ήταν να συμβεί και άλλο ενα.....
Αρχισα δίαιτα με διαιτολογο (που 2 εβδομαδες τώρα με το ζόρι 1μισυ κιλό εχω χασει μόνο) και πήρα και ενα stepper και κοπανιεμαι 4-5 φορες την εβδομαδα......
Μοιραία λοιπόν, εφτιαξε και η διάθεσή μου, εφόσον μπήκα σε μια σειρά....
-
to kalo?? xm pira apofasi na ksekinisw pali na mpainw se seira k tha ta kataferw
-
Πήγα Σαββατοκύριακο στα λουτρα της Αριδαίας το Πόζαρ!!!
Σάββατο μεσημέρι λουτρο στην εσωτερικη πισίνα, το βράδυ με -2 μπανιο στον καταρρακτη,Κυριακή πρωί βόλτα στο βουνό και μεσημέρι μπανιο στην εξωτερικη πισίνα...Αισθάνομαι τοσο χαλαρη και γεμάτη που θαθελα να σας χαρίσω την εικονα αυτου του Σαββατοκυριακου ...Τελικά παρα την αναποδια που πηγα στην αρχη η Φύση δουλεύει ερημην μας (ευτυχως) και με "εστρωσε".
-
Ξεκίνησα μαθήματα ιστιοπλοίας :)
τον ιουλιο δινω εξετασεις για το διπλωμα μου :):):)
ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΣ ΘΑ ΓΕΝΩ!
-
Ειναι καταπληκτικο!!!
Μπραβο 2sweet2b4go10 αυτο ειναι η αλλαγη!!!!!!!!!!!
Περιμενουμε προσκληση στο 24 μετρων σκαρι που θα αποκτησεις για μια μικρη κρουαζιερα στα ελληνικα νησια!!!!!!!
Σημερα πιαστικα με το σπιτι πολυ σοβαρα .Εγινε λαμπα.Και αισθανομαι πολυ καλα γιατι μεχρι και τις δουλειες του σπιτιου τις κανω με αλλη ορεξη!!!!!!!1
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!
-
2sweet2b4go10 καλή αρχη στα μαθηματα.
Αν μπορείς μέσα από ομίλους πάρε μέρος σε αγώνες. Είναι πολύ καλή εμπειρία ειδικά αν σου αρέσει ???.να σκίζεις τα κύματα
-
Αποφασισά να αφησω στην ακρη τα κομπλεξ μου
και να κλεισώ ραντεβού στο σπα που κερδισά τυχαία.
Σημερα ειναι το ραντεβού και εχω αποφασίσει να το διασκεδάσω!
-
Πήρα το καινούργιο cd των Locomondo, ελληνικό reggae στα ακουστικά στο γραφείο και η συννεφιασμένη μέρα που μου έχει καταστρέψει την διάθεση έχει απομακρυνθεί γιατί στον δικό μου μικρόκοσμο χορεύω μόνη με κλειστά μάτια σε μια παραλία μα το νερό της θάλασσας μέχρι τους αστράγαλους. Δεν πα να κράζει το αφεντικό, δεν πα να έχω πήξει στη δουλειά, δεν πά να είναι μάπα ο καιρός εγώ απλά... MeWannaDance.....Γιατί δεν βγήκα από το σπίτι για να κάνω τη γλάστρα, ήρθα καi άφησα τα νέυρα σε μια κρεμάστρα... λαλαλαλαλα....MewannaDance
-
Σκαλισα παλιες φωτογραφιες ξεχασμενες και θυμηθηκα πριν 10 χρονια με τα μισα κιλα απο σημερα τι ωραια αισθανομουν και ποσο ευχαριστιομουν πραγματα που αφορουσαν εμενα προσωπικα.
Την τοποθετησα πανω στο γραφειο διπλα στον υπολογιστη την κοιταω, και οσο την κοιταω περισοτερο πειθω τον ευατο μου οτι πηρα την καλυτερη αποφαση που θα μπορουσα να παρω ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΒΡΩ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!11
-
ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ πρωι πρωι και ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ!!!!!!!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!
Ανταμοιβη!!!!!!!Κουρα ομορφιας!!!!!!!!Σημερα θα πιαστω με προσωπο και μαλλια!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
-
δεν αγαπας την ζυγαρια σου δεχακι μου...εσενα αγαπας και κανεις το καλυτερο δυνατο ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!...φιλια!(εσυ δεν εισαι ενα απλο αυλο αντικειμενο, εισαι ανθρωπος και μαλιστα αξιολογος, τουλαχιστον εγω αυτο εχω καταλαβει)..
-
σημερα εφαγα ενα πολυ μικρο παγωτο μετα τη δουλια κι ετοιμαζομαι να ασχοληθω με τα λουλουδακια μου στα μπαλκονια μου .
ολα καλα και ανθηρα