εδω και 5 μερες κανω διαδρομο και τις τρεις τελευταιες εχω καταφερει να πιασω την ωρα ..... σημερα εκανα μια ωρα και εκαψα 360 θερμιδες , σε γρηγορο περπατημα και λιγο τρεξιμο και εκανα 4.5 χιλιομετρα.... αυταααααααααα
Printable View
εδω και 5 μερες κανω διαδρομο και τις τρεις τελευταιες εχω καταφερει να πιασω την ωρα ..... σημερα εκανα μια ωρα και εκαψα 360 θερμιδες , σε γρηγορο περπατημα και λιγο τρεξιμο και εκανα 4.5 χιλιομετρα.... αυταααααααααα
και μερα με τη μερα αυξανονται και οι αντοχες μου ... τι ωλαιααααααααααααααααααααα ααααα :D
Κάπου διάβασα πως αν κάνεις γυμναστική νηστική δηλαδή τουλάχιστον 2 ώρες μετά το φαγητό
και φάς μετά απο 1 ώρα μετά τη γυμναστική καις πολλαπλάσιο ποσοστό λίπους και συνεχίζεις να καίς μέχρι να ξαναφάς.
Αν τώρα πριν τη γυμναστική έχει προηγηθεί γεύμα με υδατάνθρακες (ψωμί, μακαρόνια κλπ),
τότε κατα τη διάρκεια της γυμναστικής καίγονται μόνο οι υδατάνθρακες και όχι το αποθηκευμένο λίπος.
Μου το επιβεβαίωσε όλο αυτό και ένας φίλος μου που είναι χρόνια αθλητής.
Εγώ πάντως έχω αρχίσει να προσέχω πότε θα φάω και πότε θα κάνω γυμναστική.
Αυτά απο μένα. Φιλιά
Πολύ σημαντικό πράγμα η άσκηση. Εγώ φέτος το χειμώνα λόγω έλλειψης χρόνου σταμάτησα το γυμναστήριο και τα αποτελέσματα φάνηκαν, εχω πλαδαρέψει και έχω πάρει πόντους. Έχω ξεκινήσει στεπ στο σπιτι εδω και μια εβδομάδα, κάνω κάθε δεύτερη μέρα 15-20 λεπτά, και κολυμπάω για μισή ώρα περίπου, μια ή δυο φορές την ημέρα.
Χθές πήγα για μπάνιο το πρωί και έκανα στεπ το απόγευμα. Σήμερα κολύμπησα το πρωι, αλλα επειδη δεν θα κάνω στεπ, μαλλον θα κάνω και καμια βουτια το βραδάκι.
Lipon..katarxhn bravw sthn kopela pou ekopse to kapnisma!! To lew k sthn adelfh m alla de makouei..
Egw simera epeidh imoun k ligaki kourasmenh piga gimnasthrio alla ekana mono edono perpatima sto diadromo 50 lepta.4 km dld...k to apog ekana ligo podilato kanoniko alla g kanena tetarto..apo vdomada tha prospathisw na kanw pio poli..eimai gramenh sto gimnasthrio ws ton augousto opote mexri na paw diakopes exw kero na kanw akoma!
Λοιπόν μου αρέσει αυτό το θέμα.
Είμαι γραμμένη στο γυμναστήριο αλλά δεν πάω γιατί ντρέπομαι. Ντρέπομαι ότι θα με βλέπουν όλοι κα θα λένε α την κακομοίρα, τι προσπαθεί λες και θα καταφέρει τίποτα..
Τέλος πάντων υποτίθεται ότι την Δευτέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω. Για να δούμε...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Είναι δυνατόν???Εννοείται βρε κορίτσι μου πως πρέπει να πας!Κι εγώ είμαι αρκετά κυβικά αλλά πήγαινα μέχρι πριν ένα μήνα γυμναστήριο. Πίστεψε με, γνώρισα αρκετά άτομα και δεν έδειχνε κανείς να με σνομπάρει!ʼντε καλή αρχή ... και με το μαλακό!
Σε καταλαβαινω, κι εγω καποτε αισθανομουν ετσι στο γυμναστηριο αλλα ειναι απλα στο μυαλο μας. Γνωρισα πολλα παιδια (φοιτητες γιατι πηγαινα στο γυμναστηριο του πανεπιστημιου τοτε) και ο καθενας κατι ηθελε να φτιαξει. Ο ενας να κανει μπρατσα, ο αλλος κοιλιακους, αδυνατες κοπελες που ειχαν ομως περιφερεια και ηθελαν να τη χασουν, ολοι καπως αισθανομαστε στην αρχη. Δεν θα σου πει κανεις κατι ουτε θα το σκεφτουν. Ισα ισα που θα πουν μπραβο που προσπαθει και δεν καθεται μπροστα απο την τηλεοραση. Αντε καλη αρχη σου ευχομαι. :)Quote:
Originally posted by paliopaido
Λοιπόν μου αρέσει αυτό το θέμα.
Είμαι γραμμένη στο γυμναστήριο αλλά δεν πάω γιατί ντρέπομαι. Ντρέπομαι ότι θα με βλέπουν όλοι κα θα λένε α την κακομοίρα, τι προσπαθεί λες και θα καταφέρει τίποτα..
Τέλος πάντων υποτίθεται ότι την Δευτέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω. Για να δούμε...
κολυμπησα το πρωι γυρω στη μια ωρα και πριν λιγο παλι ενα εικοσαλεπτο. το στεπ το αφησα γι αυτο το σκ γιατι με ενοχλησε λιγο η μεση, απο δευτερα παλι.
Λοιπόν δεν γυμνάστηκά αλλά πήγα για περπάτημα 40 λεπτά (περπάτημα όμως όχι βόλτα στα μαγαζιά).
Κάτι είναι και αυτό. Και μου άρεσε κιόλας. Ελπίζω να το επαναλάβω και σήμερα!
Καλησπέρα σε όλους!!!Σήμερα λεκανα 50 λεπτά διάδρομο,περίπου 5 χλμ και 35 λεπτά κολύμπι!!!!
Καλή μου,μη νιώθεις έτσι...Κι εγώ έτσι έλεγα και σήμερα πήγα και όλα καλά!!!Όλα στο μυαλουδάκι μας είναι!!!Περιμένω νέα σου!!!!!
Χθές... 20 λεπτά αεροβική με dvd ... πολύ ιδρώτα έριξα...
Σήμερα το ίδιο... θαααα κάνω.
μολις κατεβηκα απο το ελλειπτικο που εχω σπιτι μου.δεν αντεχεται πανω απο 30 λεπτα!!!μουσκεμα!!!250 θερμιδες και 10 χιλιομετρα.τωρα αυτο που γραφει ισχυει;αχ τι καλα που νιωθω!!
κριαράκι μην ΄νιώθεις έτσι κανένας από όσο πιστεύω δεν σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Η μαμά μου πηγαίνει 15 χρόνια γυμναστήριο κάθε μέρα και όπως καταλαβαίνεις το σώμα της για την ηλικία της είναι θεεικό. Και έρχεται σπίτι και μου μιλάει καμίά φορά για κοπέλες τροφαντούλες που πάνε μαζί γυμναστήριο για τα κιλά που χάνουν και για το πόσο αλλάζει το σώμα τους με θαυμασμόQuote:
Originally posted by kriaraki1980
Καλή μου,μη νιώθεις έτσι...Κι εγώ έτσι έλεγα και σήμερα πήγα και όλα καλά!!!Όλα στο μυαλουδάκι μας είναι!!!Περιμένω νέα σου!!!!!
Αχ, εγώ κάνω κολύμπι μισή ώρα κάθε μέρα. Τόσο μου λέει η μητέρα μου θέλει να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός. Δεν αντέχω και άλλο, είναι βαρετά. Μόνο εγώ και η μητέρα μου κολυμπάνε. Γιατί να τα πάρω τα κιλά; Όλοι οι άλλοι κάθονται ανέμελοι στην παραλία.. Σήμερα ήτανε πάγος η θάλασσα, δεν αντεχότανε.
Λοιπόν εχτές πήγα στο γυμναστήριο (curves) και μετά το απόγευμα έκανα 1 ώρα γρήγορο περπάτημα...
Να ρωτήσω κάτι πόσο αποδοτικό είναι το στατικό ποδήλατο στην απώλεια κιλών;
Δηλαδή βοηθάει τόσο όσο το περπάτημα; ?Η πιο λίγο;
dominique,
πως σου φαίνεται το curves??
Διάβασα κάποιο σχετικό ποστ χτες το έψαξα και λίγο internet. Είσαι ευχαριστημένη? βλέπεις πρόοδο? Έχεις πάει ποτέ σε άλλο γυμναστήριο?
Δώσε μας κάποιες πληροφορίες γιατί φαίνεται ενδιαφέρον για συνεσταλμένους/πρωτάρηδες στα αθλητικά (όπως εγώ)
Λοιπόν αγαπημένο παλιόπαιδο,
για να είμαι ειλικρινής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα curves γιατί είναι μόνο 30 λεπτά και έτσι δεν χρειάζεται να περνώ ολόκληρο το απόγευμα μου στο γυμναστήριο. Μην σε ξεγελά το ότι είναι μόνο 30 λεπτά γιατί αυτά ουσιαστικά αντιστοιχούν με 1:30 ώρα σε γυμναστήριο με βάρη αφού με μόνο ένα μηχάνημα γυμνάζεις περισσότερες από μία μυικές ομάδες δηλαδή ενώ σε κανονικό γυμναστήριο θα χρειαζόσουν 3 όργανα για να γυμνάσεις τρεις μυικές ομάδες στα curves χρειάζεσαι μόνο ένα όργανο. Επίσης το άλλο που μου εγώ βρήκα βολικό είναι ότι είναι μόνο για γυναίκες και έτσι δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα το τι θα φορέσω και το πως θα κάνω ένα μηχάνημα αφού δεν υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα :ρ χεχε
Αν κάνεις συμβόλαιο για ένα χρόνο θα πληρώνεις 39 euro τον μήνα διαφορετικά χωρίς συμβόλαιο θα δίνεις 49 νομίζω...
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ξέρω ότι θα πάω και σε 30 λεπτά θα είμαι στο σπιτάκι μου και επίσης δεν χρειάζεται να περιμένεις τον άλλον να τελειώσει από κάποιο μηχάνημα για να πάρεις σειρά εσύ γιατί όλες οι κοπέλες βρίσκονται σε κύκλο και αλλάζουν μηχάνημα κάθε 30 δευτερόλεπτα. Ναι πιο παλιά δοκίμασα και άλλα γυμναστήρια αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν με ενθουσίασαν και ιδιαίτερα γιατί πολλές φορές όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποιο μηχάνημα κάποιος άλλος το χρησιμοποιούσε άσε που έπρεπε να πληρώσω και περισσότερα και άσε που έπρεπε να περάσω όλο μου το απόγευμα στο γυμναστήριο.
Με τα curves έχω δει διαφορά, πιο παλιά πήγαινα για 3 συνεχόμενους μήνες και μέσα σε αυτό το διάστημα είχα χάσει περίπου 25-27 πόντος από όλο το σώμα?Τώρα έχω αρχίσει πάλι εντατικά και μέσα σε σχεδόν 2 μήνες έχασα 10 πόντους.
Αυτά εν ολίγης ελπίζω να σε κάλυψα ? :)
dominique, τώρα πορώθηκα. Λέω να ξεκινήσω μετά τις διακοπές μου, είναι και δίπλα στο σπίτι μου...
5 να φύγω από το γραφείο, 5:15 θα είμαι κει και στις 6 στο σπιτάκι μου! Και λέω να το κάνω και κάθε μέρα γιατί ένα μισάωρο δεν είναι κουραστικό....Πιστεύω ότι θα δω αποτέλεσμα σε συνδυασμό με διατροφή, τι λέτε?
Μπορείς να πας ότι ώρα θέλεις και να υπολογίζεις πάντα μισή ώρα? ʼλλο τέλειο! Γιατί το Γενάρη ξεκίνησα γυμναστήριο (αερόμπικ) έπρεπε να διαλέξω το πρόγραμμα των 6 (γιατί στις 5 δεν προλάβαινα να είμαι εκεί) και κατέληγα στο σπίτι μου 7 και... ΄
και στο τέλος απογοητεύτηκα και τα παράτησα γιατί αν σε περιμένουν στο σπίτι και δύο παιδιά, κάθε λεπτό από το χρόνο σου είναι πολύτιμο!
lidal
και εγώ το ψιλοσκέφτομαι (για curves) γιατί έχω κοντά στο σπίτι μου (Αγία Παρασκευή) αλλά δεν προκειται να το διερευνησω πριν τις 15 Σεπτεμβρίου. Πιστευω πριν από αυτή την ημερομηνία όλα είναι τελείως διαλυμένα.
(πρέπει να ρωτήσουμε φυσικά αν, πέρα από την μηνιαία συνδρομή αν υπάρχει κόστος εγγραφής, αν μπορείς να πηγαίνεις οποιοδήποτε μισάωρο ή οποιαδήποτε μέρα κλπ)
Ελπίζω να μου αφήσει καλή εντύπωση το γυμναστηριο και να το αποφασίσω
Και γω παλιοπαιδάκι με βλέπω να ξεκινάω από Οκτώβρη (να τακτοποιήσω και τα παιδιά στο σταθμό λόγω νέας σχολικής χρονιάς και μετά, για να είμαι ήσυχη).
Υπάρχει εγγραφή νομίζω γύρω στα 50 ? αλλά και γω θέλω να διερευνήσω αν μπορείς να πηγαίνεις οποιοδήποτε μισάωρο και κάθε μέρα....
Καλημέρα :)
βασικά πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι υπάρχει την εγγραφή αλλά δεν θυμάμαι πόσα στοιχίζει ... νομίζω κάπου στα 50 euro δεν είμαι σίγουρη μπορώ όμως να ρωτήσω και να σας πω :)
lidal φυσικά και θα δεις αποτελέσματα ειδικά και αν προσέχεις την διατροφή σου ... εδώ έχει κοπέλες που μπορεί να χάσουν μόνο 1 κιλό αλλά να χάσουν 30-40 πόντους...ένταξη εμένα μου αρέσει αυτός ο τρόπος εκγύμνασης σε άλλους μπορεί να μην αρέσει γούστα είναι αυτά... :)
Επίσης Lidal ισχύει αυτό που είπες ότι αν πας 5 θα τελειώσεις 5:30 αν πας 5:15 θα έχεις φύγει από εκεί 5:45 έτσι πάει ? :) και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα παιδάκια σου?
Γλυκιά μου dominique, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αυτό (το ότι μπορείς να πας ότι ώρα θέλεις και να τελειώσεις σε ένα μισάωρο) είναι πολύ σημαντικό για μένα.
Κάτι ακόμα μιας και σε βρήκα, χεχε!
Μπορείς αν θέλεις να κάνεις και παραπάνω από μισή ώρα ή είναι αυστηρά προκαθορισμένο το μισάωρο?
Lidal μου,
εγώ όσες φορές ήθελα να κάνω περισσότερο οι κοπέλες που εργάζονται εκεί με απέτρεπαν γιατί θεωρούν ότι μισή ώρα είναι αρκετή για το σώμα μας... :)
ʼρα δεν σε αφήνουν παραπάνω.....
καλημερα και απο εμενα! πριν απο ενα μιση χρονο περιπου αγαπασα ενα διαδρομο για το σπιτι και αρχισα να κανω κανενα μισαωρο τη μερα. κατα περιοδους ομως βαριομουν και σταματουσα μετα παλι ξαναρχιζα.... παντα ομως περπατημα ποτε τρεξιμο.
Ωσπου πριν απο ενα μηνα η κολλητη μου με επεισε να γραφτουμε στο γυμναστηριο!! Τωρα καταλαβα πραγματικη διαφορα!!
Πηγαινω καθε μερα κανω 30 λεπτα διαδρομο και 30 λεπτα οργανα-βαρη.
Επισης εχω γνωρισει και κοπελες που γυμναζονται εδω και χρονια που με ενθαρρυνουν και μου δινουν συμβουλες!
Δεν το αλλαζω με τιποτα!
Μπράβο φοβερό αυτό!
Καλημέρα στις Τζέιν Φόντες αυτού του τόπικ,παλιότερες και πρόσφατες!
Βητονίκη,με το "αγαπασα ενα διαδρομο" σου, σκέφτηκα"'ερωτας κι αυτός να σου τύχει..."
Όσο για μένα,κορίτσια...
http://spiti.pblogs.gr/files/94908-7234%5B1%5D.jpg
Σημερα 1 ωρα περπατημα και 30 λεπτα βαρη!! Μακαρι να μη σταματησω ποτε το γυμναστηριο!!!
Mexri stigmhs mono 21 lepta perpathma.. (157 8ermides - ebgale to kinhto..). Elpizw se kana 45lepto to meshmeraki an den exei polu zesth. Gia na doumeee
Χτες 50 λεπτα διαδρομο και μιση ωρα βαρη. Σημερα θα ξαναπαω... Πρεπει να επανορθωσω για την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα μονο μια φορα....Ντροπη....
Xτες 40 λεπτα διαδρομο και 45 λεπτα οργανα!
Σημερα 1 ωρα περπατημα !
Ρωτησα τον γυμναστη τι να κανω με το τοπικο παχος (εχω λεπτη κοιλια και χοντρα ποδια) και μου ειπε 40 λεπτα περπατημα την ημερα ειναι ο,τι πρεπει!! Αυτα σαν συμβουλη για τις ομοιοπαθεις!!
νομίζω το παράκανα με την άσκηση, μου έχει γίνει εμμονή..σηκώθηκα έκανα 7 βήματα έσκυψα σήκωσα το λαπτοπ το έβαλα στην πρίζα,έκανα 700 σετ των 450 επαναλήψεων στο λύγισμα δακτύλων, μέτα έκανα διατάσεις γιατι το mouse ήταν μακρύα..μετά έκανα άλλα 11 βήματα γατί χτύπησε το θυροτηλέφωνο, και ύστερα λιγο τζόκινγκ μέχρι την τουαλέτα γιατί ήθελα να κανω πιπι..και ύστερα γρήγορο βαδισμα μέχρι το ψυγείο όπου εκεί ασχολήθηκα αποκλειστικά με με την εκγύμναση των μυών της άνω και κάτω σιαγόνας..ακολουθεί δίωρο στρέτσινγκ στον καναπέ και αργότερα ισώς βγω και για καφέ , νομίζω μου αξίζει μια βόλτα μετα από τόση κούραση ;)
hopa εισαι θεα !!!! χαχα
Χαχαχαχαχχαχαχχα!Quote:
Originally posted by hopa
νομίζω το παράκανα με την άσκηση, μου έχει γίνει εμμονή..σηκώθηκα έκανα 7 βήματα έσκυψα σήκωσα το λαπτοπ το έβαλα στην πρίζα,έκανα 700 σετ των 450 επαναλήψεων στο λύγισμα δακτύλων, μέτα έκανα διατάσεις γιατι το mouse ήταν μακρύα..μετά έκανα άλλα 11 βήματα γατί χτύπησε το θυροτηλέφωνο, και ύστερα λιγο τζόκινγκ μέχρι την τουαλέτα γιατί ήθελα να κανω πιπι..και ύστερα γρήγορο βαδισμα μέχρι το ψυγείο όπου εκεί ασχολήθηκα αποκλειστικά με με την εκγύμναση των μυών της άνω και κάτω σιαγόνας..ακολουθεί δίωρο στρέτσινγκ στον καναπέ και αργότερα ισώς βγω και για καφέ , νομίζω μου αξίζει μια βόλτα μετα από τόση κούραση ;)
Κι εμείς να συμπληρώσουμε την εκγύμναση κοιλιακών από το γέλιο,που η δική σου άσκηση προκάλεσε.
Σε παρακαλώ μόνο,να μην υπερβάλεις εαυτόν και μου πάθεις καμία υπερκόπωση!Με το μαλακό!
μάκια ζωητσα μπράβο για την απώλεια :) ναταλια αφού με ξέρεις..παθιάζομαι με την γυμναστίκη είναι το ατού μου πς να το πω... σάφηνω τώρα κόλλησε το cd στο τραγουδι που με πορώνει.. ναι ναι καλα καταλαβες http://www.youtube.com/watch?v=lTE07Gzo8xM