Quote:
Originally posted by CHRPAP
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΣΠΟΥΔΕΣ..ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΗΡΑΜΗ ΖΩΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ......ΟΤΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..
ΕΓΩ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΟΥΤΕ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΑΚΡΥΑ... :)
Θα σου έρθει η όρεξη προσεχώς και για περάτωση σπουδών αλλά και για καριέρα.Απλά σε αυτή τη φάση βρίσκεσαι μέσα σε έναν \"κυκλώνα\" ο οποίος βέβαια και θα περάσει αλλά και θα δείς ότι θα σε αφήσει σχεδόν ανέπαφη μιας και δείχνεις να έχεις πολύ καλά θεμέλια.Πάρε τον χρόνο σου,προσπάθησε να στηρίξεις τον εαυτό σου είτε μόνη σου είτε με φίλους είτε κυρίως με κάποιον ειδικό.Ήδη ο γυναικολόγος σου θα σου πάρει ένα σοβαρό κομμάτι αυτού του \"κυκλώνα\".........ακριβώς επειδή είναι ειδικός σε ένα απ τα σοβαρότερα θέματα που σε απασχολούν...(Σοβαρότερο πάντα με την ειδική βαρύτητα που εσύ του δίνεις...).