καλησπερα! ειμαι πολυ χαρουμενη ειμαι στην 12 μερα παο την νεα αρχη με την διατροφη που κανω και ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι να συνεχισω ετσι!!!
Printable View
καλησπερα! ειμαι πολυ χαρουμενη ειμαι στην 12 μερα παο την νεα αρχη με την διατροφη που κανω και ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι να συνεχισω ετσι!!!
Μπράβο zwhtsa! Για μένα οι πρώτες 10 μέρες ήταν οι πιο δύσκολες. Το θεωρώ μεγάλο άθλο να καταφέρεις να κρατηθείς στην αρχή. Καλή συνέχεια!
Kουράγιο smith
ασε τα τυροπιτάκια να μυρίζουν εσύ να σκέφτεσαι ότι αυτή επιμονή σου θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα αργά η γρήγορα...
σκέψου τι καλά που θα νιώθεις αύριο που αντιστάθηκες!!!
μπράβο κορίτσια, και γω καλά τα πάω αντέχω ακόμα σύνολο χαμένα 8,4 κιλά που θα πάει θα τα κάνω 38....
χαιρετισμούς
σ'ευχαριστω smith και εγω πως αυτη τη φορα επιτελους το εχω παρει αποφαση και θα χασω!
νομιζω ομως πως σε εσενα αξιζει ενα μεγαλυτερο μπραβο. εγω τουλαχιστον στο σπιτι δεν εχω τετοιους πειρασμους ενω παρολο που τους εχεις γυρω σου αντιστεκεσαι!! μπραβο συνεχισε ετσι!!!!!
μπραβο eve++ συνεχισε ετσι!! και εγω αλλα 35 θελω να χασω .... εδω μαζι ολες στον αγωνα!!
Δύσκολη μέρα σήμερα......
Δεν ξεκολλάει απο το μυαλό μου το σουβλάκι!!!
Ελπίζω να αντέξω...