Βρε αγγελακι τι εγινε βρε μανα μου και σε πηρε τοσο απο κατω?????
Εαν καταλαβα καλα μετα την γεννα εχεις πεσει με τα μουτρα στο φαι.
Δεν καταλαβα το λογο που το κανεις .Εγινε κατι που σε εχει ενοχλησει?Ηαπλα θελεις να τρως?
Οσο για τους συγγενεις που σου εδειξαν επιτελους τον πραγματικο τους ευατο ,ειναι καιρος να τους στειλεις καπου πολυυυυ μακριαααα........αντε μην πω μανα που ειμαι και εγω !!!
Οι ανθρωποι που πραγματικα σε αγαπουν ειτε φιλοι ειτε συγγενεις δεν τους αγγιζουν τα κιλα σου οσα και να ειναι.
Σου μιλαω εγω ενα ατομο που γεννησε στα 140 κιλα και μετα την γεννα τον πρωτο χρονο εγινα 155 κιλα.
Μην σκεφτεσαι και κανεις σεναρια με το μυαλο σου,τυπου τωρα που ειμαι χοντρη δεν θα με θελει κανεις και τετοιες αηδιες!!!
Οτι θα δειχνεις εξω αυτο θα εισπραττεις απο τον κοσμο.Και σιγουρα δεν θελουμε τον οικτο κανενος!!!Ετσι αγγελακι????
Οσο για τον συζηγο μην τον αφηνεις στον κοσμο του,προκαλεσε τον τσιγκλισε τον,και αμα λαχει χεστον εαν κανει τον δυσκολο και θυμησε του ποιος εγινε μανα μεσα στο σπιτι σας ,και τη σημαινει αυτο!!!
Αγγελακι περισσοτερο απο εμενα δεν νομιζω να σε νειωθει και να σε καταλαβαινει κανεις αλλος,γι'αυτο θα σου πω το εξης.
Μην τα παρατας γιατι τα 115 απο τα 155 δεν ειναι μακρια!!!
Ανοιξε αυτο το παλιοψυγειο σου το οποιο ειναι γεματο σε μονιμη βαση απο γλυκα και λιχουδιες και δωστα ολα ενα δρομο,και παγορεψε κατηγορηματικα την εισοδο τους στο σπιτι σας!!Θα πεις τον αντρα σου οτι ξεκινας διαιτα ,και πρεπει να σου συμπαρασταθει και να σε βοηθησει χωρις δευτερη κουβεντα ,ετσι ωστε να εχουμε ελπιδα να κανουμε και αλλο μωρακι αλλιως.........τρια πουλακια καθονται ......
Αναψυκτικα και τα τα σχετικα τελος ,και ξεκινας με ρεγουλα και σιγα σιγα μια σωστη διατροφη γιατι εισαι μανουλα που θηλαζει και πολυ καλα κανεις,αλλα οχι αποτομα διατα!!!
Αγγελακι ξερεις τι εκανες πριν 10 μηνες???????
ΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ!!ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ???
Τ Ο Θ Α Υ Μ Α Τ Η Σ Ζ Ω Η Σ!!!!
Μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο??ΚΑΝΕΙΣ!!!
Αγγελακι προσεχε τον ευατο σου ,για να εισαι καλα και να μπορεις να προσεχεις το θαυματακι σου ,ετσι ωστε να ειναι και αυτο καλα!!
Ολοι οι αλλοι περισευουν!!!
Εδω ειμαστε ολοι για οτι χρειαστεις!!!
Θα σου γραψω εαν θελησεις μια διατροφη απο γνωστο διατολογο για μανουλες που θηλαζουν!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!