-
Κορινα μου μηπως να το παλευαμε παρεα ,μερα με την μερα το πραγμα??/
Ισως θα ηταν πιο ευκολο και πιο σωστο ως επιλογη!!!
Τι θα ελεγες να μιλουσαμε καθε βραδακι και να λεγαμε πως πηγε η μερα???
Και αν υπαρχει εκτακτη αναγκη και στην διαρκεια της ημερας εδω ειμαι!!!Εγω για σενα ,και εσυ για μενα!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
dexa μου και εγω θελω να μπω στο group therapy σας!καλη η ιδεα σου!
-
Myrto εισαι καλοδεχουμενη!!!!!!!
Αλλωστε η δικη μου η δουλεια ολη μερα εξαρταται καθαρα απο εμενα οποτε ειμαι αφεντικο του ευατου μου ,και μπορω να διαθεσω χρονο για τους φιλους !!!!
Εσεις δωστε το σημα και εδω ειμαι εγω!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!
-
Λοιπον κι εγω μεσα ειμαι..βεβαια λογω εξεταστικης και διαβασματων,ο χρονος ειναι περιορισμενος..αλλα ας αρχισουμε να το παλευουμε παρεα,σιγουρα θα ειναι καλυτερα ετσι!
-
-
Εφουλα καλησπερα και καλως ορισες...Εγω ειμαι στη reception του φορουμ!!
χαχαχαχα πλακα κανω...
-
Sorry κορίτσια δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία..
Μπαίνω τον τελευταίο καιρό και διαβάζω και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω..
Εγώ είμαι βουλιμική και είμαι τουλάχιστον 8 χρόνια στο σύμπτωμα..Πως μπορείται να βοηθήσετε η μία την άλλη, όταν καμία δεν το έχει ξεπεράσει. Έχετε γνωρίσει καμία που να τα έχει καταφέρει; Να σας έχει πει ότι η ζωή της πλέον είναι μια χαρά. Ότι δεν σκέφτεται το φαγητό παρά μόνο όταν πεινάει. Ότι δεν κάνει βουλιμικά. Ότι όταν την ρωτάνε τι κάνει απαντάει είμαι πολύ καλά και αύριο θα πάει βόλτα για φαγητό.
Εγώ πάντως δοκίμασα τα πάντα, όλους τους ειδικούς, διαιτολόγους (τι χαζοί που είναι να μη μπορούν να σε πιάσουν και η επιστήμη τους είναι το φαγητό), γιατρούς και 2-3 ψυχολόγους. Τώρα τελευταία πήγα σε μία και έμεινα κάγκελο.. Συγνώμη, δεν σας ξέρω, αλλά η γυναίκα αυτή ξέρει..(έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον!). Είναι πρώην κορίτσια!!Είναι πρώην!!Δηλαδή, έχει κάνει θεραπεία και είναι καλά..Ξέρετε τι σημαίνει να βλέπετε κάποια και να σας λέει ότι σας καταλαβαίνει, χωρίς πλέον η ίδια να είναι στο σύπτωμα. Και εκεί που πάω είναι κέντρο για διατροφικές διαταραχές. Ασχολούνται μόνο με αυτό!!Θα κάνουν και σεμινάριο για όσους δεν θέλουν να κάνουν θεραπεία, έτσι για να ακούσουν κάτι άλλο..
Εγώ είμαι λίγο καλύτερα!!Τουλάχιστο δεν αισθάνομαι τρελή..Πρώτη φορά δεν αισθάνομαι προβληματική..΄Δε ξέρω τι άλλο να σας πω. Ρωτήστε ότι θέλετε!
Περιμένω να μου πείτε..
Έφη
-
Γειά σου Νικόλα καλώς σε βρήκα!!
Στη reception μπορεί να μην είσαι αλλά γράφεις συχνά απ' ότι βλέπω
-
Εφουλα καλησπερα και παλι...
Κατ'αρχας περα απο κοριτσια εδω εχει και αγορια (αυτο το αγορια δεν ακουγεται πολυ αδερφιστικο???!!! χαχαχαχαχα)
Εγω δεν ειμαι βουλιμικος πλεον αλλα εχω υπαρξει.. Δεν μπαινω καν στη διαδικασια να ξαναθυμηθω τις παλιες κακες μερες γιατι ακομα μου προκαλουν πονο!!!
Οσον αφορα τους "ειδικους"
Οι διαιτολογοι κατ'εμε δε θα επρεπε καν να αναλαμβανουν τετοια περιστατικα γιατι δεν ειναι αρμοδιοι...Εχουν εφοδια για να εντοπισουν μια διαταραχη αλλα εξαρταται και απο τον ανθρωπο και ποσο εχει εμβαθυνει....Νομιζω ολοι ξερουμε πως περνιουνται τα μαθηματα στα πανεπιστημια κι αν 10 χρονια μετα χωρις να εχεις ασχοληθει αν θα τα θυμασαι.. Οποτε τους βγαζω εξ αρχης απο τους ειδικους..
Οι γιατροι..ΜΜΜΜ μεγαλη ιστορια και πικρη... Ενας γιατρος μπορει να σου πει απεξω ολα τα συμπτωματα των διαταραχων και αν εισαι τυχερος να στα αναγνωρισει δεδομενου οτι ομως του τα εχεις πει... Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εκρυβα τα παντα...Ντροπη, ενοχες κτλ κτλ κτλ
Οι ψυχολογοι... Εχω κανει παλι ερωτηση σε αλλο θρεντ αλλα δεν πηρα καμια απαντηση.. Δεν ξερω κατα ποσο ενας ψυχολογος που δεν εχει ειδικευτει σε αυτον τον τομεα μπορει να σου προσφερει πραγματικα βοηθεια.. Σιγουρα ειναι πιο πιθανο να σε καταλαβει..Οσο για τη θεραπεια επιφυλασσομαι!! Ακομα δε μου εχει απαντησει κανεις αν στην υλη της Παντειου (εκει δεν βγαινουν ψυχολογοι?) διδασκονται αρκετα το συγκεκριμενο θεμα...
Η καλυτερη δουλεια που θα μπορουσες να κανεις ειναι αυτο που εκανες..Μια κλινικη γι αυτα τα προβληματα-παθησεις..Σου ευχομαι να βγεις τοσο ευκολα οσο ευκολα μπηκες στο τρυπακι
Φιλια πολλα
Καμμενος
-
Τωρα αυτο το "γραφεις συχνα" ειναι σποντα οτι ειμαι πολυλογας?
χζαχαχαχαχαχαχ
το λιονταρι βλεπεις εφουλα...δεν μπορω να το κανω καλα
-
Κλινική ρε παιδιά?Για κεντρο ξανακουσα εδώ μέσα αλλά δεν εχώ τίποτα υπόψιν
-
ΝΙκόλα συγνώμη για το μόνο κορίτσια..
ʼκου να δεις τι γίνεται.. Επείδη-για κακή μου τύχη-έχω σπουδάσει ψυχολογία, δεν υπάρχουν πανεπειστημιακές σπουδές στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία. Υπάρχουν μόνο εκπαιδεύσεις. Η δικιά μου έχει εκπαιδευτεί στην Αγγλία και έχει κάνει ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα. Το κέντρο που δουλεύει είναι μόνο για διατροφικές διαταραχές και είναι σε σχέση με την Αγγλία. Μπές λίγο στο internet να δεις.
Εσύ πως το ξεπέρασες; Εκέι που πάω δεν είναι κλινική, θεραπεία κάνουν! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩ!!! Τι λες δηλαδή η γυναίκα να μου λέει ψέματα; Μεγαλύταρη πιθανότητα υπάρχει να της κρύβω εγώ τι κάνω παρά αυτή..Εμένα θα μου πάρει καιρό να την εμπιστευτώ..Θα προσπαθήσω όμως. Δεν έχω και πολλές επιλογές..Εσύ τι λές;
-
Συγνωμη...Δικη μου παραφραση το κλινικη..
Ειναι απο το αγγλικο clinic που ονομαζαν ακομα και τα εξωτερικα ιατρεια
Παιδι της Αγγλικης εκπαιδευσης κι εγω εχω τα καταλοιπα μου
-
Εφουλα να σε καλως ορισω κι εγω με τη σειρα μου!Τις τελευταιες μερες που τα πραγματα πανε ολο και χειροτερα αναρωτιομουνα κι εγω αν υπαρχουν ατομα που να εχουν ξεφυγει απο αυτο και να εχουν γινει καλα,εντελως καλα!
Ειχα μια συζητηση με τους γονεις μου,οι οποιοι με βρηκανε να κλαιω μετα απο βουλιμικο και προσπαθουσαν να με ενθαρρυνουν και να μου πουν οτι θα γινω τελειως καλα!Τους ειπα οτι δεν τα εχουν καταφερει πολλοι..
Νιωθω τοσο ασχημα για τους γονεις μου,τους εχω στεναχωρησει τοσο πολυ με ολη αυτην την κατασταση..δεν ξερουν τι να κανουν..αρχισα ψυχοθεραπεια την προηγουμενη εβδομαδα και ορκιστηκα στη μητερα μου οτι δε θα ξανακανω εμετο..μονο μια μερα κρατησα την υποσχεση μου..!Χτες πηγα κλαιγοντας να της πω οτι κι αυτη τη φορα παλι δεν τα καταφερα και 4μερες κανω συνεχεια εμετους..Δακρυσε και με πηρε αγκαλια!Θελω να ξεφυγω απ ολο αυτο και δε μπορω!!!
-
Εγω εκανα 5 χρονια ψυχοθεραπεια στην Αγγλια...Τεραστιο προβλημα η γλωσσα αλλα ξεπεραστηκε γιατι ειμαι αστερι και στα αγγλικα.. Συμφωνω απολυτα με την αποφαση σου να την εμπιστευτεις και να αποτανθεις σε ενα τετοιο κεντρο... Γιορτασε τη μερα που ξεκινησες σαν τα γενεθλια σου...Δεν ειναι ευκολο και το ξερεις καλυτερα σαν ψυχολογα.. Αλλα βγαινοντας θα εισαι ενας νεος ανθρωπος!! Ενας υγιης ανθρωπος!!
-
Κορίνα γειά σου!!
Πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι..Ευτυχώς που έχεις και την μαμά σου. Εμένα η δική μου λέει ότι δεν έχω πρόβλημα, απλά θα πρέπει να κρατήσω τη δίαιτα. Τώρα που πήγα για θεραπεία και της μιλησανε στο κέντρο έχει αρχίσει να καταλαβαίνει αλλά θα δούμε..Προσπαθώ μόνη μου και οι δικοί μου πληρώνουν, ευτυχώς. Δεν μπορεί κάποιος να το καταλάβει, εαν δεν το έχει περάσει..
Νίκο συγνώμη, κάνω μια προσπάθεια κι προσπαθώ να την υπερασπιστώ. Έχω μεγάλη ανάγκη από βοήθεια. Θέλω τόσο να ξεφύγω. Και η Μαρία με βοηθάει, τουλάχιστο με ακούει. Και καταλαβαίνει..το ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
-
Εφη μου ειλικρινα δεν καταλαβα προς τι το συγνωμη!!
Κι εγω τα ιδια ακριβως με εσενα ελεγα!! Συμφωνουσα απολυτα σε αυτα που λες...
Εννοειται οτι θα υπερασπιστεις την επιλογη σου...Οχι απο μενα γιατι με βρισκει συμφωνο
Εγω ομως ειχα τις φωνουλες του προβληματος που επρεπε να αντιμετωπισω
Εκει να υπερασπιστεις με νυχια και με δοντια την επιλογη σου
-
Νίκο εσύ είσαι πολύ μπροστά!!!
Αν ήμουν στην Αγγλία θα είχα πάει νωρίτερα αλλά μου πήρε πολύ καιρό να βρω κάτι εδώ, Ελλάδα! Στην Αγγλία είναι πολύ ενημερωμένοι γύρω από αυτό..
-
Αχ αυτή η φωνή του συμπτώματος! Και αυτή αυτά μου λέει..Πόσο δίκιο έχεις..
-
Κι εμενα η μητερα μου δε μπορουσε να καταλαβει το προβλημα και αυτο με εκανε ακομα χειροτερα..ενιωθα δεν ειχα βοηθεια,παρολο που πηγαινα σε ψυχολογο..νομιζα οτι δε με καταλαβαιναν και ειχα αρχισει να απομακρυνομαι παρα πολυ..τωρα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα,εχουνε καταλαβει(οσο γινεται)το προβλημα και τους αισθανομαι διπλα μου!
Τι κεντρο ειναι αυτο που λες?Που ειναι?Ποσο καιρο πας?εισαι ευχαριστημενη?
-
Εμενα οι γονεις μου μου ειπαν οτι "αυτα τα ψυχολογικα που εχετε η νεα γενια ειναι ασθενειες πολυτελειας"...Και ορισμενοι εδω μεσα θυμουνται αλλη μια ψυχη που ελεγε ακριβως τα ιδια.. Μπροστα Εφη μου δεν ξερω αν ειμαι...στο πλαι ειμαι σιγουρα...κι οταν λεω πλαι εννοω και το δικο σας και το δικο μου...εκτος προβληματος 4-5 χρονια τωρα...
-
είμαι και πάλι εδώ...
Κορίνα, για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου.. Είμαι σε θεραπεία 8 μήνες περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών πάω και είναι στη Αθήνα. Μπορείς να μπεις στο shite που έχει www.hcfed.gr, και να μάθεις τα πάντα. Έχει προφίλ των θεραπευτών, έχει τα βιωματικά σεμινάρια που κάνουν. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό γιατί είναι υπό την αιγίδα του National Center of Eating Disorders της Αγγλίας και επίσης αυτοί εκπαιδεύουν και διατροφολόγους. Τι να πώ; Εγώ το έχω ψάξει πολύ. Τα καθαρτικά που έπερνα τα έχω κόψει.. Έχει μια άλλη προσέγγιση. Ασχολούμαι με το σύμπτωμα και με τις σκέψεις που κάνω. Είχα πάει σε μία θεραπεύτρια και δε μπορούσε να με βοηθήσει. Όλο για τις σχέσεις με την οικογένεια μου έλεγε. Και βάλε χρώματα στο πιάτο σου κ απόλαυσε το φαγητό. Να της λέω εγώ, τι να απολαύσω βρε χρυσή μου, να σου πω τι μπορώ να φάω σε μία ώρα; Αφού τρώω ένα μπισκότο και μετά κατεβάζω το πακέτο..Τι χρώματα και ποζ μοβ λέμε τώρα.
-
kammenos,
η εκπαίδευση στα eatingdisorders γίνεται μόνο σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Οι βασικές σπουδές ψυχολογίας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο) είναι...όπως το γράφω: βασικές σπουδές. Η εξειδίκευση έρχεται μετά το πτυχίο. Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η εξειδίκευση στην Ελλάδα δεν είναι υποχρεωτική, έτσι συχνά ειδικοί-ανίδεοι ανοίγουν γραφείο και δέχονται κόσμο, εντελώς νόμιμα, στηριζόμενοι σε αυτό το έλειμα νομοθετικού πλαισιου.
-
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!!
Αλλά στην Αγγλία εκπαιδεύουν ειδικούς και σε επίπεδο επαγγελματικού τίτλου και το ίδιο το Σύστημα Υγείας. Δεν είναι καλό να αρχίσει εδώ μια τέτοια προσπάθεια που δεν ξέρουν που πάνε τα 4???? Εδώ στην Ελλάδα οι ειδικοί που ξέρουν είναι ελάχιστοι. Εγώ δεν ξέρω πολλούς να θεραπεύουν διατροφικές διαταραχές και εκεί δουλεύει 10 χρόνια!!
-
Εφουλα μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες!Θα κοιταξω τη σελιδα για περισσοτερα!
-
Κορίνα σου εύχομαι ότι καλύτερο!!
-
Αχχχχ...ευκολο ειναι?Τα πραγματα αντι να φτιαχνουν χειροτερευουν..!Καθε μερα βουλιμικα επεισοδια,καθε μερα εμετοι..και καθε μερα δινω υποσχεσεις στον εαυτο μου οτι δε θα του ξανακανω κακο!!Ψαχνω να βρω το γιατι κι ακρη δε βγαζω..
Εφη ποσο συχνα ηταν/ειναι τα βουλιμικα επεισοδια που εχεις?
-
efoula, σε ολο τον κόσμο, η εξειδικευμένη εκπαίδευση γίνεται σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, εκτός κι αν η σχολή είχε διάρκεια φοίτησης 6-8 αντί για 4 χρόνια.
-
Κοίταξε Κορίνα...
Είχα 1με 2 ημερησίως.. Τώρα με τη θεραπεία τα έχω περιορίσει σε τρία περίπου την εβδομάδα!! Πριν ξεκινήσω θεραπεία, επειδή μία μέρα με έπιασαν κάτι σπασμοί και φοβήθηκα πολύ και άρχισα από μόνη να τα περιορίζω. Μετά έγινε μία έξαρση και με έπιασε πανικός και φοβόμουν ότι θα πεθάνω.. Είχα δοκιμάσει τα πάντα και ευτύχως μετά από πολύ ψάξιμο, έκανα μια προσπάθεια και πήγα στο Κέντρο. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα και εξακολουθώ να κάνω..Δε σου λέω ότι έχω βγει από αυτό αλλά καταλαβαίνω ότι έχει κάποιο νόημα για εμένα. Τι να σου πω; Εσύ απ' ότι φαίνεται κάνεις πολλούς εμετούς.. Που κάνεις θεραπεία? Η θεραπεύτριά/ής σου δε γνωρίζει από βουλιμία? Πόσο καιρό είσαι σε θεραπεία?
-
Εκανα για 6 μηνες θεραπεια και δε βοηθηθηκα καθολου..το καλοκαιρι ειχα σταματησει και την πεμπτη που μας περασε πηγα σε μια ψυχοθεραπευτρια.Θα πηγαινω 1-2 φορες την εβδομαδα.Μου ειπε πως γνωριζει απο διατρ.διαταραχες,τωρα τι να πω κι εγω..?Εχω 2 μηνες που κανω καθημερινα εμετο και φοβαμαι παρα πολυ για τη υγεια μου!!Παρολα αυτα,οταν με πιανει η μανια μου για να φαω δε μπορει να με σταματησει κανεις και τιποτα,καμια σκεψη!Φοβαμαι πολυ μην παθω τιποτα γιατι συχνα εχω πονο στο στηθος απο τους εμετους,κι ομως δε μπορω να σταματησω..
-
Πω Πω...Τι να σου πω? Ότι σε καταλαβαίνω? Ότι και να πω είναι λίγο.. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι όλοι οι άνθρωποι όταν γνωρίζονται λένε για την δουλειά που κάνουν ή που μένουν και εμείς γνωριζόμαστε με βάση τα πόσα βουλιμικά κάνουμε ή πόσες προσπάθειες να βγούμε από το σύμπτωμα έχουμε κάνει.. ή μιλάμε για τα προβλήματα υγείας που έχουμε!
Και εγώ θεραπεία κάνω 2 φορές την εβδομάδα και πραγματικά το έχω ανάγκη..Εγώ έχω λίγο ανακουφιστεί.. Δε ξέρω που θα με βγάλει..Προσπαθώ να έχω πίστη. Μου έχει πει ότι θα μπω σε ομάφδα με βουλιμικές..
-
Σε ευχαριστω Νικο για την απαντηση...Μπορει να μας πει πως μπορουμε να προστατευτουμε απο αυτους που αποκαλεις ανιδεους - για μενα ανηθικους?
-
Να'μαι κι εγώ!!!
Κατ' αρχάς, καλωσόρισες Έφη!!
Σχετικά με το hcfed, επειδή κι εγώ βλέπω ότι με την ψυχολόγο που πηγαίνω εδώ και 10 μήνες δεν έχω θεραπευτεί τελείως, είπαμε με το αγόρι μου να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο, πιο εξειδικευμένο. Επικοινωνήσαμε με 2-3 κέντρα και αυτό που μας φάνηκε πιο αξιόπιστο ήταν το hcfed. Πραγματικά, μιλούσανε στο τηλέφωνο 2 ώρες με το αγόρι μου (εγώ ήμουν busy) και τον ρωτήσανε κάθε λεπτομέρεια για να δουν τι ακριβώς έχω.
Αλλά μετά το αφήσαμε και δεν το ψάξαμε παραπάνω. Αλλά τώρα που ακούω κι αυτά που λες, έχω αρχίσει να ψήνομαι. Μπορείς, αν δε σου κάνει κόπο, να μας δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες; Π.Χ. έχω ακούσει ότι έχει και ομαδική ψυχοθεραπεία εκτός από ατομική... Ή αν θες να πεις για τα οικονομικά...
Σ' ευχαριστώ πολύ!!
-
Μυρτούλα εγώ έγραψα τις πληροφορίες για το Κέντρο αλλά δε σε βλέπω online!
-
Νίκο sorry αλλά βαριέμαι όλα αυτά για τις εκπαιδεύσεις κτλ. Είμαι τόσο καιρό μέσα στη βουλιμία που έχω ψάξει τα πάντα. Θέλω να πάρω ειδικότητα.. Σημασία όμως έχει να βγω από όλο αυτό. Αλλιώς πως θα βοηθήσω τους άλλους..
-
Smoke08 σε ευχαριστώ πολύ...
Κοίταξε από όσο ξέρω πρέπει να κάνεις κάποιο καιρό ατομικά για να μπεις σε ομάδα. Αλλά αυτό εξαρτάται από την περίπτωση..Δεν είμαι ειδικός..Αλλά μπορείς να πας και στο βιωματικό σεμινάριο να δεις τι παίζει.. Θα κάνουν και ομάδες για γονείς και συντρόφους και φίλους που έχουν κοντινά πρόσωπα με ΔΔ. Επιτέλους να κάνουν και εκείνοι κάτι που όλο εμείς πάμε στους θεραπευτές. Να πάνε κ εκείνοι να βοηθήσουν κ εμάς λιγάκι που η ΖΩΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!!
Μόνο εμέις θεραπεία..Τι γενηθήκαμε κ ο θεος είπε εσύ κορίτσι μου θα πεθάνεις στα βουλιμικά κ στους εμετούς? Τι τυχερή που είσαι που έχεις και το αγόρι σου! Εγώ μόνη το παλέυω..
-
Έχεις απόλυτο δίκιο... Κι εγώ το σκέφτομαι συνέχεια αυτό: όλη αυτή την ιστορία την περνάω μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια, μόνο το αγόρι μου έχω κι έναν άλλο φίλο μου... Οι γονείς μου δεν ξέρουν τπτ... Συνέχεια σκέφτομαι "μακάρι να προσπαθήσει κάποιος άλλος για μένα, μακάρι να μπορέσω να ξεκουραστώ για λίγο και να με φροντίζουν άλλοι..."
Αλλά... τίποτα...
-
ΑΑΑΑΑ εδω θα τα παρω εφουλα....Οχι και μονΗ!!! Ολοκληρο το σαιτ περιμενει με αγωνια πλεον την προοδο σου...Ειμαστε εδω να σου πουμε τα συγχαρηκια!!!
-
Ρε τσουπρες γιατι δεν μπαινετε στο τσατ να τα πουμε?
-
Ξέρεις τι γίνεται.. Ωραίο το shite! Και μη τα παίρνεις ακουσέ με..Στη ζωή δεν κάνουμε σχέσεις μόνο μέσα από το internet έχουμε και φίλους..Εαν εγώ πάω για θεραπία πολύ θα ήθελα και η μαμά μου να πάει σε αυτό το σεμινάριο για γονείς κτλ να μη μου μετράει τις μπουκιές ή να μη μου λέει ότι θα μείνω στο ράφι ή έστω να μην αισθάνομαι μόνη μου στην προσπάθειά μου! Δε σου είπα να κάτσω και να περιμένω τους άλλους.. Και στο shite εδώ όλο λέμε για τα βουλιμικά και τους εμετούς καιρός είναι να συζητάμε κ λίγο για την υγεία μπας κ πάμε προς τα εκεί..