ok!!!καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!
Printable View
ok!!!καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!
Τι μου θυμισες τωρα! Κωστα δες το κι συ θα σαρεσει πιστευωω...Quote:
Originally posted by TETH
Γι αυτην που λες εσυ δεν μπορω να πω αν δεν την δω εννοειται..
αλλα αυτη που αναφερεται παραπανω ειναι μονο για χασιμο χρονου
και οχι κιλων..και αντε πες οτι θα τα χασεις, μετα ομως?
τα ξαναπαιρνεις σιγουρα!
-Τι διαιτα κανεις?
-Την διαιτα των 14 ημερων!
-Και τι εχασες?
-14 ημερες...
:D:D:D
μτσεκακι συμφωνω με Τετη αν κ δε διαβασα ολο το τοπικ...δε μπορω τα greeklish γερασα lol
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ...
εγω κανω διαιτα χημικη, με σκοπο οταν την τελειωσω να προσπαθησω να διατηρησω καποιο φυσιολογικο μεγεθος στο σωμα μου.
εχω 13 κιλα περιττα.η διαιτα αυτη σου λεει οτι σε 24 μερες χανεις καμια 10αρια.
εγω και 6 να χασω ευχαριστημενη θα μαι.
ειναι απο αυτες που τρως 1 ειδος φαγητου τη μερα οσο θες.εχει συγκεκριμενα φαγητα βεβαια για την καθε μερα.
ειμαι στην 7η μερα και επειδη δε ζυγιστηκα πριν ξεκινησω (αρνουμαι να ζυγιστω!!) δε ξερω αν εχασα κιλα και ποσα.
παντως επεσε το μαγουλακι μου και ξεπρηστηκε η κοιλια μου.εχω ομοιομορφο παχος (οεο?) και δε φαινομαι παχια.Αλλα ειμαι γυρω στα 80 με 1.70 υψος (δε ξερω ποσα κιλα ακριβως ειμαι...ελπιζω απο την τελευταια φορα που μετρηθηκα να μην ξεπερασα τα 80)χααχαχαχα
το ερωτημα ειναι...
οταν κανεις χημικη διαιτα, αν κανεις ατασταλια...αν ας πουμε φας 1 κουταλακι μερεντα γιατι η διαιτα δε δινει γλυκο κι εσυ επαθες υπογλυκαιμια... η αν πιεις ενα ποτηρι κρασι λευκο γιατι δεν ηξερες οτι κι αυτο δεν επιτρεπεται..
σημαινει οτι η διαιτα χαλασε?γιατι αν ειναι ετσι να μην πεδευομαι αλλο!!να την κοψω!
το ξερω οτι θα πειτε..οτι το καλο ειναι να μην κανεις τετοιες διαιτες κλπ...ναι ναι το ξερω..
τωρα ομως θα ηθελα καποιος να μου πει..ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΛΥΚΟ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ?(1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΟΝΟ)ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ.???
HELP!
λοιπον, να βαλω ενα θεματακι εδω... εχετε δει σε διαφημισεις ενα νεο προγραμα μου εχει βγει? που λεει η διαιτα των σταρς? που ειναι ουσιαστικα ενα προγραμμα 48 ωρων και χανεις 5 κιλα? τι ειναι αυτο? το εχει παρει κανεις??? (malibu Νομιζω λεγεται....)
οχι, ειλικρινα... πιστευεις οτι μπορει να χασεις 5 κιλα λίπος?
device σωθηκες τωρα...εκ πειρας πιστευω οτι απλα καποιοι ανθρωποι αν δε φανε τα μουτρα τους με τις χημικες διαιτες εστω μια φορα δεν μπορουν να το εμπεδωσουν οτι απλα χανουν υγρα...
τα οποια ειναι απαραιτητα για τη λειτουργια του οργανισμου κ μολις τις σταματησεις τα κατακρατει κ παλι ο οργανισμος!
δεν βγαζω την ουρα μου απεξω, κ γω αγυριστο κεφαλι ημουν, αλλα τουλαχιστο την πατησα 1-2 φορες, μετα παιδια χαλαει κ ο μεταβολισμος κ αντε να μαζεψετε τα ασσυμαζευτα!
Τα λεω μηπως κ θυμηθει καποιος το ρητο..."στερνη μου γνωση να σειχα πρωτα..."
γιατι μετα θα ψωφησει ο οργανισμος κ θα φανε μηνυσειςς οι διαιτολογοι που τις μοιραζουν...ενω αν απλα σου μπιπ το μεταβολισμο δε μπορεις να τον κυνηγησεις...δυστηχως ειδικα στην Ελλαδαρα αν δε πεθανεις απο κατι κανεις δεν κυνηγα κανενα...Quote:
Originally posted by device
αναρωτηθηκατε ποτέ γιατι ολες οι χημικές δίαιτες γινονται μονο για 10 μέρες?
αναρωτηθηκατε ποτε γιατι ολες οι χημικές διαιτες μιλουν για απώλεια κιλών 4-5 Kg??
Δυστυχως το ξερω πως ό,τι και να πω θα υπαρξουν αρκετα άτομα που δεν θα μ ακούσουν....
Αλλά δεν μπορω και να μη μιλήσω, μετά θα το χω βάρος....
Οποιος θεωρεί λογικό να κάνει την ανωτέρω δίαιτα ,η πολύ αμόρφωτος είναι ή ηλίθιος.Quote:
Originally posted by mpempakibv
1i mera:giaourtia
2i mera:mosxari
3i mera:salata
4i mera:kotopoulo
5i mera:patates brastes i psites
6i mera:psari
7i mera:mila
8i mera:kreas (opoio eidos 8eleis alla ena eidos mono)
9i mera:salata
10i mera:kotopoulo i psari (ena apo ta dyo)
ιδου και η δικη μου ταπεινη γνωμη σχετικα με το θεμα μετα απο πολυχρονη ενασχοληση, κυριψς για επαγγελματικους λογοθς με το θεμα.. ο πρωτος και ισχυροτερος λογος οπου στην συγχρονη διαιτολογια αναιρειται η αποτελεσματικοτητα των χημικων διαιτων ειναι ο εξης.
μαγικη λεξη: σεροτονινη. αν δεν παραχθει σεροτονινη στον εγκεφαλο μας δεν αποστελεται ουτε το μηνυμα κορεσμου ουτε το μηνυμα λιποδιαλυσης. ευτυχως η μητερα φυση προνοησε ετσι ωστε για να παραχθει αυτη η ουσια να πρεπει να εφοδιαστουμε με τα εξης τρια δομικα συστατικα, γνωστα και ως ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ. 1. πρωτεινη 2. αμυλο 3. βιταμινη c.
μονο τοτε ο μεταβολισμος ενεργοποηται και αρχιζει η καυση. θελω να πω πως να στερειτε απο τον εαυτο σας τους υδατανθρακες ειναι κατι που θα πληρωσετε πολυ ακριβα στο μελλον. ενα σωστο γευμα πρπει να περιεχει σωστους υδατανθρακες, ρυζι μακαρονια πατατες, πρωτεινες και λαχανικα. ειναι λυπηρο το τι κανουμε στον εαυτο μας για να δουμε τη ζυγαρια λιγο παρακατω εστω και για μια μερα. και μιλαω εκ των εσω καθοτι υπηρξα βουλιμικη 5 χρονια σε πολυ μεγαλο βαθμο, χαλασα την υγεια μου μπηκα σε νοσοκομεια πηρα οτι χαπι αδυνατισματος εβλεπα μπροστα μ και τελικα τα καταφερα. ελπιζω να βοηθησα...