ευχαριστω βρε παρα πολυ να σαι καλα αλλα το σκευτομαι δν ξερω επειδη ειμαι 65 κ θελω το πολυ σ ενα μηνα να χασω 8 με 10κ............μαλλον πολλα για τοσο λιγο χρονο αλλα καθολου ακατορθωτο......
Printable View
ευχαριστω βρε παρα πολυ να σαι καλα αλλα το σκευτομαι δν ξερω επειδη ειμαι 65 κ θελω το πολυ σ ενα μηνα να χασω 8 με 10κ............μαλλον πολλα για τοσο λιγο χρονο αλλα καθολου ακατορθωτο......
μην τρελενεσαι εκτος απο την διατροφη σου κανε και κανενα μπανακι στην θαλασσα και ολα καλα θα πανε!!!!!!!!
κ παλι σε ευχαριστω πολυ φιλη μου πολλα φιλια.....
γεια σε ολους^^.παιδια πρωτον να στε καλα.εχω διαβασει ολες τς συζητησεις.ηθελα να δω γνωμες για τα χαπια κ καλα που βρηκα αυτο το σιτε.εχω πολλες αποριες ομως κ νομιζω μονο εσεις μπορειτε να τις λυσετε.εχω μεγαλο προβλημα με τα κιλα.ειχα δοκιμασει τα παντα ομως εχανα κιλα αλλα μετα απ λιγο βαριομουν κ αρχιζα παλι να τρωω.κυριως βλακειες.γλυκα κ οτιδηποτε αλλο μη υγειινο.εχω φτασει να ειμαι πανω κατω 85 κιλα απ οτι πιστευω.δεν εχω ζυγιστει εδω και καιρο.κ ετσι οπως παω κλεισμενη σε ενα σπιτι να διαβαζω για πανελαδικες με κοβω να βαζω κ αλλα.σκεφτομαι πολυ σοβαρα τα χαπια.βαρεθηκα να εχω τοσα κιλα.ντρεπομαι να παω στο φαρμακειο κ να ζητησω χαπια αδυνατισματος γ αυτο κ θελω να μαθω καποια πραγματα πρωτα.μπορειτε να μου πειτε ποσο κανει το ενα κουτι με τα χαπια?[/i]πρεπει να χασω επιγοντως 10 κιλα το γρηγοροτερο γτ δε με αντεχω αλλο ετσι.κ περα απο αυτο ο φαρμακοποιος σου δινει τ διαιτα?κ οταν ας πουμε φτασεις στ επι8υμητο αποτελεσμα πως σου ερχεται παλι η ορε3η για φαι? περιμενω απαντηση σας.ευχαριστω πολυ.
epishs 3exasa na rwthsw kati.eida pio panw oti ta xs kostizoun 38 eurw gia 15 meres.poios ta dokimase k mesa s auto to xroniko diasthma posa kila exase?einai apotelesmatika?k telos ta farmakeia ta poulane?
εγω τα ειχα δοκιμασει και δεν με βοηθησαν ΚΑΘΟΛΟΥ!
μη σου πω εχασα και λιγοτερο απ' οτι εχανα συνηθως με σωστη διατροφουλα μονο!
τζαμπα τα χρηματα που εδωσα, ταπηρα πανω απο εναμησι μηνα.
ισως εξαρταται και απο τον οργανισμο ομως
re c pragmatika an de petuxoun k ta xapia de 3erw ti 8a kanw. =/ exw apelpictei.exw kouractei toco pl me auth tn katactach.ec pwc ta pac m auto to 8emataki?diaita tlk?
ευα καλησπερα και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου! δοκιμασα τα xs πριν ενα μηνα, το αποτελεσμα τζιφος. ακολουθησα πιστα τις οδηγιες, δεν εκανα καμια παρασπονδια αλλα ειχα απωλεια ενος κιλου σε δυο εβδομαδες, ουσιαστικα δηλαδη ο,τι θα εχανα και με μια απλη διαιτα. γνωμη μου ειναι να μην παρεις κανενα χαπι, δεν υπαρχει κανενα μαγικο φαρμακο για το αδυνατισμα, ολα ειναι μεσα στο μυαλο μας, αν απλα εχουμε θεληση και κατανοησουμε οτι πρεπει να ακολουθησουμε μια υγιεινη και ισορροπημενη διατροφη δια βιου, τοτε οχι μονο θα χασουμε κιλα αλλα θα τα κρατησουμε και μακρια μας.
ξεκινησα παλι διατροφη πριν 2 βδομαδες, χωρις κανενα συμπληρωμα η χαπι, εχασα ηδη 4 κιλα και προχωραω...αρα μαλλον δεν κανει θαυματα το xs...
συμφωνω με λουκουμακι!!
σωστη διατροφουλα και παλι σωστη διατροφουλα!
αντε και γυμναστικουλα!
apla to 8ema einai oti olo k apogohtevomai pio pl.cou lew dokimaca ta pada.=/ k pada cth mech ta parataw.einai pl krima gt ta kila me adikoun.na peic oti eimai kamia pou de vlepetai paei ct diaolo.oloi auto m lene k oloi me prizoun.dn uparxei mera p na mn akoucw kt g t kila m ap tc goneic m kuriwc.prwth fora anoigomai ce kapoion g auto to 8ema.fadacou.prwth fora.k ola mou ta provlhmata 3ekinane apo auto to 8ema.sas euxaristw g tis sumvoulew.ta xapia 8a ta parw na ta dokimasw etci ap periergia.e3allou pote de 3ereic.einai k analoga me tn organismo.an de piacoun apla 8a to parw apofach na 3ekinhcw pali diaita.=/
χαζομαρες ειναι ολα αυτα με τα χαπια,αποτελεσμα θα ελεγα οτι εχουν αν τα επαιρνες και εχανες χωρις διαιτα!απο τη στιγμη που ακολουθεις διαιτα θα χαθουν τα κιλα,δε νομιζω οτι κανουν κατι το ιδιαιτερο...τα xs ενα φεγγαρι τα ειχα παρει και το αποτελεσμα μηδεν,και κατι χαπακια για κυταριτιδα για 3 ολοκληρους μηνες(cellusite της healthaid) παλι μηδεν,και πιο παλια κατι χαπακια απο καταστημα βιολογικων τροφων(δε θυμαμαι ονομα αυτη τη στιγμη) παλι μηδεν το αποτελεσμα!
οταν το θελησεις εσυ και μονο θα κανεις κατι για τον εαυτο σου!οταν το κανεις επειδη σε πρηζουν οι αλλοι τοτε απλα αποτυγχανεις!
κουκλα μου πρεπει να ξερεις ομως οτι παλι πρεπει να κανεις διαιτα, τα χαπια απο μονα τους δεν κανουν τιποτα, το γραφει και το κουτι :(
re t kaloi-es p eiste. ^^ euxarictw pragmatika.kai nai exeic dikio cto oti me th 8elhch mou prepei.ka8e fora pou ekana kati gia na ta xacw htan gia t mana m.epeidh to exei axti na me dei adunath.to 8ema einai oti 8elw na to kanw g mena alla teleiws athoruva.dhladh monh mou.etc mono tha thrhcw kai thn diaita.kai kuriws thelw kati gia na mou tonwsei to h8iko estw kai an auto 8a einai mia autapath(xapia)
τοσο μικρουλα που εισαι, λιγο να προσεξεις, θα αρχισεις να χανεις!
τι να πουμε κι εμεις οι τριανταρες που βλεπουμε το μεταβολισμο μας να κοιμαται?
συμφωνω! 2-3 απλα πραγματακια αν κανεις θα τα χασεις πολυ γρηγορα, μην πεσεις στην παγιδα ομως να κανεις επικινδυνες διαιτες γιατι στην καλυτερη περιπτωση θα καταστρεψεις το μεταβολισμο σου!Quote:
Originally posted by chocolat134
τοσο μικρουλα που εισαι, λιγο να προσεξεις, θα αρχισεις να χανεις!
hahahahaha.apelpisia etsi?k gw 3ereis poso axwnomai???mhpws de prolavw na ta xasw.k alla3ei o metavolismos mou kai meinw mia zwh etsi.alla k esu mia xara eis 78 bravo sou.se pl kalo dromo eisai.egw prepei na zugictw molis vrw eukairia amesws.na 3erw poso eimai.sto farmakeio vasika pou tha paw.
oxi oxi.se kamia periptwsh.de borw etsi kai alliws.fusiologika pragmata.kanonika gevmata.apla komena gluka k otidhpote vlakeies katevazoun oi files mou.
de m lete.mhpws gnwrizete tipota gia ta lipotox?times kai auta?h genika g ta xapia panw katw poso kanoun?
καλησπερα ευακι. γιατι δεν δοκιμαζεις κατι πιο φυσικο? πχ λεκιθινη?
Καλησπέρα κι απο μένα! Έχετε καθόλου ακουστά τα χάπια αδυνατίσματος acaixtra? Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι αποτελεσματικά;
leki8inh?ti einai auto? =/
Καλησπερα. Μια που λετε για λεκιθινη ειδα κι εγω ενα καινουριο προμο της λεκιθυνης. go thin lecithine. Δεν ξερω τι ειναι απλα το παραθετω οποιος το εχει δοκιμασει ας μας πει!!!
ap oti eida de exei k polla apotelesmata :/
tania ap oco 3erw ta lipotox einai ta kalutera.egw auta exw ckopo na parw.ap tn allh vdomada elpizw na ta 3ekichcw.
kalispera eimai kainouria edo..tha ithela na se rotiso esu pou dokimases ta xapia acaixtra an akomi xaneis kila+einai sigoura kalo proion;;kata kairous exo akousei diafora gia xapia adunatismatos polla ugra+tetoia....endiaferomai na ta agoraso...se euxaristo prokatavolika
Κορίτσια κι αγόρια γειά σας! Έχω δοκιμάσει πολλά χάπια (xenical, lipotropic factors, xs, carboslim και άλλα που δεν τα θυμάμαι καν πλέον) κατά καιρούς αλλά δεν έφυγε τίποτα ιδιαίτερο, εκτός φυσικά από τα καημένα τα λεφτάκια μου! Αν και συχνά δελεάζομαι και κοιτάζω για καινούρια που κυκλοφορούν, θυμάμαι πάντα την απογοήτευσή μου και ευτυχώς κρατιέμαι!
Και εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ προσωπική προσπάθεια για να χάσεις κιλά. Και εγώ έχω μια όχι και τόσο καλή εμπειρία, (lipotox, fullfast) αλλά έχω ακούσει και δει με τα μάτια μου (από τον κολλητό μου) ότι το Nuratrim έχει αποτελέσματα. Είναι μια νέα φόρμουλα λέει , έχει γλυκομανάνη κτλπ. Δείτε εδώ http://slimmingpills.gr/nuratrim-greece/ . Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω...Nuratrim
Ειδα στο youtube οτι με αυτα τα χαπακια εχασε κιλα η kardasian.
ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - phen375.com
Αυτό είναι δημοφιλές Phen375
γνωμη κανεις για garcinia cambogia? ειχε αποτελεσμα?
Παιδια συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα ολα αυτα, και καποιος να πει "ναι εχω χασει με το ταδε" δεν πρεπει να αποτελουν εγγυησεις για θαυματα γιατι μετα αν δεν εχετε μαθει να τρεφεστε σωστα κανετε μια τρυπα στο νερο, δεν εχει νοημα. Ο υγιεινος τροπος ζωής και υγειας δεν συναδει με την καταναλωση οποιουδηποτε τετοιου σκευάσματος. Αφηστε που ειναι επικινδυνα και απο οσο ξερω μπορουν να πληξουν με πιθανοτητες πολυ μεγαλες ζωτικα οργανα(πχ συκωτι, νεφρα) και λειτουργιες του οργανισμου (γαστρεντερικο). Με την κατάλληλη διατροφή απο καποιον ΕΙΔΙΚΟ και άσκηση σε οποια μορφη, δεν γινεται να μην χαθουν κιλα φυσιολογικα κ υγιεινα. Μην εγκληματειτε εις βαρος της υγειας σας.
Να μην ξεχνάμε πως επίσης κάνουν μεγάλο κακό στην τσέπη μας!
Καλα, αυτο ειναι το λιγοτερο. Το μεγιστο κακο ειναι υγεια. Γιατι αν το πάρουμε ετσι, και η υγιεινη διατροφη κοστιζει μακροπροθεσμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε σχεση με το φαγητο του βολεματος. Με αυτο το σκεπτικο κανεις δε θα εκανε υγιεινη διατροφη. Αλλα η διαφορα ειναι πως εδω τα λεφτα αξιζουν να πεταχτουν, ενω στο χαπι ειναι επιπλέον τζαμπα τα λεφτα.
Σιγουρα είναι κατι εφημερο αφου τον επομενο χρονο θα τα παρω διπλα, τζαμπα τα λεφτα δεν διαφωνω. Ομως ρε παιδια εχω χασει την πιστη μου. Θελω να χασω ας πουμε 10 κιλα ευκολα να δω πως εχω κινητρα για να αρχισω καθημερινη ασκηση αλλα μου φαινεται δυσκολο και οσο αφηνομαι γινονται χειροτερα τα πραγματα. Στο ιντερνετ που ειδα οσοι το χρησιμοποιησαν ειδαν αποτελεσματα. Βεβαια εχω και θυροειδη οποτε ενας λογος παραπανω για να μην προβω σε αυτα τα χαπια.
Πήγαινε σε ενδοκρινολογο και θα με θυμηθεις
Κατ' αρχήν ξέχνα τα οποιαδήποτε χάπια. Και τα χρήματά σου θα πετάξεις αλλά θα δεις ότι στις οδηγίες τους περιλαμβάνουν δείγμα προγράμματος διατροφής για απώλεια κιλών, που αυτό σημαίνει πως ακολουθώντας το πρόγραμμα από μόνο του θα χάσεις κιλά. Που αν κάνεις την δίαιτα τους και πάρεις τα χάπια πάλι τα ίδια θα χάσεις, αλλά θα έχουν καταφέρει να σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως σε βοήθησαν. Όχι κοριτσάκι μου, εμπιστοσύνη καμία λοιπόν. Αν ήταν και έκαναν "θαύματα" τα "ματζούνια" θα είχε βουίξει ο τόπος... στο γράφει κι ο Τάσος επάνω.Quote:
Originally posted by Μαρίζα
Σιγουρα είναι κατι εφημερο αφου τον επομενο χρονο θα τα παρω διπλα, τζαμπα τα λεφτα δεν διαφωνω. Ομως ρε παιδια εχω χασει την πιστη μου. Θελω να χασω ας πουμε 10 κιλα ευκολα να δω πως εχω κινητρα για να αρχισω καθημερινη ασκηση αλλα μου φαινεται δυσκολο και οσο αφηνομαι γινονται χειροτερα τα πραγματα. Στο ιντερνετ που ειδα οσοι το χρησιμοποιησαν ειδαν αποτελεσματα. Βεβαια εχω και θυροειδη οποτε ενας λογος παραπανω για να μην προβω σε αυτα τα χαπια.
Όσον αφορά τον θυρεοειδή... καλύτερα να τον κοιτάξεις να τον βάλεις σε τάξη. Γενικά ο θυρεοειδής δεν ευθύνεται και τόσο για τα επιπλέον κιλά, αλλά το ίδιο το μυαλό μας. Γιατί αν βάλεις σε τάξη το μυαλό κιλά θα χάσεις, αργά μεν αλλά θα χάσεις (ο θυρεοειδής ευθύνεται μόνο ως προς την αργή απώλεια όχι στο να βάλεις κιλά).
10 κιλά δεν είναι πολλά. Εύκολα μπορείς να τα χάσεις αρκεί να βάλεις σε μια τάξη την διατροφή σου. Τρώγε λίγο απ' όλα και τώρα που είναι καλοκαίρι τρώγε πολλά φρούτα και λαχανικά... έχει τόση μεγάλη ποικιλία από όλα αυτά και που είναι της εποχής είναι πολύ πιο νόστιμα απ' αυτά του θερμοκηπίου του χειμώνα.
Γράφε τι τρως καθημερινά και προσπάθησε τις τροφές που σε εθίζουν να τις ελέγχεις όσο μπορείς. Καλή αρχή εύχομαι!
Δεν εχουμε μαθει να αγαπάμε τον εαυτο μας μονο που μπαινουμε στη διαδικασια να ενδιαφερθουμε να παρουμε χαπι. Ο υγιεινος τροπος ζωης, η ισορροπια μυαλου ψυχης σωματος δεν θα επερθει με χαπι, αλλα με προσωπικη πειθαρχια, υγιεινη διατροφη και πρωτοτυπες υγιεινες ιδεες που δεν στερουν καμια νοστιμια, ασκηση ταυτοχρονα που προσφέρει χαρα και ευεξια. Φυσικα και δεν θελω να τα παρουσιαζω ιδανικα και ροδινα, θα εχεις δύσκολες μερες, θα βαριεσαι να γυμναστεις, θα θες να φας κατι παραπανω. Και ειναι οκ. Αρκει συνολικα να προχωρας. Αρκει πχ σημερα εχουμε 2/08/16, στις 2/08/17 να εισαι βηματα πιο μπροστα. Και το μπροστα δεν εμπεριεχει χαπια κ ματζουνια, που το μονο καλο που κανουν ειναι να εξασφαλιζουν κερδη στις εταιρίες τους.
Ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση. Αν θες, διαβασε και το ημερολογιο μου, το πρωτο σχολιο το της γνωριμιας, (εχω δυο, αν θες και τα δυο) και πιστεύω καπως θα βρεις ενα κίνητρο η θα εισπραξεις καλη ενεργεια. Ο, τι αλλο θες το συζηταμε. Καλη συνεχεια!
Εχω παει σε ενδοκρυνολογο απο τον δεκεμβρη και απο τοτε παιρνω χαπι για το θυροειδη, δεν το χω αφησει στη τυχη του προφανως. Κοριτσια ξερω πως εχετε δικιο και πρεπει να ξεβολευτω απο την θεση μου γιατι αλλιως θα μεινω για παντα ετσι. Θα κοιταξω το ημερολογιο σου και ελπιζω να βρω κινητρα για να αρχισω, μακαρι. Και σιγα σιγα με ενα βημα την φορα κατι θα καταφερω.