Quote:
Originally posted by Maria-Eleni
Εγώ τον καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί του. Αλλά υποθέτω ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι καπνιστής, γιατί εγώ δεν καπνίζω και δεν θέλω να πληρώνω για τον καρκίνο του ή για τα άπειρα χρόνια που θα παίρνει οξυγόνο από το δημόσιο ως ΧΑΠίτης, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να βάλει όρια στο τσιγάρο του. Επίσης, υποθέτω ότι δεν είναι υπερτασικός γιατί δεν θέλω εγώ να πληρώνω τα φάρμακά του επειδή δεν μπορεί να βάλει όρια στο αλάτι. Ούτε και αλκοολικός να είναι, γιατί τα νοσήλεια σε κίρρωση είναι πολλά και εγώ δεν μπορώ να πληρώνω επειδή δεν έβαζε όριο στο κρασί του. Αλλά και νεφροπαθής δεν πρέπει να είναι γιατί με τις αιμοκαθάρσεις θα μας στοιχίσει ένα σωρό. Και παιδιά πρέπει να έκανε αμέσως, δεν θα πληρώσω εγώ την επιθυμία του για εξωσωματική. Και σίγουρα θα έχει φροντίσει να μην πάθει ποτέ καρκίνο γιατί οι χημειοθεραπείες είναι χειρότερες και από καφέ στο Κολωνάκι και δεν θα πληρώσω εγώ τα λάθος γονίδια που πήρε από τη μάνα και τον πατέρα του. Και βέβαια θα έχει μεγαλώσει σε κάποια άλλη χώρα, διαφορετικά θα έχω πληρώσει εγώ από την τσέπη μου τα εμβόλιά του, και τι με νοιάζει εμένα αν αυτός πάθει πολυομυελίτιδα; Εγώ δεν θα πάθω...