-
όχι BLiSS, απο αύριο θα αρχίσω πάλι την ίδια διατροφή που έκανα και τη βδομάδα που πέρασε.
Καφέ, νερό και καμμιά πορτοκαλάδα χυμό μόνο.
Αλλωστε δεν πεινάω. Κι αφού δεν πεινάω θέλω να το εκμεταλευτώ για όσο κρατήσει.
Σήμερα απλώς μου άνοιξε η όρεξη απο τα γέλια που κάναμε στο σκοπευτήριο.
Κουράστηκα, θέλω να χάσω άμεσα καμμια 10ριά κιλά πρίν τις 6 Μαρτίου που θα ξανάρθει.
Ελπίζω ότι θα βρεθούμε και θέλω να δεί τη διαφορά.
Στο μεταξύ έχω το επόμενο σ/κ να πάω μια εκδρομή μαζί με όλη την εταιρεία που δουλεύω (οργάνωσαν μια εκπαίδευση μέσα σε σ/κ σε ξενοδοχείο στα Καμμένα Βούρλα) κι εκεί αναγκαστικά θα φάω. Δεν μπορώ να μείνω χωρίς φαγητό μπροστά σε όλους τους συναδέλφους όλο το σ/κ γιατί θα με πάρουν χαμπάρι ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα στη δουλειά μου. (εκτός αν τρώω και μετά πηγαίνω στο δωμάτιό μου και τα βγάζω, δεν ξέρω πώς θα πάει).
Πάντως θέλω να χάσω το 10κιλο πρίν έρθει.
-
δηλαδη αν νοιωθεις και περνας καλα τρως και οταν δεν εισαι καλα το ριχνεις στις περικοπες?
βρε βλακα μαρω!
μα για αυτον θα αδυνατησεις? για τον καλο σου τον εαυτουλη και μονο!
γιατι ο σοφος λαος μας, λεει οποιος βιαζεται σκονταφτει? ηρεμια χρειαζεται και απο εχεις δει η διαιτα που ακολουθησες και εχασες 12κ εχει αποτελεσμα.
θεσε εναν στοχο 6 μηνων και κανε την προσπαθεια σου, για σενα και μονο για σενα!
-
εσυ τα λες αυτα βρε Μαρω?
που ξερεις τοσα απο διατροφη?
σαν να μιλαει ενα κοριτσακι 15 χρονων που νομιζει πως αν δεν ξαναφαει θα χασει λιπος...και χανει 3 κιλα και βαζει μετα 15...ελεος!!!
οσο για τον ακατανομαστο, το βλεπω οτι δεν εχεις σκοπο να μας ακουσεις...θες να το φας το κεφαλι σου= να ταλαιπωρηθεις κι αλλο...
ξερω οτι οτι ο, τι κι αν σου πω στην καταστση που εισαι τωρα, εσυ θα κανεις αυτο που εχεις βαλει στο κεφαλι σου....
καντο λοιπον , κι ελα μετα να μας λες πως ειχαμε δικιο...
να σου κανω λοιπον μια προβλεψη, κι αν δεν βγω αληθινη, δεχομαι βρισιμο σε κοινη θεα...
θα παρω εγω σαν δεδομενο την καλυτερη (κατ εσε ) εκδοχη.
πες οτι τα χανεις τα 10 κιλα που θες μεχρι να τον ξαναδεις, κι ας ειναι κι απο υγρα κι απο ιστους κι απο οτι θες, με οποιονδηποτε τροπο εχεις βαλει στο μυαλο σου, απο αυστηρη διαιτα, μεχρι ασιτια...
αυτο που θα γινει καλη μου, ειναι οτι ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ... γιατι το προβλημα του ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ, καταλαβε το!
κι εσυ, θα χεις χαλασει την υγεια σου, θα χεις ριξει τα μουτρα σου, γιατι θα κανεις αθλιες συζητησεις του τυπου "γυρνα σε παρακαλω , δεν μπορω χωρις εσενα" και το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να φυγει τρεχοντας μαρω μου, γιατι την απελπισια την μυριζονται και την αποφευγουν ολοι, οπως ο διαολος το λιβανι...
οστοσο εχεις δικαιωμα στην μαλακια οπως ολοι μας....εχεις δικλαιωμα να κανεις τα δικα σου λαθη και να τα λυστεις...
καντο λοιπον, και μετα την καταστροφη, μπροεις να ερθεις και να πεις οτι θες...δεν προκειται να σου πω "στα λεγα"..
θελεις τωρα να σου πω ποιος ειναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να τον ξανακερδισεις τον τυπο στο παωτερο μελλον? οχι τωρα ομως! τωρα δεν γινεται τιποτε, και στο υπογραφω....(θεωρω δεδομενο οτι ειχατε μεγαλη σχεση...ποσο καιρο τα ειχατε?)
για να υπαρξει πιθανοτητα να γυρισει ο τυπος πρεπει κατ αρχας να κανει τον κυκλο του σε αυτο που εχει βαλει στο κεφαλι του....οπως σου ειπε κι ο ιδιος, και να αποτυχει με την μικρη θα ξαναδοκιμασει την τυχη του και με αλλες...
εσυ στο μεταξυ, πρεπει να μαζεψεις τα κομματια σου και να συνεχισεις την ζωη σου..να ξαναβρεις τα ενδιαφεροντα σου και τους φιλους σου, αν μπορεις να εχεις καποιες σχεσεις με αντρες εχε τες, αν δεν μπορεις, μη τις εχεις, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ για φιλικες σχεσεις με τον πρωην συντροφο, ειναι μεγαλη παγιδα !!! απομακρυνσου διακριτικα χωρις δηλωσεις και χωρις φασαρια...πες του οτι σεβεσαι την επιλογη του και καταλαβαινεις οτι θελει να συνεχισει την ζωη του κι οτι κι εσυ θα προσπαθησεις να συνερθεις και να κανεις το ιδιο...
ΜΗ βρεθεις στην αθλια θεση να σου λεει τα γκομενικα του και να του κανεις το φιλαρακι προκειμενου να εισαι κοντα του και μεσα σου να σφαδαζεις!! ελεος!!!!
βρες μια υγειη ακρη με την διατροφη σου, σαν αυτη που ειχες...να επανερθεις στο φυσιολογικο σου διαιτολογιο και παρατα τις σαχλαμαρες με τις ασιτιες που σε λιγο καιρο μολις συνερθεις θα σε φορτωσουν με πολλα επιπλεον κιλα!!!!
οταν βρεις τον εαυτο σου, οταν θα αισθανεσαι ομορφα με το σωμα σου (ειτε εχεις καταφερει να φτασεις στο ιδανικο σου ειτε οχι) τοτε θα εισαι ξανα μια γυναικα επιθυμητη , ειτε απο τον σαχλαμαρα ειτε απο οποιονδηποτε αλλο... ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ υπαρχει περιπτωση να γυρισει!! δεν σου λεω οτι θα το κανει σιγουρα, αλλα ειναι η μονη περιπτωση που ισως το κανει....ουτε τρεχοντας πισω του θα το κανει, ουτε πιεζοντας τον τωρα που ειναι τρελλαμενος και θελει να ζησει αυτα που νομιζει οτι χανει, ουτε κανοντας του την μανα-κουραγιο...
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ< πολυ αμφιβαλλω αν θα τον θες ακομα ΕΣΥ.....
κι εδω που τα λεμε, νομιζω οτι θα του αξιζε...
σκεψου και αποφασισε...σε καθε περιπτωση εμεις θα στηριξουμε τις προσπαθειες σου, ακομα κι αν ειναι βλακωδεις
και να ξερεις, αν ισως με κατακρινεις για το καυστικο μου υφος, οτι δεν στα λεω αυτα αβασανιστα...τα εχω κανει ολα τα παραπανω λαθη και τα εχω λουστει κι εχω φαει πολυτιμο χρονο σε ηλιθια αδιεξοδα...αν τα αποφυγεις εσυ, πολυ θα χαρω...
-
2sweet2b4go10
Τα ξέρω όλα αυτά που λές, δεν ελπίζω ότι θα γυρίσει μόλις με δεί αδύνατη, για μένα θέλω να το κάνω. Να νοιώσω λίγο καλύτερα με τον εαυτό μου.
Βαρέθηκα να είμαι χοντρή και να αδυνατίζω σιγά-σιγά, παρ' όλο που ξέρω ότι αυτος είναι ο σωστός τρόπος.
Θέλω να τονωθεί λίγο το ηθικό μου, η αυτοεκτίμησή μου και να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη να του λέω "φτού σου κουκλάρα μου".
Αυτός μας τελείωσε. Είναι δεδομένο πιά. πάμε για άλλα.
Οσο για τις φιλικές σχέσεις ούτε κι εγώ το πολυπιστεύω (άσχετα αν έτσι ξεκινήσαμε) η καινούρια θα του κόψει κάθε επαφή. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Τα γκομενικά του μου τα λέει ήδη αλλά -τι περίεργο- δεν σφαδάζω καθόλου.... Απλώς τον λυπάμαι και χάνω την εκτίμηση που του είχα!!!!
Και να σου πώ και κάτι, θέλω να μου τα λέει γιατί έτσι βλέπω πως σκέπτεται, και πέφτει στα μάτια μου. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ στο να τον ξεπεράσω πολύ γρήγορα.
(Να σκεφτείς ότι σήμερα ήδη ψιλοφλέρταρα με κάποιον στο σκοπευτήριο!)
Καλά κάνεις και μου τα χώνεις. Ετσι πρέπει να είναι οι φίλοι.
-
Μαρακι, μονη σου το ειπες, οτι θελεις να σε δει αδυνατισμενη οταν ξαναρθει...
αρα δεν το κανεις για σενα..
και δεν το κανεις για σενα και για εναν ακομη λογο..
αν το εκανες για σεν δεν θα το εκανες με τον τροπο τησ ασιτιας, που ειναι μια πραξη αυτοκαταστροφικη, μισους δηλαδη προς τον εαυτο μας και οχι αγαπης....
το οτι βαρεθηκες το σιγα σιγα και θες αποτελεσμα, το καταλαβαινω απολυτα...το εχω φαει κι εγω στην μαπα το σιγα σιγα κι ας ειναι ο σωστος τροπος...
υπαρχει τροπος ομως και για πιο γρηγορα...
μπορεις να εισαι ακομα πιο προσεκτικη για ενα διαστημα, μπορεις να αυξησεις τις καυσεις σου και θα δεις πως θα παρεις μπρος..οχι ομως ασιτια..αυτο θα σε παει πολυ πισω μακροπροθεσμα...
οσο για τα γκομενικα, μακαρι μαρω μου..
μακαρι να εισαι σε θεση απο τοσο συντομα να βλεπεις ποσο λιγος ειναι και να μην πεφτεις στην παγιδα του να τον περιμενεις....
και κατι ακομα για τις "φιλικες σχεσεις"...δεν σε νοιαζει τι θα τον αφησει και τι δεν θα τον αφησει να κανει η αλλη, δεν μας αφορα η αλλη, αλλα να μη το κανεις και για εναν ακομα λογο: γιατι αν το κανεις, του δινεις ενα δεκανικι απο σενα, να σε εχει με εναν τροπο που θα τον βοηθαει στην ζωη του, χωρις ομως να ειναι μαζι σου...ειναι πολυ πιο δυσκολο να εκτιμησει την ελλειψη σου ετσι...οχι καλη μου...πρεπει να καταλαβει οτι η μαρω ηταν ολο το πακετο...και δεν μπορει να το κοψει κομματακια και να επωφελειται απο αυτο που τον βολευει παραλληλα με τις χαζογκομενοδουλειες του...
ευχομαι να προχωρησεις συντομα
φιλακια
-
-
Αχ βρε 2sweet2b4go10, το ξέρω αυτό που λές για το θέμα "φιλαράκια".
Το κακό είναι ότι είμασταν φιλαράκια πρίν γίνουμε ζευγάρι και πολύ καλά μάλιστα. Δεν θέλω να το χάσω κι αυτό.
Πώς τα καταφέραμε έτσι δεν ξέρω.
Αυτό για το δεκανίκι τόχω σκεφτεί κι εγώ. Δεν ξέρω όμως το πώς να διαχειριστώ το θέμα αυτό.
Δεν λέω, ώρες-ώρες (όπως πρίν λίγο για παράδειγμα που μου έλεγε γι' αυτήν) με πειράζει που μοιράζεται και πάλι τα γκομενικά του μαζί μου, (κι εγώ τα δικά μου φυσικά) όπως κάναμε και παλιά, όταν είμασταν απλά φιλαράκια, πρίν γίνουμε ζευγάρι. Αλλά απο την άλλη με βοηθάει να ξενερώσω πιό γρήγορα ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Είμαι πολύ μπερδεμένη.... και πονάω ρε γμτ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να κάνω μια αλλαγή στον εαυτό μου. Για να νοιώσω καλύτερα.
Θέλω να δώ μια διαφορά στα κιλά μου. Σημαντική. Ετσι σίγουρα θα νοιώσω καλύτερα.
Θα πάρω και καινούρια ρουχαλάκια, πιό στενά και θα νοιώσω καλύτερα.
Και την άλλη βδομάδα αποφάσισα να πάω να αλλάξω κούρεμα στα μαλλιά μου.
(έτσι δεν ξεσπάμε οι γυναίκες όταν μας πάει κάτι στραβά άλλωστε;;;; )
Και ΝΑΙ είμαι χοντρή. Ενας άνθρωπος που ήταν πάντα 48-50 κιλά (ακόμα και μετά απο γέννα), ξαφνικά βρέθηκε στα 98 (δηλαδή διπλή) και παλεύει τόσα χρόνια να τα χάσει, νοιώθει χοντρός.
-
μαρω να σου πω τι 8α κανεις?γραφτον εκει που δεν ανατελει ο ηλιος τον τριμαλακα συγνωμη κιολας αλλα ελεος.δλδ να σε φτηνει τοσο και να σε ποναει τοσο αγρια κ συ να ελπιζεις?αξιοπρεπια δεν εχεις?ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα να εισ ερωτευμενη κ να νανιο8εις οτι τον χανεις.τον 8εσ ακομα περισσοτερο.αλλα αυτο δεν 8α σε βγαλει που8ενα.κ να τα βριτε [αντα 8α 8υμασε τι σου εκανε κ 8α τσακονεστε .δεν εισαι χοντρη ξεχασετο .πανε για αλλα!οσο σε βλεπει να ελπιζεις το περνει πανο του και δεν σε 8ελει ακομα περισσοτερο.μην γινεσε το 8υμα του ξυπνα!αδιαφορισε εντελος και μην κα8εσε να σου λεει τα γκομενιλικια του.ειναι εντελος αρρωστο κ καταστρεπτικο να τα ακους εσυ αυτα εσυ που τον λατρευεις.γραφτονε κανονικα και οτι γινει.να τον ξανακερδησεις αποκλιετε ειμαι σιγουρη.γραψετον στα @@ σου και ασε να ελπιζει αυτος οτι 8α τα ξαναβριτε.κιαν δεν γινει αυτο τι ειχες κ τι εχασες!του δινεις αξια.κ οσο για την φιλια σας ξεχασετην.οσο εισια κοντα του τοσο πιο δυσκολα 8α τον ξεπερασεις.ματια που δεν βλεποντε γρηγορα λισμονιουντε.πυστευω ως αν ξεκοψεις μαχαιρι εντελως με αυτον 8α τον ξεπερασεις.
-
Δεν μπορώ να μείνω χωρίς φαγητό μπροστά σε όλους τους συναδέλφους όλο το σ/κ γιατί θα με πάρουν χαμπάρι ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα στη δουλειά μου. (εκτός αν τρώω και μετά πηγαίνω στο δωμάτιό μου και τα βγάζω, δεν ξέρω πώς θα πάει).
-
Αυτη η καταπληκτικη φρασουλα που εντελως ανοητα και απο την ταραχη μου την δημοσιευσα ξεχωριστα την δανειστηκα απο την δικη σου δημοσιευση ,και απλα θα θεωρησω οτι λογω εποχης μας εκανες ενα αστειακη ετσι βρε αδερφε για να γελασει λιγο το χειλακι μας!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
-
Τελικά έγινε η λαλακία με το χθεσινό κινέζικο φαγητό. Πήρα 2 κιλά !!!
Σήμερα είμαι ακόμα πιό χάλια μετά απο αυτό.
Αντε πάλι ν' αλλάξω το τικεράκι μου.:(
-
γινετε να παρουμε ρα μαμοτο 1-2 κιλα μεσα σε μια μερα?εγω πιρα ενα κιλο μεσα σε ενα βραδι δλδ δεν το καταλαβενω
-
οχι, γουρουνιτσα, δεν γινεται αυτο το πραγμα αν φας φυσιολογικα εως και πολυ...
στην μαρω συνεβη λογω της ασιτιας..
γιατι το ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ απο
τα κιλα που ειχε χασει δεν ηταν λιπος, αλλα σκετα υγρα.. αυτα τα κιλα (και μονο) ναι, μπορεις να τα παρεις και σε μια μερα, μολις ξαναφας οτιδηποτε μπορει να συγκρατησει υγρα στο σωμα σου, ειτε φαι ειτε και σκετο αλατι....
για τον λογο αυτο επισης , τα κιλα που εβαλες εσυ, δεν ειναι κιλα λιπους, αλλα υγρων λογω της κατακρατησης, και θα φυγουν..