-
Όπως και να ΄χει... Κάνεις λάθος και όχι δεν με κάλυψες πουθενά γιατί τυχαίνει να σπουδάζω διαιτολογία και να γνωρίζω καλύτερα για την δίαιτα ʼτκινς.Καλό θα είναι να πας να κοιτάξεις τη χοληστερίνη σου κάποια στιγμή και ακόμα καλύτερα να μην συστήνεις δίαιτες σε υπόλοιπους χωρίς να γνωρίζεις! Στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις ότι δίαιτα επιθυμείς :) Καλώς σας βρήκα κιόλας...
Επίσης έκανες ένα τεράστειο λέθος.Η διατροφή αυτή δεν είναι τρόπος διατροφής όπως η Μεσογειακή (μα καμία σχέση όμως) είναι δίαιτα για αφαίρεση κιλών που καλό είναι να γίνεται για να χαθούν 5-6 κιλάκια γρήγορα και μετά να σταματάει...τέλος πάντων, αρκετή αντιπαράθεση για την δίαιτα άτκινς, το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς και κάποιον ειδικό για τα θετικά και τα αρνητικά της δίαιτας αυτής...Απλά μην την προτείνεις απο ΄δώ και απο ΄κεί.Δεν ξέρεις τι χοληστερίνη μπορεί να έχει αυτός που την προτείνεις και πόσο μπορεί να τον βλάψει.Να είσαι καλα.
-
Τρως μια κουταλιά σιρόπι πρωί-μεσημέρι-βράδυ ή το αναμυγνείεις με νερό?
-
Nάντια, με έκανες και γέλασα με την καρδιά μου!!!!!!!!!!!!!!
όπως λένε και στο χωριό μου: το τυρί κουμπάρε!!!!!!!!
-
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά με τι ακριβώς γέλασες?
-
Μου φάνηκε αστείο μετά απο όλη την συζήτηση για την δίαιτα ατκινς (η οποία ξεκίνησε με το θέμα του καλαμποκιού) και εν μέσω αντιρρήσεων, διαφωνιών και αναψοκοκκινισμένων πληκτρολογίων απο τις forumitises - αγωνίστριες black dog & lenio, επανέφερες την τάξη ζητώντας τελικά απάντηση στο αρχικό θέμα
'Το τυρί κουμπάρε' είναι μία έκφαση που χρησιμοποιώ χαριτολογώντας
Παρακαλώ δέν κάνει τίποτα, στην διάθεσή σας :-)
ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!