ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΗΠΩΣ?
Printable View
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΗΠΩΣ?
προσπαθησα και επι μια βδομαδα κρατηθηκα με νυχια κ με δοντια...δυστυχως μετα....τα ιδια...
Αυτό είναι δικό σου θέμα. Κανείς από δω μέσα και από οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αν δεν το θέλεις εσύ.Quote:
Originally posted by Xαος
φιλη Θεοφανεια....εχεις απολυτο δικιο...αλλα δε νομιζω πλεον οτι μπορω να αλλαξω κατι....δε ξερω καν απο που να αρχισω....
Για μένα προσωπικά τα ναρκωτικά είναι βλακεία και αυτοί που κολλάνε ηλίθιοι.
Για να σε προλάβω θα σου πω ότι το ίδιο πιστεύω και για τον εαυτό μου σε σχέση με το τσιγάρο. Δεν σου κάνω μάθημα, απλά ξέρω ότι είναι ανώφελο ότι και να σου πούμε.
Το αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις είναι στο δικό σου χέρι.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ.ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
που να ρωτησω?Θεοφανεια,και γω το πιστευω...οι ηλιθιοι πεφτουν...κατεστρψα την ζωη μου...και μια καριερα στον αθλητισμο...σε αυτο που αγαπουσα πιο πολυ απο ολα...
ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΝΗΦΑΛΙΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΕΙ
ευχαριστω πολυ
Χάος....ας το πάρουμε αλλιώς.
Θες τη γνώμη μου?
Πρώτον άνοιξε ένα τόπικ με όλα αυτά που σε πονούν και σε οδηγούν στην αυτοκαταστοφή.
Να σαι σίγουρη ότι και μεγαλύτερη ανταπόκριση θα βρεις και θα βοηθηθεις.
Μη σου πω ότι θα βρεις λύσεις που δεν περίμενες.
Δεύτερον, το διάστημα που μ@@@@ είναι πολύ μικρό και δεν χρειάζεσαι ούτε ΑΑ ούτε αποτοξίνωση.
Όλοι κάναμε μ@΅΅΅ς σε αυτή την ηλικία και φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.
Ξεκίνα το άθλημα που έκανες με αγάπη και όλα θα γίνουν παρελθόν.
Αλλά πάνω απ\' όλα προέχει το πρώτο που σου είπα.
Σκέψου το.
θα το κανω μαλλον...σε ευχαριστω πολυ...το εκτιμω..
Χάος έχεις υ2υ......
ΝΑ ΕΧΩ ΤΙ?ΣΟΡΡΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...
κοίτα πάνω δεξιά στην οθόνη σου και θα δεις ότι έχεις ένα προσωπικό μήνυμα. Άνοιξε το.....
σου απαντησα...νομιζω....
οκ.....και γω.....
Θεοφανία, αυτό που λες εδώ με πονάει.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Για μένα προσωπικά τα ναρκωτικά είναι βλακεία και αυτοί που κολλάνε ηλίθιοι.
Για να σε προλάβω θα σου πω ότι το ίδιο πιστεύω και για τον εαυτό μου σε σχέση με το τσιγάρο.
φοιβη,καλημερα..η θεοφανια δεν εχει και τοσο αδικο ομως...
Δεν έχει άδικο για εκείνη και δεν έχει άδικο για εσένα, αλλά η δική μου καρδιά πόνεσε με αυτά τα λόγια. Για μένα, αυτός που πέφτει στα ναρκωτικά πονάει. Πονάει πολύ και βαθιά και προτιμά να ρισκάρει να πεθάνει, παρά να βιώσει αυτό τον πόνο. Για μένα δεν είναι βλακεία. Είναι πόνος.Quote:
Originally posted by Xαος
φοιβη,καλημερα..η θεοφανια δεν εχει και τοσο αδικο ομως...
Φοίβη, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αλλά δεν έχω αντίρηση κάποια στιγμή να την κάνουμε.
Καταλαβαίνω πως όταν κάποιος καταλήγει εκεί, είναι κατά 80% από ευαισθησία και πόνο.
Δεν είναι όμως και ο ασφαλέστερος δρόμος προς την καταστροφή?
Όταν κάποιος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον εαυτό του στο θάνατο είναι εξυπνάδα?
Άσχετα, με το αν πονάει ή όχι....
πόνος παιδία, πόνος, που οδηγεί σε λάθος διεξόδους
προσωρινά εκτός πραγματικότητας, σταδιακά καταστρέφεται ότι κ αν έχει απομείνει μέσα
στον πόνο, ο θάνατος, είναι λύτρωση, φυγή απ\' όλα όσα χάνονται με τις ουσίες
όταν πονάς, αναζητάς κ το παραμικρό που θα σε έκανε ελάχιστα να ξεφύγεις κ ας ξέρεις που θα καταλήξεις, πιστεύοντας πάντα στην ψευδαίσθηση ότι το ελέγχεις
Ξέρω ότι είναι επιφανειακό και απόλυτο αυτο που λέω, αλλά στους ρυθμούς και στην τρέλλα που ζούμε, νομίζω ότι πρέπει να απλοποιούμε μερικά πράγματα.
Επαναλαμβάνω ότι ακριβώς την ίδια μ@@@@ κάνω και εγώ με το τσιγάρο που αν το κόψω δεν θα χρειάζεται να παίρνω κάθε μέρα αερολίν για το ασθμα, το κάνω?
Αυτό είναι εξυπνάδα? Μου δίνει παρηγοριά? Ίσως? Τραγική συνήθεια? Μπορεί. Μ@@@@? Σίγουρα. Εκεί θέλω να καταλήξω. Έχουμε τόσους παράγοντες που μπορεί να μας πλήξουν, γιατί να κάνουμε και οι ίδιοι κακό στον εαυτό μας?
Δύσκολο, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθούμε να ξυπνάμε ο ένας τον άλλον, μήπως δούμε καλύτερες μέρες.
Ναι, άμα το δεις απο έξω και με τη λογική, ναι είναι αυτοκτονία. Αλλά άμα το δεις απο μέσα και με το συναίσθημα τότε είναι ανακούφιση απο τον πόνο.Quote:
Δεν είναι όμως και ο ασφαλέστερος δρόμος προς την καταστροφή?
Όταν κάποιος οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον εαυτό του στο θάνατο είναι εξυπνάδα?
Άσχετα, με το αν πονάει ή όχι....
Σου έχει τύχει ποτέ να πονάει τόσο πολύ το δόντι σου που να μην αντέχεις? Μου έχει τύχει. Μου \'ρχόταν να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο, να το τραβήξω εγώ η ίδια απο τη ρίζα, να πάψει να πονάει. Ευτυχώς, υπάρχουν τα παυσίπονα, πήρα ένα και ηρέμησα. Ευτυχώς, την επομένη πήγα στον οδοντίατρο και μου το βγαλε.
Φαντάσου το ίδιο αλλά να \'ναι η ψυχή σου που πονάει. Παίρνεις παυσίπονα για να μην πονάς. Οτιδήποτε για να μην νιώθεις τον πόνο.
Φοίβη, τα παυσίπονα για την ψυχή δεν είναι ούτε τα ναρκωτικά, ούτε το αλκοόλ, ούτε το τσιγάρο.
Είναι οι άνθρωποι που μας αγαπούν, ο ώμος που θα κλάψουμε, η αγκαλιά που θα μας σφίξει....
το ίδιο κανω κ εγώ βρε Θεοφανία, με ενα τσιγάρο όλη την ημέρα κ το άσθμα παραμένει
δεν ειναι εξυπνάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι μια βλαβερή συνήθεια
επειδή έχω περάσει, απ το αλκοολ, υπάρχει μια τεράστια διαφορά
είναι διαφορετική η ουσία που σε στέλνει εκτος πραγματικότητας κ εκτονώνει τον πόνο από ένα τσιγάρο, το καπνίζεις ή όχι, ο πόνος δεν μειώνεται
Μαρία μου το έθεσα σαν παράδειγμα, για να μη φανεί ότι κάνω την έξυπνη.
Πρώτα κρίνω τον εαυτό μου, για να έχω μούτρα να κρίνω τους άλλους.
Σίγουρα δεν είναι όπως το ποτό. Και εγώ πίνω, αλλά πιστεύω σε λογικά πλαίσια.
Δεν θα τα κόψουμε και όλα, αλλά αυτό είναι πολύ μακριά απ τα ναρκωτικά που πραγματικά παίζεις με τη ζωή σου, ακόμη πιο πολύ.
Έχω πάει σε τρεις κηδείες παιδιών που πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο.
Και κείνοι κάποιες πληγές πήγαν να κλείσουν. Αλλά μήπως όλοι μας δεν έχουμε πληγές?
κ Θεοφανία καλά κάνεις κ τα λες έτσι επιφανειακά, γιατι καμιά φορά δεν βλέπουμε το πόσο βλάπτουμε τον εαυτό μας με ένα αθώο τσιγαράκι
ο πόνος όμως δεν πνίγεται πουθενά, αυτό θέλω να πώ, ότι οποιαδήποτε λύση τέτοιου είδους, είναι προσωρινή κ δημιουργεί περισσότερα προβλήματα
οι πληγές δυστηχώς δεν κλείνονται έτσι
με αυτό τον τρόπο ανοίγονται μεαγαλύτερες
ο αδερφός της μητέρας μου πέθανε απο ναρκωτικά
πέρα των γνωστων
ειχα παρει ναρκωτικα απο τον θειο μου κ η αισθηση δεν περιγραφεται
δεν νιωθεις τιποτα
δεν αντιλαμβανεσαι τιποτα
μπορεις τα παντα να κανεις
η δοση υπερβολική κατεληξα στο νοσοκομείο κ 3 μερες σε κωμα
εκει οδηγουν στο θανατο
απολυτα γνωστο σε ολους
Δεν διαφωνώ μαζί σου, Θεοφανία μου. Απλά σου περιγράφω μια άλλη οπτική γωνία.Quote:
Φοίβη, τα παυσίπονα για την ψυχή δεν είναι ούτε τα ναρκωτικά, ούτε το αλκοόλ, ούτε το τσιγάρο.
Είναι οι άνθρωποι που μας αγαπούν, ο ώμος που θα κλάψουμε, η αγκαλιά που θα μας σφίξει....
Και σ\' αυτή την οπτική γωνία δεν μπορείς να πλησιάσεις άνθρωπο. Είναι σαν να κυκλοφορείς με γδαρμένη επιδερμίδα, γεμάτη πληγές. Δεν μπορείς να πέσεις στην αγκαλιά κανενός γιατί η ανθρώπινη επαφή σε πονάει, όπως πονάει μια ανοιχτή πληγή όταν την ακουμπήσει ένα ξένο χέρι. Να σε σφίξει???Τι λες?Θα τρελαθείς απο τον πόνο, αν σε σφίξει αγκαλιά...
Μια άλλη οπτική γωνία, απλά. Σέβομαι τη δική σου. Απλά με πονάει γιατί η δική μου είναι αυτή που σου περιέγραψα. Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Θα ήθελα μόνο να ακούσεις και τη δική μου.
Εκεί είναι το θέμα μαράκι μου.
Πάμε να κλείσουμε την πληγή και ανοίγουμε μεγαλύτερη, σωματική, πιο δίπλα.
Τα αποτελέσματα γνωστά....
Φοίβη, εννοείται πως σέβομαι τη γνώμη σου και έχεις δίκιο απ την πλευρά που το βλεπεις.
Το θέμα είναι αυτό που λέμε τόση ώρα. Γιατί να ανοίγουμε μεγαλύτερες πληγές στον εαυτό μας?
Αυτό που υποστηρίζω απ την αρχή που συμμετάσχω εδώ, είναι να αγαπήσουμε τον εαυτο μας.
Να μην αυτομαστιγωνόμαστε...
ναι όντως Φοίβη η ανθρωπινη επαφη πονάει
κανενας δεν θελεις να σ\' αγγίζει, πονάει, ποναει πολυ
κ υπάρχει φοβος να ανοιχτεις σε μια αγκαλια
φοβος για το πρωτογνωρο που αισθανεσαι
φοβος για το πως πλησιαζεις
φοβος μη δεθεις κ τον χασεις
Φοίβη...mmaria, χάος σας νοιώθω απόλυτα..Quote:
Originally posted by Φοίβη
Δεν διαφωνώ μαζί σου, Θεοφανία μου. Απλά σου περιγράφω μια άλλη οπτική γωνία.Quote:
Και σ\' αυτή την οπτική γωνία δεν μπορείς να πλησιάσεις άνθρωπο. Είναι σαν να κυκλοφορείς με γδαρμένη επιδερμίδα, γεμάτη πληγές. Δεν μπορείς να πέσεις στην αγκαλιά κανενός γιατί η ανθρώπινη επαφή σε πονάει, όπως πονάει μια ανοιχτή πληγή όταν την ακουμπήσει ένα ξένο χέρι. Να σε σφίξει???Τι λες?Θα τρελαθείς απο τον πόνο, αν σε σφίξει αγκαλιά...
Μια άλλη οπτική γωνία, απλά. Σέβομαι τη δική σου. Απλά με πονάει γιατί η δική μου είναι αυτή που σου περιέγραψα. Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Θα ήθελα μόνο να ακούσεις και τη δική μου.
\"Ναρκωτικά\" - \"Αλκοόλ\" ...ουσίες που έχουμε ΕΜΕΙΣ οι ευαίσθητοι την ψευδαίσθηση, πως θα καλύψουν..έστω και για λίγο τον πόνο, την πίκρα και τα αδιέξοδα μας...
Όμως....
Όταν νοιώθεις τόσο χαμένος κι αδύναμος να σταθείς στα πόδια σου ...εκείνη την ώρα χρειάζεσαι από \"κάπου\" να πιαστείς ...για να καταφέρεις να βγεις απ\'τον \"βούρκο\" που έχεις κολλήσει . ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ....για να μας επαναφέρει στη ΖΩΗ, για να μας \"απαλύνει\" τον πόνο ...για να μας σκουπήσει το δάκρυ ...για να μας κάνει ξανά να έχουμε όνειρα και ευτυχισμένες στιγμές ... η Θεοφανία μπορεί να είναι \"επιφανειακή\" ή ίσως κι \"απόλυτη\" αλλά η γνώμη μου είναι πως έχει δίκιο!
Θα λεγα πως όλοι μας έχουμε δίκιο απο την πλευρά που το κοιτάζουμε το πράγμα.Quote:
Originally posted by blDaizy
Όταν νοιώθεις τόσο χαμένος κι αδύναμος να σταθείς στα πόδια σου ...εκείνη την ώρα χρειάζεσαι από \"κάπου\" να πιαστείς ...για να καταφέρεις να βγεις απ\'τον \"βούρκο\" που έχεις κολλήσει . ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ....για να μας επαναφέρει στη ΖΩΗ, για να μας \"απαλύνει\" τον πόνο ...για να μας σκουπήσει το δάκρυ ...για να μας κάνει ξανά να έχουμε όνειρα και ευτυχισμένες στιγμές ... η Θεοφανία μπορεί να είναι \"επιφανειακή\" ή ίσως κι \"απόλυτη\" αλλά η γνώμη μου είναι πως έχει δίκιο!
Δεν είπα οτι δεν χρειαζόμαστε κάποιον για να βγούμε απο το βούρκο. Είναι γνωστό οτι για να απεξαρτηθεί κανείς απο οποιαδήποτε εξάρτηση χρειάζεται τη βοήθεια κάποιου άλλου. Δεν μπορεί μόνος του. Αυτό που περιέγραφα είναι πως νιώθει κανείς πρίν πέσει στα ναρκωτικά, αλκοόλ κτλ, τι τον ωθεί να καταλήξει σ\' αυτή την επιλογή. Αν μπορούσε να δεχτεί βοήθεια και αγκαλιά, ανθρώπους γύρω του, δεν θα κετάληγε στα ναρκωτικά έτσι κι αλλιώς. Δεν θα του χρειαζόταν. Όπως λέει και πιο πάνω η Θεοφανία δεν καταλήγουμε όλοι στα ναρκωτικά. Υπάρχει λόγος γι\' αυτό.
Συμφωνώ μαζί σου. Αυτό είναι το γιατρικό, αν θες, και για μένα. Αλλά όσο απλό και να είναι αυτό,τόσο αυτονόητα, είναι ταυτόχρονα πάρα πολύ δύσκολο.Quote:
Αυτό που υποστηρίζω απ την αρχή που συμμετάσχω εδώ, είναι να αγαπήσουμε τον εαυτο μας.
Eννοείται Φοίβη μου. Kαι να ξέρεις ότι πρώτα τα λέω στον εαυτό μου. Mη νομίζεις δηλαδή ότι εγώ το κάνω 100%.
Άνθρωποι είμαστε και αν βάλεις και τη μούτζα του σύμπαντος, δεν θέλεις και πολύ για να πελαγώσεις...
Το σκέφτηκα αυτό Θεοφανία μου.Οτι πρώτα τα λες σε σένα. Νομίζω το είπες και πιο πάνω. Πρώτα κρίνεις εσένα και μετά τους άλλους.Quote:
Eννοείται Φοίβη μου. Kαι να ξέρεις ότι πρώτα τα λέω στον εαυτό μου. Mη νομίζεις δηλαδή ότι εγώ το κάνω 100%.
Εξαρτάται από πια σκοπιά το βλέπεις...γιατί όπως κάποιοι καταφεύγουν στα ναρκωτικά από \"αντίδραση\".... προσπαθώντας να πλάσουν τον δικό τους κόσμο μέσα από τις ψευδαισθήσεις, κάποιοι άλλοι καταφεύγουν στο αλκοόλ από αντίδραση...και κάποιοι άλλοι γίνονται \"θύματα\" της βουλιμίας, όπως και κάποιοι της νευρικής ανορεξίας!!!Quote:
Originally posted by Φοίβη
........... δεν καταλήγουμε όλοι στα ναρκωτικά. Υπάρχει λόγος γι\' αυτό.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ !!!!
Για όλα τα παραπάνω σίγουρα υπάρχουν πολύ λόγοι που οδηγούν τον καθένα από εμάς σε τέτοιες συμπεριφορές...αλλά δυστυχώς είναι σύνηθες το φαινόμενο ότι πριν πέσουμε σ\'αυτή την παγίδα ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ και στην ουσία μπορεί να είμαστε κιόλας!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ...τόσο μαζόχας.....που να ξεφεύγει σε τέτοιου είδους καταστάσεις , ενώ είναι περιτριγυρισμένος από πραγματικούς φίλους και έχοντας από πίσω και μια οικογένεια που να είναι ικανή να τον αγγίξει και να τον στηρίξει!!! Λίγο απίθανο...δεν νομίζετε??
Η απουσία αυτών (οικογένειας-φίλων) είναι \"σχεδόν\" δεδομένη τις πιο πολλές φορές ... αν μη τι άλλο συναισθηματικά! Το \"σχεδόν\" το λέω γιατί δεν μ\'αρέσει να είμαι απόλυτη!
Έχεις απόλυτο δίκιο, γι αυτό τι πρέπει να κάνουμε?Quote:
[
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ...τόσο μαζόχας.....που να ξεφεύγει σε τέτοιου είδους καταστάσεις , ενώ είναι περιτριγυρισμένος από πραγματικούς φίλους και έχοντας από πίσω και μια οικογένεια που να είναι ικανή να τον αγγίξει και να τον στηρίξει!!! Λίγο απίθανο...δεν νομίζετε??
Η απουσία αυτών (οικογένειας-φίλων) είναι \"σχεδόν\" δεδομένη τις πιο πολλές φορές ... αν μη τι άλλο συναισθηματικά! Το \"σχεδόν\" το λέω γιατί δεν μ\'αρέσει να είμαι απόλυτη!
Να ψάχνουμε τη λύση στους ανθρώπους και όχι στις ουσίες, στο αλκοόλ και στο φαγητό.
Ακόμη και αν δεν έχουμε κανένα, πρέπει να μπούμε στην προσπάθεια να βρούμε. Κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας καταλάβουν και βρίσκονται κοντά μας.
Πάρτε παράδειγμα από δω μέσα που ενώ δεν γνωριζόμαστε, προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον.
Με μερικούς κολλάμε πολύ, με άλλους λιγότερο, με άλλους καθόλου, με άλλους φτάνουμε να σκοτωνόμαστε.
Αυτή είναι και η ζωή έξω....
TA EIΠΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ.Quote:
Έχεις απόλυτο δίκιο, γι αυτό τι πρέπει να κάνουμε?Quote:
[
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ...τόσο μαζόχας.....που να ξεφεύγει σε τέτοιου είδους καταστάσεις , ενώ είναι περιτριγυρισμένος από πραγματικούς φίλους και έχοντας από πίσω και μια οικογένεια που να είναι ικανή να τον αγγίξει και να τον στηρίξει!!! Λίγο απίθανο...δεν νομίζετε??
Να ψάχνουμε τη λύση στους ανθρώπους και όχι στις ουσίες, στο αλκοόλ και στο φαγητό.
Ακόμη και αν δεν έχουμε κανένα, πρέπει να μπούμε στην προσπάθεια να βρούμε. Κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας καταλάβουν και βρίσκονται κοντά μας.
Πάρτε παράδειγμα από δω μέσα που ενώ δεν γνωριζόμαστε, προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον.
Με μερικούς κολλάμε πολύ, με άλλους λιγότερο, με άλλους καθόλου, με άλλους φτάνουμε να σκοτωνόμαστε.
Αυτή είναι και η ζωή έξω....
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ