Quote:
Originally posted by sabe
Γεια σου DreamCatcher.Εισαι ακομη στα 48 κιλα;Με τι υψος;Mηπως δεν ηθελαν να σε πονεσουν ο αντρας σου και η μητερα σου,αλλα να σου επισημανουν οτι ανησυχουν για σενα;Ειχες γραψει οτι νιωθεις ρακος,ασχημη.Ειναι λογικο οταν νιωθεις ετσι,να καθρεφτιζεται αυτο στην εικονα σου,γιατι συνηθως "βγαζουμε"προς τα εξω αυτο που αισθανομαστε για τον εαυτο μας,ασχετα απο τα κιλα θα ελεγα.Δεν υπαρχει ενα ρημαδι μεικαπ για τις ουλες της ψυχης,οσο και να βαφομαστε,το δερμα μας καλυπτουμε,οχι αυτο που απο μεσα πηγαζει.Οταν καποια εποχη,πολυ δυσκολη ειχα πεσει στα 49,5 κιλα,καθολου δεν ενιωθα ομορφη,επιθυμητη,γιατι απλα δεν αρεσα σ'εμενα.Και ητανε οξυμωρο,γιατι εκεινη την περιοδο,υπηρξε συγγενης μου που παλευε με τα κιλα της και μου ειπε οτι ζηλευε το σωμα μου...το σωμα που υποφερε ομως απο ελλειψη φαγητου,απο ελλειψη ιχνοστοιχειων και βιταμινων.
Μη βιαζεσαι να καταδικασεις τα λογια τους,ισως να βλεπουν κατι που εσυ δε βλεπεις...Συγγνωμη,δε θελω να σε ριξω ψυχολογικα,εισαι πεσμενη ηδη ματακια μου,αλλα δε θελω και να συνεχισεις να βασανιζεις το κορμακι σου.Να το τιμωρεις.Μη με παρεξηγησεις,σε παρακαλω,αλλα θα ηθελα πολυ να σκεφτεις οτι πρεπει,πρεπει να στραφεις καπου για βοηθεια.Πηγες σε καποιον ειδικο η ακομη;Τι φοβασαι γλυκια μου;Τι δεν σε αφηνει να πας;
Aχ και να'μουν ειδικη,αχ και να μπορουσα να σε βοηθησω...
καλη μου sabe σε ευχαριστω για την απαντηση