ξάνθη ακούω ξάνθη δεν βλέπω!!! αχχ!!! :)
Printable View
ξάνθη ακούω ξάνθη δεν βλέπω!!! αχχ!!! :)
τελειο δειχνει.πολυ σοφιστικε υποθεση.πολυ κουλτουρα μ φερνει.μ αρεσει...κ να μην σ αρεσε πες......χαχαχαχα
xaxa nadine!ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΒΟΥΤΗΞΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΑΧΙΝΟΥΣ?ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΑ?¨)ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΒΡΕ ΟΙ ΑΧΙΝΟΙ?ΧΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?:P
καλημεραααα κοριτσια και αγοριααααα
ναταλακι καλα πηγε η επιδειξη δοξα σοι ο θεος.......ωραια ηταν
και συνεχιζουμε οποια ενδιαφερεται ..............
Καλημέρα σας και απο μένα!Κατερίνα οι αχινοί νομίζω εχουν ελαχιστές θερμίδες, ΑΛΛΑ δυστυχώς σαν όλα τα θαλασσινα πολή χοληστερινη..
NATALIA4 αν εχω καταλάβει σωστά μιλάς για κοσμήματα ετσι? Αν θέλεις απάντησε μου ή στείλε μου U2U.
Φιλιά καλημερούδια!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ
NAI DIAMOND ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ......ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ?
ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ
Καλημερα και πάλι, ναι ενδιαφέρομαι,θα μπορούσες να μου στείλεις φωτο?
Καλημέρα...Quote:
Originally posted by GRETEL
Aγαπητή vanilia έχω σπουδάσει στην καλών τεχνών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα δηλ. είμαι ζωγράφος.
Τελείωσα το 2001 και έδωσα Ασεπ το 2005 και από τότε είμαι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης.
Διορίστηκα στην Ξάνθη, αλλά εδώ και 2 χρόνια είμαι με απόσπαση στην Αθήνα.
Φέτος είμαι στο ειδικό σχολείο στο Αιγάλεω.
Αν και νέα στην παρέα σας..θα ήθελα να κάνω μια διόρθωση.
Η Ανωτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) ΔΕΝ ανήκει στο Ε.Μ.Π.
Απλά οι Διοικητικές της Υπηρεσίες στεγάζονται στο χώρο του Ε.Μ.Π. στην Πατησίων :)
Φιλικά πάντα
Βασιλική
Τελικά καταφέρατε να συναντηθείτε?
Θα ήθελα να σας γνωρίσω :)
Καλώς ήρθες Βασιλική στην παρέα μας!
Δε νομίζω να έγινε η συνάντηση...κάποια εντύπωση θα είχαν παραθέσει...
Πες μας δυο λόγια για σένα,αν θέλεις,να σε γνωρίσουμε κι εμείς κάπως καλύτερα...
Να σας πω λοιπόν 2 λόγια για μένα.. :)
Είμαι η Βασιλική ετών 32 από Αθήνα, δουλεύω στο Ε.Μ.Π. και σας ανακάλυψα ψάχνοντας να βρω λύσεις σε απορίες μου μιας και είμαι στη φάση "κανω τις εξετασεις" για να πάρω σειρά για το χειρουργίο στο Νοσοκομείο του Ριο.
Χάρηκα όταν είδα μια παρέα με "κοινό" πρόβλημα με το δικό μου και νομίζω ότι πλέον για πρώτη φορά μιλάω ανοιχτά για αυτό.
Ωραία... :)
Ποιά επέμβαση έχεις κατά νου;Για τι πρόβλημα βάρους μιλάμε;
Αφού έκανες την αρχή να μιλήσεις ανοιχτά, φτάσ'το μέχρι τέλους!
χαχα θα τα πω όλα :p
Λοιπόν ο δείκτης μου είναι 40,9
είμαι 1,60 και 98 κιλά και από οτι κατάλαβα απο τα λεγόμενα του κ. Καλφαρέντζου πηγαίνω για λαπαροσκοπική επέμβαση που θα μου αφαιρεσει ένα μέρος του στομαχιού (δεν θυμάμαι πως λεγεται..σορρυ..ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι). Είπε ότι είμαι "εύκολη" περίπτωση...το είδα ως θετικό :)
Να υποθέσω ότι έχεις καταλήξει ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε την όποια επέμβαση για να χάσεις βάρος...Ε;
Γιατί τα κιλά σου είναι μεν αρκετά,αλλά όχι απαραίτητα για χειρουργείο...Έχεις διαβάσει για τις μεθόδους αυτές;
Είναι αρκετά παρεμβατικές...Προβληματίζ� �μαι γιατί δε σου πρότεινε δακτύλιο...Ψάξε το θέμα λίγο παραπάνω...
Είναι η μονάδικη λύση που έχω πλέον διότι πάσχω από υπερινσουλιναιμία (σύνδρομο παθολογικού μεταβολισμού) και ότι άλλο και αν έχω προσπαθήσει δεν έχει αποτέλεσμα. Κατέληξα στο Ρίο μετά από συνενόηση με την Ενδοκρινολόγο μου. Δακτύλιο δεν θέλω να βάλω διότι δεν θέλω να έχω ένα ξένο σώμα μέσα μου. Είμαι κάθετη σε αυτή την άποψη και συμφώνησε κ ο κος Καλφαρέντζος όταν μιλήσαμε ιδαιτέρως.Quote:
Originally posted by NADINE
Να υποθέσω ότι έχεις καταλήξει ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε την όποια επέμβαση για να χάσεις βάρος...Ε;
Γιατί τα κιλά σου είναι μεν αρκετά,αλλά όχι απαραίτητα για χειρουργείο...Έχεις διαβάσει για τις μεθόδους αυτές;
Είναι αρκετά παρεμβατικές...Προβληματίζ� �μαι γιατί δε σου πρότεινε δακτύλιο...Ψάξε το θέμα λίγο παραπάνω...
Ωραία,Βασιλική μου!Σου εύχομαι το καλύτερο και σύντομα!
Με συγχωρείς αν ήμουν αδιάκριτη,απλά είμαι πολύ επιφυλακτική με τις επεμβάσεις...
Εσύ φαίνεσαι ψαγμένη και αποφασισμένη.Καλή επιτυχία ό,τι κι αν κάνεις!
Σε ευχαριστώ κορίτσι :)Quote:
Originally posted by NADINE
Ωραία,Βασιλική μου!Σου εύχομαι το καλύτερο και σύντομα!
Με συγχωρείς αν ήμουν αδιάκριτη,απλά είμαι πολύ επιφυλακτική με τις επεμβάσεις...
Εσύ φαίνεσαι ψαγμένη και αποφασισμένη.Καλή επιτυχία ό,τι κι αν κάνεις!
όσον αφορά το ψαγμένη και αποφασισμένη ... είναι κάτι που μου το είπε και ο κος. Καλφαρέντζος.
Έχω πλέον αποφασίσει να δώσω ένα τέλος στο πρόβλημα μου και αφού αυτό συνεπάγεται με την λέξη επέμβαση..τοτε επέμβαση!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, τα λεμε εδώ γύρω πάλι :)
γεια σ βασιλικη μ.χαιρομαι π βλεπω κοσμο π προκειται να κανει επεμβαση στο ριο γιατι προκειται να κανω κ εγω κ νοιωθω.....καλυτερα μπορω να σ πω.μ δινει δυναμη να μην φοβαμαι καποια πραγματα.
δεν φοβασαι κ εσυ λιγο?εχω ακουσει τοσο καλα λογια...αλλα δεν παυει να ειναι μια επεμβαση σοβαρη.
Kalhspera vanilitsa...na sou pw thn alh8eia pros to paron eimai xalarh...nomizw 8a fovh8w kapws thn hmera pou 8a mpw sto nosokomeio... :)
Επαναφέρω αυτό το θέμα γιατί νομίζω πως δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να συναντηθούμε για ένα καφεδάκι, πάνω απ' όλα χρειάζεται καλή διάθεση. Εδώ Ισραήλ και Χαμάς συναντιουνται για διαβουλεύσεις , εμείς δεν μπορούμε να βρεθούμε για ένα καφέ;;;
Μια και μένω Θεσσαλονίκη, προτείνω να κανονίσουμε κατι εδώ για Θεσσαλονικείς / Βορειοελλαδίτες . Εννοείται πως από παντού όλοι είναι ευπρόσδεκτοι
Ermmm alh8eia emeis oi A8hnaioiiiiiii tha pioume kafe?
Η επέμβαση σαφώς και είναι σοβαρή,ειδικά το μπαι πας,αλλά έχετε επιλέξει τον καλύτερο χειρουργό στις επεμβάσεις παχυσαρκίας,έχει την απαραίτητη γνώση όχι μόνο της επέμβασης αλλά και της αντιμετώπισης των επιπλοκών αν προκύψουν και από την πλευρά του κάνει ότι είναι δυνατόν για να πάνε όλα καλά.Quote:
Originally posted by vanilia
γεια σ βασιλικη μ.χαιρομαι π βλεπω κοσμο π προκειται να κανει επεμβαση στο ριο γιατι προκειται να κανω κ εγω κ νοιωθω.....καλυτερα μπορω να σ πω.μ δινει δυναμη να μην φοβαμαι καποια πραγματα.
δεν φοβασαι κ εσυ λιγο?εχω ακουσει τοσο καλα λογια...αλλα δεν παυει να ειναι μια επεμβαση σοβαρη.
myrtali ,επαναφέρω και πάλι το θέμα κι εγώ...Είμαι μέσα για τη συνάντηση στη Θεσ/νίκη!Το λέω κάθε φορά,αλλά ποτέ δε γίνεται...
Προτείνω κάποια Κυριακή ώστε να είναι εύκαιροι όσοι το επιθυμούνε να παραβρεθούνε ακόμα και από τις γύρω περιοχές.Να πούμε γι'αυτήν;
Σήμερα είναι Τετάρτη...έχουμε επαρκή χρόνο να το οργανώσουμε...Για να βλέπω συμμετοχές!Έλα,έλα...πάμε για συλλαλητήριο!
Nadine συμφωνώ για αυτή την Κυριακή. Λέω να δώσουμε ένα ραντεβού για το απογευματάκι, και όποιος πιστός ας προσέλθει!!! Στη χειρότερη περίπτωση θα βρεθούμε οι δυό μας, θα περάσουμε τέλεια, και την επόμενη μέρα θα σκάσουν απ' την ζήλεια τους όσοι δε θα 'ρθουν!!!:D
myrtali μου,εμείς θα συναντηθούμε οπωσδήποτε και δε θα είναι και η χειρότερη μας περίπτωση...
Από τη στιγμή όμως που δε βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον από άλλα μέλη κι επειδή σήμερα φεύγω για τριήμερο,λέω,αν συμφωνείς κι εσύ,
να δώσουμε επιπλέον χρονικό περιθώριο,μήπως μαζευτούμε περισσότεροι,για την επόμενη Κυριακή ή όποια μέρα τυχόν προταθεί...
Διαφορετικά,εμείς οι δυό κανονίζουμε και κάποια καθημερινή άμα προτιμάς...
Οκ Nadine, εγώ είμαι διαθέσιμη και την επόμενη Κυριακή το απόγευμα , και μες στη βδομάδα όποιο απόγευμα θέλεις (εκτός από την Πέμπτη). Θα περιμένω να μου δώσεις σήμα!! :) Φιλάκια
ΟΚ myrtali μου,θα σου στείλω u2u εγκαίρως...
Ήμουν εκτός πόλεως για τέσσερις μερούλες και πάλι θα λείψω κανά δυό κατά Παρασκευή...
Αν δεν τα καταφέρω αυτήν την Κυριακή,θα τα πούμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα οπωσδήποτε!
Απ'ό,τι φαίνεται τα δυό μας θα είμαστε...Πολύ καλά,λοιπόν!Δε μας χαλάει καθόλου!Εκείνοι χάνουν!
Θα τα πούμε λοιπόν!!! Καλά να περάσεις στην εκδρομούλα σου :)
Εγώ κι αν είμαι απούσα.Δεν θα με γνωρίζετε κιόλας...
Ειμαι στη φάση να συναντήσω τον Καλφαρέντζο.Θα πηγαινα Πεμπτη 5/2 αλλα ακυρώθηκε για τις 12/2.Κριμα και ειχα προετοιμαστει :(
Οσο για τη συναντηση, επειδη ειμαι γραμμένη και σε άλλα forum και δεν κατάφερα να συναντήσω τα παιδιά θα θελα αυτή τη φορά να δω εσας.
Μπορω αυτό το σκ!
sweet_but_obese,πολύ χαίρομαι που έχουμε νέα σου και μάλιστα ευχάριστα!
Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα σου,αλλά ελπίζω να βρεις την οριστική σου λύση χάρη στην επέμβαση,στην οποία αποφάσισες να προχωρήσεις!
Ακούμε τα καλύτερα για τον γιατρό αυτό και την ομάδα του...Φαντάζομαι άλλωστε το έψαξες κι εσύ αρκετά πριν το αποφασίσεις...
Περιμένουμε τα νέα σου από τη συνάντηση μαζί του σε λίγες μερούλες(σε περιμένει κι άλλη αναμονή μέχρι το χειρουργείο,οπότε ψυχραιμία)
Όσο για τη δική μας συνάντηση δεν υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δυστυχώς...Προς το παρόν ενδιαφερόμαστε μόνο η myrtali κι εγώ,που ζούμε Θεσ/νίκη.
Αν μένεις κοντά και θέλεις να έρθεις,να το κανονίσουμε ώστε να βολεύει κι εσένα!Αν μπορείς λοιπόν για την Κυριακή αυτή,ενημέρωσε μας εγκαίρως...
Προσωπικά θέλω πολύ να σε γνωρίσω!Δε σε ξεχνώ καθότι γίναμε την ίδια μέρα μέλη στο φόρουμ αυτό...Φιλάκια πολλά!
Μενω αθηνα, δυστυχως μακριά για να πεταχτώ για καφέ στη Θεσ/νη! Ειχα ανέβει 25-28/10. Αρκετος κοσμος! Αλλα επειδη με τη δουλεια ειχα κουραστει,μου βγηκε η κουραση και δεν αντεχα ξενυχτι.
Αν μπορεσω να παρω αδεια θα ανεβω ξανα! Που μενετε αληθεια; Εγω ειχα μεινει κεντρο για να κινουμαι ευκολα, τι ευκολα δηλ, με το μετρο πανικος γινεται κι εκει!!!
Αλλα το βραδυ μου αρεσε πολυ να περπαταω!
Οσο για την επεμβαση δεν ξερω ποσο υπομονη θα εχω.Φανταζομαι για Οκτωβρη-Νοεμβρη οτι θα μου πει.Εγω ηθελα τωρα.Οποτε σκεφτομαι και την περιπτωση ιδιώτη εαν βρεθουν χρήματα φυσικά.
Εχω ακουστά δύο ονόματα.
Θυμησέ μου εσύ εκανες επεμβαση; Αν θελεις στειλε μου μηνυμα
Σου έστειλα u2u...
Αν ξανανέβεις Θεσ/νίκη θα ήθελα να τα λέγαμε από κοντά...
Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!Μη χάνεσαι τώρα που ξαναβρεθήκαμε...
Καλή δύναμη με τα ραντεβού,τις επιλογές,τους δικούς σου,ό,τι τυχόν χρειαστεί ν'αντιμετωπίσεις...
Φιλάκια πολλά πολλά!
Σόρυ, παιδιά επειδή δεν το έχω πιάσει από την αρχή το θέμα, και δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα μηνύματα, μιλάτε για συνάντηση στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?
Αλαλουμένια μου,για Θεσ/νίκη μιλάμε...οπότε...ξέρεις πότε θα συναντηθούμε εμείς... ;)
NAI ΣΤΑ 69...............
Τα αποσιωπητικά τα εκλαμβάνω ως αδημονία και συγκινησιακή αιτία και όχι ως κάποιο άλλο υπονοούμενο...;)
Ευτυχώς που αναφερόμαστε στα δικά σου 69 κιλά γιατί τα δικά μου μπορεί να ακολουθήσουν την ισάριθμη ηλικία μου!
καλησπερα παιδια αν και ελπιζω οχι πολυ αργα θα ηθελα και εγω να ερθω για καφεδακι μιας και ειμαι Θεσσαλονικη.
Αν ειναι πειτε μου να ξερω!!!
τοκ τοκ?
Έλα,Κατερινάκι!Από καιρό είχαμε θίξει το θέμα της συνάντησης στη Θεσ/νίκη,(θα δεις τα σχετικά στην προηγούμενη σελίδα)
αλλά για άλλη μία φορά δεν εκδηλώθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι έτσι πριν λίγες μέρες συναντηθήκαμε μόνο η myrtali κι εγώ.
Απ' ό,τι έπιασε πεταχτά το μάτι μου μίλησε πρόσφατα κι η BARB για συνάντηση στη Θεσ/νίκη,η myrtali είναι μέσα,οπότε ξανατίθεται το θέμα.
Ας δηλωθούν λοιπόν και πάλι συμμετοχές,ας πέσουν προτάσεις για ημερομηνίες και τα συναφή και βλέπουμε...
Katherine, εγώ και η Ναντίν βρεθήκαμε για καφέ πριν 2 εβδομάδες. Εννοείται πως θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και εμείς, στείλε αν θέλεις ένα U2U να κανονίσουμε πότε βολεύει, που, κτλ. Νομίζω πως και η Ναντίν θα χαρεί να βρεθούμε όλες μαζί, και όποιος/α άλλος/η από Θεσσαλονίκη θέλει, εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτος/η!! :)