Τι 900, τι 1000. Να προχωραει εχει σημασια. Την επομενη φορα μπορει να προχωρισει 1100-1200 και να στο ξεπληρωσει. Υπομονη και επιμονη. ΠΑΝΤΑ ανταμοιβονται.
Printable View
Τι 900, τι 1000. Να προχωραει εχει σημασια. Την επομενη φορα μπορει να προχωρισει 1100-1200 και να στο ξεπληρωσει. Υπομονη και επιμονη. ΠΑΝΤΑ ανταμοιβονται.
λοιπον και εγω τα ιδια ακουγα σχετικα με την εμφανιση μου, πχ αν κανουμε παιδι και μοιασει σε μενα θα χαθει το ομορφοσωγο, οτι στο γαμο πρεπει να προσλαβω γατα μακιγιερ να με σουλουπωσει και αλλα χαριτωμενα, και γενικα δεν εχω ακουσει καμια καλη κουβεντα απο το στομα τους. και καλα η εμφανιση ας πουμε οτι ειναι κατι υποκειμενικο, η μορφωση μου ομως η επαγγελματικη μου σταδιοδρομια και αρα η οικονομικη υπεροχη μου ειναι κατι που δε χωρα αμφισβητηση. τιποτα οχι μονο ανελαβα ολα τα εξοδα του γαμου μου την ειπαν γιατι δεν ειχα λεει αρκετο φαγητο στο γλεντι !!!!! και δωστου να με πιανει το παραπονο και να αναρωτιεμαι γιατι δε με αποδεχονται
ξερετε τι εκανα? μου γυρισε το ματι και μετα απο μια μεγαλη προαγωγη που πηρα αγορασα στον αντρα μου ενα ωραιο αυτοκινητο, πηρα υφος αγγλιδας ψηλομυτας και στυλ οτι και κακιες και να λετε τις βρισκω χαριτωμενες και γελαω αλλα πραγματικα δε θυμωνω διοτι σας εχω γραμμενους
α! και το φοβερο υιοθετησα τον πληθυντικο ευγενειας αναμεσα μας
πχ τι ωραιο το φαγητο σας σημερα κυρια μαρια μπραβο, εξοχο
και μπορω να πω οτι προσεχουν περισσοτερο τα λογια τους απο οτι παλια οποτε μια χαρα
Μ'αρεσει πολυ το στιλακι της ναταλιας!!!
Μπραβο ναταλια εισαι ηρωας ,αλλα και ο δικος σου μανα μου να φτυσει στον κορφο του για την καλη του τυχη!!!
Που λετε ο συζηγος ειναι κρεοπωλης ,1,84 και ηταν πριν κανενα χρονο 115 κιλα περιπου .
Σημερα ειναι κοντα στα 104-105 αλλα ειναι πολυ γεροδεμενος ,δεν εχει καθολου σχεδον λιπος και ολα αυτα τα κιλα σχεδον ειναι μυικος ιστος(ψαγμενο αυτο τωρα)!!!
ʽΔιαλογος μεταξυ πεθερας και εμου:
(χριστουγεννα ,πανικος στο μαγαζι ,δουλεια πολυ .εγω περα απο μαγαζι να πηγαινω στο χοιροστασιο ,να προσεχω ενα παιδι,και ενα σπιτι συνχγρονως γιατι εχω αναλαβει και το εορταστικα τραπεζοματα).Καποια στιγμη που ανεβαινω στο σπιτι για τουαλετα μου λεει η μητερα(πεθερα):
-Να πας γρηγορα κατω να τον βοηθησεις γιατι αδυνατισε πολυ και του πεφτουν τα παντελονια!!
(υποψιν εχω να κοιμηθω μια εβδομαδα)της λεω:
-Δεν καταλαβα!!γιατι εγω δεν αδυνατισα??(εχω χασει 32 κιλα)
-Ναι καλα δεν λεβω αδυνατισες και εσυ ,αλλα δεν σου πεφτουν τα παντελονια!!Εχεις ακομα!!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑς ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟς ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
.....και συνεχιζω......
Στην πεθερα πριν απο μια εβδομαδα περιπου:''Ειμαι εγκυος''
Αυτη:''Μπραβο συνχαρητηρια!!!Ξερεις του ταδε η γυναικα ειναι και αυτη εγκυος στο τεταρτο τωρα ,κοντευει να γεννησει και να την δεις τι δουλειες κανει!!!Και οχι μονο στο δικο της σπιτι αλλα παει και σε αλλα.....!!!
Και σκεφτομαι εγω τωρα....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΕΘΕΡΑ!!!!ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Κατσε να παρουμε ανασα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
γεια σας κοριτσια ειμαι μια κοπελα 1.75 και 92 κιλα εχω μια πεθερα που σταζη διλιτιριο θα σας πω την ιστορια να μου φυγη και το βαρος (οχι σωματικο -ψυχηκο)αφου γνωρισα τον αντρα μου και αραβονιαστηκαμε και ολα καλα και ολα ωραια πηγα να γνωριστουμε καλυτερα με τα πεθερικα μου αλλα για κακη μου τυχη με κοιταζαν σαν να κατεβηκα απτο φεγκαρι .δεν ειχα πολες επαφες και καλυτερα τωρα που το σκευτομαι.οταν ηρθε η ωρα του γαμου αφου πρωηγουμενος με ελεγε στους γρο τερας και ασχημη και οτι ο γιος της ειναι τυφλος που με περνη πριν το γαμο μια βδομαδα μας ανακηνοσαν οτι δεν θα ερθουν στο γαμο μας ο ανρας μου ηταν να σκασηαπο στεναχωρια η δικη μου φρηκαρισαν και τους εφεραν σηκοτους στην εκλησια.οπου ειχε πολυ πλακα εχετε ακουση για το γαμο του καραγκιοζη ετσι ηταν τα πεθερικα μου ηταν η μηγα στο γαλα ολοι με τα καλα τους και η πεθερα μου ευτηχως ξεχασε την ποδια της κουζινας στο σπιτι .στης φοτο προτη μουρι με ενα δοντι μπρωστα χωρις αλα με μια ρομπα ο θεος να την κανη και στης φοτο ειχε το βλεμα πανο μου λοξο σαν να ηθελε να με δολοφονηση .ελεγε τα δικα της οτι ειμαι ασχημη χοντρη τερας και τα σχετικα ευτηχως εχω δυο αυτια απτο εν εμπεναν και απτο αλλο ευγεναν.οταν εμηνα εγκυος στο πρωτο και τελευταιο μου μαλον μωρο διοτι το εχασα στον 4ο μηνα και παραλιγο να παθο σηψημια καθος μια βδομαδα ηταν πεθαμενο μεσα μου χωρις κανενα συμτομα οταν γυρισα απτην επεμβαση περημενε στην πορτα με ενα φαρδη χαμογελο και ειπε ¨¨δεν πηραζη καλυτερα γιατι μπωρει να χωρισης σε ενα χρονο τα νευρα μου και την στεναχωρια μου της απαντησα οτι και να χωριζα θα το κρατουσα και σιγα μην τους αφηνα το παιδι μου εχουν περαση 2 χρονια και διαρκος ακουω τα πικροχολα λογια της προσπαθο να μην εγκυος και οταν ο αντρας μου της ελεγε οτι προσπαθουμε εκηνη εκανε τα παντα για να μην τυχον μηνο εγκυος ηθελε να απλοσουμε της κουβερτες να μετακηνησω ενα βαρελι σιδερενιο εκανε οτι και καλα δεν ενιωθε καλακαι επευτε πανο μου και αλλα τετοια .αρκετα σας ξενεροσα .ετσι λοιπον πηρα την αποφαση αφου καθος δυστηχως προφανος δεν θα καταφερο να κανω παιδια που τοσο λατρευω .πηρα την αποφαση να κανω διαιτα να κανο το ονειρο μου πραγματηκοτητα να αδυνατησο καθος εχω παρη ολα μου τα χρονια οτι σκευασμα υπαρχη χαπια κρεμες πρινου κτλ.ξεκηνησα διατροφολογο γυμναστηκη στο σπιτι αερομπικ ποδιλατο εχασα εναμηση κιλο ως τωρα αλλα το μεγαλο μου πησμα ειναι οτι τα πηρα με την μελουσα κουνιαδα μου η οποια με εκανε αεροπλανο .
η μελουσα κουνιαδα μου λοιπον ειναι ενα αντηπαθητικο πλασμα αν και παχια γιατι εμεις φημηζωμαστε η παχουλη για την ευεσθησια μας και την καλοσηνη μας αυτη λοιπον βγηκε αναποδα.δηλ ειναι 130 κιλα και κατι εχει λευτα και αυτο την εχει κανη να μην φερετε σωστα ειναι υπεροπτηκη ψιλομητα και με τον παρα μου που λενε γαμ..... και την κυρα μου ειχα την πεθερα η κουνιαδα μου ελυπε τα πηρα στο κρανιο εγω την δεχτηκα με ανηχτες αγκαλες αλλα οταν ξεκινησε η συζητηση απτην αρχη αρχησε να με μιονη και να το παιζη υπερανο το μπαζο.και ναχε και τιποτα αλλο εκτος απ λευτα να πω ενταξη δεν κανη δουλιες μανηκιουρ πεντηκιουρ κομοτιριο μινι και το πστευοτης οτι αν ειμαστε χοντρες χωρις λευτα ειμαστε για φουντο και για κλαματα και οτι ειμαστε αχρηστες ακου να δεις τα πηρα και της εκανα ερωτησης πχ τι εχει κανη στην ζωη της εκτος απτο να τα βρη ετοιμα και να την ταιζουν η αλλη φυσηκα τιποτα εγω τουλαχιστον πρην παντρευτο ειχα μια αξιολογη δουλια γραφειου λογηστηκα βοηθος ενταξη δεν ειναι κατι το ιδιετερο αλλα κατι ειναι ξεροαγλικα ιταλικα ντηνομαι βαση τον κιλων μου και οχι να βγαλο της πατσες μου στο δρομο με εξαλα μπλουζακια κολητα και φουστητσες φορεματακια που φορανε οσες ειναι 50 κιλα και εχω καλο χαρακτυρα ολοι λενε τα καλυτερα για μενα και θα θελαν πολυ να ειναι ταιρι μου ακομα και παντρεμενη που ειμαι .το θεμα ειναι τι με ειπε αχρηστη ανηκανη χωρις λευτα και οτι δεν εχω τα κοτσια να αδυνατησο καθος ειμαι αχρηστη μου χει δοση στα νευρα μεχει πιαση μανια να αδυνατησω οχι για να της μπω στο ματι αλλα στην μυτη αν ειναι δυνατον εχω μια φοτο της και την κοιταζω τον αλλο μηνα θα ερθη και θελω να χω χαση κιλα εστο και λιγα να την κανο να σκαση .δεν ειμαι κακος ανθρωπος εχω βοηθηση πολυ κοσμο και πολα παιδια με προβληματα κιας μην ειμαι πλουσια με οτι εχω αλλα βαρεθηκα να ειμαι απο κατο να με πατανε και ποσο μαλον μια φαντασμενη που μουρχετε ολο τουπε και σαν σπασμενη καρεκλα λιγηστη το μοντελο που ο κολος της παει πλατεια κολιατσου και ξναρχετε σε καθε λικνησμα .και μεις ειμαστε παχουλες κανουμε τα σκερτσα μας αλλα οχι να ξεφτηλησουμε κιολας περπαταει και γελανε γυρο γυρο 3 φορες βγηκα μαζι της και εγινα ρομπα που λενε .τα ειπα και ξεθημανα κιαν με παρεξηγησατε σας ζητω συγνωμη .φιλια super
super καλως ηρθες!
τι λες βρε παιδακι μου! γινονται τετοια πραγματα????
μη δινεις καμια σημασια στην κακια, κοιτα μονο την σχεση σου με τον αντρα σου να ειναι καλα, κι ασε τη μανα του να λυσσαει...
ο γαμος διασκεδαστικος παντως! ελπιζω τωρα να τα σκεφτεσι και να γελας :)
προτεινω να κορνιζαρεις την φωτο που σε κοιταει στραβα και να την κοτσαρεις στο καθιστικο, αντι για αλλη φωτογραφια γαμου, να βλεπεις τα μουτρα της οταν τη βλεπει και να γελας..
αν προκειται το πεισμα για την κουνιαδα να σε κανει να χασεις κιλα, μια χαρα μου φαινεται!
και το πεισμα ειναι ενα κινητρο!αν ειναι για σενα αρκετα ισχυρο για να σε παρακινησει, θα της χρωστας και χαρη..
ενα πραγμα δεν καταλαβα απο την διηγηση σου.
γιατι μας λες οτι μιας και δεν μπορεις να κανεις παιδια αποφασισες να αδυνατισεις?εχεις την εντυπωση οτι δεν μπορεις να χανεις κιλα οταν προσπαθεις να κανεις παιδι?δεν ισχυει αυτο, να το ξερεις! μπορεις να τρως οτι θελεις ,δεν μειωνεται η γονιμοτητα σου.
και παιδια θα κανεις οσα θελεις, μην ανησυχεις. δεν υπαρχει σχεδον κανενα προβλημα που δεν λυνεται πλεον,,,,οποιος το θελει και επιμεινει στις προσπαθειες του, κανει παιδι! τελος!
.[/quote]
σε ευχαριστω που μου απαντησες το ξερω οτι καλυστα μπωρουσα να μηνο εγκυος και να πηγενο ακομα σε διατροφολογο αλλα τι γηνετε οτι το προσπαθο 2 χρονια τωρα να μηνο εγκυος και εν γυνεται τιποτα μεχρη σπερματενχυση εκανα που ειναι παρομοιο με την εξοσωματικη εχω παρη ολον τον ειδον τα χαπια και τελευταιυς 3 μηνες ενεσης ορμονον αλλα δεν εχω καταφερη να μηνο εγκυος φιλια super
super kai xara μηπως σας εχουν φτυσει μαζι????Ρωταω εγω τωρα γιατι οι ιστοριες δεν θα μπορουσαν να ειναι πιο ιδιες!!!!
Παρ'ολα αυτα κοντα στις δικες σας η δικια μου πεθερα ειναι θεα κοριτσια!!!
ΕΝΑΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΙΣΩΣ????Νομιζω οτι εναν εξορκισμο τον χρειαζεσται και απο πεθερα και απο συνηφαδα!!!
Αλλο κακο να μην σας βρει κοριτσια!!!
Super μου μην στεναχωριεσαι και σου ζητω να μην σκεφτεσαι αρνητικα σε σχεση με την εεγκυμοσυνη.Ειμαι σιγουρη οτι οταν αφησεις τον ευατο σου να ειναι ελευθερος χωρις σκοτουρες ,και να μην το σκεφτεσαι συνεχεια θα κανεις οχι ενα αλλα και δυο και τρια παιδακια αρκει να σκεφτεσαι θετικα και να εισαι σιγουρη απο μεα σου οτι ''εγω ειμαι καλα και θα αποκτησω μικρα souperakia''!!!!!
Oλους τους αλλους πολυ απλα θα τους απανταται καταλληλα ,δεν θα τους αφηνεται να παιρνουν ανασα οταν ριχνουν τις κακιες τους και θα λετε τελειωνοντας''ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣΣΣΣ''!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
dexa μου,πρέπει να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.Απ' ό,τι είδα έχουν και την ίδια μέρα γενέθλια...
Πάντως,απίστευτες οι ιστορίες σας,κορίτσια!Θαυμάζω την υπομονή σας!Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι σύμμαχός σας...
Σέβομαι το οιδιπόδιο σύμπλεγμα,αλλά ποτέ δεν κατάλαβα αυτές τις συμπεριφορές...Ωστόσο υπάρχουν και σας βασανίζουν..
Τη θέση κλειδί έχει σ'αυτες τις περιπτώσεις το ενδιάμεσο πρόσωπο,ο σύζυγος-γιός.Ποιά είναι η στάση του απέναντι σ'όλα αυτά;
Με τρομάξατε κανονικά με τις εμπειρίες σας....μήπως καλύτερα ο μέλλων γαμπρός να είναι ορφανός και μοναχοπαίδι???????Λέω τώρα....
Παιδια μην μασατε σκιστε τη γατα απ'την αρχη..εμενα μου εκανε πολλες τσαχπινιες στην αρχη (νεοτατη,χηρα και μοναχοπαιδι ο δικος μου)2 κουβεντες της ειπα οχι πολλα και αφου την εστειλα στο κεντρο υγειας με 21 πιεση τωρα βαραει προσοχες..Ετσι θελει μια μαλακια θα πεταει αυτη 10 εμεις απο πισω..να δεις τι καλα που στρωνουν ολες..
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ειμαι η super kai xara ειμαι το ιδιο ατομο απλα στην αρχη λογο που ειμαι καινουργια εδω ψιλο μπλοκαρα μεχρη να δω πως γραφουν και πως κανουν την εγραφη .γιαυτο σας ζητω συγνωμη αν σας μπερδεψα λιγο.dexa μου εχεις δικιο για το θεμα εκυμοσηνης απλα εχω κανη τα παντα ως τωρα και τιποτα βεβαια ειναι και το ψυχολογηκο .ο αντρας μου ειναι μαμακιας και εκτος το οτι ανεχομαι ολους τους αλους εχω και τους τσακομους μαζι του διοτι πρεπει να καταλαβη οτι δεν μπωρει να κανη κουμαντο η πεθερα μου και η κουνιαδα μου ,του εκανα ενα χουνερη και εφυγα απτο σπιτι για να σκευτη και μου ελεγε θα αλαξω θα αλαξω το εχω ακουση εκατομιριο φορες αφου ωραις ωραις σκευτομαι οτι αυτο που ειπε η κουνιαδα μου οτι εχει μι φιλη πλουσια να του γνωριση σκευτομαου το ποσο θα κρατηση αυτος ο γαμος δεν λεω τον αντρα μου τον λατρευω με τα καλα του και τα κακα του αλοστε και γω δεν ειμαι τελοια απλα μου την δινη να ανακατευονται τοσο πολυ στην ζωη μου.εχω τον πονο μου και την στεναχωρια μου να χω και της αλες να μου τα πριζουν .σας ευχαριστω παντος για την συμπαρασταση δεν πιστευα οτι υπαρχουν ακομη ανθρωποι με συναισθηματα.να ειστε καλα σας ευχαριστω super
super μένετε κοντά με την πεθερά σου και την κουνιάδα σου?
moonbear γεια σου δυστηχως ναι με την πεθερα μου μενη απο πανω μας χωριζη ενας διαδρομος με την κουνιαδα μου ευτηχως ειναι ποιο ακρια αλλα δεν παραληπη να ερχετε που και που για να κουτσομπολευη με την πεθερα μου.αλλα η πεθερα μου ελενχη την καθε μου κηνηση .
Δε νομίζω να έχει τα κλειδιά του σπιτιού σας να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει.....
Ε...όχι δα! ΕΛΕΟΣ!
Κι όμως....υπάρχουν πολλά ζευγάρια τύπου "Μπαμπα μην τρέχεις"...
ʼλλο δράμα δε θα ζήσω,φτάνει αυτό το τωρινό...
Γλυκια μου super..Εχεις δοκιμασει να της τριξεις τα δοντια?Να της πεις οτι εκει που θελει να κανει κουμαντο ειναι το σπιτι ΣΟΥ?Το παιδι ΣΟΥ?Ο αντρας ΣΟΥ?
Τωρα που ειπα αντρας σου,αληθεια,διαβασα και το αλλο ποστ σου και βρισκω οτι πρεπει να κανεις μια συζητησουλα και με αυτον..
Γενικα πιστευω οτι εμεις οι ανθρωποι ειμαστε κακοι..Πολλοι καβαλανε αυτους που ειναι καλοι κι ευγενικοι..Εχει κλειδια?Παρτης τα!Ερχεται μεσα στο σπιτι σου και αρχιζει να λεει?Πετα την εξω!
Τι θα κανει?Θα θυμωσει?Θα τα πει στον ανδρα σου??Ας τα πει!Χρειαζεστε ενα ξεκαθαρισμα επιτελους..
Δε γινεται να εχεις τη φροντιδα του παιδιου,την αδιαφορια του ανδρα σου,την πεθερα και την κουνιαδα στο κεφαλι σου και να προσπαθεις να χασεις και κιλα..Ε οχι!Πιστευω οτι σε εχουν βρει πολυ καλη..
Για δειξτους και την αλλη πλευρα σου..
Ετσι..για δοκιμη..για το γαμωτο..για να μην πεις οτι κατεθεσες ετσι απλα τα οπλα..
κοριτσια καλησπερα οχι δεν εχει κλιδια του σπιτιου μου και δεν προκητε να αποκτηση ποτε διοτι μια φορα μου εκανε νιξη ο αντρας μου και καλα αν λυπουμε να κοιτζη το σπιτι και του ειπα οτι αν καταλαβο οτι εχει συμβη κατι τετοιο θα γηνη χαμος.και του επα και κατι αλλο αν δωσης εσυ κληδια στην μανα σου θα δωσο και γωστην δικια μου και θα γινεται εδομεσα μπαχαλο αν θες δοστα.σωστη ουτε που το σκευτηκε και ειπε εχεις δικιο κανης κλιδια.
Τελικά η σίγουρη μέθοδος για να καταλάβει ο άλλος πώς νιώθεις είναι να του αντιστρέψεις την κατάσταση...
Κι ακόμα καλύτερα,όχι στη θεωρία αλλά στην πράξη...Εκεί,τα λόγια είναι περιττά...
Ρε παιδιά έχω χάσει 12 κιλά και δεν μου έχει πει η πεθερά μου ότι αδυνάτισα. Βέβαια και στο γραφείο μόνο ένας το κατάλαβε. Και ο άντρας μου, μου λέει ότι μου φαίνονται αλλά όχι για τόσα. Οταν παχαίνω όμως η πεθερά μου, μου λέει άρχισες δίαιτα ?
Xα χα χα..Κατι τετοιες τσουχτρες ειναι να τις φοβασαι!εγω μικρη ειμαι ακομη,20,αλλα εχω δυο χρονια και κατι μηνες σχεση με εναν σχεδον συνομηλικο!Και ειχα ηδη αναλογη εμπειρια!
Εχω υψος 1.60 κατι ψιλα.Κατω απο 56 κιλα ειμαι σαν ψεμα,καθως εχω εντελως ομοιομορφο σωμα ευτυχως και πολυ σφιχτο..Και μεχρι 65-66 ειμαι φυσιολογικοτατη-οπως μου λενε!
Εντωμεταξυ το αγορι μου ειμαι 1.88 και 90 τοσα κιλα,δλδ κανονικος προς γεροδεμενος-οποτε ετσι κι αλλιως φαινομαι κοριτσακι διπλα του!!
Οταν γνωρισα τη μητερα του,ημουν 64 κιλα,φορουσα και τακουνι ψηλο,οποτε και φαινομουν πιο λεπτη!
Το σχολιο της ηταν αφου εμεινε μονη με το γιο της: "Βλεπω το τρωει το φαγακι της!Ειναι κ αυτη κοντουλα και στρουμπουλουλα σαν την αρραβωνιαστικια του αδερφου σου !Μην κοιτας που της εδινε χαρη το ψηλο παπουτσι..Αλλα συμπαθητικη!"
(αχ τι γλυκιααααααααααααααααα καλεε)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:H αρραβωνιαστικια του αδερφου του ειναι λιγο πιο ψηλη απο μενα,δλδ μια χαρα για γυναικα,κουκλα,κι ειχε το πολυ 5-7 κιλα παραπανω απο το κανονικο,που της εδιναν απλα πιο εντονες καμπυλες.Η "μητερα" δε,ειναι στο υψος μου-χωρις τακουνι φυσικα...- και με ανομοιομορφο σωμα ,πολυ ευσωμη και με μια περιφερεια τεραστια..
Κι οταν καποτε πηγαμε ολη η παρεα σπιτι της,με πιεζε να φαω γλυκο και μου ελεγε οτι ειμαι σκελετος κι οτι αδυνατισα (απο 64 ειχα παει οντως 62,5..κι αυτο επειδη ημουν με γριπη!Σιγα δηλαδη!!)Και μου ειπε την ατακα "ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ??ΠΟΣΟ ΕΧΑΣΕΣ?10 ΚΙΛΑ?"
ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΩΣ??
ομολογω βεβαια,οτι η γυναικα δε μου δημιουργει κανενα προβλημα,ουτε που ανακατευεται..
Και τωρα που εχω παχυνει ευτυχως ειναι μακρια και μεχρι να με ξαναδει...θα μαι σωματαρα..!
Τα 12 κιλά φαίνονται. Μπορεί να μη φαίνονται τόσα σε κάποιον που σε βλέπει κάθε μέρα αλλά φαίνονται. Είναι πολλά κιλά.
Αν η πεθερά σου ανήκει στο γνωστό είδος petherika μην περιμένεις και πολλά...
alalumaki μου,καλα,στραβοι ειναι??
Οπως και να το κανεις,12 κιλα φαινονται!εγω εχασα 2,5 κιλα σχεδον και μου ειπαν οτι φαινεται λιγο στο προσωπο μου..Οτι ξεφουσκωσε!
Αναλογισου λιγο ποσο λιπος ειναι τα 12 κιλα και σκεψου οτι εχει χαθει απο πανω σου..
Δε φαινεται στην κοιλια,στις κλειδωσεις,στο προσωπο??
Απορω..Τα ρουχα σου δεν τα βλεπουν?
Γεγονος ειναι παντως οτι στα 16 μου πηγα απο 65 κιλα στα 54 και η τοτε "κολλητη " μου με ρωτησε "αν εχασα κανενα κιλο κ οτι της φαινομαι πιο λεπτη..Και ναι,σιγουρα οτι εχω χασει 2-3.."
Τα συμπερασματα δικα σου..
χα, χα.... δεν με νοιάζει πια τι λέει ο κόσμος, αφού ο άντρας μου με αγαπάει και με στηρίζει.... τον γιο μου δεν ξέρω τι θα κάνω που μου λέει ότι έχω μεγάλο πωπούλι και θα του κάνει ανεσούλα να μικρύνει....
Πες του να βλεπει το "πωπουλι" οσο μπορει,γιατι η μανουλα συντομα θα απαλλαγει απο αυτο!χιχιχι
αλαλουμακι δεν παιρνεις το αγορακι σου να ερθετε κατα δω να με πλακωσει και μενα στις ενεσουλες?
Κι από δω! Κι από δω! Φοβάμαι όμως τις ενέσεις... Τίποτα σε χάπι δεν έχει; Ή σιρόπι,ακόμα καλύτερα...
Mπα παιδιά δεν έχουν κάνει τίποτα οι ενεσούλες του, αν είχαν με τόσες που μου έχει κάνει θα είχα τους γλουτούς της Τζένιφερ.....
Εχω μεινει αφωνη με τις ιστοριες σας!!!
Ευτυχως μπορω να πω πως επεσα σε καλη "πεθερα"!!! Και ελπιζω να μην αλλαξει στο μελλον!!!!!!
(δεν ειμαι παντρεμενη ακομα...απλα συζω με το αγορι μου)
Εχω χασει 60 κιλα.Απο 155 εγινα 95 κιλα.
Ο συζηγος απο 112 κιλα εγινε 105κιλα.
Η πεθερα..κοιτα τον ,κοιτα τον χαλια εγινε πεφτουν τα πεντελονια απο πανω του!!!
Εγω..καλα μαμα ,εγω δεν αδυνατισα??
η πεθερα..Εσενα τα παντελονια σου ακομα δεν πεφτουν.....
Τι να πει κανεις για το ........της αλληνης?!!
Εαν δεν ταιριαζεις δεν ταιριαζεις ρε παιδι μου!!!
Οσα χρονια και κιλα να περασουν δεν ταιριαζεις ,τελειωσες!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Γενναω το δευτερο μωρο ,το οποιο τωρα ειναι 7 μηνων.
Θελει απο την μια να μου δηλωσει οτι ειναι ιδιο ο γιος της και μοιαζει μονο αυτους και απο την αλλη προσπαθει να το σωσει ετσι....
Ιδιο ειναι βρε ο κωστας ιδιο...τοσο ιδιο..!!!
Καλα δεν μοιαζει μονο στον κωστα...οταν γελαει κανει βουλιτσες...(γυρναει σε μενα)εσυ κανεις βουλιτσες???
15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΦΗ!!!!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩς ΓΕΛΑΩ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!