βρε παιδια θαπεριμενω κ εγω απο περιεργεια να δω τις απαντησεις οσων την εκαναν. Προσωπικα μονο με διαιτολογο εχω αδυνατισει οποτε το επαιρνα αποφαση ομως καποια φορα εκανα μια διαιτα που τρως για 3 μερες κοτοπουλο, 3 μερες λαδερο κ 1 μερα γυρο κ χανεις λεει παρομοια κιλα. παροτι την εκανα 2 εβδομαδες νομιζω ειχα χασει μονο υγρα δηλαδη 1-2 κιλα. κ λεω νομιζω γιατι ηταν μια περιοδος που ηθελα να διαγραψω απο τη μνημη μου κ το εκανα, αφου σιχαθηκα το μπριαμ κ το κοτοπουλο. Μη παιζετε με το μεταβολισμο σας γιατι θα το πληρωσετε. Πλεον εγω χανω σαν χελωνα κιλα, κατι η διαιτα γρηγορης απωλειας που τα ξαναπηρα φυσικα, κατι το κοψιμο του τσιγαρου, κατι οι ατασθαλειες κ δυσκολευομαι πολυ να χασω ενω γυμναζομαι εντατικοτατα... Προσοχη στον μεταβολισμο θελει ξεμπλοκαρισμα οχι μπλοκαρισμα κ μπερδεμα. Ειναι σαν να εχετε μια σχεση οταν κανετε διαιτα χημικη κ προσπαθειτε να τον/την μπερδεψετε. Ισως κ να φυγει...Και πιστεψτε με παλευω ενα χρονο με το μεταβολισμο μου...αργει πολυ να γυρισει( αν το κανει ποτε)