-
Εφάκι,
είναι πολύ θετική εξέλιξη αυτή,απλά επειδή οι άνθρωποι έχουμε την τάση να επαναπαυόμαστε μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα
και να αφηνόμαστε πάλι στις βολικές τακτικές μας,όσο μπορείς κράτησε κάποια όρια,φρόντισε λίγο παραπάνω και τον εαυτό σου...
Όσο συζητάτε εποικοδομητικά και προσπαθείτε και οι δύο να μετριάσετε την μεταξύ σας απόσταση,θα τα πάτε μια χαρά...
Μη λησμονήσεις αυτά που χρειάζεται από σένα,μην υποτιμήσεις αυτά που εσύ,η Έφη, χρειάζεσαι,
μη χαλαρώσεις απέναντι σε όσα από κείνον έχεις ανάγκη... Σας εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο!
Όσο για τον δακτύλιο,ελπίζω να σου δώσει τη βοήθεια που χρειάζεσαι!
Ψάξ'το πολύ καλά πάντως πριν το προχωρήσεις,ώστε ν'αποφύγεις κατά το δυνατόν τις κακοτοπιές...
Φιλάκια!
-
NADINE σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου και έχω ήδη υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην αναπαυθώ και θα έχω στο νου μου και του αλλού τις επιθυμίες, όπως πάντα προσπαθώ να έχω.
ΝΑΤΑΛΙΑ?χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ που τα είπαμε έστω λίγο στο τηλέφωνο. Δεν ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να μπορεί κάποιος να καταλαβαίνει το πρόβλημα σου, όσο αφορά τα κιλά και την διατροφή που κάναμε μέχρι τώρα και η δύναμη που πρέπει να καταβάλεις για να αλλάξεις ριζικά όλες αυτές τις κακές συνήθειες. Θα χαρώ πάρα πολύ μετά τις διακοπές σου να βρεθούμε και να τα πούμε ακόμα πιο αναλυτικά. Να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς, και δυναμικά να γυρίσεις να μας βοηθήσεις και μας. Ουφ περιμένω πως και πως για το ραντεβού μου στις 3 Σεπτ. με τον κο. Κωνσταντινίδη, την τελική ημερομηνία να βάλω το δακτύλιο και για τις μεγάλες αλλαγές που θα ακολουθήσουν μετά.
Να είστε όλοι καλά.
Φιλικά,
Έφη.
-
efaki mou και εγω χαρηκα πολυ .......
χαιρομαι ειλικρινα που βρισκομαι αναμεσα σε ανθρωπους με το ιδιο προβλημα ειναι πολυ ωραιο και σπανιο να σε καταλαβαινουν
εχω διαπιστωσει οτι αν δε το ζησει ο αλλος το προβλημα σου δε μπορει ουτε να βοηθησει ουτε να καταλαβει και αρχιζουν να λενε τα μακρια και τα κοντα ο καθενας....εξω απο το χορο!!!
θα χαρω πολυ να κανουμε μια συναντηση ολοι μαζι και οποιος οποια αλλη θελει οποιαδηποτε βοηθεια θα χαρω να βοηθησωω αν μπορω
εφακι μολις γυρισω θα μιλησω και εγω αν θελεις με την μαρινα και θα σε αναλαβει και θα σε αγκαλιασει σα αδερφη της ολα θα πανε καλα και θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσεις........
φιλια
συνονοματουλα μουυυ πως παει ολα καλα και κιλακια κατω???
-
Καλημέρα σε όλους..έχω καιρό να γράψω απλά διαβάζω αυτά που λέτε.Προσωπικά είμαι μια χαρά έχω χάσει τα κιλά που ήθελα από 80 που ήμουν είμαι 60 τώρα και πολύ ανεβσμένη πλεόν και ισορροποιημένη..Έφη μου πραγματικά χαίρομαι για το τελευταίο σου μαιλ είσαι πολύ πιο δυναμική και ισορροποιημένη από όσο νομίζεις..απλά να έχεις πίστη σε σένα και όλα θα πάνε καλά με ή χωρίς τον σύντροφό σου δίπλα σου..να είστε καλά όλοι και ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά πλεό.Φιλάκια σε όλους..
-
Ξαναγυρνώντας στο αρχικό θέμα,βρήκα αυτήν την κατηγοριοποίηση της πείνας(όχι πως ανακάλυψα την Αμερική...)
ΤΥΠΟΙ ΠΕΙΝΑΣ - Ταξινόμηση κατά SUSIE ORBACH 1978
Κοινωνική πείνα : το φαγητό είναι σημαντικό όταν είμαστε με παρέα
στοματική πείνα : βάζω κάτι στο στόμα χωρίς να πεινάω
προφυλακτική πείνα : σε περίπτωση που πεινάω ας φάω
απαξιωτική πείνα : ας φάω γιατί είχα μία κακή μέρα
απολαυστική πείνα : ας φάω για να νιώσω καλά
καταπραϋντική πείνα : ας φάω για να ηρεμήσω
εορταστική πείνα : ας φάω για να διασκεδάσω
ανιαρή πείνα : δεν έχω τίποτα να κάνω, ας φάω
-->Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών
-
Έχω τα έξι στα οκτώ...Ανησυχητικό...
-
6/8 συστηματικα..
Και τα υπολοιπα 2 εχουν τυχει..
αχ.....
Ειδα γραμμενες μπροστα μου ολες τις περιστασεις στις οποιες πρεπει να παλεψω για να μην φαω πολυ πολυ πολυ που μου ερχεται..