Αστερόσκονη,εύχομαι από καρδιάς να πετύχεις το στόχο σου,αλλά και στα 60 κιλά αν δε φτάσεις σε ενάμισυ μήνα
(μεταξύ μας,είναι λιγουλάκι υπέρμετρα απαιτητικό αυτό,δεδομένου ότι είσαι πολύ κοντά στο ιδανικό σου βάρος)
θα είσαι πάρα πολύ κοντά στον ποθούμενο αριθμό και σίγουρα θ'απολαύσεις στο μέγιστο αυτό που τέλη Μαρτίου θα συμβεί!
sabe μου,ασφαλώς και θα είμαστε σε επαφή για την πρώτη δυνατότητα συνάντησης!(Αλαλούμ κι εσύ μαζί!)
Εκτός αν μας ξεχάσεις εντωμεταξύ και χαθείς,καθώς έχεις λίγα κιλάκια να χάσεις...Αν το βαστάει η καρδιά σου...
Πάντως ήδη προσπαθώ να πείσω την παρέα μου να κατέβουμε Αθήνα το τριήμερο στις απόκριες,
αλλά μάλλον καταλήγουμε στα Ζαγοροχώρια...Κάτι πάντως θα κάνουμε μέσα στην άνοιξη...
Αλαλουμίδιο,δεν αρχίζεις από τώρα το σφάξιμο,λέω εγώ, μπας και επιταχυνθεί το σουλούπωμα μου,
γιατί διαφορετικά με βλέπω να παρακολουθώ το πάρτυ σου από τη θάλασσα μέσα(σημαδούρα:το πάρτυ είναι εδώ!)
κι όχι τίποτ'άλλο θα μουλιάσω επικίνδυνα μέχρι να τελειώσει κι αδειάσει η παραλία για να μπορέσω να βγω...
Αλήθεια,αδειάζουν ποτέ οι παραλίες στην Αθήνα;Ελπίζω να μη χρειαστεί να γυρίσω στη Θεσ/νίκη κολυμπώντας!
Αχ! Αχ! Αχ!Αλαλούμ! Εσύ και οι επιθυμίες σου!