-
Δεν μενω Αθηνα ευτυχως...μενω Αλεξ/πολη...κ αν σου πω τι εχει στη γειτονια μου...α μου δικαιολογησεις σιγουρα τα κιλα...λοιπον εχει 2 ζαχαροπλαστεια...2 ταβερνες(τρομερη κουζινα) κ 2 κρεπερι-fast food...κ 2 σουβλατζιδικα....οποτε τι να κανω η κακομοιρα?πως να φαω υγιεινα αν καθε φορα που παω σπιτι μου πρεπει να περασω μπροστα απο τουλαχιστον ενα απο αυτα...αναλογα τον δρομο που θα διαλεξω...λεω να μετακομισω στη μανουλα μου..να της πω να με κλειδωσει στο υπογειο κ να μου ριχνει ενα ξεροκοματο μπας κ γινει τπτ...γιατι αλλιως χλωμο το βλεπω:)...σημερα ξυπνησα με κεφια..εχω πιει ενα ποτηρι γαλα με δημητριακα...δεν εχω ξαναπεινασει....πηγα κ σουπερ μαρκετ το ψυγειο γεμισε φρουτα, γαλα, γιαουρτι, ξινογαλο,ψωμι σικαλεως για τοστ κ φετες κασερι με λιγα λιπαρα,α κ κατι μαρουλια...ειναι μια αρχη κ αυτα..ελπιζω να μη χαλασουν τσαμπα...κ ξαναπεσω στα παλια...το κακο ειναι οτι το βραδι αργει κ σημερα δεν δουλευω....θα παω κ για περπατημα με μια φιλη ε λιγο...6 χλμ...μου ειπε θα κανουμε σημερα...αυτη παει συνεχεια...κ ειναι κ κοκκαλο...αντε να δουμε...
-
χθες το βραδυ εφαγα τρια κομματια πιτσα και ξεφυγα απο αποψη θερμιδων 2500 περιπου ολη μερα, αλλα ειμαι καπως δικαιολογημενη, εκανα μια μικροεπεμβαση τη Παρασκευη και ειμαι εκτοτε σπιτι, καθηλωμενη σε ενα καναπε, καπως επρεπε να εκτονωθω.
σημερα ημουν κυρια αλλα πρεπει να ξεχασω τη γυμναστικη για καμια εβδομαδα γαμ@το
πουκα ζηλευω το ψυγειο σου, εγω αυριο θα παω για ψωνια
βαριεμαι ολη μερα κλεισμενη εδω μεσα αλλα τι να γινει θα κανω υπομονη
-
Pouka εχω κανει κατι τσιμπουσια στον κανναβιδη δεν σου λεω τιποτα . . .natallia περαστικα σου σου κοπελα μου και μπραβο που γυμναζεσαι εμενα η ακινησια ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο το φαι . .
-
Ε δεν εχει κ τπτ ιδιαιτερο για να ζηλεψεις...παντως κρατηθηκα μεχρι τωρα..βεβαια στο ενδιαμεσο εφαγα μια μπανανα κ ενα ποτηρι γαλα...κ μολισ εφαγα μακαρονια σπρα χωρις βουτυρο με κοκκινη σαλτσα χωρις λαδια κ τετοια...μονο αλατι πιπερι κ μπαχαρικα...κ πολυ λιγο τυρι...λογικα αυτα θα με κρατησουν ολη νυχτα..εβγαλα κ τα 6 χλμ...αλλα με πολυ πολυ δυσκολια...μου βγηκε ο πατος δηλαδη...λετε να γινει κανενα θαυμα?Παιδια εσεις ειστε οι αιτια που κρατιεμαι καθε φορα που μου ερχετε η ταση νοιγω το η/υ κ σας διαβαζω...μεχρι τωρα λειτουργησε...
-
Ελπιδα κανναβιδη ακουω...πως κ απο δω?απο που εισαι?
-
Εγω παλι απο τοτε που μπηκα για πρωτη φορα στο forum τρωω σαν να υπαρχει αυριο . .
-
σοβαρα ? σ εμενα λειτουργει μια χαρα μεχρι στιγμης...δεν δοκιμαζουμε να μπουμε στο chat μιας κ ειμαστε εδω?
-
ερωτηση εξι χιλιομετρα ,ποση ωρα σου πηρε να τα διανυσεις ?
-
Pouka ειμαι απο κιλκις σπουδαζε μια φιλη μου Αλεξανδριυπολη και ειχα ερθει για κανα 10ημερο(αρμενικη βιζιτα) το 2004.Για το chat ειμαι κατι παραπανω απο θετικη αλλα οποτε μπαινω ειμαι μονη μου . .Εγω επειδη δουλευω στο σπιτι ειμαι συνεχεια στο κομπιουτερ αλλα απο οτι φαινεται οι ωρες ολων μας διαφερουν.Τωρα εχω αυπνια και βραζω ρεβυθια για αυριο.ασχετο . . .
-
Eλπιδα καλησπερα!και εσυ βραδινη,ε?Θες να μπουμε στο Chat?
-
γαμωτο παλι σ'εχασα εισαι ακομα εδω? αν μπαινουμε
-
1:30 ωρα περιπου...αλλα μου βγηκε ο πατος...κοτεψα να παθω καρδια...ελπιδα ετοιμα τα ρεβυθια..κοριτσια ακομη δεν την χαλασα εχει παει 2 κ ειμαι ακομη πιστη....τωρα νανι κ αυριο μια απ τα ιδια μου ευχομαι...
-
Αχ ρε freedoom κακος συχρονισμος ξανα και λυσσαω να μπω στο chat και δεν βρισκω κανεναν.Αυριο γραψε μου πανω κατω τις ωρες που μπαινεις στο Forum μπας και βρεθουμε . . .Δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε- δεν μπορει ,δεν μπορει στο ιδιο forum ζουμε . . .(κατα το γνωστο ασμα)καληνυχτα σ'οσους μπορουν και κοιμουνται εγω θα βρικολακιασω κι αποψε . .ας ειναι καλα το ταβλι στο internet.
-
Eλα βρε ελπιδα μου,ειδα οτι ησουνα μεσα χτες αλλα το ειδες λιγο πιο μετα και ειχα φυγει!Θα συχγρονιστουμε σιγουρα,δεν εχω στανταρ ωρες,μπαινω οποτε ξεκλεβω χρονο,θα εχω το νου μου....!Εσυ πως εισαι?Ηθικον?Σου εχει κανει καθολου καλο το φορουμικο συστημα?
-
Pouka και εγω στο ευχομαι,γερα και δυνατα
και με εμας για συντροφια!
-
Σημερα πειναω ομως...εχθες επιασε το συστημα...ειμαι με ενα ποτρι γαλα κ ενα κουλουρι....κ ακομη ειναι 1.30..αλλα δεν θα φαω...θα φαω κανενα φρουτο μετα κ γευμα κατα τις 7...για να με κατησει ολη νυχτα...tickeraki πως να βαλω?γιατι ειμαι κ τελιως ασχετη...εχω βρει το εχω φτιαξει αλλα δεν μπορω να το βαλω εδω...
-
Tωρα σωθηκες..........Και εγω απο τετοια ιδεα δεν εχω.....
Καλη συνεχεια κοντρα στην πεινα....
-
Koριτσακια μου σημερα ξεκινησα πρωτη μερα μετα απο περιπου ενα μηνα εντονης αρνησης να ακολουθησω καποιο προγραμμα ,και κανωντας τους κρεπατζιδες της γειτονιας μου να θησαυρισουν . .Σημερα μιλησα με την διαιτολογο μου η οποια ειναι και φιλη μου και ηταν μεχρι πριν ενα μηνα 89 κιλα με 1.60 υψος(ναι πεσαμε στην περιπτωση . .)και τωρα ειναι 82 και με
μπριζωνε αντε ξεκινα και οσο τ' αφηνεις χανεις χρονο κτλ και ξεκινησα σημερα εφαγα ενα πορτοκαλι το πρωι και ενα πιατο ρεβυθια τωρα με τυρι φετα σε μεγεθος σπιρτοκουτου.Κιλα δεν ξερω ποσα ειμαι αλλα υπολογιζω να εβαλα κανα κιλο μ'ολες αυτες τις κρεπαλες.,δηλ καπου στα 82 δεν ζυγιζομαι ομως γιατι περιμενω περιοδο και ειμαι υπερβολικα πρησμενη. Ο μεγαλος μου καημος ειναι να καταφερω να ανεβω στον διαδρομο που τον βλεπω και στριβω.Someday my dream will be reality που λεει και ο manu chao αυτα τα λιγα για την ωρα καλη δυναμη σ'ολους μας μακια.
-
Εισαι τυχερη που εχεις διαδρομο σπιτι,μακαρι να ειχα και εγω αλλα για λογους χωρητικοτητας αυτη τη στιγμη δε γινεται να παρω.Βοηθαει παααααρα πολυ και σπιτι σου εχεις και την ησυχια σου!Αντε,αντε ξεκινα με δεκα λεπτα περπατημα για αρχη,θα δεις διαφορα στο υπογραφω!Γερα!
-
Ναι οντως πολυ τυχερη που εχεις διαδρομο..εγω με το ζορι χωραω στο σπιτι μου...ειναι μεγαλη ευκολια να μπορεις να γυμναστεις σπιτι ειδικα με διαδρομο...οπως ειπε κ η freedom ξεκινα σιγα σιγα...5 λεπτα μετα 10 κ παει λεγοντας ...βεβαια πριν απ ολα αυτα πρεπει να παρεις ολα εκεινα που εχεις κρεμασμενα επανω...ξεκινα απ αυτο καλυτερα:)
-
Pouka δεν κρεμαω τιποτα επανω γιατι τον εχω στο σαλονι και δεν φτανει που χαλαει ολη την μοστρα παει πολυ να κρεμαω και ρουχα επανω του.Εκανα μεχρι και 10χιλιομετρα την μερα τον χειμωνα (σπαστα σε 4 μισαωρα)και επαιρνα κουραγιο ,γιατι την μισω πραγματικα την γυμναστικη και ελεγα "ελα ζορισου τωρα και τον απριλιο θα εισαι κορμαρα" τωρα ομως που ηρθε ο απριλιος και τελιωσαν τα ψεμματα δεν εχω διαθεση για τιποτα και την διατροφη με το ζορι την κανω.Θα αρχισω διαδρομο τις επομενες μερες γιατι σημερα ξεκινησα και την διαιτα και μην μου πεσουν μαζεμενα . . .καταλαβαινεις . . .FREEDOM εσυ πως τα πας?Απο Αθηνα εισαι?
-
Οχι,θεσσαλονικη.Ρε συ,4 μισαωρα που εκανες ειναι πολλα,αν και σπαστα,εγω στο ενα και τα φτυνω!
Δεν πειραζει που ηρθε ο απριλης,το καλοκαιρι ακομα εχει καιρο,προλαβαινεις!!!Καλη αρχη!
-
Εγω προσπαθω να με διατηρω ηρεμη και να χασω αργα αργα τα κιλα...Δεν αντεχω τη στερηση αλλο,εχω βαρεθει τα μπαμ και κατω...
-
Α . . .πατριωτακι εισαι χρυσο μου . . .εγω οχι μονο την στερηση εχω βαρεθει την ζωη μου ολη εχω βαρεθει και εχω απογοητευτει τοσες πολλες φορες που δεν μπορω να το πιστεψω οτι θα τα καταφερω αλλα ας μαη τα λεμε παλι αυτα και κουραζουμε ο ενας τον αλλον . .
-
Ελπιδα μπαινεις στο chat?
-
-
Αυτο στο ειπα γιατι στο πατρικο μου ειχα ενα ποδηλατο κρεμαστρα....το χρησιμοποιουσα σπανια αλλα σαν κραμαστρα ηταν τελειο....Κοριτσια περπατημα στη θαλασσα ...οτι καλυτερο....εφαγα μια ωριτσα παλι σημερα
-
Σημερα καμμια μα που πηγατε ολοι?
-
εμενα λες να μην μ'αρεσει το περπατημα επειδα δεν εχουμε θαλασσα?τοτε θα εχω αιωνια δικαιολογια . . .
-
Ελα προς τα δω τοτε που εχουμε πολυ...θα κανουμε κ ενα μαγαζι με νυχια...κ μια χαρα:)
-
pouka εγω την φαση με το αισθητιλικι λεω να την παραταω σιγα-σιγα γιτι δεν βγαινω.Ειμαστε πλεον παρα πολλες εδω που ασχολουμαστε ' αυτην τη δουλεια ολο το χειμωνα καθομαι κατι αποτριχωσουλες εχω μονο και αυτες ελαχιστες και μετα το καλοκαιρι 1/2 ιουνη,ιουλιο και αυγουστο πεθαινω στη δουλεια με τα πεντικιουρ(το δυνατο μου σημειο μαζι με το μακιγιαζ) δουλευω 9-9 και μετα τα δινω ολα στις φυσιοθεραπειες και στα υλικα δεν μου μενει τιποτα(εχω αυχενικο τενοντιτιδα στο δεξι χερι και δισκοπαθεια . .κατα τ'αλλα καλα!)Ασε που εχω το εργαστηριο μεσα στο σπιτι και καταλαβαινεις τι κοσμος πηγαινοερχεται αφου ο αρραβωνιαστικος μου μου λεει ''καλα εγω ποτε θα κατσω καλοκαιρι μεσα στο σαλονι(μεσα στις ζεστες ) και να φοραω μονο το σλιπακι μου και να μην χτυπησει θυροτηλεφωνο? και εχει δικιο και γω δεν γουσταρω τοσες ασχετες να μπαινουν μεσα στο σπιτι ,ασε που πρεπει να τα εχω ολα παντα τακτοποιημενα.Και θεωρω περιττο να αναφερω το θεμα των ενσυμων και τις ασφαλειας.
-
Εσυ τι προιοντα χρησιμοποιεις στο μακιγιαζ?ειχα μια κοπελα απ'την Αλεξανδρουπολη στη σχολη για τα νυχια Λινα τη λενε επιθετο δεν θυμαμαι δουλευει σ'ενα ινστιτουτο αισθητικης εκει σε σας απο οτι ξερω δεν ασχολειτε με νυχια 27-28 χρονων παρα πολυ αδυνατη καργα ξανθο μαλλι αλλα πολυ γιελο πολυ καλο κοριτσι.
-
Κ γω καπως ετσι ειμαι εδω εχει γεμισει η πλαση μαγαζια...ασε κοπελες..τον χειμωνα μονο που ειμουν σε μια σχολη κ διδασκα μεσα σε ενα 2μινο ειχα 11 μαθητριες απο αλεξ/πολη...οποτε φαντασου...ασε αυτο με το σπιτι...που μπαινοβγαινει καθε καρυδιας καρυδι...εγω κανω κ αλλη δουλεια συγρονως...κυριως ασχολουμε με το τεχνητο...στο μακιγιαζ εχω artdeco εσυ τι χρησιμοποιεις στο μακιγιαζ?
-
artdeco εχω μονο μια παλετα (τεραστια) με σκιες που μου την κανανε δωρο και δεν ξερω καθολου τις τιμες τους.ειναι καλες?δεν τα ξερω καθολου γιατι δεν τα εχω δοκιμασει.Εγω με elegant βαφω αλλα δενμου πολυαρεσουν το ιδανικο θα ηταν με mac αλλα ειναι απλησιαστα σε τιμη.που εμαθες νυχια και μακιγιαζ σε ποια σχολη? εγω στα τεχνητα δεν ειμαι πολυ καλη δεν εχω ασχοληθει ομως και πολυ
-
α μου αρεσουν πολυ τα artdeco σε μια σχολη στη δραμα εμαθα...δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη...κ μετα πηγα σε μια αλλη σχολη..στην κομοτηνη...εσυ που εμαθες..βασικα ξερω κοπελες που δουλευουν dior clinic k estee αλλα δεν τρελαθηκα κιολας..κ ειναι λογικα πιστευω σε τιμες....αλλα ψαχνομαι να βρω κ τπτ αλλο...
-
εγω εμαθα θεσσαλονικη. εγω απ'το μακιγιαζ που καναμε στα ξυνη δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη ευτυχως ημουν καλη στο μακιγιαζ και πριν παω στη σχολη μπορω να σου πω εκει τιποτα δεν εμαθα.Τα dior εμενα μ'αρεσουν πολυ πριν παω σχολη μ'αυτα εβαφα .Ενταξει τα κορυφαια ολων ομως ειναι mac + kryolain αλλα ειναι πανακριβα τουλαχιστον για την δικη μου τσεπη.
-
ερωτηση, ξερετε κανενα tip για να δειχνουν τα ματια λιγο μικροτερα ? εχω πολυ μεγαλα ματια και σχετικα λεπτα χειλη.
επιπλεον ειμαι μελαχρινη και θελω να μου προτεινετε μια σκια και ενα κονσιλερ, α και κατι τελευταιο εχω μαυρα στιγματα στη μυτη ξερετε καμια κρεμα-πιλινγκ / αυτα τα ολιγα, τωρα που σας βρηκα!!!!!!!!!
-
Ρε ναταλια ολες θελουμε να μεγαλωσουμε τα ματια κ συ α τα μικρινεις? Θα προτιμας σκουρα χρωματακ το μολυβι θα το βαζεις απο τι μεσα μερια του ματιου...το μλαχροινη ειναι σχετικο για σκια κ κονσιλερ...μπορεις να πας στα hondos κ να ζητησεις προιοντα καμουφλαζ της ARTDECO εγω τα χρησιμοποιω επαγγελματικα κ μαρεσουν πολυ...θα δοκιμασεις το κονσιλερ που ειναι για το δερμα σου..εδω θα ειμαστε βρε να σου λυνουμε τις αποριες
-
ευχαριστω. βασικα το κολπο με το μολυβι το κανω και εγω, το ανακαλυψα τυχαια, εκεινο που με καιει ειναι τα μαυρα στιγματα στη μυτη ξερετε καμια μασκα η πιλινγκ?
-
δεν ξερω καποια συγκεκριμενη..μπορεις ομως να πας σε καποιο κταστημα κ να ζητησεις μια σειρα για τα στιγματα