Που ειστε τσουπρες?
Printable View
Που ειστε τσουπρες?
να μαστε, αλλα ειμαστε ακομα στο γραφειο... τα λεμε μετα
πω πω πω
εργασια και χαρα
εξαιρετικα αφιερωμενο στη Σοφη....
Σοφη μου κουρευτηκα σημερα και εγινε ακομα πιο μαναρος
χαχαχαχαχαχαχαχα
Καλα με τι λογια να περιγραψω τον καμμενο!!!!!Πεστε μου κοσμε!!!!!!!
Που οντως ειναι τοσο μαναρος ,και μην σας πω και αλλο τοσο παραπανω!!!
Τα ματια του να πω,τα χειλη του να πω ,αυτα τα δυνατα γεματο ποντικια μπρατσα που μπορουν να στηριξουν καθε γυναικα ,και να αισθανεται ασφαλεια????????ΡΩΤΑΩ!!!!
Με τι λογια να τον περιγραψω τον καμμενο ,ΠΟΥ ΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ ΑΜΜΕΣΩΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟς ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑΡΙ!!!
Αυτη η σελιδα πια ειναι ΚΟΜΠΛΕ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!
Καλη μου ντεξα!! Εχω να σου πω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο γιατι αρχισες να αναγνωριζεις τα ομορφα πραγματα γυρω σου (Σοφη ακους?)
χαχαχαχαχαχα
Να'σαι καλα κουκλα
και πες στον μπρο οτι εχω κολλησει με το τραγουδακι -αυτο που αρεσε και σε σενα-
Σουπερ ειναι
ΕΛΑ ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ!!!DEXA ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΕΤΟ?ΚΑΛΕ ,ΤΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΛΕΒΑ........ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΙ!!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
ΣΥΝΕΛΘΕ ,ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ........ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ........ΟΧΙ ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΟΝ......
ΚΩΣΤΑ ΑΚΟΥΣ??????????????????
Υ.Γ ΚΑΜΜΕΝΕ ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!!!!!ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ!!!!!ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!
Φιλτατη Σοφη,
το γαμωτο που γλυτωσα την καρπαζια επρεπε να το πω εγω
αφου ξερεις οτι μ'αρεσει να εισαι βιαιη
ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ???ΑΛΗΘΕΙΑ ......ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΗΚΕΣ?????
Αυτα ειναι προσωπικα ζητηματα Σοφη μου!!
Θα στα πω ιδιαιτερως
ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ???ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΤΕ???ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑTΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΩ,ΠΑΡΜΕΝΗ ΝΑ ΠΩ ,ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΡΜΑΛ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!!!ΕΚΠΕΜΠΩ SOS.............
Τι εγινε κοπελια?
Το σπιτι φταιει ,η δουλεια φταιει,η το ετερον ημιση????
Υπομονη φιλη μουουου!!!!!!!!
Θα φτασει η 29 σεπτεμβρη και τοτε...........!!!1
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1
ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ .............ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!!!!!!Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ..........ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΑΛΕΙΣ!!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΠΙΑ!!!!
Υ.Γ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ???
ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΣΝ........
Τσουπρες τι εγινε και σταματησαμε να γραφουμε εδω μεσα? Τα οτι να'ναι σας αλλου πατε και τα γραφετε? Αντε μην τα παρει το αφεντικο
ελα να πουμε οτι ναναι:)
Ετσι ετσι
Η αδερφη μου ειναι στο ραδιοφωνο αποψε
στο ερασπορ
εγω το πιανω?
Δεν ξερω....101,8 ειναι στης Αθηνας..
Δοκιμασε
Διάθεση αθλητικών; ΕΡΑ ΣΠΟΡ - ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
101,8 & 100,9 FM & 981 ΑΜ
εχει παει ο καθηγητης της ψωνητικης για συνεντευξη
και ειπαν οτι θα παιξουν κι ενα ντουετο που εκαναν μαζι
ψωνητικης = φωνητικης
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ............ΕΙΧΕ ΦΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ........ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ???ΕΧΩ ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ????ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ?????
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΛΕΦΩΝΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!!!!!ΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕ!!!!!!!
Εξάρταται απο τι ακριβώς είδες και πως το αντιμετώπισες. Σε γενικές γραμμές είναι σημάδι νοσηρής κατάστασης και καταθλιπτικού περιβάλλοντος. Ύστερα απ' αυτό το όνειρο, υπάρχει συνήθως κάποια απογοήτευση, σύμφωνα πάντα με τον ονειροκρίτη. Αν ρώταγες τον Φροιντ θα σου έλεγε σίγουρα κάτι πιο πρόστυχο... εγώ προτιμώ αυτήν την εκδοχή χαχαχα
Μια φορα στον υπνο μου ειχα δει ενα τεραστιο φιδι να με σφιγγει πολυ στον λαιμο ενιωθα οτι πνιγομουν μεχρι που ξυπνησα... Οταν πεταχτηκα επιασα το λαιμο μου και ειδα οτι ειχα ξεχασει να βγαλω ενα κολιε που ηταν αρκετα σφιχτο. Οι επιστημονες λενε πως τα ονειρα μας τα επηρεαζει το εξωτερικο περιβαλλον πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζουμε.... κακη σταση του σωματος θερμοκρασια δωματιου δυσκολια στην αναπνοη... και το υποσεινηδητο ολα αυτα τα μεταφραζει σε εικονες...
Βαριεμαι ελεηνα να διαβασω... τι να κανω? εβαλε κρυο? καιρος για δυο? και εγω γιατι ειμαι μονη μου τωρα? γκρρρρ
Γιατι Αγγελικουλα μονη???Ο καλος σου που ειναι και σε αφηνει μονη σου???Αντε τωρα μην βαλω τις φωνες!!!!!!!!!!ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!ΤΣΟΥ...ΤΣΟΥ..ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ!!!!!!
Α!!!!ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ........ΦΙΛΙΑ!!!!!
Εγω τωρα πειραζει που θα προτιμουσα την φρουδικη αναλυση...Και η Σοφη νομιζω απλα δε θελει να το παραδεχτει!!! χαχαχαχα Παντως κι εγω εχθρο εχω ακουσει για το φιδι
Ειναι στη δουλεια κυριακατικα ο καλος μου... Μολις ξυπνησα εχω εναν πονοκεφαλο.....
Και εγω βαριεμαι απελπιστικα να διαβασω... Αποτυχια θα μου βγει αυτη η εξεταστικη αν συνεχισω ετσι... ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Μπορεις καποιος να διαβασει για μενα?
Αν τον βρεις, θέλω να του δώσω και γω 2-3... ;)Quote:
Originally posted by Myrto
Και εγω βαριεμαι απελπιστικα να διαβασω... Αποτυχια θα μου βγει αυτη η εξεταστικη αν συνεχισω ετσι... ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Μπορεις καποιος να διαβασει για μενα?
Τα ίδια σκ@τ@ είμαστε όλοι βλέπω! Κι εγώ δίνω αύριο μάθημα και δεν ξέρω την τύφλα μου!!!
Mια απο τα ιδια!Γραφω μαθημα αυριο που με ειχε κοψει τον Ιουνιο,οχι γιατι δεν της ειχα γραψει αλλα γιατι ειμαι λεει μικρο εξαμηνο ακομα και εχω δυνατοτητες να γραψω καλυτερα...ντοιγκ!!
και γω βαριεμαι να διαβασω!!!!...δεν την παλευω!..και εχω ακομα 2 ετη!ουφ!
Τι εγινε ρε παιδια? Πολυ φοιτητομανι πλακωσε!!! Τι σχολες ειστε τσουπρες?
Παιδιά, κόπηκα για τρίτη φορά... Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι!!
Καμμένε, σπουδάζω "λαμόγιο-δημοσιογράφος"!!!
Ετσι ετσι τριανταφυλοπουλα του μελλοντος!!! Και εις ανωτερα!! Και μη μασας που κοπηκες... Υπαρχουν και χειροτερα...!! Ολοι μας εχουμε ζησει λιγα απο αυτα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Το ειδατε το ποστ του αφεντικου!??!!???
Μας θελει η Τατιανα
Θα πηγαινα αλλα δεν προλαβαινω να ραφτω.,.... Θα παει καμια θεα?
Ρε παιδιά, δεν ξέρω... Είχα δει και την άλλη εκπομπή που έκανε με τη Ζέτα Δούκα και μου φάνηκε ότι αντιμετώπιζε το θέμα πολύ επιπόλαια...
Νομίζω μάλιστα ότι και η ίδια η Τατιάνα έχει δηλώσει ότι ήταν βουλιμική... Σωστά;
Σωστα καλα θυμασαι!!! Εγω δεν το ειχα δει αλλα η ελληνιδα μανα που ειναι αφοσιωμενη σε θεσμους ετσι με ενημερωνει... Κριμα παντως γιατι αν ηταν, μαλλον πολυ βολικα τα παρουσιαζει
ΝΑ΄ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ .....ΑΡΓΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΟΛΚΑΡΙΖΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ!!!!4 ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΤΡΕΧΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ 20:30!!!!
ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ........ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!