αυτοι που θελουν να μιλησουν βρισκουν τροπο....
ακομα και μουγγοι να ειναι.
Printable View
αυτοι που θελουν να μιλησουν βρισκουν τροπο....
ακομα και μουγγοι να ειναι.
:P σωστα.
γιουχου τι αντηλιακο χρησιμοποιείς; θελει κ συχνες επαναλήψεις εκτος απο υψηλό δείκτη..Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Να σας πω μια μικρή ιστορία?
Πάω πέντε μέρες την εβδομάδα για μπάνιο, γιατί κατεβαίνω στο εξοχικό. Κάθε μέρα πάω σε ένα beach bar, (εντελώς άδειο τις καθημερινές), μετά το γυμναστήριο, άλλες φορές μόνη μου, άλλες με καμιά φίλη μου.
Σήμερα, ήρθε μια φίλη μου που είναι από την περιοχή, αλλά μένει Αθήνα, και μου λέει, δεν θα πάμε μες τον κόσμο Κυριακάτικα, θα σε πάω εγώ σε μια παραλία με λίγο κόσμο και πολύ καθαρά νερά.
Πάμε, όλα καλά, αλλά ούτε ομπρέλα, ούτε δέντρα, φουλ αντηλιακό και .....ΚΑΗΚΑ!!!!!
Μετά από τόσα μπάνια που έχω κάνει!!!!!
Βέβαια, πήγαμε ντάλα μεσημέρι, με τόσους βαθμούς, αλλά δεν είναι εντελώς οξύμωρο να καώ μετά από τόσα μπάνια?
βαλε καμια bepanthol αμαρτια να κανεις τετοιο κακο στο δερμα σου κ να υποφερεις..
12-3 να αποφευγεις να εκτειθεσαι πάντως, είναι η χειρότερη ώρα, όσα μπάνια κ να κάνεις, όσο χρώμα κ να πάρεις..
θα περασει..
κ οταν ξαναπας κανε μια βουτια για μενα...
:cool:
Άσε μαράκι, την πάτησα σαν αρχάρια...........είχα συνηθίσει στο beach bar με τις ομπρέλες και τη θάλασσα στα πόδια μας και πήγα και απλώθηκα σαν την αρκούδα στην παραλία, και δεν προστατευόμουν από πουθενά.....
Τη βουτιά θα την κάνουμε μαζί όποτε πάρεις απόφαση να έρθεις από τα μέρη μου.......
Σε περιμένω μαζί με τη weird............
ντρέπομαι να βγώ στην παραλία, είμαι γεμάτη τομές.. η νύφη του φρανκεσταϊν!
ασε θα περιμένω να χειμωνιάσει, δεν τα πάω καλά με το καλοκαίρι, τις γιορτες, διακοπές κλπ
Μου την δίνει.. που λέει κ ο γκρινιάρης στα στρουμφάκια, χα, χα!
ευχαριστώ πάντως, με συγκινείς πάλι..
Επιτελους! Μια προσκληση!Quote:
Άσε μαράκι, την πάτησα σαν αρχάρια...........είχα συνηθίσει στο beach bar με τις ομπρέλες και τη θάλασσα στα πόδια μας και πήγα και απλώθηκα σαν την αρκούδα στην παραλία, και δεν προστατευόμουν από πουθενά.....
Τη βουτιά θα την κάνουμε μαζί όποτε πάρεις απόφαση να έρθεις από τα μέρη μου.......
Παμε για μπανακι λοιπον:)
Και μια ξεκαθαρη αρνηση!!!Quote:
Originally posted by mmaria
ντρέπομαι να βγώ στην παραλία, είμαι γεμάτη τομές.. η νύφη του φρανκεσταϊν!
ασε θα περιμένω να χειμωνιάσει, δεν τα πάω καλά με το καλοκαίρι, τις γιορτες, διακοπές κλπ
Μου την δίνει.. που λέει κ ο γκρινιάρης στα στρουμφάκια, χα, χα!
ευχαριστώ πάντως, με συγκινείς πάλι..
Δεν πειραζει, μια αλλη φορα...
Μεσα στο καταχειμωνο μαρια!
εγω παλι δεν συχενομαι τπτ αλλα ντρεπομαι γιατι ειμαι αφρατουλα κιας εχασα και 10 κιλα τελευταια.παω ομως δεν πολυ σκαω σε οποιον αρεσω.εχω και τον γιο μου μαζι μου εξαλου.ειμαι μαμα
Quote:
Originally posted by weird
Επιτελους! Μια προσκληση!Quote:
Παμε για μπανακι λοιπον:)
weird.............ενοείται πως σας περιμένω και το πιστεύω που το λέω, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ψήσεις και την mmaria......Θα λιώσουμε..............
ασε θα με ψησει ο ήλιος καλύτερα.. χα, χα..
εχει beach bar ειπες;
θα έρθω κ θα την αράξω κατω απο μια ομπρέλα με την φραπεδια στο χέρι...
Ακριβως και η δικια μου γνωμη για να περασεις καλα στην παραλια:)Quote:
ασε θα με ψησει ο ήλιος καλύτερα.. χα, χα..
εχει beach bar ειπες;
θα έρθω κ θα την αράξω κατω απο μια ομπρέλα με την φραπεδια στο χέρι...
ναι μια χαρά θα είμαι σαν την μύγα μες το γάλα.. όλη με τα μαγιώ κ η τρελλη ντυμένη κ αραγμένη.. χαχαχαχαχα... οταν θα με πιασει το \"χεστηκα για τους άλλους\" θα βγω κ στην παραλία.. η διάθεσή μου όμως πάει καλύτερα.. που το ξέρεις, μπορει να ρίξω την βουτιά μου..
weird, η θεοφανία με έψησε για τα καλά.. μου ταξε κ παραλία με αχινους, τι λες θα παμε παρέα να κανω κ το πρωτο μπάνιο; αν κολλησω στο λεω απο τωρα, πετα με στην θαλασσα δεν θα θυμώσω.. χι, χι..
ελα θα περιμένω νέα σου.. γρήγορα μην αλλαξω γνωμη..
Κοιτα να δεις που γινονται και θαυματα τη σημερον ημερα!!!
Παμε καλε. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙ!! Σε δυο εβδομαδες περιπου θα κατεβω Αθηνα. Να συνεννοηθουμε να συνατηθουμε!
Φιλακια και θα περασουμε ονειρο!!!!!!!!!!!
Εννοείται πως είμαι μέσα......θα γελάσει και το παρδαλό κοχύλι........αυτό σας λέω μόνο!!!!
:)))
βρε βρε.. εχω κ περιθωριο να συνερθω.. ευχαριστω..
το παρδαλο κοχυλι ομως με παραξενεψε; εχει κ αλλα περιεργα εκει;
OI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΖΟΥΝ.Quote:
Originally posted by mmaria
άσε που όλες είναι μολυσμένες κ πήχτρα στο κωλοβακτηρίδιο,
O MANTHES έχει δίκιο. Όπου είναι καθαρή η θάλασσα υπάρχουν μικροοργανισμοί. Eκεί που πηγαίνω εγώ έχει αχινούς, που μπορείς να τους δεις και χωρίς μάσκα. Tόσο καθαρά είναι τα νερά....
Θεοφανία εχεις φαει αχινους;
Μηπως αυτα που βλεπεις ειναι καλογριτσες κ δεν τρωγονται; Θα δουμε αν ειναι καλή κ θα μαζέψω να φάμε εεε;;;
Βλεπω την weird να μην την προλαβαίνουμε..
εχει βράχια; κανα χταποδακι θα βρουμε; τρελαινομαι να τα πιανω κ να κολλανε οι βεντουζες τους πανω μου
Όχι, δεν έχω φάει, αλλά τους καταλαβαίνω.........Αν με πείσεις να φάω αχινό θα το γράψει η ιστορία.....
Ευκαιρία Θεοφανία, να σε γράψει η ιστορία..
...τοση προσπαθεια για να παω για μπάνιο κ εσύ θα δοκιμάσεις αχινο, κοιτα μην με παίρνεις κάθε σαββατοκύριακο για να σου μαζευω αχινούς μετα...
:D:D:D
Ο ΑΧΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ. ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΨΑΡΙΑ
Παιδιά σταματήστε να μιλάτε για θάλασσες και νερά γιατί είμαι Aθήνα και έχω πήξει στη δουλειά! Άντε να ξημερώσει η αυριανή μέρα να πάω να κάνω τις βουτιές μου, γιατί δε τη βγάζω καθαρή.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.
ΘΑ ΦΥΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Και εγω περιμενω να ρθει πρωτη του μηνα να παρω τον επομενο μισθο...και μετα βλεπουμε:(
αχ επρεπε να σε ακουσω για τα μικροβια...την πατησα....αλλα δεν πτοουμαι ακομα συνεχιζω κ κανω μπανιο οποτε μου δινεται η ευκαιριαααα
όλα στο πρόγραμμα είναι, δεν γίνεται πόνος δίχως γέλιο κ χαρά δίχως δάκρυ..
βρηκα ενα ιντερνετ καφε απο την παραλια που ειμαι και εψαχνα να βρω ενα θρεντ απλα να πω μια καλησπερα, μιας και απο εδω που ειμαι ειναι σαφες οτι δεν εχω μυαλο για οτιδηποτε αλλο...
χεχεχε...
μου εχουν παρει τα μυαλα οι παραλιες, ο ηλιος (στον οποιο αφηνω να μου χαιδευει την κορμαρα μου :D ) και για να ειμαι ον τοπικ, μουλιαζω ολη μερα στην θαλασσα μολις ανοιξω τα ματια μου.
Ειμαι σε ενα απιστευτο νησακι και ξυπναω μεσα στα πευκα και τα πουλακια που με ενοχλουν το πρωι.
Ανοιγω την σκηνη μου και βλεπω μπροστα μου το πευκοδασος να κολυμπαει στην θαλασσα....
Μαγεια λεμε ε?
Τωρα πινω ενα φρεντοτσινο στο μπαρακι που γραφω και σε λιγο ετοιμαζομαι να παω για κρασους μεχρι τελικης πτωσης!
Για οσους ψηνονται στην αθηνα, σας χαριζω λιγο απο την θαλασσινη αυρα απο εδω που εχουμε μπολικη!!
Σας ευχομαι καλα να περνατε και εγω καλυτερα.... :P
O krino απο τις θαλασσες σας χαιρετα!
:cool:
Αγκρρρρ
αλλοι κανουν μπανιο στη θαλασσα κι αλλοι τρεχουν στα βουνα!!! Σνιφ. ΑΚΟΜΑ δεν εχω κανει το πρωτο μου μπανιο! (ετρεχα στα βουνα)Ερχεται ομως, ερχεται. Θα σας γραψω εντυπωσεις.
Κοριτσια, Μαρια και Θεοφανια, εμεις θα παμε για εκεινο το μπανακι που λεγαμε??
:)
ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ :D
Οχι φυσικα, γιατι τοτε, θα εχω κανει κι εγω τα μπανια μου:)!!!!Quote:
Originally posted by MANTHES
ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ :D
:(
Θεοφανια και ΜΑρια!
Περιμενω να κανονισουμε.
Αν καταλαβα καλα, βρισκεστε Αθηνα.
Εννοείται, σε περιμένουμε πως και πως.....Εγώ θα φυγω για νησάκι την Πέμπτη, αλλά θα μείνω μόνο μια εβδομάδα, οπότε το επόμενο Σαββατοκύριακο, είμαστε όλες δικές σου.....
Υγ. Αν συμφωνεί και το Μαράκι φυσικά......
weird αθήνα, κανονίζουμε, βρισκόμαστε κ φυγαμε..
η Θεοφανία μου τάξη παραλία όνειρο.. χι, χι..
θα κανουμε το πρώτο μας μπάνιο, παναθεμά με, δυο βήματα την έχω κ δεν εχω ρίξει μια βουτια τόσο καιρό κ να μην είχε κ εδω ωραίες παραλίες να λεγα..
παντως weird αν θες πάμε κ πσκ κ μεσοβδομαδα αν δεν κρατιέσαι κ εγω εχω αρχισει να την λιγουρεύομαι πάμε..
εχεις U2U
Μηπωσ καποιοσ θα παει σημερα για μπανιο?? εχω ρεπο..ε και μονη μου δεν παω πουθενα..
βρουμ βρουμ.......
κρακ!
πλατς, πλουτς, πλατς........... μπλουμ!
ναι ναι έκανα την πρώτη βουτιά, η θαλασσα είναι τέλεια!
που να το ξερα βρε Adzik κάνε κ ενα τηλέφωνο, μόνη μου πήγα...
Μαράκι μου πήγες για μπάνιο???????
Αυτό και αν είναι είδηση!!!!!
Αλήθεια, χάρηκα πολύ....
πλατς, πλουτς, μπλουμ!
μου την εδωσε Θεοφανια, δεν ειχα τι να κανω, ασε που επρεπε να δω αν μου κανει το μαγιο που ειχα παρει κ δεν ειχα βαλει, εκανα προβα για να δω πως θα ειμαι στην παραλια.. χαχαχα
μπηκα στην θαλασσα κ δεν ηθελα να βγω κ ας ημουν μονη μου, μετα δεν προλαβα να στεγνωσω κ ξενερωσα γιατι εμφανιστηκαν κατι κυρατσες κ ειχαν πιασει την παρλα.. οπου φύγει φύγει.. αρχισε κ με πιανε κριση..
ελπίζω να μην πάθω τίποτα, ήταν ωραία όμως!
αντε ρε δεν το καταλαβες, ετοιμαζομαι πως κ πως για το μπανακι με παρεα εσενα κ την weird