αχ πόσο με τρελαίνουν αυτά!!! Κορίτσια εγώ τις περισσότερες σχέσεις μου τις έχω κάνει με Ιρλανδούς για τι εκεί έζησα από 17έως 25 χρονών και τελικά παντρεύτηκα Ιρλανδό. Οι άντρες είναι όλοι λαμπάδες και καλογυμνασμένοι , και αυτό όχι γιατί τους απασχολεί το πως δείχνουν αλλά γιατί ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Ουδέποτε άκουσα σχόλιο για τα κιλά μου από άντρα ή γυναίκα και ουδέποτε είχα δυσκολία να κάνω σχέση. Ο άντρας μου πιστεύει, όπως και οι περισσότεροι Ιρλανδοί ότι δίαιτα πρέπει να κάνουν όσοι είναι άρρωστοι και η παχυσαρκία τους δημιουργεί προβλήματα υγείας ( ο βασικός λόγος που με κάνει να θέλω να χάσω 35 κιλά είναι τα προβλήματα στην μέση μου). Μόνο στην Ελλάδα οι άντρες θέλουν μοντέλα για να τα κυκλοφορούν και να τους λένε οι άλλοι "μπράβο ρε μ@λ$κ* τη γυναίκα χτύπησες!" και ας είναι το κορίτσι γλάστρα. Γι'αυτο το 60% των γάμων καταλήγουν σε διαζύγιο μια δυο την γλάστρα την βαριέσαι, την συνηθίζουν και οι φίλοι σου και δεν κάνεις πια εντύπωση!
Dance, γλυκιά μου sorry για τον χείμαρρο αλλά ο Έρωτας είναι τυφλός σε χτυπάει κατακούτελα δεν κοιτά ούτε ομορφιά, ούτε κιλά , ούτε, ούτε, ούτε, ούτε... Ο άνθρωπος δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου γιατί αν ήταν δεν θα υπολόγιζε τίποτα.....