dexa...... h xaris ειναι η χαρα που μιλουσαμε παλια ξερω οτι με εψαχνεσ .....γυρισα ..... νομιζω οτι εχω το msn σου ..... χαιρομαι που εισαι ακομη εδω και δεν εχεισ χασει το χιουμορ σου
Printable View
dexa...... h xaris ειναι η χαρα που μιλουσαμε παλια ξερω οτι με εψαχνεσ .....γυρισα ..... νομιζω οτι εχω το msn σου ..... χαιρομαι που εισαι ακομη εδω και δεν εχεισ χασει το χιουμορ σου
Geia sas! Eimai kainouria stin parea an kai panta diabaza ta topics sas!
Exw ksekinisei kai egw reductil edw kai ena mina peripou. Stin arxi mou kopike i oreksi meta omws epanilthe, an kai nomizw oxi opws prin. Genika apo kila den exw xasei tipota, alla prospathw na mi xanw tin upomoni mou. Ton teleutaio xrono exw parei 10+ kila ta opoia de feugoun me tipota!
Esu gourounitsa pws pas?Epeidi aneferes kai esu oti epanilthe i aisthisi tis peinas alla tha perimeneis allo ena mina kai blepeis. Polu tha me endiefere i diki sou empeiria...
egw exasa 5 kila peripou ton 1o mhna.tora sths 15 martiou 8a klisw ton 2o mhna k 8a sou pw.am den exasapano apo 2 kila 8a paro ta 15mg.exw teraaaaaaaastia oreksh alla shmera ok eimai.eperna kati xapia gia ton bhxa k malon den afhnan to reductil na energei swsta.shmera p den ta pira eimai mia xara.esy poso kairos einai pou ta arxises?ksi pods exases?exeis paenergies emena nai alla oxi sobares.neurakia ksirostomia duskiliothta.
pernw kai egw kai alla farmaka, les na epireazoun ti drasi tou reductil? exw xasei 2 kila, se ena mina peripou. apo parenergies prwta apo ola i duskiliotita!
tin triti kleinw to mina kai skeftomai mipws parw ta 15mg, tha doume! euxaristw gia tin apantisi kai kouragio!!!
εγω Κλειο ξεκινησα τα 15 γιατι πιρα ενα κιλο.με τα 15 μιλιγραμ ειναι καλυτερα γι μενα....δεν νομιζψψ να ειναι σψστο να περνεις και αλλα φαρμακα.εγω και ντεπον φοβαμε να παρω.Τα reductil δεν ειναι να παιζεις μαζι τους ειναι πολυ υσχιρα προσεχε.
παρεπιπτοντοσ εχασα ενα κιλο σε 2 μερες πριν αρχισω τα 15.ευχομαι να μη μετανωσω που πιρα πιο υσχιρα.
ta alla xapia pou pernw den einai gia diaita i kati tetoio. kai o giatros otan mou egrapse ta reductil oksere oti pernw kai kapoia farmaka alla de mou eipe oti den prepei na sundiazontai.
to thema einai an ta pio isxura exoun kai pio isxures parenergeies.
gourounitsa καλησπέρα... μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως πας με τα reductil....
θέλω να τα πάρω και εγώ είμαι 1,65 και 94 κιλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα και τα xenical...
ποιό πολύ με ενδιαφέρουν οι παρενέργειες γιατί έχω και δύο παιδιά και πολλές υποχρεώσεις...
Καλημέρα. έχω πολύ καιρό να σας γράψω, μέσα σε αυτό το διάστημα έχω χάσει μόνο 4 κιλά και αυτά στην αρχή, έχω κολλήσει. Το μυαλό μου είναι μόνο εκεί. Αποφάσισα ότι σήμερα αγοράζω και ξεκινάω τα reductil. Ο Θεός βοηθός.
Γεια σου πέρλα, παίρνω και εγώ reductil, πόσο χρονών είσαι και πόσα κιλά ?
κοριτσια οσςσ δεν εχετε παρενεργεια τα φαρμακα αυτα ειναι η μονη λυση για χασιμο κιλων τελικα.κατελιξα οτι σωστα επραξα.8ελω αν γινετε να γραφουμε ολες πως τα παμε σε αυτην εδω την σελιδα του φορουμ με την 8εραπεια αυτη για να δουμε πως προχοραμε.εγω λοιπον ξεκινησα στης 15 Γενουαριου 08 και ειμουν 84 και τωρα 2 μηνες και κατι μετα ειμαι 77,2.yeeeeeeees!!!
πωπω βρε κοριτσια ονειρευομαι και παλι να φενοντε αυτα τα ομορφα κοκαλα εκει που ειναι ο λαιμος μ και λιγο πιο κατω να λεπτινουν τα μακρια μου ποδια μιαζει με ονειρο αυτο που ζω.κα8ε εμρα με βλεπω κ πιο λεπτη στον κα8ρεπτη.μεχρι κ τα σουτιεν μου αρχισαν να φαρδενουν.ξερετε τα σουτιεν που ειναι για ελεφαντα χεχεχεχε.οσο για τα ωρακακια ειναι σαν αυτα που φορανε οι γιαγιαδεσ μας.τα σιχα8ικα αυτα!!8ελω να φορεσω παλι στρινγκ και μινι φουστα και παρα πολλα αλλα.εσεις πως νιο8ετε?
Μπράβο κοπελάρα μου. Έχει ανέβει και η διάθεση σου έτσι.
Για να δούμε πόσο θα έχω χάσει σε ένα μήνα!Θέλω να ξαναβάλω τα όμορφα ρουχαλάκια μου!
Λοιπόν ξεκίνησα τα reductil 12.3.2008 μαζί με δίαιτα και ήμουν 95 κιλά και τώρα είμαι 91.3. Καλά προς το παρών....θα δίξει στη συνέχεια... Σοβαρές παρανέργειες δεν έχω. Πεινάω αλλά δεν έχω ληγούρες και τάση για γουρουνιές, οπότε μιά χαρά....
Ρε γουρουνίτσα αυτό με τα βρακιά και τα σουτιέν πολύ μου έχει στοιχίσει. Αφού τα κρύβω να μην τα βλέπει ο άντρας μου γιατί όταν με παντρεύτηκε φόραγα άλλα.... ξέρεις αυτά που σε κάνουν να νοιώθεις γυναίκα......
alalumaki των πόσων mg πίνεις? Ξεκίνησα σήμερα με των 15mg και περιμένω να δω αν θα έχω κάποιες παρενέργειες. Προς το παρόν έχω μια ελαφριά ζαλάδα, αλλά δεν πεινάω, που άλλες μέρες τέτοια ώρα ήθελα να φάω το σύμπαν.
Ξεκίνησα με των 10mg. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με των 10 πάντως πρώτον για να δεις τις παρενέργειες και δεύτερον όταν το συνηθίσει ο οργανισμός σου, γιατί κάποια στιγμή το συνηθήσεις να πάς στον 15 που είναι η ανώτατη δόση που μπορείς να πάρεις τη μέρα.
Η φίλη μου που τα πήρε και έχει χάσει από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα 26 κιλά, πήρε κατευθείαν των 15mg. Της τα είχε έδωσε έτσι ο γιατρός της.Θα δούμε.
Και εγώ τον άλλο μήνα λέω να πάρω των 15. Αλλά θεώρησα ποιο σωστό να ξεκινήσω με των 10.
Η φίλη σου τα παίρνει ακόμα ή τα σταμάτησε ? Είχε παρενέργειες όλο αυτό το διάστημα?
Είχε μόνο μια ελαφριά ξηροστομία.Τα συνεχίζει ακόμα, αλλά τώρα τα πίνει μέρα παρά μέρα, έτσι της συνέστησε ο γιατρός της.
κοριτσια αν δειτε οτι τον 2ο μηνα δεν χανετε κιλα να παρετε τα 15 διοτι εγω 3 μερες τορα εχω ζαλαδες αλλα δεν με νιαζει μονο ζαλαδες ειναι.
Πέρλα, ξέρεις αν της είπε για πόσο διάστημα μπορεί να τα πάρει. Γιατί ενώ η φαρμακευτική εταιρία λέει ένα χρόνο όλοι οι γιατροί λένε όχι πάνω από 6 μήνες. Και όταν θα θέλεις να τα σταματήσεις να το κάνεις σιγά σιγά. Η φίλη σου θέλει να χάσει κι άλλα ή είναι σε φάση που τα σταματάει?
Γουρουνίτσα σου έχουν κάνει δυσκοιλιότητα?
ναι ειμουν κ προτα δυσκιλια αλλα πινο χαμομιλακι κα8ε βραδι κ ειμαι οκ.απλα 2 μερες τωρα εχω ζαλαδες και δεν μπορω να φαω τπτ.ειναι πολυ υσχιρα τα 15 μιλιγκραμ μην τα παρετε αν δεν ειναι απαρετητο.εγω ρωτησα μια φιλη που τα επερνε για ποσο διαστημα κ μου ειπε απο 6 μηνες εως εναν χρονο το πολυ!
Έχασε, όσα έπρεπε να χάσει.Της είπε ο γιατρός, ότι τώρα θα της τα διακόψει σταδιακά. Μέχρι 1 χρόνο μπορείς να παίρνεις, έτσι της είχε πει στην αρχή, πριν δει τ΄αποτελέσματα.Quote:
Originally posted by alalumaki
Πέρλα, ξέρεις αν της είπε για πόσο διάστημα μπορεί να τα πάρει. Γιατί ενώ η φαρμακευτική εταιρία λέει ένα χρόνο όλοι οι γιατροί λένε όχι πάνω από 6 μήνες. Και όταν θα θέλεις να τα σταματήσεις να το κάνεις σιγά σιγά. Η φίλη σου θέλει να χάσει κι άλλα ή είναι σε φάση που τα σταματάει?
Γουρουνίτσα σου έχουν κάνει δυσκοιλιότητα?
gourounitsa πόσες μέρες παίρνεις τα 15?
Α, και κάτι άλλο η φίλη σου έχασε τελικά?
alalumaki μου 26 κιλά έχασε, από τον Οκτώβριο μέχρι τώρα.
Είμαι 39 χρονών και 80κιλά, πρέπει να φθάσω τα 65κιλά.
koritsia egw to stamataw amesws.stamathsteto den einai kalo.pira thl thn mama m na me paei sto nosokomeio eimai xalia!!!!!!!!!!
gourounitsa τι είναι αυτά που λες..... σε παρακαλώ ενημερώσε μας όποτε μπορείς πως είσαι.... ανησυχώ πολύ
pearl διάβασες αυτό που έγραψε η γουρουνίτσα??? ανησυχώ πολύ για αυτήν και για μας......
η φίλη σου όλο αυτό τον καιρό που τα παίρνει τι παρανέργειες είχε?
ok hr8a.enio8a poly asxhma k m erxotan lipo8imia kai phga ston giatro k mou eipe to eksis:
oti kakos den ekana tis aparethtew eksetaseis giat mono piesh kai kardiografima eixa kanei k h pa8ologos p mou ta eixe grapsei den m eipe tpt sxetiko h kapia synboulh.auto htan la8os.mou egrapse se ena mhna na kanw peripou 30 eksetaseis kai otan bgoun na tous tis paw kian eimai ok se oooola 8a mou grapsei autos o idios ta reductil mazi me ena diatrofologio eidika gia 8erapia m reductil me tis 8emides pou xriazonte.egw katanalona poli ligoteres isos h etroga pragmata poli xamila se bitamines klp.pantos 8a prepei na pate se kapoion pa8ologo p na sas parakolou8ei sixna na sas grapsei eksetaseis kai na grapsei kapio diatrofologio.apo ti m eipe den eprepe na paro ta 15 miligram p einai 5 fores pio isxira .ayta sas anastatosa alla 8eorisa oti 8a eprepe na gnorizete ti epa8a shmera.
Apo mia grhgorh matia pou erixa katalava pws me to reductil xanoume peripou 6 kila ton mhna swsta??? Dhladh 1,5 kilo perissotero ap' oti me mia issorophmenh diaita . Kai erwtw... aksizei na exoume toses parenergeies gia toso liga kila???
An kanw lathos tha ithela sas parakalw na me diorthosetai.. isws na mhn exw katalavei egw kala....
exeis dikio apla me ta reductil den iparxei to martirio ths monimhs peinas kai ligouras.alla einai kalitero na kanoume em dynath 8elhsh mia swsth diata h osoi 8eloun ayta ta farmaka na tous ta grapsei giatros o opios 8a ts parakolou8ei stena.ayto 8a kanw k ego.
δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα χασεις ντε και καλα 6 κιλα σε ενα μηνα.
δεν καινε το λιπος, σε κανουν να μην πεινας αφου χτυπανε το νευρικο συστημα.
και φυσικα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ! δεν γινετε σε 1-2 μηνες να περιμενεις ΤΑ αποτελεσματα και μετα να αγχωθεις ή να πεσει η ψυχολογια σου.
nai paidia den eprepe na paro ta 15 mg.kateliksa sto nosokomeio me tis blakies mou.o giatros autos 8a me boi8hsei na ginw stilaki leei 8a me exei apo koda kai m dwse kai to emali to kinhto tou kai kapia site gia boi8eia apo eidikous.
Γεια σου γουρουνίτσα ! Διαβάζω καιρό τις συζητήσεις σας αλλά μόλις είδα τι έπαθες σήμερα αποφάσισα να σας γράψω !
Είσαι καλύτερα τώρα ?
nai eimai kapos kalitera alla me zalizei o pc.diskoleuome na anasano kai penro mikres anapnoes alla ok o giatros eipe eimai mia xara.apla nio8o paniko mesa mou epidh eixa sto mialo sinexia ta 15 mg pou pira xori na rothso kanenan klp kai epidi einai poli ysxira.
φαρμακα ειναι. αν δεν ρωτησεις γιατρο, που πας ξυπολητη στα αγκαθια? καλο το χασιμο των κιλων αλλα με θεμιτους τροπους. μην μας γινει αυτοσκοπος στην ζωη μας που ουτως ή αλλως ειναι πολυ μικρη για να ταλαιπωρουμαστε ετσι.
τουλαχιστον εισαι καλα. να προσεχεις.
σευχαρηστω ρωτησα γιατρο αλλα δεν ηταν ειδικος κ δεν ηξερε και πολα απο αυτα.τωρα 8α με βοη8ηση καποιος ειδηκος με σωστη διατροφη και τα reductil 10m που δεν μου εκανα παρενεργεις.
Gourounitsa, δεν έχω υπολογιστή σπίτι αλλά μόνο στη δουλειά. Μέχρι να έρθω είχα στο μυαλό μου εσένα. Χθες το βράδυ με ρώταγε ο άντρας μου τι έχω και τι να του πω τώρα..... σε σκεφτόμουν και ευχόμουν να μην έχες πάθει τίποτα.
Χαίρομαι πολύ που είσαι καλά...... Πρώτα απ' όλα πρέπει να φροντίζουμε την υγεία μας γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στη ζωή μας και έχεις και ένα παιδάκι που σε χρειάζεται.
Τι εξετάσεις σου έδωσε, εγώ πριν τα αρχίσω έκανα όλες τις εξετάσεις αίματος, πιο πολλές δεν γίνεται, και με παρακολουθεί κλινική διαιτολόγος, και τρώω πολύ υγιεινά και θρεπτικά.... Παρ' όλα αυτά με των 10mg υπάρχουν κάποιες στιγμές που ζαλίζομαι, τώρα μπορεί να ζαλίζομαι επειδή χάνω και γρήγορα κιλά. Δεν ξέρω.... Εσύ με όλα αυτά που έκανες λογικό ήταν να πέσεις κάτω.... Ισως και των 15mg δεν είναι για όλους μας. Με αυτά που μας είπες δεν ξέρω αν θα τα πάρω ποτέ.
Να προσέχεις τον εαυτό σου!!!!!!!!!!!!!!!