Quote:
Originally posted by mtsek85
Θα σας πω και τη δικη μου ιστορια.....
Πριν απο 2 χρονια, συγκεκριμενα του Αγ. Πνευματος, καθομουν στη δουλεια, χωρις να εχει ιδιαιτερη κινηση, με αποτελεσμα να μην εχουμε σχεδον τιποτ να κανουμε και να μη περνα η ωρα.... Ετσι, πηρε η προϊσταμενη μου την αποφαση να ξεκλειδωσει το ιντερνετ και να μπορεσουμε χαζευοντας σε διαφορα site να περασει το 8ωρο....
Ετσι κ εγινε! Και μπηκα σε ενα site για να παιξω σκακι....
Βρηκα ενα συμπαχτη και αρχισαμε την παρτιδα....
Το παραθυρο με το σκακι παραλληλα ομως ειχε απο κατω και μπαρα για να μιλαμε οι 2 παιχτες.... Οποτε επιασα μια κουβεντα με το συμπαχτη μου....
Αρχισαμε να λεμε για το παιχνιδι, μετα θεματα γενικυ περιεχομενου και περασε ευχαριστα η ωρα.....(5 ωρες περιπου)!!! Την επομενη μερα, που συνηθως δεν εχω πολυ δουλεια, δωσουμε ιντερνετικο ραντεβου για μια παρτιδα ακομα.... Το "παιχνιδι" μεσω υπολογιστη ετρεχε για περιπου 1 μηνα και παραλληλα ειχαμε ανοιχθει πολυ ο ενας στον αλλον χωρις καν να το εχουμε καταλαβει..... Μια Παρασκευη ανταλλαξαμε κινητα (με δικη του πρωτοβουλια) και συνεχισαμε πλεον να μιλαμε απλα (αφησαμε το σκακι) μεσω sms.... Aφου περασε ενας ακομα μηνας επικοινωνιας με sms, ειπαμε... Γιατι δε βρισκομαστε απο κοντα να τα πουμε... Να μη χρεωνομαστε κιολας...?
Βρεθηκαμε... Και απλα απο τοτε ειμαστε αχωριστοι..... Αρραβωνιαστηκαμε τα Χριστουγεννα που περασαν, μενουμε μαζι.... Ειναι απλα το αλλο μου μισο.... Και εσκασε μυτη σε μια παρτιδα σκακι....!!!!
:)
τι τέλεια ιστορία!!