Αν θεωρείς το θέμα άσκηση-σωματική υγεία πεδίο ειρωνείας και κομπλεξισμού τότε τι να πω...
Printable View
Αν θεωρείς το θέμα άσκηση-σωματική υγεία πεδίο ειρωνείας και κομπλεξισμού τότε τι να πω...
οχι απλα εχεις μαθει ενα ποιηματακι και το λες χωρις καν να εχεις προσωπικη εμπειρια..
Εγω λεω ν?αφησετε τους διαξιφισμους και να πλακωθουμε στο σεξ. :)
aggela19 καλημερα τωρα ειδα πως εισαι απο ΒΟλο. και εγω απο Βολο ειμαι :) οποτε εισαι ονλινε στειλε μου ενα μαιλ να τα πουμε :) φιλακια
stargazer απο οτι καταλαβαινω ποτε δεν χρειαστηκε να κανεις διαιτα. ποτε δνε ειχεσ παραπανισια κιαλ αρκετα για να δεισ πως ειναι η ψυσολογια μας.
χαρακτηριστικα η μαμα μου με καταλαβαινω μονο οταν θελει να χασει κανα δυο κιλα και δυσκολευεται. τοτε με καταλαβαινει κ μου λεει εχεισ δικιο κοπελα μου θελει μεγαλη προσπαθεια δεν ειναι ευκολο πραγμα.
και επειδη εδω ειναι φορουμ που αφορα ατομα με διατροφικα προβληματα. αντε παρατα μας πια με τις μαμακιες σου.
ολοι στα λογια εισαστε καλοι. εξω απο το χωρο ολοι καλα χορευουν λενε...
λοιπον κοιτα την δουλιτσα σου και σταματα να ασχολεισαι πια.
ελεος πια μας εχεισ πρηξει
Κλεό,ενδιαφέρουσα η πρόταση σου,αλλά θα ρέψεις...Quote:
Originally posted by Kleanthis
Δε νομίζεις πως σου πέφτουμε πολλές; ;)
Θλιβερό !!Quote:
Originally posted by stargazer
Κι όταν αρχίζεις να χάνεις, σε κοιτάνε, χαίρεσαι με τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αρέσεις πιο πολύ στον φίλο σου τότε τι άλλο να ζητούσες από τη ζωή? :)
Παιδιά ο Kleanthis has a point.....................χαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!! δε θα βρείτε καλύτερη άσκηση........................κάψιμο θερμιδών στο έπακρο.........................μην κοιτάτε τον καιρό και ας φτιάξει η καθεμιά μας τον δικό της καύσωνα.......................!!!!!!!!!!!!! !!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΣΟ ΠΑΕΙ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ?ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Stargazer ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ? .ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ?.Α!!!(ΖΩΗ ΤΟ E-MAIL MOY EINAI [email protected]....)ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ
Αγγέλα μου Μ Π Ρ Α ΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! για τα κιλά που έχασες................. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! και εις κατώτερα.................
Stargazer...............νιώθω ότι ίσως είσαι πολύ πιεσμένος και πολύ πονεμένος για το μάλλον πολύ δικό σου άτομο................ είσαι όμως ταυτόχρονα και θυμωμένος.............ο θυμός σου είναι για τον άνθρωπο σου και το ότι δε δέχεσαι κάποια πράγματα και θεωρείς ότι κάποιος/ α τον προτρέπει σε αδράνια.................. καταλαβαίνω το άγχος σου!!!!!!!! Προσπάθησε να μιλήσεις και να εξωτερικεύσεις την στενοχώρια σου - όχι όμως το θυμό σου - έστω και με λίγο απότομο τρόπο αλλά δείξε και την αγάπη σου κι έτσι ίσως παρακινήσεις και ξεμουδιάσεις τον άνθρωπο σου...............αλλά δείξτο και έμπρακτα........μείνε κοντά του!!!!!!!!!!!!
Τουλάχιστον!Quote:
Originally posted by daBubbleBlue
Θλιβερό !!Quote:
Κι όταν αρχίζεις να χάνεις, σε κοιτάνε, χαίρεσαι με τον εαυτό σου και ταυτόχρονα αρέσεις πιο πολύ στον φίλο σου τότε τι άλλο να ζητούσες από τη ζωή? :)
Κι είναι τόσοι πολλοί οι ετερόφωτοι δορυφόροι άλλων μία ολόκληρη ζωή!
Κακά τα ψέμματα!Κυρίως εμείς οι γυναίκες...
Αξιολύπητο!Ζωή άσκοπα ξοδεμένη...
Δεν ξέρω ρε παιδία αλλά μερικές φορές νιώθω πολύ απογοητευμένη και τσαντίζομαι με τον εαυτό μου που με άφησα να φτάσω σε αυτήν την κατάσταση?.κλαίω ?κλαίω και ξανά κλαίω?.ΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑ
Όχι αδικία!ΕΠΙΛΟΓΗ! Λανθασμένη προφανώς,αλλά ΕΠΙΛΟΓΗ!
Ας μάθουμε ν'αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των όποιων επιλογών μας!
Τώρα κλαις,μετά θα θυμώσεις,μετά θ'αντιδράσεις,μετά θα ελευθερωθείς...
Δε σου επιτίθεμαι,κουκλίτσα μου,απλά είναι η άποψη μου...
Αγγέλα μου γιατί κλαίς πλέον???.............'Εκανες την αρχή.........και κάθε αρχή και δύσκολη..........η Nadine έχει δίκιο, αν και λανθασμένη όλοι κάναμε μια επιλογή αλλά δεν είναι ποτέ αργά για να κάνουμε την σωστή επιλογή................... έχασες τα πρώτα κιλάκια............. δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποδυναμώνεις τον εαυτό σου με το κλάμα ........... τώρα έχει σειρά το πείσμα................. έτσι όπως έχασες τα πρώτα κιλά έτσι θα χάσεις και τα άλλα....μπορεί να δυσκολέψει αλλά ακόμα κι αυτό είναι σημάδι ότι τα καταφέρνεις μια χαρά............ κοίτα να απολαύσεις σ' όλο του το μεγαλείο το καλοκαίρι σου κρατώντας την προσπάθεια σου σταθερή και με πολλά μπάνια χωρίς ντροπές!!!!!!!!
Αγγέλα
Αρχίζω να θυμώνω μαζί σου με όλες τις σελίδες που γέμισες με κρίσεις πανικού αυτού του είδους.
Προσπάθησε σε παρακαλώ να αρχίσεις βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά.
Από όσο έχω καταλάβει, θέλεις ΑΥΡΙΟ - ή και σήμερα το απόγευμα γύρω στις 6:30 να γίνεις η θεά των φετών στους κοιλιακούς ώστε να προλάβεις κατά τις 12 παρά τέταρτο να μπεις στο μάτι του "κολλητού" σου , να έχεις χάσει 30 κιλά και 20 γραμμάρια από τα ψωμάκια, να κάνεις μια επανάληψη των 19 πρώτων ετών στη ζωή σου ζώντας τα αυτή τη φορά ως αδύνατη, να κάνεις τα μπάνια σου φέτος το καλοκαίρι με το XXSMALL μέγεθος στο μπικίνι σου, να ξαναμπείς στο μάτι του κολλητού σου κλπ.
Είσαι εξοργισμένη και καλά κάνεις αλλά μην προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις την αντιστροφή όλων αυτών των αιτιών που σου στέρησαν χαρά και ευτυχία όπως νομίζεις για να "πάρεις το αίμα σου πίσω".
Προσπάθησε να δεις θετικά αυτό που διαπιστώνεις τώρα ώστε να μην επαναληφθεί ποτέ αλλά και για να μάθεις τον εαυτό σου αλλά και το πώς μπορείς να του επιβληθείς.
Μπορούμε να τα κάνουμε και τα 2 !Quote:
Originally posted by Kleanthis
Πως γίνεται να κάνεις σεξ και να είσαι υπέρβαρος ή παχύσαρκος , δε γίνεται, δεν γίνεται !!! Δεν υπάρχουν άντρες που να μπορέσουν να σε δουν ερωτικά αν έχεις παραπάνω κιλά? πείτε μου σας παρακαλώ. Τόσα χρόνια το μόνο που βιώνω σε αυτόν τον τομέα είναι απόρριψη και απογοήτευση. Δε λέω φταίω και εγώ γιατί όταν κοιτάω στον καθρέφτη τις περισσότερες φορές αισθάνομαι απαίσια και ξέρω ότι δεν μπορώ να περιμένω τότε από τον άλλο να με ανεβάσει. Αλλά και όταν νιώθω όμορφα με τον εαυτό, έχω χάσει κάποια κιλά και νιώθω περισσότερο υγιής πάλι είναι τόσο δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος. Δηλ αν δεν αποκτήσω ποτέ τις τέλειες αναλογίες που βλέπω στα περιοδικά θα μείνω για πάντα μόνη? Και δε μιλάω για το σεξ της μιας βραδιάς που ο άλλος πάει μαζί σου επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, μιλάω για μια σχέση με ουσία και σεξ ,πως το βρίσκουμε αυτό? Έχω βαρεθεί να μου λένε τι καλή κοπέλα και τι καλός άνθρωπος και μαλακίες , αν δεν αδυνατίσω δεν πρόκειται να με δει κανένας ερωτικά !!! Συγνώμη για το ύφος αλλά ειλικρινά νιώθω έξαλλη . Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βρει σύντροφο και ας είναι υπέρβαροι πως το έχουν καταφέρει όμως? μήπως θέλει τεράστια κωλοφαρδία?
κωλοφαρδια οχι γιατι σ'αυτο δεν υστερουμε καλη μου..
Εξαρτάται τι απάντηση θες...Την αλήθεια ή μια καλή κουβέντα να σε ηρεμήσει? Μου είναι πολύ εύκολο να σου πω ότι θα βρεις έναν πολύ καλό και πανέμορφο άνθρωπο να σε αγαπήσει γι' αυτό που είσαι και να σε θέλει πολύ σεξουαλικά αλλά δεν είναι έτσι. Την αλήθεια δε τη λέω γιατί θα με πουν κομπλεξικό. Τελικά καλύτερα να ζεις στο παραμύθι...
Νικο D στο λεω απο τωρα και δεν θα φταιω,αν δεν φυγει το νουμερο που μας το παιζει πετρουλακη-τενια μακρη και τελευταια μελλοντολογος,εγω θα αρχισω να λεω κακα λογακια και δεν ξερω αν κανει.Εγω παντως μια φορα θα το κανω γιατι καταπιεσα αρκετα την φυση μου με το αθλιο αυτο τυπακι.Δινουμε τον αγωνα μας καθημερινα και πεταγεται απο το πουθενα ο ασχετος και καταρακωνει τα κοριτσια(τα αλλα γιατι εγω τον εγω τερμα γραμμενο)
Να πεις, δημοκρατία έχουμε. Ξαναλέω, μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας ελεύθερα ή πρέπει πρώτα να σκεφτούμε αν θα μας την πουν?
Αγγέλα μην κλαίς!!!!!!!!!!!Μην κολλάς στο παρελθον και τα λάθη του. Κοίτα το σήμερα και κάν'το όσο πιο όμορφο μπορείς!
οχι να μην την λες,την γνωμη σου την καταλαβαμε ,και ναι θα σου την πουν.Εγω προσωπικα θα κανω υπερανθρωπη προσπαθεια να μην σου απαντησω και το ιδιο προτεινω και στους υπολοιπους ασε που κανεις και τον χαζο και δεν απαντας οταν σε ρωταν κατι για σενα.Get a life ρε φιλε..
Απήντησα για μένα, είμαι περίπου 23. Βιογραφικό θες? Ο λόγος που γράφω είναι γιατί ενδιαφέρομαι για τη διατροφή, θέλω να μάθω καλύτερα πως καταλήγουν οι άνθρωποι με πολλά κιλά, τι τους οδηγεί σε αυτό. Επίσης μέλη της οικογένειάς μου αντιμετώπιζαν/αντιμετωπίζουν πρόβλημα οπότε έχω έναν λόγο παραπάνω. Απλά δε θέλω να βλέπω παραμύθια, μ' αρέσει η αισιόδοξη ματιά αλλά με ρεαλισμό. Όχι να χαϊδεύουμε αφτιά σαν τους πολιτικούς.
το περιπου 23 ειναι ολα τα λεφτα! και η σαπουντζακη ειναι περιπου 45.Θελεις να μαθεις πως καταληγουν οι ανθρωποι με πολλα κιλα ?για πειραματοζωα μας περασες?και πως θα μαθεις τι μας οδηγει εκει που φτασαμε οταν λες οτι λεμε μπουρδες?ο καθε ανθρωπος εδω μεσα εχει μια ξεχωριστη προσωπικοτητα και διαφορετικη ιστορια,εμεις δε που πασχουμε απο διαταραχη εχουμε κοινες βασεις αλλα και παλι διαφορετικες ροπες..οποτε δεν ειμαστε αντικειμενα μελετης.Ειμαστε ανθρωποι σε εναν καθημερινο αγωνα εναντια στον εαυτο μας πολλες φορες και σε ματια αδεια σαν τα δικα σου που κρινουν για καταστασεις χωρις να ξερουν πως ειναι απο μεσα.Παρε κανα βιβλιο να μαθεις για την διατροφη και δες και στατιστικες και μελετες αν εισαι εδω γι'αυτο.Σταματα ομως να φρικαρεις τα παιδια εδω μεσα.
Θες να σου πω 22,7??? :) Να λέμε την ηλικία με δωδέκατα λοιπόν
Στατιστικές και πράγματα για τη διατροφή ξέρω, απλά ήθελα να δω την ψυχολογία ανθρώπων που έχουν τέτοια προβλήματα και πως τα αντιμετωπίζουν. Κανείς δεν είπε ότι είστε πειραματόζωα, αλλά πως αλλιώς να μάθεις? Μπούρδες εσύ είπες ότι λέω γιατί λέω απλά την αλήθεια και το πως είναι η κοινωνία. Νομίζω ότι μια κουβέντα είναι πιο υγιής όταν βασίζεται στην πραγματικότητα και την αληθινή κοινωνία, παρά μια ουτοπία.
εσυ μιλησες για μπουρδες οχι εγω.εχεις δικιο σε καποια πραγματα αλλα εισαι απολυτος και αδαης στο θεμα.Ετσι δεν θα βοηθησεις κανεναν.
Sorry κιόλας, αλλά στο θέμα αυτό, "παχυσαρκία και σεξ", θα ήταν σωστό ή θα βοηθούσε κάποιον άμα λέγαμε ένα γενικόλογο "εντάξει είναι όλα, θα βρεις κάποιον που θα σε θέλει όπως είσαι κλπ"? Δεν είναι καλύτερο να δώσουμε αισιοδοξία φυσικά αλλά να πούμε και τι συμβαίνει στον αληθινό κόσμο? Να ξέρουν τι ισχύει? Εσύ τι πιστεύεις για το θέμα? Επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή? Κι είναι εύκολο κάποιον να μην τον πειράζει καθόλου?
εσυ θα του ςπεις τι ισχυει?ξερεις ποσα τραβαει ενα ςπαχυσαρκος που εσυ δεν εχεις ιδεα?ναι συμβαινει στον κοσμο αυτο που λες αλλα δεν μπορεις να αποκλεισεις οτι μπορει να συμβει και το αλλο.Και υπαρχουν και ανθρωποι που οχι μονο δεν τους ενοχλει αλλα γουσταρουν κιολας.Σπανιο αλλα συμβαινει.και ναι επηρεαζει την σεξουαλικη ζωη αλλα οχι ολων.
Ωραία, πες λοιπόν την άποψή σου ολοκληρωμένα να πω κι εγώ τη δική μου. Το επηρεάζει, σε μερικούς όχι κλπ δεν λέει κάτι. Πες πως βλέπεις το θέμα.
Δεν είπα εγώ ότι είμαι ο super κοινωνιολόγος και θα σου αναλύσω την κοινωνία. Απλά θα εκφέρω μια ταπεινή άποψη για το πως το βλέπει το θέμα ένας άντρας που δεν έχει πρόβλημα παχυσαρκίας.
την ειπα.οι περισσοτεροι εχουν προβλημα και λιγοι δεν εχουν με το θεαμα των κιλων σε μια γυναικα.Ξερουμε πως το βλεπουν οι αντρες το θεμα μην ανησυχεις..εχουν πολυ καρο να μας σφυριξουν και να μας πειραξουν στο δρομο..
Το θέμα είναι η κοπέλα να βρει κάποιον με τον οποίο θα νιώθει άνετα και θα είναι 100% σίγουρη ότι δε θα την κάνει να νιώσει άσχημα. Σίγουρα οι περισσότεροι προτιμούν ένα ωραίο σώμα κι αρκετοί δεν έχουν πρόβλημα με τα κιλάκια (5-10) αλλά όταν είναι πολλά υπάρχει θέμα. Εξάλλου ποια κοπέλα θα ήθελε άντρα με τεράστια κοιλιά ή κάποιον σαν τον Ψάλτη να φαίνονται τα κόκκαλα?
Μια πικρή αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες και πολλές γυναίκες επειδή σε κάποια φάση έχουν κιλά λένε το ναι σε άτομα που ενδεχομένως να μην κοιτούσαν πιο παλιά. Είναι άσχημο αλλά δε θέλουν να είναι μόνοι κι επειδή είναι δύσκολο να βρουν αυτό που θέλουν λόγω κιλών παρακάμπτουν διάφορα. Έτσι κοπέλες τα φτιάχνουν με ζώα, αμόρφωτους ή άσχημους που αλλιώς θα κοίταγαν πιο δύσκολα.
Φυσικά και μπορεί μια κοπέλα (ή άντρας) να βρει ένα άτομο που θα την γουστάρει. Και θα κάνει πέρα το θέμα των κιλών γιατί την θέλει. Μετά όμως μπορεί αυτό να κουράσει και να την αφήσει γιατί δεν τον καλύπτει σε αυτό το κομμάτι. Είναι ανάλογα στον άνθρωπο. Και δε σημαίνει ότι είναι κακός. Όλοι σε μια σχέση προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι οπότε λογικό θα ήταν (σε μικρή ειδικά ηλικία) να βελτιώναμε και τη συμπεριφορά και την εμφάνισή μας. Γιατί υπάρχει η επικοινωνία, η αγάπη, το ενδιαφέρον, η χημεία αλλά μην υποβιβάζουμε την εμφάνιση γενικότερα. Το να βλέπει ο άλλος ότι γίνεται προσπάθεια τουλάχιστον είναι βασικό, βλέπει ότι ενδιαφέρεται η σύντροφός του για κάτι καλύτερο.
Κλαίω απ'τα γέλια...ακόμα...είσαι απίστευτη!Quote:
Originally posted by hopa
το περιπου 23 ειναι ολα τα λεφτα! και η σαπουντζακη ειναι περιπου 45.
Τελικά δεν είσαι ρατσιστής μόνο με τους υπέρβαρους,αλλά και με τους αμόρφωτους και τους άσχημουςQuote:
Μια πικρή αλήθεια είναι ότι πολλοί άντρες και πολλές γυναίκες επειδή σε κάποια φάση έχουν κιλά λένε το ναι σε άτομα που ενδεχομένως να μην κοιτούσαν πιο παλιά. Είναι άσχημο αλλά δε θέλουν να είναι μόνοι κι επειδή είναι δύσκολο να βρουν αυτό που θέλουν λόγω κιλών παρακάμπτουν διάφορα. Έτσι κοπέλες τα φτιάχνουν με ζώα, αμόρφωτους ή άσχημους που αλλιώς θα κοίταγαν πιο δύσκολα.
και φαντάζομαι οποιονδήποτε δεν ανταποκρίνεται σε δεδομένα τελειότητας...
Οι λόγοι για τους οποίους συμβιβάζονται οι άνθρωποι είναι πολλοί και δεν περιορίζονται στην εμφάνιση.
Υπάρχει συμβιβασμός από ανασφάλεια μοναξιάς,οικονομική,για λόγους κοινωνικής αποκατάστασης,τεκνοποίηση� �,
κάποιοι απλά για να φύγουν από τον οικογενειακό κλοιό...όσοι οι φόβοι των ανθρώπων τόσοι κι οι πιθανοί λόγοι...
Τώρα το αν κάποιος υποτιμά τον εαυτό του και προδίδει τις προσδοκίες του είναι καθαρά θέμα στάσης ζωής,ανεξάρτητα από την εικόνα του.
Ούτως ή άλλως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικές παράμετροι αξιολόγησης των ανθρώπων από τα επιφανειακά κριτήρια που θέτεις.
Και ξέρεις,υπάρχουν τρόποι να βελτιώσει κανείς την εμφάνιση του,τη μόρφωση του,πολλά επίκτητα...αλλά την ποιότητα του ως άνθρωπο...τσούκου!
Δε καταλαβαίνω πως ισοπεδώνετε έτσι την εμφάνιση. Όποιος δεν κοιτά και την εμφάνιση και τον χαρακτήρα σε μια σχέση είναι ρηχός, πολύ ρηχός. Πως μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο που δεν σε ελκύει? Να τον/την ανέχεσαι επειδή σου αρέσει σαν χαρακτήρας? Αν δε τα βρεις και τα 2 τότε θα είσαι δυστυχής. Επίσης δε καταλαβαίνω τα περί ποιότητας ανθρώπου, κάποιο κόμπλεξ υπάρχει...Όσο για τον αν θα θέλατε έναν άνθρωπο δίπλα σας ζώο (=χωρίς τρόπους), άσχημο, υπέρβαρο και αμόρφωτο τότε τι να πω? Έχετε "μεγαλείο ψυχής" ή δουλεύετε τον κόσμο...
Είμαστε με έναν άνθρωπο-ή θα ήταν τουλάχιστον ιδεατό-επειδή τον αγαπάμε κι όχι επειδή τον ανεχόμαστε.
Όταν αγαπάς,αλλά αγαπάς πραγματικά,σου είναι αδιάφορα όλα όσα αναφέρεις...
Εγώ ήμουν με κάποιον που δεν είχε μαλλιά και ξύριζε το κεφάλι του και όταν έβλεπα άντρες με μαλλιά παραξενευόμουν.
Για μένα αυτό είχε γίνει το φυσιολογικό.Δε με αφορούσε τίποτα εκτός από εκείνον.
Παράδειγμα είναι-δεν το εξομοιώνω με την παχυσαρκία,για να μην παρεξηγηθώ...
Όταν ψάχνεις άνθρωπο που να πληρεί κάποιες προδιαγραφές που θέτεις τότε προσμετράς τα προσόντα και την έλλειψη τους.
Όταν όμως αγαπάς,αποδέχεσαι τον άλλον και με τα ελαττώματα του,τον στηρίζεις,είσαι σύμμαχός του σ'αυτά που εκείνος
και μόνο εκείνος επιθυμεί ν'αλλάξει,εξελίσσεστε μαζί μέσα από τη δυναμική της υγειούς σας σχέσης...
Τώρα αν είναι να διαλέξω σύντροφο όπως διαλέγω προϊόντα στα ράφια και να τον πετώ όταν υπολείπεται,
πρόκειται κατά την οπτική μου για κατάντια των ανθρωπίνων σχέσεων.
Είναι ο λόγος που τρελαινόμαστε σήμερα με την εμφάνιση,αποκτούμε διατροφικές εμμονές,
αλλάζουμε συντρόφους συνεχώς,την κάνουμε με την πρώτη στραβή,δεν παλεύουμε για τίποτα...
γινόμαστε αναλώσιμα είδη,αντικαταστατά διαρκώς από κάποιον με καλύτερα προσόντα...
Δεν είπα για ένα άσχημο πράγμα. Είπα να μη σε ελκύει σαν άντρας αλλά να τον αγαπάς. Δε μπορώ να δεχτώ το "δε μ' ενδιαφέρει πως είναι, αγαπάω". Συμφωνώ ότι παραβλέπεις πολλά και δε σε πειράζουν, όλοι έχουμε τα σπαστικά μας, αλλά είναι αδιάφορα?
Αν ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι σταματάει να φροντίζει τον εαυτό του, βάζει ό,τι να ναι, δε ξυρίζεται, πάρει 30 κιλά, δε φτιάχνει τα μαλλιά του, έχει τρίχα νααα στη μύτη κλπ θα συνεχίσεις να τα λες αυτά? ΟΠΩΣ και να ναι δε σε πειράζει?
Ξαναλέω ότι η εμφάνιση είναι καθρέφτης του ανθρώπου. Αν ο άλλος δεν ενδιαφέρεται για το πως είναι, τότε δείχνει πολλά γι' αυτόν και πως βλέπει τους γύρω του. Η υπερβολή - είμαι μοντέλο και καλά - δείχνει επίσης πάρα πολλά. Πως την ξεγράφετε έτσι την εμφάνιση? Παραβλέπετε τον μισό άνθρωπο.
Ε,τι να σου πω άλλο πια...είναι επειδή αυτή η οπτική μας συμφέρει...Ικανοποιήθηκες;
Αν εκεί θέλεις να καταλήξεις,να το πω να τελειώνουμε!Ποιός δε θέλει ν'ακούσει την "αλήθεια"τώρα;
Αλήθεια,η κοπέλα σου είναι υπέρβαρη και δεν μπορείς να το χειριστείς;
Δεν εξηγείται αλλιώς τόση εμμονή με το θέμα!Αν δεν είσαι απλά εριστικός,ανοίξου!
Τι έχεις να φοβηθείς;Όλοι εδώ έχουμε το θάρρος να εκθέτουμε τον εαυτό μας...
Προς το παρόν το μόνο που ξέρουμε για σένα είναι ότι είσαι άρεν ετών 22,7 !
Εξαρτάται για πόσα κιλά λέμε! Τώρα έχει χάσει λίγα και με άλλα 5 θα ταν οκ. Είχε φτάσει και 10 παραπάνω από τώρα πριν γνωριστούμε. Με είχε απασχολήσει πάρα πολύ μια περίοδο. Μιλάμε για κόλλημα, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω γιατί. Μάλλον για την αδιαφορία κι απουσία προσπάθειας για κάτι καλύτερο. Είναι που αφήνεσαι. Η κοπέλα δε προσέχει το σώμα της, το αγόρι δεν κάνει όσα θα πρεπε (ενθουσιασμός, εκπλήξεις κλπ). Κάποιος πρέπει να σου πει τα λάθη σου για να καταλάβεις κάποια στιγμή.
Προσπαθώ να πείσω τους δικούς μου να τρώνε πιο υγιεινά - όχι δίαιτα - και να γυμνάζονται όχι γιατί έτσι μου τη βάρεσαι αλλά γιατί είναι το σωστό. Δε θέλω να κάνω τον κόσμο μοντέλα, αλλά να βρει μια σωματική και ψυχική ισορροπία. Το σώμα φτιάχτηκε για να είναι κάπως και να μπορείς να κάνεις πράγματα μ' αυτό! Όταν το παραμορφώνεις (χάνει τη φυσική σιλουέτα) και το καταστρέφεις (τα φτύνεις με λίγο ποδήλατο, μια ανηφόρα, λίγο κολύμπι) αυτόματα χάνεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου. Όπως ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για να χρησιμοποιεί το μυαλό του έτσι πρέπει να χρησιμοποιεί και το σώμα του.
Όταν τα κάνεις αυτά και το σώμα σου είναι πιο fit κι ειδικά όταν αθλείσαι ελαφρά κερδίζεις πάρα πολλά ψυχικά. Κι ίσως είμαι λίγο απότομος κι απόλυτος αλλά ξέρω ότι είναι το σωστό. Γιατί είναι αντικειμενικά, αλλά ίσως δεν έχω τόσο καλό τρόπο να το δείξω.