τι εχεις ντεπονακι ? ελα στο τσατ αν θελεις να τα πουμε
Printable View
τι εχεις ντεπονακι ? ελα στο τσατ αν θελεις να τα πουμε
Δεν ξερω τι εχει γινει αυτο τον καιρο....
εχω μονιμως επισκεψεις .....
δεν μπορω να ξεκουραστω....
φερνουν και τα παιδια τους μιλαμε στο σπιτι μου μονο δουλιες εχω που δεν τελειωνουν.... δεν
μπορω να βρω ηρεμια και ησυχια!!
Το προγραμα μου παει περιπατο...
Σημερα απο την υπερενταση και την κουραση ειμουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα ενω μιλουσα με την μητερα μου
στο τηλεφωνο..
Και το πιο κουφο ...πηγα στο μαγαζι με την μπλουζα αναποδα φορεμενη ,με τις ετικετεςνα κρεμονται..
ΔΕν ειμαι στα καλα μου
Quote:
Originally posted by DEPON
ζουμπι δεν κανω καμια διαιτα ,οτι μαγειρευω για ολους τρωω και εγω ,ομως μισες μεριδες απο οτι ετρωγα ,
και αποφευγω ψωμια ,γλυκα ,και βραδυνο!
Τοσα χρονια με διαιτες χημικες και πειραματα μονο ασχημα αποτελεσματα ειχα...
Αυτό είναι γεγονός, και φαντάζομαι ότι συμβαίνει επειδή με αυτόν τον τρόπο απλά.. στερούμαστε σχεδόν τα πάντα.
Εγώ απο την άλλη είμαι σε μια ανάλογη αηδία "δίαιτα" (με μοναδικό σκοπό να ξεφορτωθώ βιαστικά κάποια απο τα κιλά μου - μέχρι την Παρασκευή) και μετά που θα επιστρέψω απο τις διακοπές, σκέφτομαι να συνεχίσω στο στύλ ακριβώς που περιγράφει το ντεπονάκι. Λίγο.. απ'όλα.
Δεν σας κρύβω όμως πώς είναι στιγμές (για 1 εβδομάδα στερητικής δίαιτας μιλάμε) που πυκνά συχνά μου έρχεται στο μυαλό ότι πιο "απαγορευμένο" (κάτι που ποτέ δεν συμβαίνει όταν τρώω κανονικά - δηλαδή απ'ολα).... σκέφτομαι τελικά μήπως είναι λάθος αυτή η "βιασυνή της τελευταίας στιγμής" (άφου άλλωστε το κάνω για το amore, το οποίο στην τελική.. δεν μου έχει παραπονεθεί ποτέ για τα κιλά!).. από την άλλη ξανασκέφτομαι... μήπως το σκέφτομαι έτσι.. για να δικαιολογήσω τον εαυτό μου να μην κρατηθεί;;;;;;;;
Όφου....
χαχαχα depon πολυ γελιο....πως τα καταφερες καλη μου να πας με αναποδη μπλουζα στο μαγαζι??Quote:
Δεν ξερω τι εχει γινει αυτο τον καιρο....
εχω μονιμως επισκεψεις .....
δεν μπορω να ξεκουραστω....
φερνουν και τα παιδια τους μιλαμε στο σπιτι μου μονο δουλιες εχω που δεν τελειωνουν.... δεν
μπορω να βρω ηρεμια και ησυχια!!
Το προγραμα μου παει περιπατο...
Σημερα απο την υπερενταση και την κουραση ειμουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα ενω μιλουσα με την μητερα μου
στο τηλεφωνο..
Και το πιο κουφο ...πηγα στο μαγαζι με την μπλουζα αναποδα φορεμενη ,με τις ετικετεςνα κρεμονται..
ΔΕν ειμαι στα καλα μου
Μην απογοιτευεσε ολοι μας αυτη την περιοδο ειμαστε καπος...
το θεμα ειναι να μην τα παραταμε...
Καθε μερα ειναι μια καινουργια μερα που την φτιαχνουμε οπως θελουμε εμεις...
φιλακια καλη μου!!
καλημερα ..
θελω να ζητησω συγνωμη απο τα κοριτσια στο τσατ για χθες!
δεν ειμουν και στα καλυτερα μου ....
σημερα λιγακι προς το καλυτερο
Δεν ξερω τι παθαινω νοιωθω, μερες, οτι λειτουργω πανω απο τις δυναμεις μου ,
εεε και χθες περασα κατα πολυ τα ορια μου ψυχικα και σωματικα.
Φοβαμαι ωρες ωρες να αναγνωρισω τον εαυτο μου...λετε να τρελαινομαι?
Και μην μου πειτε οτι φταιει η διαιτα ....γιατι την εχω σκατωσει εδω και ποσες μερες!!
Παει παει ....
και παλι συγνωμη
dreamer μου σημερα που το βλεπω και εγω πιο ψυχραιμα ...ναι ειναι για γελια!! :)))
ela sto tsat! eimaste oles mazemens oi treles ekei..
to kloubi me tis treles :p
karol μου μην νομιζεις οτι δεν θα ξαναδοκιμαζα καμια ηλιθια διαιτα παλι....
μυαλο δεν βαζω ...και εγω θελω θαυματα και πολλες φορες γυριζω παλι στα ιδια λαθη.
ολοι καποια στιγμη φτανουμε στα ορια μας,δεν αντεχουμε αλλο.σιγουρα η διαιτα δεν φταει αλλα και αυτη αποτελει ενα απο τα "κερασακια" στην τουρτα (που δεν μπορουμε να φαμε κιολας).Ολοι μας λεμε ψυχραιμια οχι πανικο οχι φωνες .Αλλα που να ξεσπασεις ειναι το θεμα.
DEPON γιατι δεν πας σε ενα διαιτολογο;μηπως σε βαλει σε καποια σειρα και μετα το κανεις μονη σου με βαση αυτα που μαγειρευεις; μηπως πρεπει καποιος τωρα που εισαι ευαλωτη να σε ελεγχει λιγο;δεν εχεις χρονο μηπως; μα πρεπει να βρουμε χρονο για τον εαυτο μας,μονοι μας κανεις δεν θα μας τον δωσει! Εσυ δεν μου εδινες κουραγιο την αλλη φορα να μην τα παρατησω με μια παρασπονδια;Μην παρασυρεσαι απο τους αλλους σε αυτο που κανεις,σου εχω ξαναπει να το κρατας για σενα αλλα να εισαι αυστηρη στις απαντησεις σου π.χ.μαγειρευει η πεθερα σου φαε λιγο και πες:ΧΟΡΤΑΣΑ δυνατα και σταθερα χωρις να δωσεις περιθωριο για να σου πει κατι αλλο.Εχεις στο σπιτι γλυκα; δωστα απο δω και απο κει,πηγαινε τα εσυ αλλου.Υπαρχουν τροποι να υποστηριξεις το στοχο σου και να μη σε κουναει κανεις απο κει,οτι και να σου λενε εσυ θα λες ευχαριστω εγω θελω να κανω αυτο,με χαμογελο αλλα σταθερα.Οσον αφορα την ψυχολογια σου νομιζω θα φτιαξει αν πεισμωσεις και κανεις αυτο που θελεις και δεν αγεσαι και φερεσαι
NADINE απλα σε ευχαριστω..αρκει να διαβασει κανεις κατι δικο σου οταν δεν ειναι στα καλα του και μετα απο λιγο ξεσπαει και λυτρωνεται..λιγο ξεκαρφωτο αυτο που εγραψα αλλα αυτη θα το καταλαβει..μια περιηγηση σε παλιοτερα topics του φορουμ αρκουν..και παλι ευχαριστω καλη τυχη σε οτι κυνηγας..
Απρόσμενη,ευχάριστη έκπληξη τα λόγια σου,joval μου!Με συγκινείς,μου δίνεις χαρά και δύναμη μαζί!
Σ'ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου κι όχι μόνο για το προφανές...
Συγχαρητήρια και για το μεγάλο σου επίτευγμα!19 ολόκληρα κιλά είναι πλέον παρελθόν!
Να χαίρεσαι τα καμάρια σου!Ελπίζω να καταφέρνεις μέσα στη μέρα να βρίσκεις λίγο χρόνο και για σένα...
Καλή δύναμη σε κάθε σου προσπάθεια!Είμαι πάντα εδώ,όποτε τυχόν θελήσεις να τα πούμε και πιο προσωπικά...
Με χαμόγελο και πίστη συνεχίζουμε ακάθεκτα!Φιλάκια πολλά πολλά στις ομορφιές του Πειραιά!
Ευχαριστως,και βλεπω οτι ενημερωθηκες για μενα και σε ευχαριστω για ολες τις ευχες σου μπορουμε να τα πουμε απο το e-mail του προφιλ σου;
Ασφαλώς με mail αλλά και μέσω msn αν έχεις...Γιατί όχι και τηλεφωνικά...
Διάθεση να υπάρχει και η τεχνολογία στα πόδια μας είναι.
Απλά να γνωρίζεις πως ακόμα είμαι εκτός έδρας
και δεν έχω σταθερά συχνή πρόσβαση σε υπολογιστή.
Από Σεπτέμβρη-μαζί με τους κινηματογράφους-θα είμαι σε πιο στενή επαφή.
Αν θέλεις,έλα λίγο στο τσατοδωμάτιο να πούμε ένα "γειά"...Από δω σε χαιρετώ...
Πώς είναι το DEPONάκι μας;Πέρασε όμορφα χθες στη γιορτούλα του;
Ελπίζω η νοσταλγία και όσα τελευταία σ' έριχναν να έχουν κάπως υποχωρήσει
και με βαθειά ανάσα να σηκώνουμε μανίκια και να συνεχίζουμε την όποια προαπάθεια!
Μην εξαφανίζεσαι άμα δεν νιώθεις καλά ψυχολογικά!Δε μας χρωστάς καλή διάθεση και νέα.
Αλήθεια χρωστάς στον εαυτό σου και στήριξη από όπου τυχόν μπορεί να βρει.
Κι αν κάποιο μέρος της είμαστε κι εμείς εδώ,χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σου
ο,τιδήποτε σε προβηματίζει...ʼντε να σε χαρώ,που είσαι και μακριά μας...
ʼσε που άμα δεν τακτοποιήσεις τα δικά σου πώς θα φροντίσεις τα δικά μου,
που μου'ταξες;Δε φαντάζομαι να ξέχασες και άδικα να επαναπάυομαι...ε; ;)
ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΧΑΛΙΑ..... ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ... ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΓΙʼΥΤΟ ΕΠΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΤΥΧΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Υ.Γ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
λοιπον ......ειμαι 85....τεσπααα.....
φτυστε με !
στην γιορτη μου ναντινακι περασα χμμμμ....οχι οπως θα ηθελα! παλι σπιτι, παλι παλιπαλι παλι, τα ιδια και τα ιδια|!!!
...και δεν ξεχναω , :) :) :)
κατρανια....ενα απο τα ιδια.....
μπορω να τρωω ολη μερα ,το πιστευετε???
εχω χασει την αισθηση του κορεσμου...
και ξαναλεω 85...φτυστε με !!!!
Quote:
λοιπον ......ειμαι 85....τεσπααα.....
φτυστε με !
--->Σταυρώστε με!Quote:
και ξαναλεω 85...φτυστε με !!!!
a re natalaki eisai thea!
h kahmenh eixe ena oneiro... bathistoxasto-makry kai megalo..
alla....
xaxaxa
ναντιν....εισαι φοβερη..μιλαμε εχω σκασει στα γελια!!
χαχαχαχαχαα!!!! :D
χθες με εβαλα σε προγραμμα παλι!
κατεβηκα στα 84
αντε γιατι θελω να δω το σαλιγκαρακι μου να κουνιεται επιτελους!!
τον οκτωμβριο ερχομαι στην ελλαδιτσα μας!!
θα ηθελα πολυ να του εκπληξω ολους!
λετε να τα καταφερω τουλαχιστον να κατεβω 76?
ξερω οταν βαζουμε ορια πιεζομαστε και δεν ειναι καλο.....ομως καμια φορα χρειαζετε ,και ειδικα σε κατι χοντροκεφαλους σαν και μενα!! :)
82 ,8
χαλασε η ζυγαρια....??
τοση απωλεια σε 2 μερες???
Παντως εγω χαρηκα παααρα πολυ!!
DEPONάκι μου θα σε μαλώσω!Πας να μου τρελάνεις το Μαράκι μου και δεν το δέχομαι!
Βάζεις πιεστικούς στόχους και προθεσμίες και ζυγίζεσαι ανά δύο μέρες(ή μήπως καθημερινά;)
Τα ξέρεις τα λάθη που κάνουμε κι από προσωπική σου εμπειρία.Τώρα τα πας μιά χαρά εδώ και καιρό!
Γιατί δεν χαλαρώνεις να το απολαύσεις και συνεχίζεις να σε στριμώχνεις;Κι αν δεν είσαι 76 κιλά όταν
με το καλό κατέβεις στα μέρη μας,στάνταρ δε θα είσαι 92 κόμα κάτι που ξεκίνησες,θυμάσαι;
Ήδη είσαι άλλη κατηγορία και η διαφορά θα είναι εμφανέστατη!Αλλά όσο κι αν σέβομαι την ανάγκη σου
να βουλώσεις κάποια στόματα και να εντυπωσιάσεις,θέλω κι εσύ να σεβαστείς το σώμα σου και τις ανάγκες του
χωρίς να προβείς σε υπερβολές για να πετύχεις υπέρλογους στόχους καθώς και την ψυχολογία σου,
που όλο δοκιμάζεται.Χάνουμε βάρος πάνω απ'όλα για μας και την υγεία μας!Μην το ξεχνάμε κι αποτρελαινόμαστε!
Καλή συνέχεια στην καλή σου προσπάθεια!Κι όταν λέμε Ελλάδα,εννοούμε πρωτεύουσα;
ναντινακι μου καλο,
ευτυχως που ειμαι δυνατη και παρ ολες τις χαζομαρες μου ,καταφερνω και με κραταω σε καλη κατασταση!
Ξερω δεν πρεπει να βαζω ορια ,αλλα η συνηθεια βλεπεις....μαλλον η κακια συνηθεια!
Σε ευχαριστω που με σκουντας το μυαλο με αυτα που μου γραφεις παντα.....Σενκ γιου!!!
Στην θεσσαλονικη κατεβαινω ,απο εκει κοζανη και τελος για λιγο και στην Ιθακη....
Λιγες διακοπουλες καλο θα μου κανουν...να μπει λιγακι αερας Ελλαδας στο μυαλο μου ,κοντευω να την κανω εδω ...
μηπως να αλλαξω νικ ...λαιδη γκαγκα ,μαλλον μου ταιριαζει καλυτερα!!ι...:P :)
Θα βρεθούμε λοιπόν σε απόσταση αναπνοής και θα χαθούμε και πάλι!
Χαλάλι όμως αφού πρόκειται για ταξιδάκι χαλαρωτικό και μάλιστα στην Ιθάκη!
Κι όσο μετράς αντίστροφη την μέτρηση(γιατί το ξέρω πως το κάνεις)πάρε μια εικόνα
από τα νερά,που σύντομα θ'αγκαλιάσουν το κορμί σου!Καλή δύναμη εντωμεταξύ!Φιλάκια!
καλημερα καλο μηνα και καλη αρχη κοριτσαρες!!
καλο μηνα σε ολους.καλη αρχη και παλι
λιγακι αργα...
ομως καλο μηνα να εχουμε και με απωλειες ..μικρες και μεγαλες ,ολες καλοδεχουμενες!!
μακαρι ναντιν να ειναι και τον οκτωμβριο ετσι ομορφα κατω!!
Σαν πολύ καιρό,δε λείπουμε Μαράκι;
Ήρθες δηλαδή μιά ανάσα δίπλα μας γεωγραφικά και σε χάσαμε διαδικτυακά;
Το καλό που σου θέλω να περνάς τέλεια,να μη στερούμαστε άδικα την παρουσία σου!
Περιμένουμε πώς και πώς τα νέα από την Ιθάκη μαζί φυσικά με φωτογραφίες!Φιλάκιαααα
Ηρθα ναντινακιιιι!!!
Και παλι πισω στην παρεουλα μας!!
περασα αρκετα καλα ,λιγακι ο καιρος μας τα χαλασε ,οπως το περιμενα αλλωστε!
Απο κιλααααα,!_????
δεν εβαλα στην Ελλαδα ,αλλα απο την ωρα που γυρισα στο σπιτι μου δεν λεω να το ραψω !
ανεβηκα στην ζυγαρια το σαββατο ....και δεν θα σας πω ....ντρεπομαι!
Γιαααα να ξαναμπω και παλι στον αγωνα ,γιατι με πηρε η ανηφορα.....
Γύρισε το άσωτο Ντεπονάκι μου και δεν πήρα χαμπάρι;Καλώς ήρθες πίσω κόρη του ξενιτεμένου βορά!
Ελπίζω να τα πέρασες τέλεια,παρά τον καιρό και ν'απόλαυσες κάθε αποκτημένο γραμμάριο!
Δε νομίζω να πιστεύεις πως με δυό σειρές,ξεμπέρδεψες από αναφορά νέων και εικόνες...
Καλή προσαρμογή στην εκεί ρουτίνα και καλή δύναμη σε ό,τι καλείσαι ν'αντιμετωπίσεις!
Από διάθεση πάντως πιστεύω ακόμα μα έχει μείνει λίγο χαμόγελο Ελλάδας!Μπας και το ξόδεψες ήδη;
Καλή δύναμη στη νέα μας προσπάθεια και με τα κιλάκια!Δε σε ξανασταυρώνω πάντως!
Με τόλμη και θάρρος κάνε τ'αποκαλυπτήρια και πάμε άλλη μία δυναμικά!Χαζά μην ακούω!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά!
Ναντινουλινο μου ,τα εκανα αυτα τα ατιμα τα αποκαλυπτηρια!!!\
αλλαξα το τικερακι παλι!!
σημερα 87,5 ,εβαλα 6 κιλα και ηδη εχασα 1,5 !
Απο ψυχολογια ειμουν σκατα ολε ,ομως δεν ειναι ο λογος τα κιλα ....
ειχα αρκετα προβληματα υγειας και προσωπικα ....με την υγεια ξεπεραστηκαν δοξα τον θεο,οσο για
τα αλλα , πλεον δεν με νοιαζει αρκετα με σκοτεινιασαν .
Απο το νησι ,θα ηθελα να σας πω πολλα ομως δεν τα παω και τοσο καλα με το γραψιμο,
και θα πω μονο αυτο ...τρελο γελιο, περιπετειες πολλες ,μειναμε απο αυτοκινητο , κλειστικαμε μερικες μερες ολοι μεσα μπροστα απο το τζακι ,μας τρελανανε τα πιτσιρικια και ξεχασα τον φορτιστη για την καμερα!!!
ΚΑΙ τωραααααααααααα θα αρχισω το αγαπημενο μου χομπι.......ΔΙΑΙΤΑ!!
Αν δεν περασει μηνας χωρις να κανω διαιτα εγω θα πεθανω....εχω παθει εξαρτηση λεμε!!!
ΥΓ. το λεω μπας και το πιστεψω η καημενη!! φιλααααακιααααααααααααααα ααα!!!! και καλο χειμωνα!!
Καλώς το μου,το διαιτεθισμένο μου,που μου μπήκε φορτσάτο στο ρινγκ
(δε μετράμε πέον τους γύρους)έτοιμο να τσακίσει τον αντίπαλο λίπος!Νοκ άουτ θέλω!
Ευτυχώς πήγαν όλα καλά στο θέμα υγείας και μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε
τις προτεραιότητες καθώς και όσα δεν αξίζουν να τη χαλάμε με στεναχώριες!
Μ'αρέσεις!Ελπίζω να κρατήσει γιατί μου είσαι κομματάκι επιρρεπής σε συναισθηματικές
και διαθέσεως μεταπτώσεις!Καλή δύναμη,ψυχή μου,σε ό,τι απασχολεί το μυαλουδάκι σου!
Φιλάκια πολλά πολλά!
Χρονιά αλλάξαμε κι ακόμα να το δούμε το παυσίπονο μας!
Πού σουλατσάρει μακριά μας;Περνάει καλά τουλάχιστον;Όλα υπό έλεγχο;
Θα μας τη δώσει τη δόση μας στα κοντά ή να καταφύγουμε στα σκληρά;
ναντινακι μου....μονο εσυ δεν με ξεχασες.....!!!
σε φιλω θερμα!
μακαρι μακαρι μακαρι μακαρι να υπαρξει αλλαγη αυτη την χρονια στα μυαλα μου!
Δεν ειναι τιποτα υπο ελεγχο ...
πολυ αρνητικη εχω γινει ,και δεν με αντεχω και εγω η ιδια!
.
Καλώς την κοκόνα μου,την ξενιτεμένη!
Μη μου πέφτεις!Είναι καλό να μη σε αντέχεις...
Αυτό θα σε πάει παραπέρα...μην το υποτιμάς.
Μόνο μη τα σκέφτεσαι όλα μαζί,που χρήζουν αλλαγής
και πελαγώσεις!Ξόδεψε την ενέργεια και την προσοχή σου
στα πιο σημαντικά πρώτα!Και μην παραξενευτείς αν τα κιλά σου
δεν είναι μέσα στις προτεραιότητες σου.Μπορεί να είναι σύμπτωμα...
Μη χάνεσαι...Εδώ είμαστε πάντα...Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
Ντεπονάκι μου,τι κάνεις,καλό μου;
Ετοιμαζόμαστε για κανά τρελαμένο καλοκαιράκι και πάλι;
Θα περάσεις καθόλου κι από τα μέρη μας;Για πες κανά νέο,
που σε έχασα πάλι και δεν ξέρω τι κάνεις εκεί στη φάμπρικα...