-
Γεια σου Αγγελε, καλως ηρθες! Βασικα κι εγω ψιλοκαινουρια ειμαι αλλα μπορω να σου πω οτι δεν υπαρχουν ατυποι κανονες. Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του και να προσφερει βοηθεια οπου θελει. Δεν υπαρχουν κλικες και πραγματικα θα νιωσεις πολυ γρηγορα ανετα με ολους. Στο λεω γιατι κι εγω στην αρχη ειχα το αγχος της καινουριας και πως θα "κολλησω" στην παρεα. Βεβαια καλο θα ηταν για σενα να ανοιξεις ενα post και να μας πεις την ιστορια σου για να σε γνωρισουμε και να μπορουμε κι εμεις να σου προσφερουμε με τη σειρα μας.
Σε ο,τι αφορα αυτα που εγραψες εχεις απολυτο δικιο και δεν εισαι καθολου εκτος θεματος! Αυτο ακριβως κανω εδω και ενα μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο τον εαυτο μου. Δεν ξερω ποσο εχω χασει, φανταζομαι οχι πανω απο ενα κιλο αλλα δεν με νοιαζει. Αλλαζω γενικοτερα. Τρεφομαι σωστα και αυτο με γεμιζει ενεργεια.
Περιμενουμε τα δικα σου!!
-
-
elina mou geia sou! me lene stella kai den fantazesai poso se noiwthw.eimai stin idia ilikia me sena kai stin idia katastasi.epatha sok otan diavasa to post.ta perissotera apo auta pou grafeis tha mporousa na ta exw grapsei egw.nomizw oti mporoume na voithisoume i mia tin alli.tha se kanw add sto msn mou na ta leme apo ekei.mporoume na to nikisoume.twra k emena mou fainetai vouno alla vlepw pws tosoi ta kataferan.giati oxi k emeis?
-
Καλως ηλθες Στελλα! Η ελπιδα και η πιστη οτι θα τα καταφερεις ειναι αναγκαια στην περιπτωση μας και χαιρομαι που τα εχεις. Πες μας λιγο για εσενα, πως εισαι τωρα;