nai xorisame giati den eixa poli dia8esh gia sex ti na kana me to zori?autos h8ele ka8e mera apo 3-4 fpres!:(
nomizo sigekrimena den eixa oreksh mazi tou .
Printable View
nai xorisame giati den eixa poli dia8esh gia sex ti na kana me to zori?autos h8ele ka8e mera apo 3-4 fpres!:(
nomizo sigekrimena den eixa oreksh mazi tou .
μαλιστα...κι οταν βλεπει καποιος τον τιτλο λεει''κρισεις πανικου'' χαχαχα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν πατε καλα ειστε απιστευτες....
βασικά στραβώνεται λίγο γιατί μια ψιλοκρίση τον πιάνει με την ΚΡΗΣΗ πανικού.
Γουρουνάκι φιλικά το λέω και κάνω πλακίτσα.ʼλλαξε αν θες το Κρήσεις και κάντο κρίσεις! :):)
Καλή δύναμη και καλό σεξοβόλι.
seuxarusto klean8h mou alla den exei sxesh auto p leo.apla leo mhpos fteei k auto giati enas an8rwpos an den exei ka8olou sexoualikh zoh den einai k edelos fisiologikoQuote:
Originally posted by Kleanthis
βασικά στραβώνεται λίγο γιατί μια ψιλοκρίση τον πιάνει με την ΚΡΗΣΗ πανικού.
Γουρουνάκι φιλικά το λέω και κάνω πλακίτσα.ʼλλαξε αν θες το Κρήσεις και κάντο κρίσεις! :):)
Καλή δύναμη και καλό σεξοβόλι.
Κλεό,δεν το'πιασες...Όταν η κρίση είναι τόσο έντονη,που παθαίνει κρίση,
κρίση στο τετράγωνο,δηλαδή,καθίστατα ι..."κρήση"! Αλλοτριώνεται ΚΑΙ αυτή!
ΣΕΞ,σεξοβόλι και τα συναφή...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!...πού να πιάσουν και οι ζέστες για τα καλά!
mipos me exete parei so psilo paidia?an sas fenete fysiologiko na mhn kanete ka8olou sex ti na po?ego pisteuo oti fteei se mena sigekrmena kai auto to oti kano spania erota.
Kανείς δε σε έχει πάρει στο ψιλό.Εγώ σχολίασα το ορθογραφικό λάθος που αν θες το διορθώνεις για να φαίνεται πιο ωραία και σωστά ο τίτλος.
Το γεγονός ότι μας συμβαίνει μια σειρά γεγονότων ή ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση, μας επηρεάζει και στη σεξουαλική μας ζωή.
Νόμίζω είναι τόσο λογικό να μην νιώθεις ενεργός σε αυτό τον τομέα ή να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου.Η έκθεση του σώματος σου και πολύ περισσότερο της ψυχής σου είναι κάτι παραπάνω από μια απλή διαδικάσία - ειδικά για άτομα σαν εμάς - και αυτό σίγουρα είναι προϋπόθεση για να κάνεις έρωτα.
Και ναι δεν είσαι φαντάζομαι, η μόνη που έχεις καιρό να συνευρεθείς.ΦΑντάζομαι πολλά άτομα γύρω σου, αλλά κι εδώ. :)
Παρούσα!Με φώναξε κανείς;
klean8h malon exeis dikio.den exo ka8olou dia8esh gia erotes pia kai eimai k nea akoma re gmt.einai poli simadiko gia mena auto to komati na einai energo k oxi poe8ameno.ti gunaika eimai an den exo oreksh gia sex?:(
kai me problimatizei k kati allo.den m emeine kamia apolaush ektos na pezo me ton gio m pou einai ta pada gia mena alla den ksero nio8o ena psilokeno mesa m.pao se kafeteria den pino pota me pirazoune,den pino kafe me peirazei sta neyra,den kapnizo to ekopsa,den kano sex den exo dia8esh,dld ti na kano pia den m emeine kamia apolaush gia ton eayto m mono to faghto pou to agapao kai to miso sinxronos.eidika otan pigen gia kafe den ksero ti na kano k ti na po an den kano tsigaro.san agalma es8anome.alla mhn nomizete oti to bazo kato giati den to bazo me tpt kato 8a prospa8o k 8a elpizo gia kati kalitero.
βρε γουρουνακι, δεν καταλαβαινω αυτη την αποσπασματικη σου ανησυχια για το σεξ...Quote:
Originally posted by gourounaki28
mipos me exete parei so psilo paidia?an sas fenete fysiologiko na mhn kanete ka8olou sex ti na po?ego pisteuo oti fteei se mena sigekrmena kai auto to oti kano spania erota.
το ρωτας σαν να ρωτας αν ειναι αφυσικο να μη πινεις νερο επι 10 μερες...
το σεξ δεν ειναι απλα μια φυσικη αναγκη σαν την πεινα και την διψα, ειναι αυτο που μας ενωνει με τους ανθωπους που μας συγκινουν....
γιατι δεν ρωτας αν ειναι φυσικο η αφυσικο να μην εισαι ερωτευμενη και ρωτας ειδικα για το σεξ?
ειναι τοσο φυσικο η αφυσικο, οσο κι αυτο.
ΦΥΣΙΚΑ και ειναι φυσικο να μην εχεις βρει τον ανθρωπο που θα σε συγκινησει ωστε να μοιραστεις πραγματα μαζι του και να εισαι χαρουμενη γι αυτο (ΕΝΑ απο αυτα και οχι το μοναδικο ειναι και το σεξ)
οπως ειναι φυσικο να μην εισαι ετοιμη συναισθηματικα για κατι τετοιο...μπορει να σου λειπει, μπορει να νοιωθεις κενο, αλλα ισως δεν εχεις ξεπερασει προηγουμενες καταστασεις και θεματα, δεν νοιωθεις ετοιμη να πας παρακατω....
με ολα αυτα παει πακετο το σεξ, και δεν ισχυει το ερωτημα "μηπως δεν ειμαι νορμαλ γυναικα αφου δεν εχω διαθεση για σεξ?"....
(και γραφε ελληνικα επιτελους!!!!!)
den grafo ellhnika kai exo ekshghsei ton logo exo kai paidi p kinhgao sinexos ta ellinika m pernoun poli xrono kai protimo na mhn katalabenete para na pa8ei tpt o gios m pou einai se hlikia p den katalabenei k xristo.sorry .....
den leo mono gia to sex apla den mporw na eroteyto pleon kai exo pola alla pou prepei n a kano p einai k simadika poli.
shmera k x8es pali nio8o poli nista kai komares ti 8a ginei me mena pia ?opote eimai mesa sto spiti ginomai xalia den adexo mesa me pianei den ksero k go ti.ti nistes einai aytes den mporo na katalabo....
kai opws anafera parapano den me provlimatizei mono o erotas k to sex opos eides eipa k gia kafe kai tsigara k oti den m mine kamia apolaush!!!filakia!!
μα τι λες παιδι μου???
απο ποτε τα ελληνικα θελουν πιο πολυ χρονο απο τα αθλια γκρικλις?γκρικλις εγραφες στο σχολειο???
κι απο που κι ως που κινδυνευει η υγεια του παιδιου αν γραφεις ελληνικα?????
μηπως υπερβαλλεις?
για ξανασκεψου το...
δεν μπορεις να ερωτευτεις ΤΩΡΑ, οχι δεν μπορεις να ερωτευτεις ΠΙΑ...
οταν ηρεμησεις ψυχικα απο οσα σε εχουν αναστατωσει, θα μπορεις μια χαρα να ερωτευτεις,κι οταν ΤΟΤΕ γνωρισεις εναν ενδιαφεροντα ανδρα, να δεις πως θα ερωτευτεις...
οσο για την βαρεμαρα και τις απολαυσεις, δεν ειναι μονο τα ποτα τα τσιγαρα και το φαγητο απολαυσεις....
δεν υπαρχουν αλλα πραγματα που απολαμβανεις?
οι βολτες, το σινεμα,το διαβασμα, οι εκδρομες, οι συζητησεις με καλους φιλους, δεν ξερω τι...ψαξε να βαλεις στην ζωη σου ενδιαφερουσες ασχολιες και θα νοιωθεις λιγοτερο κενη...
8eloun erissotero xrono giati exoun perissotera gramata kai perissoteros xronon na dior8ono ta or8ografika la8h.kai mexri na ta kano ola auta 8a prepei na exo kai ton nou m ston gio m einai poli zoirooulhs.an den sas aresoun mhn diabazete ta post m k mhn apadate an san kourazoun.den sas ebaala me to zori kian o nikos 8elei mporei na me diagrapsei kanena provlima......
kai pio poli endiaferon eixa otan anaba k apolambana ena tsigaro apo cinema klp.exies dikio dnen eimai ethmh malon gia erwtes,8a eimnai pote ethmh?
γουρουνακι μου γλυκο να μην ανησυχεις,ολα θα ρθουν.Ηρεμησε οσο μπορεις γιατι καταλαβαινω απο τα ποστ σου οτι εχεις καιρο που εισαι πιεσμενη.Καταλαβαινω οτι τα λογια μου ισως να μην περνανε μεσα σου,και γω ετσι ειμαι οταν δεν νιωθω καλα ,απελπιζομαι και νομιζω πως τιποτα καλο δεν θα συμβει ξανα.Εγω εσενα δεν σε φοβαμαι εισαι αγωνιστρια και το εχεις αποδειξει.Οσο για τον ερωτα ..το καλο πραγμα αργει..μακαρι να αργησει και να ειναι αυτος που εχεις ονειρευτει και ακομη καλυτερος. φιλακια πολλα.
Ο αρνητισμός που "βγάζεις" δείχνει άνθρωπο πιεσμένο και μπουχτισμένο.Εμείς αν λέμε κάτι σχετικά με τα γράμματα, είναι για να μπορούμε να διαβάζουμε καλύτερα αυτά που γράφεις,άρα και για να συζητάμε πιο εύκολα.Quote:
Originally posted by gourounaki28
8eloun erissotero xrono giati exoun perissotera gramata kai perissoteros xronon na dior8ono ta or8ografika la8h.kai mexri na ta kano ola auta 8a prepei na exo kai ton nou m ston gio m einai poli zoirooulhs.an den sas aresoun mhn diabazete ta post m k mhn apadate an san kourazoun.den sas ebaala me to zori kian o nikos 8elei mporei na me diagrapsei kanena provlima......
kai pio poli endiaferon eixa otan anaba k apolambana ena tsigaro apo cinema klp.exies dikio dnen eimai ethmh malon gia erwtes,8a eimnai pote ethmh?
Κάνε μια λίστα με αυτά που σ' ενδιαφέρουν να κάνεις.Αν το φόρουμ είναι τελευταίο στη λίστα τότε απλά μην μπαίνεις.Όσο μπαίνεις όμως καλό θα ήταν να έγραφες μ' ελληνικά.Γέροι άνθρωποι είμαστε.Μη στραβωθούμε. :):)
( Φαντάζομαι η ερώτηση σου περί έρωτος είναι ρητορική, έτσι; )
Καλή συνέχεια.
καλα βρ ε κλεαν8η μην με δειρεις :)
χ8ε ολη μερα ειμουν μεσα σπιτι και ενιο8α απεσια πγενε να με πιασει παλι αυτο το πραγμα.οσο ειαι εξω ειμαι μια χαρα.και αυτη νυστα δεν παλευετε πια.χοπα οτι μ λες εχει μεγαλη αξια οπω ς κ ολλων σας και εχετε δικιο.σαςαγαπαω πολυ¨"<@
Γλυκιά μ δε δέρνω εγώ,μόνο με δέρνουν. :) χιχιχι...
Καλή δύναμη και υπομονή με τα ελληνικά! :) :) :)
xiiixi
κι ακομα τιποτα δεν ειδες απο ξυλο κλεανθη....αρχες αυγουστου θα δεις . . . .
Φταίω εγώ τώρα αν πάθω μια ψιλοΚΡΙΣΗ πανικού; :) :)
Χμμμμ γιατί νιώθω πως δε θα φύγω αλώβητος από την Αυγουστιάτικη εκδρομή μου άραγε;
επεσες μεσα....σωστα νιωθεις.. μακια του
kala pedi a x8es me iase pali kis panikou poli pio dunat k ysxirh .4 ores ipefera,pe8ana,aganaktisa na sinel8o kai shmera eimai psiloxalia.re paidia iparxei kanenas psixoloos me logo8erapeia k xoris leuta na milisoume?akousa oti iparxoun tetioi alla edo krhth den kseo,exo apelpistei mazi k oi goneis m pou ipoferoun mazi mou.
Νομίζω πως στα δημόσια νοσοκομεία λειτουργούν κάποιες δομές ψυχολογικής υποστήριξης υπό την αρωγή του κράτους.Έκανα μια πολλή πρόχειρη αναζήτηση και ίσως στο τηλέφωνο 801-11-232323 ή στη σελίδα http://www.hc-crete.gr βρεις κάτι που σε βοηθήσει.
Γενικά μπορείς ν' αποταθείς στα νοσοκομεία για περισσότερες πληροφορίες.
Ελπίζω να βοήθησα στο ελάχιστο.
Μήπως μπορεί να μου κάποιος τα συμπτώματα που έχεις όταν σε πιάνει κρίση πανικού. Γιατί εμένα με πιάνουν διάφορα που δεν ξέρω τι είναι και δεν τους δίνω και σημασία. Οχι ότι θα τους δώσω αλλά να ξέρω τουλάχιστον αν έχουν ονοματεπώνυμο.....
Τι είναι η κρίση Πανικού
Ο πανικός, το έντονο δηλαδή άγχος που εισβάλλει ξαφνικά και κλιμακώνεται πολύ γρήγορα, συνοδεύεται από μια πληθώρα συμπτωμάτων τόσο σωματικών όσο και ψυχολογικών που συνιστούν τη λεγόμενη κρίση πανικού. Συνηθισμένα σωματικά συμπτώματα αποτελούν τα εξής:
1. Δύσπνοια (σα να μην φτάνει ο αέρας για αναπνοή, που οδηγεί σε γρήγορη και επιπόλαιη αναπνοή)
2. Ταχυκαρδία και αίσθημα παλμών (καταλαβαίνει δηλαδή κανείς και αισθάνεται την καρδιά του να χτυπά)
3. Ζάλη
4. Αίσθημα αστάθειας και έλλειψης ισορροπίας
5. Αίσθημα βάρους στο στέρνο (σα να τον πλακώνει κάτι)
6. Μούδιασμα και μυρμηκιάσεις σε όλο το σώμα
7. Εξάψεις και ιδρώτες στα άκρα
8. Ναυτία και ανακατωσούρα στο στομάχι
9. Μυϊκή τάση και σφίξιμο
10. Τάση λιποθυμίας
Συνηθισμένα ψυχολογικά συμπτώματα είναι τα εξής:
1. Αδυναμία προσοχής και συγκέντρωσης
2. Φόβος ότι μπορεί να πάθει κάτι σημαντικό η υγεία του (π.χ. έμφραγμα, εγκεφαλικό κ.λ.π.)
3. Φόβος ότι το άτομο θα χάσει τον έλεγχο
4. Φόβος ότι μπορεί να 'τρελαθεί'
Λοιπόν κάτι βρήκα, εγώ από τα παραπάνω έχω αρκετά συχνά τους αριθμούς 1, 3, 4, 8, 10 από τον πρώτο πίνακα, και από τον δεύτερο ίσως τον αριθμό 1, ο οποίος όμως πρέπει να είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων... Αλλά νομίζω ότι δεν έχω κρίση πανικού γιατί δεν νοιώθω να με απειλή καμία αρκούδα, μήπως πέφτει απλώς η πιεσή μου? Οι κρίσεις ιλίγγου πάλι ξέρει κανείς τα συμπτώματα τους?
alalumaki sthn arxh kai mena htan elafria meta eftasan sto aproxorito/stamata ta farmaka prin einai arga auta ftene.ego pira kati anxollitika m grapse psixiatros p efimereue seroxat legode alla den me poliepiasan.20 ores m krathse o panikos .htan oi pio diskoles ores tis zois m.nomiza oti 8a trela8o.euxome shmera na mhn me piasei pali den 8a to adexo 8a pao se kanena psixiatrio n mou kanoun hremistikh enesh .
a parepiptodos katebika apo thn taleporia 75 kilaa to mono kalo.foobame poli :(paidia ta seroxat einai kala /den psteuo na me apoblakonoun na mhn mporo na odigiso exo k paidi naa frodiso.prokaloun eksarthsh?einai treloxapa p pernoun oi treloi ?thx
alalumaki ola auta einai h arxh krishs panikou kai sthn sinexia 8a ginoun pio edona apla sto leo na to ksereis k stamata ta reductil amesos!kai mhn skeytese oti 8a se piasei panikos to xerotereueis
θελει προσοχη η οδηγηση, αν αιστανθεις χειροτερα μετα απο την ληψη πηγαινε στο γιατρο και πεστου (το χειροτερα κολλαει στο ψυχολογικο τομεα).οχι αλκοολ γιατι .... χε χε .
οχι αποτομο κοψιμο στα χαπια .προφανος μπορει να σου ανοιξει και λιγο την ωρεξη ,ή θα θες γλυκο (αυξανει την εκκριση σεροτονινης που μας κανει να νιωθουμε ομορφα,
και κατι ασχετο οσο αναφορα το θεμα της σοκολατας που αυξανει την εκκριση σεροτονινης επεισης και λενε οτι ειναι ενας διατροφικος οργασμος για την γυναικα.σε αυτο υπαρχει λιγο δικαιο γιατι τα λιπαρα της σοκολατας ειναι παρομοια με αυτα των καναβοειδων,στην υγεια μας λοιπον χι χι χι
a giauto x8es p efaga 2 fores koukouroukou eniosa kalitera e?oso gia poto den epina ppote kai sthn odhghsh pao san xelona.nomizo einai kala telika ta xapia auta eimai kapos kalitera
alalumaki pou xa8ikes?euxome na eisai kala vre.ego paleuo na sinel8o .mporei na exo k 8irohdh :)
Δεν ξέρω αν φταίνε τα χάπια γιατί νομίζω ότι δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι προκαλούν κρίσεις πανικού, δεν είμαι σίγουρη, όμως θα το ψάξω. Τώρα χθες είχα πολλές ζαλάδες δεν πήρα το χάπι, μπορεί να είναι και από τη ζέστη ή τη δίαιτα γιατί έχω και χαμηλή πίεση. Και 2-3 φορές είχα έναν πολύ ελαφρύ πόνο στο στήθος στιγμιαία όμως.
Αλεξ, γιατί όχι απότομο κόψιμο των χαπιών λόγω όρεξης ή έχει και άλλες παρενέργειες....
alalumaki sou euxome olopsixa na mhn pa8eis ta idia me mena.den ksero ti fteei to anxos mou o 8irohdhs mou ta reductil kai katalaksa na pernw anxolitika.alla an me boi8isoun 8a ta sinexiso oso prepei.kai eklisa epishs radeuou me "psixiatro" (pote den pisteua oti 8a kataliksw na trexo se trelogiatro) gia na mou kanonizei tis doseis.
pados prokeimwnou an sernome kai na ipofero toso apesia me tous panikous proteimo na perno anxolitika den einai treloxapa eksalou kai den akouw fones oute pares8iseis exo opws oi trezoi.auta!shmera eimai kapos kalitera.
hopa pou xa8ikes?esy kaneis 8erapia gia tous panikous?emena m grapsane ta seroxat.
alex o 8iroidhs prokalei kriseis panikou esy ksereis????
1. Η κρίση πανικού είναι υπερδοσολογία άγχους. Αφορά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ερμηνεύουμε την πραγματικότητα. Ουδεμία σχέση έχει με τα φάρμακα.
2. gourounaki28, να χαρείς με τα greeklish. Είναι ο μοναδικός κανόνας που υπάρχει σε αυτό το φόρουμ. Κανείς δε θα σε κρίνει για τα ελληνικά σου, για την ορθογραφία ή οτιδήποτε άλλο. Φρόντισε το σε παρακαλώ.
οκ αγαπουλη μου συγνωμη.
γουρουνακι μου εγω δεν πηρα ποτε φαρμακα για τις κρισεις πανικου.ειχα παει σε νευρολογο μου ειχε δωσει αντικαταθλιπτικα και κατι αλλα ηρεμηστικα αλλα δεν τα πηρα ποτε.οσο καιρο παθαινα κρισεις νομιζα πως θα ειμαι ετσι σ'ολη μου την ζωη,κι οσοσ πιο πολυ το σκεφτομουν τοσο συχνοτερα μ'επιανε.Τωρα εδω και 2 χρονια δεν μ'εχει ξαναπιασει αλλα το ξεπερασα μονη μου γιατι οβο,ουν να μην εξαρτηθω απο τα χαπια και δεν ηθελα να τα παιρνω.
αυτα λεει δεν προκαλουν εξαρτηση.εμενα ηταν σε οξεια φαση οι τελευταιοι 2 πανικοι