δεν το ψαχνω γιατι δεν βρισκω άκρη κ όταν ξεκινάω κάτι τέτοιο χανομαι
weird ευχαριστω αλλη μια
Printable View
δεν το ψαχνω γιατι δεν βρισκω άκρη κ όταν ξεκινάω κάτι τέτοιο χανομαι
weird ευχαριστω αλλη μια
Μαράκι.................:P:P:P:D:D........... ........
Κρίμα που δεν έχω άστρα πολύχρωμα να τα βάλω να γιορτάσουμε κάτι τόσο πολύτιμο: την υγεία σου....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να εισαι καλά βρε Θεοφανία, μόνο οπως το έγραψες φαντάστηκα την εικόνα!!!
ξερει κανείς τι μπορεί να είναι;
έχει ανοίξει τρύπα πάνω στην τομή, εκεί που είχε δημιουργηθεί όλα αυτό, σταζει υγρά, αίμα κ πυον, μπλιαχ μπλιαχ πολύ σιχαμένο κ πονάω, πονάω πολύ. εκεί που ήμουν στο μπάνιο έπεσε νερό πάνω, σαν να μου έχωσαν πολλά καρφια στο χέρι κ ξεράθηκα στο πονο, ούτε μπορώ να το ακουμπήσω. μισουλιντ λεει η χειρουργος κ αλλαγες γαζες κ μπεταντιν. μα τι στο καλο είναι αυτό; εχω φρικάρει.. κ είναι συνέχεια μουδιασμένο κ δεν μπορώ να κάνω κινήσεις.. μα πως να μην φοβάμαι κ να μην αγχώνομαι ότι κάτι είναι;
Το mesulid ειναι ισχυρο παυσίπονο και αντιφλεγμονώδες. Υποθετω οτι πρεπει να επαθες καποια μολυνση. γι αυτο πρεπει να αλλαζεις συχνα γαζες και να βαζεις bedadin για απολύμανση.
Θα περασει, ειναι επωδυνο αλλα ακινδυνο. Μια μικρη μολυνση.
υγ. Υπαρχουν ειδικες γαζες για τις ανοιχτες πληγες που εχουν την ιδιοτητα να μην κολλανε πανω στο δερμα. Πηγαινε ρωτα στο φαρμακειο!
ναι τις ξερω τις γαζες, εχω φαρμακειο ολόκληρο γεμάτο, τόσα ράμματα.. έχω κάνει αλλάγες.. ουου.. τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει όμως, το γιατί συμβαίνει όμως πάνω στην τομή, ύστερα απο τόσους μήνες κ ράμμα να είχε μείνει μέσα δεν θα έκανε τόσο καιρό να το αποβάλλει ο οργανισμός, είναι περίεργο..
Σωστά τα γράφει η weird, mmaria. Αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες είναι το mesulid και προφανώς υπάρχει κάποια φλεγμονή, πιθανώς επιμόλυνση της χειρουργικής τομής. Αντιβίωση δεν παίρνεις?
Μην ανησυχείς, δεν έχει καμμία σχέση με κακοήθεις νεοπλασίες.
ceclor 750 x2
τα σιχαίνομαι τα φάρμακα
φαντάζομαι πως εφοσον είναι σε υγιή όρια, ότι κ να \'ναι θα περάσει..
Κουκλα κουραγιο,
Που ξερεις ισως εσυ θα την βγαλεις καθαρη και οχι οπως οι δικοι σου ανθρωποι. Δεν εισαι για δεσιμο. Πιος θελει να υποφερει? εγω δεν ξερω κανεναν. Λοιπον θαυματα γινονται καθε μερα......σου ευχομαι ενα ολοδικο σου........(εχω περασει και εγω απο εκει ...καρκινο κτλ.... και παρα τους γιατρους και τα στατιστικα τους ειμαι μια χαρα.......)
Σου ευχομαι σε λιγο καιρο να γελας με την καρδια σου .....................