Quote:
Originally posted by Phil_85
Γιατι απλα δε νοιωθεις!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Γιατί δεν μου κάνει καμία, μα καμία εντύπωση?
Όντως....θέλει προσπάθεια η μ@@@@......
Printable View
Quote:
Originally posted by Phil_85
Γιατι απλα δε νοιωθεις!Quote:
Γιατί δεν μου κάνει καμία, μα καμία εντύπωση?
Όντως....θέλει προσπάθεια η μ@@@@......
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ. ΑΔΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ
MANTHES εισε μεγαλο θυμα. παω στοιχιμα οτι απαντας οπου γραφει και στιριζεις την αποψη της με τον κρυφο ποθο οτι καποια στιγμη θα σου κατσει. κατι τετιοι σα και σενα χαλανε την πιατσα ξεφτυλα
Του έχω κάτσει ήδη και απ ότι φαίνεται πέρασε καλά, εν αντιθέσει με σένα και τους αποτυχημένους φίλους σου που ακόμη παραπονιέστε για τις χυλόπιτες που τρώτε.....Quote:
Originally posted by giorgos7
MANTHES εισε μεγαλο θυμα. παω στοιχιμα οτι απαντας οπου γραφει και στιριζεις την αποψη της με τον κρυφο ποθο οτι καποια στιγμη θα σου κατσει. κατι τετιοι σα και σενα χαλανε την πιατσα ξεφτυλα
ΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ
....και λέμε να φάμε κανένα υπνοστεντόν μήπως νιώσουμε πως κάτι αξίζουμε..................ή.............. ..δημοσιεύσουμε το μανιφέστο του αγάμητου και ξεκινήσουμε μια νέα επανάσταση...................Quote:
Originally posted by MANTHES
ΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ
χα χα αρνουμαι να το πιστεψω. απο την αλλη αν ειναι ετσι ποσο μα ποσο αποτυχιμενο ζευγαρι ειστε που μπενετε με 2 διαφορετικους λογαριασμους στο φορουμ και απαντατε ο ενας σε αυτα που γραφει ο αλλος??
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ
δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη τα χάπια σου....Quote:
χα χα αρνουμαι να το πιστεψω. απο την αλλη αν ειναι ετσι ποσο μα ποσο αποτυχιμενο ζευγαρι ειστε που μπενετε με 2 διαφορετικους λογαριασμους στο φορουμ και απαντατε ο ενας σε αυτα που γραφει ο αλλος??
Τότε θα γράφουμε και με δεκαεφτά λογαριασμούς....dont worry
δαιν άιχουμαι ανακαλιψι ακωμι τα χαποια σου...Quote:
τώται θα γράφουμαι με 17 λωγαριασμούς dont worry...(σε περίπτωση που δεν κατάλαβες το προηγούμενο)
καλα αφου δεν εχετε κανενα προβλημα γιατι δεν παιρνεις τον μαλακα σου και να μας αδιασεις τη γωνια
Εσύ γιατί ασχολείσαι μαζί μας?
ΘΑ ΣΤΙΝ ΑΔΟΙΑΣΩΥΜΑΙ ΤΟΙΝ ΓΟΝΕΙΑ
Μαι πωλοί κώπω βάιβεα γηατή είσε πωλί ενδυαφέρων τίπος..................
γιατι μπενετε στα θεματα μου. εσυ φλωρε παρακαλα την λιγο ακομα μηπως και γαμησεις. συμφωνα μαζι της σε ολα. ριξε κ αλλο το εγω σου. μη σκεφτεσαι για σενα απλα συμφωνησε με οτι λεει η ψωλου. ψαξε ολα τα θεματα που εχει γραψει να δεις ακριβως τι της αρεσει για να τα γραψεις και εσυ. απο τα λιγα που ξερω για τις διαπρωσοπικες σχεσεις αυτο που εισαι ονομαζεται μουνοδουλος και θυμα.
Quote:
γιατι μπενετε στα θεματα μου. εσυ φλωρε παρακαλα την λιγο ακομα μηπως και γαμησεις. συμφωνα μαζι της σε ολα. ριξε κ αλλο το εγω σου. μη σκεφτεσαι για σενα απλα συμφωνησε με οτι λεει η ψωλου. ψαξε ολα τα θεματα που εχει γραψει να δεις ακριβως τι της αρεσει για να τα γραψεις και εσυ. απο τα λιγα που ξερω για τις διαπρωσοπικες σχεσεις αυτο που εισαι ονομαζεται μουνοδουλος και θυμα.
αιγό τω ίπα ώτι ήσε αινδηαφέρων τήπως...........
μα αυτο κανει και εσυ εισε τοσο βλαμενη που κολακευεσαι απο εναν βλακα
οπότε πάρτον με το καλό να σου δώσει κανένα μάθημα, γιατί όπως βλέπεις το δικό του παραμύθι περνάει....Quote:
μα αυτο κανει και εσυ εισε τοσο βλαμενη που κολακευεσαι απο εναν βλακα
Μήπως θες να πιάσουμε απ την αρχή τη συζήτηση?
μα εγω δεν πιστευω οτι σε γαμησε. οπως επισης δεν εχω αναγκη να γινω γλοιωδης βλακας για να γαμησω. το θεμα της συζητησης ειναι οτι οι γυναικες εχουν γινει βλαμενες και οτι εχουμε πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να μας κατσουν αν τους συμπεριφερθουμε σωστα και σοβαρα παροτι αν οχι
τωρα εσενα και τον βλακα σου ξερεις που σας γραφω
θα εβαζα και στοιχιμα οτι δεν παιζει κατι μεταξυ σας και οτι ακομα και αν παιζει παιζει μονο και μονο επειδη αυτος το προκαλει και το ζητιανευει. μακαρι να ξυπνησει κιολας αλλα δε το βλεπω
ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ
Quote:
μα εγω δεν πιστευω οτι σε γαμησε. οπως επισης δεν εχω αναγκη να γινω γλοιωδης βλακας για να γαμησω. το θεμα της συζητησης ειναι οτι οι γυναικες εχουν γινει βλαμενες και οτι εχουμε πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να μας κατσουν αν τους συμπεριφερθουμε σωστα και σοβαρα παροτι αν οχι
τωρα εσενα και τον βλακα σου ξερεις που σας γραφω
θα εβαζα και στοιχιμα οτι δεν παιζει κατι μεταξυ σας και οτι ακομα και αν παιζει παιζει μονο και μονο επειδη αυτος το προκαλει και το ζητιανευει. μακαρι να ξυπνησει κιολας αλλα δε το βλεπω
Σταμάτα να περιγράφεις τον εαυτό σου.............καταλάβαμε..........
:cool:
Γιωργάκη...7 χρονών.........ευτυχώς κουράστηκες γιατί πρέπει να πάμε και για ύπνο.....
Συνεχίζουμε αύριο.....
Φιλε μην ασχολεισαι... Προκειται για το γραφικοτερο ντουετο του e-psychology... Cheers!
Σέβομαι την άποψη σου γιατί αν δεν ξέρεις εσύ από γραφικούς, δεν ξέρει κανένας.Quote:
Originally posted by picker
Φιλε μην ασχολεισαι... Προκειται για το γραφικοτερο ντουετο του e-psychology... Cheers!
Τα \'παιξα στο γέλιο.... Είσαι θεά... RESPECT..Quote:
δαιν άιχουμαι ανακαλιψι ακωμι τα χαποια σου...Quote:
τώται θα γράφουμαι με 17 λωγαριασμούς dont worry...(σε περίπτωση που δεν κατάλαβες το προηγούμενο)
Παίδες...
μην το συνεχίζετε άλλο..........................
Ρε παιδιά, το να κοροιδεύετε το πρόβλημα ενός μέλους είναι χτύπημα κάτω απο τη ζώνη και μόνο καλό δεν κάνει...Quote:
....και λέμε να φάμε κανένα υπνοστεντόν μήπως νιώσουμε πως κάτι αξίζουμε..................ή.............. ..δημοσιεύσουμε το μανιφέστο του αγάμητου και ξεκινήσουμε μια νέα επανάσταση...................Quote:
Originally posted by MANTHES
ρε αει σιχτιρ με τους εξυπνακηδες εδω μεσα,
καποια στιγμη ξυπνησαν και νομισαν οτι εχουν πιασει τον παπα απο καπου....
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ MANTHES HTANE AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.
Quote:
Originally posted by Dimitra23
ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.
ενω αυτοι που δεχονται τις υβρεις ειναι καλυτεροι ετσι???
γυρισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι καλη μου.....
Κοπέλα μου διάβασες από την αρχή το thread; Θα τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα.Quote:
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ MANTHES HTANE AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.
Και μη νομίζεις ότι ο Phil δε βοηθάει κόσμο... Αλλά δε θα το αναλύσουμε τώρα εδώ.
Eννοούσα το Γιώργο αλλά το λέω και για την επίθεση στο Phil :)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΕΝΤΖΕΡΗ ΟΥΤΕ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝΕ,ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
Δημητρα,
σε ενα θεμα δεν εχει σημασια ποιος αρχιζει και ποιος τελειωνει.
Αν μπλεκεις σε ενα καυγα πρεπει να ξερεις ποτε να αποχωρεις και ποτε οχι, αλλιως γινεσαι ισωμα με αυτον που το ξεκινησε.
Σου ειπα - και μου ειπες και του ειπα, ειναι για παιδια του δημοτικου και κατω - η για οσους ψαχνουν για δικαιολογιες.
Εξου και ο τεντζερης και το καπακι.
Ειπες κατι πολυ σωστο, οτι εδω μεσα μπαινει κοσμος με προβληματα και θελει να τα συζητησει.
Ας συμβαλουμε λοιπον ολοι μας να παμε σε μια τετοια κατευθυνση.
Προσωπικα εγω δεν ειδα τιποτα διαφορετικο απο τους εμπλεκομενους που αναφερεις.
ΟΚ,ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ....
Quote:
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ....
πουθενα δεν θα το βρεις αυτο.
Οι ανθρωποι απο γεννησιμιου τους εχουν αντιθεσεις και ενιοτε οταν αυτες κορυφωνται βγαινουν και μαχαιρια.
Ο καθενας μας καθεται στο μετεριζι του και προσπαθει να διαφυλαχτει απο παντου.
Αυτο ακριβως ειναι η κοινωνιας μας και πανω κατω ολα τα φορουμς.
Οποτε δειξεις αδυναμια πολυ πιθανον, να βρεθει καποιος να σε τσαλαπατησει, να σε μειωσει και οτι αλλο, αρκει να νιωσει αυτος πιο πανω απο εσενα και να παρει δυναμεις απο αυτο.
Δυστυχως ειτε με το καλο το τροπο ειτε με τον κακο, ολοι ειμαστε ενα σκαλοπατι για καποιον αλλο.
Καλημερα.
ΝΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΩΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ,ΛΟΓΩ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΙΑ...Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΛΛΑ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ,ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΙΗΤΙΚΗ,ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!
Quote:
ΝΑΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ......ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΩΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ,ΛΟΓΩ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....
αντιλαμβανομαι τι λες,
εχω την περιεργια εαν καταλαβαινεις οταν χρησιμοποιεις εσυ αλλους για σκαλοπατι.
Αυτο το σημειο ξερεις ειναι το πιο δυσκολο.
Αν με εννοεις.
ΝΑΙ.....ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΜΕΝΑ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!