Quote:
Originally posted by eyelids
καλησπερα σας girls!
αποφασισα να ξεκινησω κι εγω.
θα ηθελα να ρωτησω μειρκα πραγματακια,
οποια ξερει κ θελει ας μου απαντησει,ναι;!
1.ποσες μερες τη βδομαδα ειναι ανοιχτα;Σαββατο και Κυριακη θα μπορω να πηγαινω η οχι;
2.μπορω να πηγαινω ολες τις μερες που ειναι ανοιχτα,μια φορα τη μερα ή το προγραμμα που πληρωνεις αντιστοιχει σε 3 φορες τη βδομαδα ξερω γω...;θα ηταν απαραδεκτο να ισχυει κατι τετοιο,βεβαια, δεδομενου του οτι δεν ειναι κ λιγα λεφτα το μηνα,ιδιως αν δεν παρεις ετησιο πακετο.στα αλλα γυμναστηρια με τη συνδρομη σου μπορεις να εισαι στο gym οσες ωρες ειναι ανοιχτο κ το gym...
3.σου κανουν λιπομετρηση,μετρανε ποντους κλπ?δηλαδη ξεβρακωνεσαι :D:D:D κανονικα κι αρχιζουν οι ραφταδες και μετρανε;δε θελω να το υποστω αυτο,θα πω φχαριστω αλλα δε θα παρω!χεχε
4.εγω θα γραφτω ζωγραφου,ειναι καμια σας που πηγαινει στου ζωγραφου απο δω μεσα να μου πει τι παιζει γενικοτερα στο συγκεκριμενο καταστημα;
5.καπου διαβαζα οτι αν θες επιλεγεις 60 λεπτο προγραμμα,αντι 30λεπτου,αυτο παιζει;
thanks in advance για τις απαντησεις σας girls και καλο απογευμα!!
eyelids, lidal και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για τα curves......
Πήγα χτες curves και γράφτηκα
eyelids, σχετικά με τα ερωτήματα σου
1. Είναι ανοιχτα Δευτέρα εως Παρασκευή πρωί και απόγευμα με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι (νομίζω 13.00-14.30) και το Σάββατο είναι ανοίχτά μέχρι τις 8.30-12.30
2. Μπορείς να πηγαίνεις όλες τις μέρες (και τις 6 αν θέλεις) και όποια ώρα σε βολευει
3. Σου μετράνε ύψος, κιλά, και πόντους με τα ρούχα που φοράς. Πόντους μετράνε Μηρό, Γοφούς (πισινό δηλαδή!), δύο δάχτυλα κάτω από την κοιλιά, κοιλιά, στήθος και μπράτσο. Εμένα με μετρήσανε κανονικά με το τζινάκι μου και το Τ-shirt μου. Η λιπομέτρηση γίνεται με ένα μηχανηματάκι με μεταλικές επιφάνειες που το κρατάς και με τα δύο χέρια.
4. Για του ζωγράφου δεν ξέρω, πήγα στο κατάστημα Α. Παρασκευής
5. Το 30λεπτο πρόγραμμα είναι δύο επαναλήψεις σε όλα τα μηχανήματα. Ελέυθερη είσαι να κάνεις και τρείς (45 λεπτά) ή και τέσσερις (60 λεπτά) και ότι θέλεις απλά δεν το θεωρούν απαραίτητο
6. Οικονομικό!
Εγγραφή 49 ?
Αν πληρώνεις με τον μήνα 59?
Αν δεσμευτείς για ετήσιο (με πιστωτική κάρτα) 39? ο μήνας
Προσωπικά γραφτηκα για ένα μήνα να δώ πως μου φαίνεται
Θα πάω σήμερα το απόγευμα να κάνω την πρώτη αναγνωριστική πτήση. Για να δούμε.....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png